2012. január 26. csütörtök

jan. 26
10:32
Rövid pályás gyorskorcsolya Eb: tízfős magyar csapat Csehországban (She)
Teljes csapat, azaz öt férfi és öt női versenyző vesz részt a csehországi Mladá Boleslavban pénteken kezdődő összetett rövid pályás gyorskorcsolya Európa-bajnokságon, amelyen népes és erős mezőnyben kell helytállniuk a magyaroknak.
jan. 26
10:34
Videó: Huszti Szabolcs zseniális passz után emelt okosan a kapuba (She)
Ismét betalált a Dubaiban edzőtáborozó Zenit labdarúgócsapatában Huszti Szabolcs. A magyar középpályás az üzbég Lokomotiv Taskent elleni felkészülési mérkőzésen Danko Lazovics mesteri sarkazásos passza után emelt okosan a kapuba. Az orosz bajnok végül 4–0-ra győzött.
jan. 26
10:36
ETO: a hazatérő Varga Roland bajnoki címhez segítené a győrieket (She)
Varga Roland, az olaszországi Bresciától a Győri ETO-hoz hazatérő támadó jó játékkal mutatkozott be a Slovan Bratislava ellen 1–1-re végződő felkészülési mérkőzésen. Varga a találkozó után elmondta, szeretné bajnoki címhez segíteni a győrieket.
jan. 26
10:38
Genk: Ma minden eldől, miután tárgyaltam a vezetőkkel - Tőzsér (She)
Tőzsér Dániel a jövője szempontjából ma sorsdöntő tárgyalást folytat a klubja, a Genk vezetőivel – erről a középpályás nyilatkozott belga újságíróknak.
jan. 26
10:40
Videó: nézze meg, hogyan ütötték ki Sevcsenkóék 25 perc alatt a Videotont! (She)
Kiütéses, 5–0-s vereséget szenvedett a Videoton labdarúgócsapata az ukrán bajnok Dinamo Kijev elleni felkészülési mérkőzésen. Az Andrij Sevcsenko vezette kijeviek gól nélküli első félidő után 25 perc alatt ötször vették be a fehérváriak kapuját.
jan. 26
10:48
Videó: összefoglaló, Sevcsenkóék 25 perc alatt kiütötték a Vidit (She)
Kiütéses, 5–0-s vereséget szenvedett a Videoton labdarúgócsapata az ukrán bajnok Dinamo Kijevtől felkészülési mérkőzésen. Az Andrij Sevcsenko vezette kijeviek gól nélküli első félidő után 25 perc alatt ötször vették be a fehérváriak kapuját.
jan. 26
10:50
Kecskemét: a Metz középpályást igazolt, de számolnak Foxival is (She)
Mint beszámoltunk róla, a francia Metz labdarúgócsapata január végéig tesztelheti az NB I-es Kecskemét közép-afrikai futballistáját, Foxi Kethevoamát. A Metz nemrég szerződtette a középpályára a 28 éves Thierry Steimetzet, de továbbra is szeretnék megszerezni Foxit.
jan. 26
10:52
Olaszország: a kapós magyar tehetség jelenleg a Napolival tárgyal (She)
Nagy lehetőség előtt áll Novothny Soma. A 17 éves labdarúgó ősszel a Veszprém FC-ben rúgta a gólokat, a közelmúltban több csapat – Köln, Sunderland – is érdeklődött iránta, jelenleg az olasz Napolival tárgyal.
jan. 26
10:54
Játékossors: Thaiföldre utazott próbajátékra a Fradi volt japánja (She)
Thaiföldön próbál szerencsét Honma Kazuo. A japán csatárral decemberben bontott szerződést a Ferencváros, a szabályok értelmében az idény végéig nem játszhat másik magyar csapatban.
jan. 26
10:56
Videó: Nowitzki közvetített, a zsákolóbajnok parádéja kevés volt - NBA (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 32. játéknapján a Los Angeles Lakers öt ponttal győzte le a városi rivális Clipperst, a Miami Heat nehezen nyert Detroitban, a címvédő Dallas Maverickset ezúttal a Minnesota Timberwolves fricskázta meg, míg a főcsoportokat vezető Chicago Bulls (kelet) és Oklahoma City Thunder (nyugat) közül csak utóbbi tudott nyerni. Nézze meg a…
jan. 26
10:58
DVTK: marokkói U-válogatott középpályás érkezett próbajátékra (She)
A DVTK NB I-es labdarúgócsapatának ma délelőtti edzésén egy francia-marokkói középpályás, Youssef Sekour csatlakozott a kerethez, a 23 éves futballista próbajátékra érkezett Diósgyőrbe.
