2013. december 11. szerda

dec. 11
13:30
Női kézi-vb: Mostantól más lesz a motiváció - Hajdu (She)
A magyar női kézilabda-válogatott a papírformának megfelelően – hol jó játékkal, hol akadozva – megnyerte az első három csoportmérkőzését a szerbiai világbajnokságon, a fontosabb összecsapások azonban csak most következnek számára.
dec. 11
13:48
Barcelona: nem indokolt Messi szerződésének javítása (She)
Javier Faus, a Barcelona labdarúgócsapatának alelnöke szerint semmi sem indokolja, hogy újratárgyalják játékosuk, Lionel Messi februárban megkötött, 2018-ig érvényes szerződését.
dec. 11
13:48
Bajnokok Ligája: A Galata volt a jobb mocsárharcos, kiejtette a Juvét (Agroinform)
A Galatasaray 1-0-ra legyőzte a Juventust az isztambuli sártengerben, ezzel Roberto Mancini együttese jutott tovább.
dec. 11
14:06
Női kézi-vb: Zácsik Szandra is a magyar keretben (She)
Kiegészítette a szerbiai női kézilabda-világbajnokságon szereplő magyar válogatott keretét Hajdu János szövetségi kapitány, ennek értelmében Zácsik Szandra is bekerült a csapatba. A Ferencváros korábban sérüléssel bajlódó balátlövője csütörtökön pályára léphet a Románia elleni csoportrangadón.
dec. 11
14:06
Könyv a világ legidősebb olimpikonjáról (Metropol)
A kiváló egészségnek örvendő Tarics Sándor vízilabdázó szeptember 23-án ünnepelte 100. születésnapját.
dec. 11
14:08
Férfi kézilabda: Vladan Matics felállt a Celje kispadjáról (She)
A Celje PL férfi kézilabdacsapatának vezérkara szerdán hozta nyilvánosságra, hogy azonnali hatállyal szerződést bontott Vladan Matics edzővel és teljes szakmai stábjával.
dec. 11
14:10
A Galata nyerte a sárcsatát, a Juventus kiesett a BL-ből (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjából az elsőségét már korábban bebiztosító Real Madrid mellett a Galatasaray jutott tovább, miután – a kedden félbeszakadt meccset szerdán befejezve – Wesley Sneijder találatával 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Juventust. Az olasz bajnok tavasszal az Európa-ligában folytatja a szereplését.
dec. 11
14:24
Férfi kosár: Ascericcsel szerződést bontottak Szolnokon (She)
A Szolnoki Olaj KK férfi kosárlabdacsapatának vezetői közös megegyezéssel szerződést bontottak Nedeljko Asceric vezetőedzővel.
dec. 11
14:26
Videó: Elek Gábor a veszélyes német kézisekre figyelmeztet (She)
„A németeket komolyan kell venni, mert nagy lövőerejű játékosaik vannak, viszont a románokban kevesebb lehetőséget látok” – röviden így értékelte a szerbiai női kézilabda-vb-n soron következő két ellenfelet Elek Gábor. A Ferencváros vezetőedzője mellett több hazai szakember is részt vesz a szűk egyhetes tanulmányúton, melynek keretében gondolatokat cserélnek.
dec. 11
14:28
Real: Kicsit flegma voltam a büntetőnél - C. Ronaldo (She)
A Real Madrid portugál válogatott klasszisa, Cristiano Ronaldo elmondása szerint túlságosan flegma volt az FC Köbenhavn elleni tizenegyesnél, de azt tartja a lényegnek, hogy a csapata jó meccset játszott.
dec. 11
14:42
Milan: Honda januárban érkezik, a 10-es mezt kapja (She)
Adriano Galliani, az olasz élvonalbeli AC Milan alelnöke elismerte, Honda Keiszuke januártól a milánói labdarúgóklubot erősíti, és a 10-es mezben szerepel majd.
dec. 11
15:00
Fogadási csalás: Lanzafame és Conte korábbi segítője is börtönbe vonul (She)
Az olasz bíróság egy hónap szabadságvesztésre ítélte Davide Lanzafamét, Cristian Stellinit és Nicola Santonit. A Budapest Honvéd korábbi futballistája és a Juventus-edző Antonio Conte korábbi segítője, illetve a korábbi Bari-játékos így egyaránt börtönbe vonul.
