2012. január 28. szombat

jan. 28
0:00
Videó: a 97. percben lőtt góllal győzött Gabon Marokkó ellen (She)
Elképesztően izgalmas és fordulatos meccsen Gabon 3–2-re legyőzte Marokkót az Afrika-kupán. A rendes játékidő végén Gabon vezetett 2–1-re, ám a hosszabbításban Marokkó egyenlített. Ám nem ez volt az utolsó szó, Gabon a 97. percben gyönyörű szabadrúgásgóllal mégis megszerezte a győzelmet.
jan. 28
0:04
Videó: A Klagenfurt elleni győzelemért nagyot kellett küzdeni - Énekes (She)
Értékes győzelmet aratott a Sapa Fehérvár AV19 a Klagenfurt ellen (2–1) az osztrák jégkorongbajnokság, az EBEL középszakaszának felső házában. A találkozó után Énekes Lajos másodedző az NSO Tv-nek elmondta, bár a legutóbbi, Salzburg elleni 7–1-es siker is szép, ezért a győzelemért jóval nagyobbat kellett harcolni. Értékelések.
jan. 28
0:18
Férfi kézi Eb: Zsarko Sesum elveszítheti az egyik szeme világát (She)
Súlyosan megsérült a Szerbia–Horvátország (26–22) férfi kézilabda Eb-elődöntőn Zsarko Sesum. A korábban Veszprémben is megfordult játékos szemét találta el egy lelátóról berepülő tárgy.
jan. 28
0:36
NS: Megtaláltuk Noszály Sándort, vegyesek Mocsai érzései! - szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából
jan. 28
6:36
Férfi kézilabda: a Veszprém kölcsönadja horvát tehetségét (She)
A szezon végéig a Tatabánya Carbonex NB I-es férfi kézilabdacsapatát erősíti az MKB Veszprém horvát tehetsége, Vedran Hudj.
jan. 28
6:54
NB I: az MLSZ kérésére felülvizsgálják a tavaszi szezon időbeosztását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség főtitkára felkérte a versenybizottság elnökét, hogy vizsgálja felül az az NB I tavaszi szezonjára vonatkozó – a televíziós partnerek bevonásával – korábban készített időbeosztását.
jan. 28
6:57
Nadal verte a tenisz klasszisát (Behaviour)
Vélhetően degeszre keresik magukat a füldugó árusok a 2012-es szezon első Grand Slam-tornáján, az Australian Open-en, ugyanis a női fináléban az a Marija Sarapova és Viktorija Azarenka került, akik megközelítőleg 100 decibellel sikoltozva ütögetnek. Kettejük szombati fináléjában nemcsak a melbourne-i bajnoki cím, a 2,3 millió ausztrál dollár, hanem a világelsőség is eldől. Az uraknál ma délelőtt…
jan. 28
6:59
Dübörgő elefántok, tündöklő milánóiak (Behaviour)
Noha hazánkban az egyre hidegebb időjárás egyelőre megakadályozza a legnépszerűbb sportág, a labdarúgás űzését, azért a világ számos pontján nincs akadálya a játéknak. Az olasz labdarúgó kupa negyeddöntőjében az AC Milan a kezdeti nehézségek és az egy gólos hátrány ellenére végül 3-1-re verte a Lazio együttesét. A korai Djibril Cissé gól után feltámadt a milánói gárda, s döntő százalékban birtokba…
jan. 28
7:01
Szigorúan ellenőrzött milliós látványpénzek (Behaviour)
A Népszava értesülései szerint március 1-jén kezdi el munkáját az a hatósági jogkörrel rendelkező szervezet, amelynek feladata a látványsportágak (labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, vízilabda, jégkorong) által a társasági adó jóváírásából származó támogatási összegek felhasználásának az ellenőrzése lesz.
jan. 28
7:03
Feltámadó szerb főnix (Behaviour)
Úgy tűnik, lassan hozzá kell szoknunk ahhoz, hogyha elérkezünk egy Grand Slam torna férfi egyes döntőjéhez, ott Novak Djokovics és Rafael Nadal dönti el egymás között, ki a legény a gáton. Az idei Australian Open ugyanis zsinórban a harmadik nagy verseny, ahol a szerb és a spanyol csaphat össze a trófeáért.