jan. 26
11:00
A Barcelona és a Real Madrid is elmaradt tizenegyeseket követelt - videó (Agroinform)
A Barcelona- Real Madrid találkozón mindkét büntetőterületen belül voltak kétes helyzetek, de a bíró sípja néma maradt.
jan. 26
11:02
Egy U21-es marokkói középpályás csatlakozott a Diósgyőrhöz (Agroinform)
A futballista a Girondins Bordeaux együttesében nevelkedett, de a belga élvonalbeli SK Lierse mezét is magára húzhatta.
jan. 26
11:06
Videó: Huszti Szabolcs zseniális passz után okosan emelt a kapuba (She)
Ismét betalált a Dubaiban edzőtáborozó Zenit labdarúgócsapatában Huszti Szabolcs. A magyar középpályás az üzbég Lokomotiv Taskent elleni felkészülési mérkőzésen Danko Lazovics mesteri sarkazásos passza után emelt okosan a kapuba. Az orosz bajnok végül 4–0-ra győzött.
jan. 26
11:08
Videó: Nowitzki közvetített, kevés a zsákolóbajnok parádéja - NBA (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 32. játéknapján a Los Angeles Lakers öt ponttal legyőzte a városi rivális Clipperst, a Miami Heat nehezen nyert Detroitban, a címvédő Dallas Maverickset ezúttal a Minnesota Timberwolves fricskázta meg, míg a főcsoportokat vezető Chicago Bulls (kelet) és Oklahoma City Thunder (nyugat) közül csak utóbbi tudott nyerni. Nézze meg a…
jan. 26
11:09
Ideiglenes pályán játszana az FTC (Metropol)
A Ferencváros inkább egy Népligetben felhúzott, ideiglenes lelátókkal megerősített pályán játszaná hazai mérkőzéseit az Albert Stadion átépítése alatt, minthogy máshol bérleti díjat fizessen.
jan. 26
11:10
Kecskemét: a tesztelt Vinícius és Kardos nem kell a szakvezetőknek (She)
Nem lesz az NB I-es Kecskeméti TE labdarúgója a próbajátékon szereplő Kardos Norbert és a brazil Vinícius Galvao.
jan. 26
11:27
Balotellit négy meccsre eltiltották (Metropol)
Az Angol Labdarúgó Szövetség négy mérkőzésre eltiltotta Mario Balotellit, a Manchester City támadóját, aki a Tottenham Hotspur elleni, vasárnapi bajnoki mérkőzésen megtaposta ellenfelét.
jan. 26
11:36
Ha 2009-ben másként döntök, talán minden másképp alakul - Talmácsi (Agroinform)
A motoros világbajnok nagyobb motivációt érez, hogy ezentúl négy keréken száguldjon.
jan. 26
11:42
Videó: mesteri tekeréssel biztosította be győzelmét a mexikói válogatott (She)
Bár hátrányba került, Mexikó labdarúgó-válogatottja fordított és 3–1-re nyert Venezuela ellen hazai pályán felkészülési mérkőzésen. A meccs egyik legszebb gólját – egyben az utolsót – Oribe Peralta szerezte, aki lekezelt egy röviden mentett labdát, majd a tizenhatos vonaláról mesterien tekert a jobb felső sarokba.
jan. 26
11:44
Légiósok: Németh menedzsmentje megerősítette, a csatár aláírhat a Waalwijkhoz (She)
Ahogy arról a Nemzeti Sport Online reggel holland források alapján beszámolt, Németh Krisztián hamarosan az Eredivisiében szereplő Waalwijkhoz szerződhet – ezt a csatár menedzsmentje is megerősítette az NSO kérdésére.
jan. 26
11:54
A Népligetben játszana a Ferencváros, amíg épül az Albert Stadion (Agroinform)
A Ferencváros inkább egy Népligetben felhúzott, ideiglenes lelátókkal megerősített pályán játszaná hazai mérkőzéseit.
jan. 26
12:18
DVTK: Lippai szerint a negyedik hely is elég lehet az El-hez (She)
Lippai Ákos, a labdarúgó NB I ötödik helyén telelő Diósgyőr csapatkapitánya szerint a klubnak van esélye bemutatkozni a nemzetközi porondon – a 32 éves középpályás hangsúlyozza: ehhez elegendő lehet a jelenleginél eggyel jobb pozíció is, ha a Magyar Kupa majdani győztese a bajnokságban is dobogós helyen végez.