dec. 11
15:18
Videó: mindenki röhögött a krikettjátékos dobása után (She)
Feldobta a hangulatot Andrew Strauss egyik megmozdulása az Anglia–Dél-Afrika krikettmérkőzésen. Az alábbi videón látható jelenetben Strauss éppen egyik társához akarja juttatni a labdát, de dobás közben telibe találja a fejéről lerepült napszemüveget, amelyi annak rendje és módja szerint széttörik.
dec. 11
15:20
Világfutball: Ribéry sajnálja, hogy Ibrahimovic nincs köztük (She)
Franck Ribéry, a Bayern München labdarúgója örömmel nyugtázta, hogy ott van az idei Aranylabda-szavazás háromfősre szűkített listáján, de sajnálja, hogy Zlatan Ibrahimovic nincs köztük.
dec. 11
15:36
BL: elbukott a Juventus, Sneijder továbblőtte a Galatasarayt (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjából az elsőségét már korábban bebiztosító Real Madrid mellett a Galatasaray jutott tovább, miután – a kedden félbeszakadt meccset szerdán befejezve – Wesley Sneijder találatával 1–0-ra legyőzte hazai pályán a Juventust. Az olasz bajnok tavasszal az Európa-ligában folytatja szereplését.
dec. 11
16:12
Elcsúszott a Juventus a török havon (Infostart)
A Galatasaray labdarúgócsapata Wesley Sneijder hajrában szerzett góljával 1-0-ra legyőzte a Juventust a kedden félbeszakadt és szerdára halasztott Bajnokok Ligája-mérkőzésen, így a törökök jutottak a nyolcaddöntőbe, az olaszok pedig kiestek.
dec. 11
16:12
MU: Rooney visszautasítja a hosszabbítási javaslatot (She)
Angliai sajtóhírek szerint Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója egyelőre visszautasította a klub javaslatát a szerződéshosszabbítási tárgyalások megkezdésére.
dec. 11
16:12
Bajnokok Ligája: versenyfutás a továbbjutásért (Metropol)
Arsenal, Napoli, Dortmund? Ma este eldől, melyik két csapat jut tovább a halálcsoportból. Szalaiék is továbbjuthatnak.
dec. 11
16:12
Átigazolás: Kapós lehet a Premier League gólerős védője (Agroinform)
Könnyen lehet, hogy Leighton Baines már nem kap több szerepet az Evertonban. A bal hátvéd sérült és klubot válhat.
dec. 11
16:14
BL: Lottóhúzás volt, de megérdemeltük - Mancini (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjából az elsőségét már korábban bebiztosító Real Madrid mellett a Galatasaray jutott tovább, miután – a kedden félbeszakadt meccset szerdán befejezve – Wesley Sneijder találatával 1–0-ra felülmúlta hazai pályán a Juventust. Roberto Mancini, a Galatasaray olasz edzője szerint megérdemelt együttese győzelme, s így a továbbjutása.
dec. 11
16:14
A Galatasaray jutott tovább (Metropol)
Sneijder hajrában szerzett góljával a Glata kiejtette a Juventust.
dec. 11
16:16
Bayern: újabb válogatott játékos hosszabbított (She)
David Alaba után Jerome Boateng is szerződést hosszabbított a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Bayern Münchennel. A 25 éves belső védő a 2015 nyarán lejáró kontraktusát három évvel toldotta meg.
dec. 11
16:18
Videó: Sneijder ezzel a góllal lőtte 16 közé a Galatasarayt (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a Galatasaray 1–0-ra legyőzte a Juventust a labdarúgó Bajnokok Ligája szerda kora délutáni mérkőzésén, ezzel a török csapat bejutott a nyolcaddöntőbe. Íme, a döntő találat Wesley Sneijdertől!
dec. 11
16:30
Honvéd: a Galatasaray vinné az U-válogatott középpályást (She)
A korábbi sajtóhíreket érdeklődésünkre a Budapest Honvéd is megerősítette: a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaray érdeklődik Vécsei Bálint iránt. A Bajnokok Ligájában szereplő együttes januárban szerződtetné a 20 éves futballistát, aki péntekig próbajátékon szerepel a Galatánál.