jan. 28
7:05
Legfőbb cél a londoni kvóta megszerzése (Behaviour)
Hüttner Csaba utánpótlás kapitány szerint jelenleg a magyar sikersportág, a kajak-kenu egyik legfontosabb feladata, hogy a szakág megszerezze a londoni induláshoz szükséges kvótákat. Az egykori négyszeres világ-, és egyszeres Európa-bajnok kenus tavaly ősz óta Vaskuti Istvánnal együtt segíti a szövetségi kapitány, Storcz Botond munkáját, hogy legyen ütőképes magyar páros a májusi pótkvalifikációs…
jan. 28
7:12
ZTE: a vezetők a klub honlapján kértek türelmet a játékosoktól (She)
Mint ismeretes, a ZTE labdarúgócsapata nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, a klubnak jelentős tartozásai vannak a játékosok, a szakvezetés felé. A vezetők az együttes hivatalos honlapján kértek türelmet.
jan. 28
7:30
NBA: 70 pont alatt a Magic, Rose a Bullst, James a Miamit vezette sikerre (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) 33. játéknapján 13 mérkőzést rendeztek. Az Orlando mindössze  39 százalékkal dobott a New Orleans ellen, aminek a férfi mezőnyben, kiváltképp az NBA-ben ritkán látható 70 pont alatti termés és sima vereség lett a végeredménye . A Chicago a 34 pontos Derrick Rose, a Miami a 32-ig jutó LeBron James vezérletével győzött a Milwaukee, illetve a…
jan. 28
7:48
NB I: az MLSZ-főtitkár kérésére felülvizsgálják a tavaszi szezon időbeosztását (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség főtitkára, Vági Márton felkérte a versenybizottság elnökét, hogy vizsgálja felül az NB I tavaszi szezonjára vonatkozó – s a televíziós partnerek bevonásával – korábban készített időbeosztását.
jan. 28
7:50
NB II: Berde érkezik, Tarczy távozik; alakul a Gyirmót (She)
Újabb futballista kötelezte el magát az NB II-es gyirmóti labdarúgócsapathoz.
jan. 28
8:06
Felkészülés: pályán 14 NB I-es és több NB II-es csapat - mai program (She)
A hazai NB I-es és NB II-es csapatok a hétvégén újabb edzőmeccsekkel hangolnak a bajnokságok tavaszi folytatására. Az élvonalbeli együttesek közül a Ferencváros és a Zalaegerszeg kivételével mindegyik pályára lép, igaz, a Fradi-szurkolók így sem maradnak meccs nélkül – másodosztályú gárdájuk a Vecsést fogadja. Tekintse meg a szombatra tervezett felkészülési mérkőzések programját!
jan. 28
8:24
NB II: Wittrédi Dávid a tavasszal is Kozármislenyben szerepel (She)
Marad az NB II-es Kozármislenynél az őszi szezon közben szerződtetett Wittrédi Dávid.
jan. 28
8:36
Sarapova az Australian Openről rögtön a házaságkötő terembe indul? (Agroinform)
Lapértesülés szerint hamarosan férjhez megy az Ausztráliában döntős orosz teniszcsillag.
jan. 28
8:42
Videó: Kijött a fáradtság, de nem testben, hanem fejben - Baksa (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott hosszabbításban 14–13-ra kikapott Montenegrótól a hollandiai Európa-bajnokság elődöntőjében. Az NSO Tv-nek Baksa László kapus értékelte a mérkőzést. Baksa szerint fejben elfáradtak erre a találkozóra.
jan. 28
8:54
Már a New Orleans is veri az Orlandót (Agroinform)
Az Orlando Magic meglepetésre megint csúfos vereséget szenvedett, mindössze 67 pontra futotta Dwight Howardéktól.
jan. 28
9:12
Csapata ellen fogadott, egész olcsón megúszta (Agroinform)
A Dán Labdarúgó Szövetség nyolc mérkőzésre eltiltotta a Lyngby egyik játékosát, mert saját csapata vereségére fogadott.
jan. 28
9:14
Botrányoktól övezett rangadók Londonban és Liverpoolban (Agroinform)
Ősszel a QPR-Chelsea és a Liverpool-Manchester United mérkőzés is rasszista vádak miatt kavart botrányt.
jan. 28
9:36
Dánia: nyolc meccsre eltiltották a saját csapata ellen fogadó játékost (She)
A Dán Labdarúgó-szövetség (DBU) nyolc mérkőzésre eltiltotta az élvonalbeli Lyngby egyik játékosát, mert a saját csapata vereségére fogadott.
jan. 28
9:38
Franciaország: leáll a futballélet a Furiani-katasztrófa 20. évfordulóján (She)
Május 5-én, a Furiani-stadionkatasztrófa 20. évfordulóján egyetlen futballmérkőzést sem játszanak Franciaországban.