jan. 26
12:20
Vasas: csütörtökön tárgyalnak a vezetők, Fomumbod csatlakozhat (She)
A Vasasnál csütörtökön tartják az elnökségi ülést, amelyen az angyalföldi labdarúgócsapatot működtető kft. tevékenysége lesz a téma.
jan. 26
12:21
Igény szerinti utazási csomagok a londoni olimpiára (Metropol)
A magyar szurkolók igényeinek megfelelően alakított ki utazási csomagokat a nyári londoni olimpiára a Pegazus Tours, a Magyar Olimpia Bizottság (MOB) hivatalos utazási irodája, az ötkarikás játékok magyarországi hivatalos jegyértékesítője.
jan. 26
12:22
Labdarúgás: négycsillagos minősítést kapott a telki edzőcentrum (She)
Hivatalosan, a Hotel Stars európai minősítő rendszer alapján is megkapta a négycsillagos minősítést a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) Telkiben található technikai centruma.
jan. 26
12:30
Roman Abramovics nem csinált világrekordert Hulkból (Agroinform)
A Chelsea orosz tulajdonosa nem volt hajlandó 83 millió fontot fizetni a 25 éves brazil támadóért.
jan. 26
12:36
Ajánló: a döntőbe jutásért küzdenek a női pólósok; Milan-Lazio a kupában (She)
A magyar női vízilabda-válogatott Görögországgal játssza az elődöntőt az eindhoveni Európa-bajnokságon. A labdarúgómenüben az Afrika-kupa találkozókon kívül a Milan–Lazio Olasz Kupa-meccs ígérkezik a legérdekesebbnek.
jan. 26
12:39
Négycsillagos minősítésű a telki edzőcentrum (Metropol)
Hivatalosan, a Hotel Stars európai minősítő rendszer alapján is megkapta a négycsillagos minősítést a Magyar Labdarúgó Szövetség telkiben található technikai centruma.
jan. 26
12:48
Kicsit savanyú a szánk íze - Mocsai Lajos (Agroinform)
A magyar férfi kézilabda-válogatott a minimális célkitűzést teljesítette a szerbiai Európa-bajnokságon.
jan. 26
12:54
Videó: Nadal lenyűgöző mozdulattal ütött pontot Federer ellen (She)
Csodás pont született a jelenleg is zajló Rafael Nadal–Roger Federer mérkőzésen a teniszezők Australian Openének férfi egyes elődöntőjében. A spanyol játékos egy szinte már vesztett labdát ért el és ütött keresztbe a svájci térfelén.
jan. 26
13:06
Nagyon jó dolgokat csináltunk a pályán - Brachi az 0-5-ről (Agroinform)
A Videoton védője szerint sokszor nagyon jó megoldásokat választottak, de aztán kijött a Dinamo Kijev erőssége.
jan. 26
13:12
NB II: Lipcseiék kikaptak a Szegedtől, Maróti is pályára lépett (She)
A Ferencváros második csapata 2–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Szeged 2011 csapatától. A zöld-fehéreknél pályára lépett Maróti Béla is, míg azok a fiatalok, akik jelenleg Belekben készülnek, természetesen nem lehettek ott Lipcsei Péter csapatában. Érdekesség, hogy a Szegedben szerepelt Orosz Márk is, aki nyártól a fővárosi csapatot fogja erősíteni.
jan. 26
13:14
Vasas: a tulajdonos további 100 millió forinttal támogatja a labdarúgókat (She)
A Vasas labdarúgócsapatának többség tulajdonosa, a Híd Akvizíciós Zrt. mai taggyűlésén tárgyalt a klubnak nyújtandó további támogatásról. Az egyeztetés eredményéről hivatalos közleményben számolt be a Vasas.
jan. 26
13:30
FTC: a holland tehetség az utánpótlásban mutatkozhat be (She)
A jelenleg a holland másodosztályban szereplő Almere Citynél játszó fiatal holland bekk, Donny van Bergen családi okok miatt költözik Magyarországra. Az FTC Facebook-oldalának beszámolója szerint a zöld-fehérek utánpótlásában dolgozó holland edző, Walter Groen adott esélyt Van Bergennek a bemutatkozásra, aki így hazánkba érkezését követően kap edzési lehetőséget.
jan. 26
13:32
Svájc: nem kapta vissza bevont licencét a Neuchatel Xamax (She)
Nem kapta vissza a svájci liga (SFL) által január 18-án bevont licencét a Neuchatel Xamax labdarúgóklub, amelynek fellebbezését két bíróság is elutasította.