dec. 11
16:30
Női kézilabda-vb: Zácsikkal erősödünk a románok ellen (Agroinform)
Kiegészítette a magyar női kézilabda-válogatott világbajnoki keretét Hajdu János szövetségi kapitány.
dec. 11
16:32
Kézi: Nagy L. reméli, a pihenés lesz a legjobb gyógyszer (She)
Nagy László és családja az idén újra külföldön karácsonyozik. Az MKB-MVM Veszprém csapatkapitánya számára a térde teljes gyógyulása is ajándékot jelenthet.
dec. 11
16:48
MTK: Premier League-csapat teszteli a fiatal hátvédet (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Swansea-hoz utazott próbajátékra és közös edzésre Baki Ákos, az MTK futballistája – derült ki a játékos ügyeit intéző FMF Hungary menedzseriroda közleményéből.
dec. 11
17:42
Női kézi-vb: Remélem, a románokat visszavetette a vereség - Tomori naplója (She)
Tomori Zsuzsanna, a magyar női kézilabda-válogatott kulcsembere a szerbiai világbajnokság alatt rendszeresen beszámol élményeiről, tapasztalatairól a Nemzeti Sport Online-on. Az ötödik részben az ausztrálok elleni könnyed siker szerepel a fókuszban, de már a román meccs is szóba kerül.
dec. 11
17:42
Bajnokok Ligája: Conte dicsért, a törököknek megnőtt az étvágya (Agroinform)
A Galatasaray 1-0-ra legyőzte a Juventust az isztambuli sártengerben és az olasz csapat kárára továbbjutott.
dec. 11
17:44
NB II: marad Tatabányán Bozsik, hárman érkezhetnek (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a téli holtszezonban nem lesznek nagy változások a labdarúgó NB II-ben szereplő Tatabánya FC-nél. A csapatot – gyenge szereplés ellenére – biztosan Bozsik Péter irányítja a tavasszal is, és a keretet legalább három meghatározó játékossal szeretnék megerősíteni.
dec. 11
17:46
Női kézi-vb: egygólos montenegrói és dán vereség (She)
A házigazda szerbak 23–22-re nyertek Dánia ellen a női kézilabda-világbajnokság B-csoportjában, míg az A-csoport rangadóján a franciák 17–16-ra legyőzték Montenegrót.
dec. 11
18:00
Férfi vízilabda világliga - Görög bravúr a magyarok csoportjában (Infostart)
A magyarokkal azonos csoportban szereplő görög válogatott nagy meglepetésre büntetőkkel 12-11-re nyert az olimpiai bajnok horvát csapat otthonában a férfi vízilabda világliga keddi játéknapján.
dec. 11
18:00
Felkészülés: egyenlített, de kikapott a Szpari Münchenben (She)
Helytállt, de végül 3–1-es vereséget szenvedett a Münchenben „tanulmányúton" részt vevő Nyíregyháza Spartacus a német másodosztályban szereplő 1860 Münchentől.
dec. 11
18:18
Brazília: volt szövetségi kapitány a szenvedő Cornál (She)
Mano Menezes lett a brazil élvonalbeli Corinthians labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az 51 éves tréner 2014 végéig írt alá a klubhoz.
dec. 11
18:36
Férfi vízi-világliga: görög bravúr a „magyar" csoportban (She)
A magyarokkal azonos csoportban szereplő görög válogatott nagy meglepetésre büntetőkkel 12–11-re nyert az olimpiai bajnok horvát csapat otthonában a férfi vízilabda-világliga keddi játéknapján.
dec. 11
18:36
85 érem 14 év alatt (Metropol)
A rövidpályás úszó Európa-bajnokságokon eddig szerzett magyar érmek száma a hét végére meghaladhatja a 90-et.
dec. 11
18:36
Aranylabda: Ribéry szomorú Ibrahimovic miatt (Agroinform)
Franck Ribéry boldog, hogy bekerült a legjobb három közé az Aranylabda kapcsán, de hiányolja Zlatan Ibrahimovicot.
dec. 11
19:12
UEFA Ifjúsági Liga: az Ajax tiltakozott, elmaradt a meccs (She)
Nem játszották le a Milan–Ajax mérkőzést az UEFA Ifjúsági Liga csoportkörének utolsó fordulójában, mivel a vendégek szerint a csúszós pályán veszélyes lett volna futballozni.