jan. 28
9:48
A Cozma-gyilkosság estéjén szintén megtámadott Sesum fél szemére megvakulhat (Agroinform)
Szemsérülést szenvedett a szerb válogatott játékosa az Eb-elődöntőben, amikor eltalálta őt egy lelátóról bedobott tárgy.
jan. 28
9:54
NB II: Rasztovits és Floszmann is próbázik az Újpest B-nél (She)
Két futballista vesz részt próbajátékon az Újpest NB II-ben szereplő B-csapatánál.
jan. 28
9:56
Labdarúgás: Liverpool-MU, Juve-Udinese, Real- és Barca-meccs a programban (She)
Szombaton az angol csapatok az FA-kupa 4. fordulójával foglalják el magukat – csúcsmeccs kora délután a Liverpool–Manchester United –, míg a spanyol, az olasz és a német együttesek bajnokikra készülhetnek. A hétközi szuperrrangadó után most a Real Madrid a Zaragozával, a Barcelona a Villarreallal találkozik, Olaszországban pedig a Serie A 1. és 3. helyezettje csap össze (Juventus–Udinese).
jan. 28
10:06
Első idei győzelmére készül a Bayern, BL-indulásért küzd a Leverkusen Brémában (Agroinform)
A Wolfsburg ellen szerezheti meg első idei győzelmét a német labdarúgó Bundesligában éllovas Bayern München együttese.
jan. 28
10:12
West Brom: Roy Hodgson Huszti Szabolcsot méltatta (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy Huszti Szabolcsot szerződtetné az angol élvonalbeli West Bromwich. A labdarúgócsapat menedzsere, Roy Hodgson nyilatkozott is a Zenit magyar szélsőjéről.
jan. 28
10:14
Férfi kézi Eb: Sesumot még megfigyelik, de úgy tűnik, nem súlyos a szemsérülése (She)
A péntek esti ijesztő hírek – amelyek még arról szóltak, hogy a férfi kézilabda Európa-bajnokság elődöntőjén megdobott szerb Zsarko Sesum szeme világa is veszélybe kerülhet – ellenére úgy tűnik, a korábban Veszprémben légióskodó játékosnak nincs súlyos szemsérülése.
jan. 28
10:15
Rendbe jöhet Sesum szeme (Metropol)
Szemsérülést szenvedett Zarko Sesum, a szerb kézilabda-válogatott játékosa a horvátok elleni Európa-bajnoki elődöntőben, amikor eltalálta őt egy a lelátóról bedobott tárgy.
jan. 28
10:16
Videó: így kapott ki a Ferencváros 5-2-re az Admirától Belekben (She)
Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Ferencváros labdarúgócsapata az osztrák élvonalbeli Admira ellen fejezte be a törökországi találkozói sorát – Détári Lajos együttese a meccs elején Pölöskey Péter találatával még 1–0-ra vezetett, végül azonban 5–2-es vereséget szenvedett. A Fradi Media összefoglalója a mérkőzésről.
jan. 28
10:24
A Juventus hazai pályán mutat valamit az Udinese ellen? (Agroinform)
Alig több mint egy hónappal ezelőtt pótolták az 1. fordulót, és máris ugyanazokat a párosításokat látjuk, csak fordítva.
jan. 28
10:30
Videó: Játékban és erőnlétben is fejlődtünk az edzőtáborban - Détári (She)
Détári Lajos értékelte a Ferencváros labdarúgócsapatának a törökországi edzőtáborban nyújtott teljesítményét. A szakmai igazgató szerint játékban és erőnlétben is fejlődtek a futballistái. A Fradi Media videója.
jan. 28
10:32
NB II: a korábbi bajnokcsapat alapemberének fia próbázik Vácon (She)
A Vác korábbi NB I-es bajnokcsapatának egyik alapembere, Aranyos Imre fia, Aranyos Márk próbajátékon vesz részt az NB II-es Dunakanyar-Vác együttesénél.
jan. 28
10:42
Nem indulhat Londonban oroszként a litvánként vb-második öttusázó (Agroinform)
Nem járult hozzá a Litván Olimpiai Bizottság ahhoz, hogy Donata Rimsaite orosz színekben induljon a londoni olimpián.