jan. 26
13:42
Íme Trulliék 2012-es Caterhamje - kép (Agroinform)
A Forma-1-es Caterham istálló az F1Racing címlapján mutatja meg először a nagyközönségnek 2012-es versenygépét.
jan. 26
13:44
Nadal nagy csatában legyőzte Federert és bejutott a döntőbe (Agroinform)
Nagy küzdelemben Rafael Nadal győzött az Australian Open első férfi elődöntőjében.
jan. 26
13:48
Australian Open: Nadal szetthátrányból fordított Federer ellen, így döntős (She)
Rafael Nadal jutott be elsőként az Ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének döntőjébe, miután a legjobb négy között 6:7, 6:2, 7:6, 6:4-re legyőzte Roger Federert.
jan. 26
13:50
Vasas: Más szellemben dolgozunk, mint ami itthon megszokott - Urbán (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas tegnap két mérkőzést is játszott – Urbán Flórián alakulata egyaránt nyerni tudott a szintén első osztályú Kecskemét és az NB III-as Hatvan ellen is. A vezetőedző szerint a játékosok kezdenek akklimatizálódni a Magyarországon „nem megszokott” játékszellemhez.
jan. 26
13:51
Nagy rendőri készültség várja a szerb-horvát elődöntőt (Metropol)
A huligánok randalíroznak, mi pedig pirulunk a szégyentől - írta a belgrádi Press című napilap csütörtöki kiadásának a címoldalán, a horvát szurkolókat ért atrocitásokra utalva.
jan. 26
14:00
Négycsillagos minősítést kapott a telki technikai centrum (Agroinform)
Négycsillagos minősítést kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telkiben található technikai centruma.
jan. 26
14:06
QPR: a Man. Citynél mellőzött hátvéd Buzsákyéknál folytatja - hivatalos (She)
A Buzsáky Ákost is foglalkoztató angol első osztályú Queens Park Rangers átigazolta a Manchester Citynél mellőzött hátvédet, Nedum Onuohát. A 25 esztendős játékos négy és fél éves szerződést kötött a QPR-ral.
jan. 26
14:18
Ferenczi János meglepődött Róth Antal meghívóján (Agroinform)
A DVSC középpályása nagy elismerésnek tartja, hogy behívták az U21-es válogatottba.
jan. 26
14:24
Federer ezúttal sem bírt Nadallal (Infostart)
Az ex-világelsők csatájában Rafael Nadal négy szettben, 6:7 (5-7), 6:2, 7:6 (7-5), 6:4 arányban legyőzte Roger Federert az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi versenyének elődöntőjében.
jan. 26
14:24
Férfi kézi Eb: mozgósították a rendőrséget a szerb-horvát elődöntőre készülve (She)
A huligánok randalíroznak, mi pedig pirulunk a szégyentől – írta a belgrádi Press című napilap csütörtöki kiadásának a címoldalán, a horvát szurkolókat ért atrocitásokra utalva. Az újság szalagcímben emeli ki, hogy a szerb rendőrség 5000 rendfenntartóval készül a férfi kézilabda Európa-bajnokság pénteki Szerbia-Horvátország elődöntőjére.
jan. 26
14:26
Röplabda: az európai szövetség elnöke támogatja a magyar Eb-pályázatot (She)
André Meyer, az Európai Röplabdaszövetség (CEV) elnöke támogatja Magyarországot abban, hogy pályázzon a 2015-ös női kontinenstorna megrendezésére. A luxemburgi sportvezető többek között erről is beszélt azon a sajtótájékoztatón, amelyet csütörtökön tartottak Budapesten abból az apropóból, hogy a CEV vezetése hétvégén a fővárosban tartja ülését.
jan. 26
14:27
Nadal legyőzte Federert (Metropol)
Az ex-világelsők csatájában Rafael Nadal négy szettben legyőzte Roger Federert az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi versenyének csütörtöki elődöntőjében.
jan. 26
14:36
A Man. Cityből erősített Buzsáky csapata (Agroinform)
A Queens Park Rangers leigazolta Nedum Onuohát, a Manchester City középső védőjét.
jan. 26
14:38
Így őrjöngött Cristiano Ronaldo a Barcelona vezetése után (Agroinform)
Az első barcelonai gól után Cristiano Ronaldo szabályosan dührohamot kapott, amit most végtelenítve meg lehet tekinteni.

Keresés