dec. 11
19:12
Magyar focistát tesztel a Galatasaray (Metropol)
A Budapest Honvéd fiatal labdarúgója, Vecsési Bálint már el is utazott Isztambulba.
dec. 11
19:48
Férfi kézi NB I: a Pick ezúttal nyerni tudott Tatabányán (She)
A Pick Szeged 28–23-ra nyert a Tatabánya otthonában a férfi kézilabda NB I 9. fordulójából elhalasztott mérkőzésén.
dec. 11
19:50
Női kosár Euroliga: megvan a második Sopron-diadal (She)
Megszerezte második győzelmét a női kosárlabda Euroligában a Sopron: a magyar csapat a csoportkör hatodik fordulójában a Montpellier-t győzte le hazai pályán 61–54-re.
dec. 11
19:52
BL: Szalai nincs a kezdőben a Schalke-Basel meccsen (She)
Szalai Ádám nem került be a Schalke kezdőcsapatába a Basel elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája-csoportmeccsen. A német csapat az alábbi felállásban kezd a svájciak ellen, a magyar támadó a kispadon foglalhat helyet.
dec. 11
20:06
Női kosár Ek: közel állt a sikerhez a PINKK Pécs (She)
Még az utolsó negyed felénél is csak egy tripla választotta el a PINKK Pécsi 424-et az egyenlítéstől az MBK Ruzomberok ellen, ám végül a rózsahegyi csapat felülkerekedett, és 12 pontos győzelmet aratott a baranyai együttes ellen a női kosárlabda Európa-kupa hatodik fordulójában. A pécsiek legeredményesebbje Iványi Dalma volt, a 37 éves játékos 14 pontig jutott.
dec. 11
20:24
BL: négy Ajax-szurkolót megszúrtak a San Siro mellett (She)
Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint négy Ajax-szurkolót megszúrtak az AC Milan elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt. A San Siro közelében történt incidens során egy drukker súlyos sérüléseket szenvedett.
dec. 11
20:42
Két Ajax-szurkolót megkéseltek Milánóban (Infostart)
Két vendégdrukkert megkéseltek a 20.45 órakor kezdődő AC Milan-Ajax Amsterdam labdarúgó Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt.
dec. 11
20:42
BL: Napoli-Arsenal és OM-Dortmund élőben az NSO-n! (She)
Ma estére – amennyiben az időjárás is úgy gondolja – minden hely elkel a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. Az F-csoportban a Napolinak alaposan meg kell vernie odahaza a továbbjutáshoz az Arsenalt, az Olympique Marseille-hez látogató Dortmund sorsa viszont a saját kezében van.
dec. 11
20:42
Bajnokok Ligája: Szalai kulcsfigura volt, Neymar triplázott, továbbment a Dortmund (Agroinform)
A magyar csatár csereként jutott főszerephez, Barcelonában egy brazilt ünnepeltek.
dec. 11
20:44
Férfi kosár NB I: győzött a KTE Kaposváron (She)
A KTE-Duna Aszfalt 87–73-ra legyőzte a Kaposvárt a férfi kosárlabda NB I-ben szerdai játéknapján. A kecskeméti együttes újabb sikerével továbbra is tapad az éllovas Atomerőműre, a kaposváriak visszacsúsztak az ötödik helyre a Sopron mögé.
dec. 11
20:46
BL: Schalke-Basel a nyolcaddöntőért - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának utolsó körében a Schalke az FC Baselt fogadja. A tét a továbbjutás: amennyiben a gelsenkircheniek legyőzik a bázelieket, ők jutnak tovább a nyolcaddöntőben, ha nem, Szalai Ádám csapata kiesik. Kövesse velünk a mérkőzést élőben!
dec. 11
20:48
BL: Milan-Ajax csoportmeccs - élőben az NSO-n! (She)
Szerdán véget ér a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportköre, ám még több hely kiadó a nyolcaddöntőben. A H-csoportban például még kérdéses a Barcelona melletti továbbjutó: a Milan–Ajax összecsapás dönt a kérdésben. Kövesse a találkozó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!

Keresés