jan. 28
11:06
NB II: a Vecsés edzője volt élvonalbeli, illetve brazil játékosokkal kerülné el az NB III-at (She)
Földvári Tibor, a labdarúgó NB II Keleti csoportjában sereghajtó Vecsés vezetőedzője bízik benne, hogy a kiszemelt élvonalbeli játékosok és a klubnál tesztelt brazil futballisták közül legalább az egyik segíteni fogja tavasszal a vecsésiek bennmaradását a másodosztályú bajnokságban.
jan. 28
11:08
Videó: Dwyane Wade zsákolása még a félpályás kosárnál is jobb volt (She)
Szokásunkhoz híven ma is közreadjuk az NBA legutóbbi játéknapjának legjobb jeleneteit. A mostani, kétségkívül látványos összeállításban Dwyane Wade (Miami Heat) zseniális egyéni akciója lett az első, de azért ezen kívül is még számos szép jelenet látható.
jan. 28
11:10
Pécs: Remélem, jövő héttől teljes intenzitással edzhetek - Bajzát (She)
Bajzát Péter, a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécs csatárának felépülése szépen halad, és a 30 éves játékos reméli, hogy a jövő héten már teljes értékű edzésmunkát végezhet.
jan. 28
11:18
A kéziseket, a vízilabdázókat és Djokovicsot ünnepli Szerbia (Agroinform)
A belgrádiak hajnalig ünnepeltek, a város központjában énekelve dicsőítették az Eb-döntőbe jutott férfi kézilabdázókat.
jan. 28
11:20
Azarenka parádézott élete első Grand Slam-döntőjében (Agroinform)
A fehérorosz játékos higgadt játékkal szerezte meg első GS-győzelmét és a világranglista első helyét Sarapova ellen.
jan. 28
11:24
Azarenka nyerte az év első Grand Slam-tornáját (Infostart)
A fehérorosz Viktorija Azarenka nyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokság női versenyét, miután a döntőben 6-3 6-0-ra legyőzte az orosz Marija Sarapovát.
jan. 28
11:24
Síugrás: „elképesztő" különbséggel győzött Ito Szapporóban (She)
Ito Daiki győzelmével ért véget Szapporóban a síugrók világkupaversenye. A japán a lehető legkisebb különbséggel, egyetlen tizeddel előzte meg a második Anders Bardalt. A lengyel Kamil Stoch lett a harmadik.
jan. 28
11:26
Australian Open: Azarenka lesöpörte Sarapovát a döntőben (She)
Az Australian Open női egyesének fináléjában a 3. helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenka 6:3, 6:0-ra győzött a negyedikként rangsorolt orosz Marija Sarapova ellen. Az első fehérorosz Grand Slam-torna-győztes hétfőtől átveszi a vezetést a világranglistán.
jan. 28
11:28
Belgium: Balog Tibor nyakára hozott az iráni tulajdonos egy másik edzőt (She)
A belga második ligában szereplő Charleroi labdarúgócsapatának tulajdonosa, az iráni Abbasz Bajat saját hatáskörében kinevezett egy új trénert a szakmai stábba – gyakorlatilag a csapat magyar vezetőedzője, Balog Tibor „nyakára hozva” Alex Chteline-t.
jan. 28
11:42
Videoton: megállapodtak Alves áráról az Omoniával, télen távozik (She)
A Nemzeti Sport Online Ciprusról származó információi szerint a brazil André Alves vételáráról megállapodott a Videoton és az Omonia, így a csatár már most télen távozik a magyar bajnoktól.
jan. 28
11:54
Úgy tűnik, Sesum szeme a mostani támadást is megússza (Agroinform)
Valószínűleg nem sérül a látása a szerb kézilabdázónak, akit az Eb-elődöntőben eltalált egy lelátóról bedobott tárgy.
jan. 28
12:00
Australian Open: A közönség mindig inspirált engem - Azarenka (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, Viktorija Azarenka győzelmével ért véget Melbourne-ben az Australian Open női egyes versenye. A fehérorosz játékos kijelentette, hogy nagyon fontos volt számára a közönség, amikor pályára lépett. A vesztes, az orosz Marija Sarapova elmondta, Azarenka ezen a napon túl jó volt.
jan. 28
12:18
Felkészülés: Böde góljára hárommal felelt a Kecskemét Pakson (She)
A Kecskemét labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3–1-re győzött Pakson, annak ellenére, hogy a 14. percben Böde Dániel góljával még a hazaiak vezettek.
jan. 28
12:30
Huszadik szezonjára is aláírt a németek legendás átlövője (Agroinform)
Grit Jurack úgy érzi, még mindig húzóember tud lenni, és nem a régi sikerein mereng, hanem újakért küzd.

Keresés