2014. február 11. kedd

febr. 11
19:21
Szocsi 2014: Kónya kissé letört, hogy kimaradt a váltóból (She)
Kónya Zsófia elismerte, kissé letört amiatt, hogy kimaradt a rövid pályás gyorskorcsolyaváltóból a szocsi téli olimpián, de mostantól csak arra összpontosít, hogy sikeres legyen az egyéni számában, illetve a váltó B-döntőjében, ahol reményei szerint már ő is szerephez juthat.
febr. 11
19:21
Simán győzött a német szánkós (Metropol)
A 26 éves, háromszoros világbajnok Natalie Geisenberger óriási, 1.139 másodperces előnnyel szerezte meg az aranyérmet honfitársa, Tatjana Hüfner előtt.
febr. 11
19:23
Felkészülés: a Paks nyert a Rapid Bucuresti ellen (She)
A Belekben edzőtáborozó MVM-Paks labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–0-ra nyert a Rapid Bucuresti ellen.
febr. 11
19:39
Szocsi 2014: orosz vezetés a műkorcsolyázó párosoknál (She)
A papírformának megfelelően a világbajnoki címvédő orosz Tatjana Voloszozsar, Makszim Trankov páros vezet a páros műkorcsolyázók rövid programja után.
febr. 11
19:57
Szocsi 2014: White elbukott, a svájci vb-első nyert félcsőben (She)
Iouri Podladtchikov győzelmével ért véget a férfi hódeszkások döntője a szocsi téli olimpián. A svájci világbajnok mögött a mindössze 15 éves japán Hirano Ajumu végzett a második helyen. A kétszeres olimpiai bajnok Shaun White csak a negyedik lett.
febr. 11
19:59
Férfi kosár EuroChallenge: az Olaj visszavágott a Reggiónak (She)
A Szolnoki Olaj hazai pályán 90–78-ra nyert az olasz Reggio Emilia ellen a férfi kosárlabda EuroChallenge második csoportkörében, a J-jelű négyes 4. fordulójában, ezzel nagy lépést tett a legjobb nyolc közé jutás felé.
febr. 11
20:00
Szocsi 2014: Miklós Edit nagy dobásra készül (Agroinform)
A szocsi olimpián szerdán rendezik a hölgyek lesikló versenyét, melyben Miklós Edit révén top 15-re esélyes sízőnk van.
febr. 11
20:15
Férfi kézi NB I: a Győr nem bírt a juniorválogatottal (She)
A SZESE Győr 29-29-es döntetlent játszott a vendég juniorválogatottal a férfi kézilabda NB I keddi mérkőzésén.
febr. 11
20:15
12 milliós szobában gyógyulnak a győriek (Blikk)
Győr — A modern technikát is beveti a labdarúgó-NB I-ben címvédő Győr csapata. Az ETO a német válogatott és a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München által is használt funkcionális gépekkel igyekszik minél jobb formába hozni játékosait.
febr. 11
20:17
Szocsi 2014: német arannyal debütált a női síugrás (She)
A női síugrók normálsáncversenyét rendezték meg kedd este a Szocsiban zajló téli olimpián. A győzelmet a német Carina Vogt szerezte meg az osztrák Daniela Iraschko-Stolz és a francia Coline Mattel előtt.
febr. 11
20:18
Magyar válogatott: Megkezdődött a jegyárusítás a finnek elleni meccsre (Agroinform)
A nemzeti csapat március 5-én, 18 órától a győri ETO Parkban Finnország ellen játssza idei első felkészülési meccsét.
febr. 11
20:33
Férfi vízilabda világliga - Magyar győzelem Görögországban (Infostart)
Egy góllal nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott Patraszban Görögország elleni kedd esti világliga-mérkőzésen, így csoportjában továbbra is vezet, és közel jutott a szuperdöntőhöz.
febr. 11
20:33
NB II-es felkészülés: kétszer nyert a Szpari, ikszelt a Balmaz (She)
Lejátszotta utolsó edzőmérkőzéseit is a törökországi Antalyában edzőtáborozó Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó NB II-ben szereplő labdarúgócsapat előbb a szerb másodosztályú FK Teleoptik ellen 2–1-re győzött, míg a román második ligás Metalul Resita ellen 1–0-ra nyert. A Balmazújváros a szlovák másodosztályú Rimaszombat otthonában döntetlent ért el.
febr. 11
20:35
Jégkorong: Volán-siker a Szuperkupa első meccsén (She)
A Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata 3–2-es győzelmet aratott a Dab.Docler vendégeként a Szuperkupa-párharc első mérkőzésén. A visszavágót szerda este rendezik Székesfehérváron.
febr. 11
20:37
Férfi vízi: hatalmas csatában nyertünk Görögországban (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 12–11-re nyert Görögországban, ezzel a továbbjutás küszöbére került a világliga B-csoportjában. Benedek Tibor együttese 5–2-es hátrányból állt föl.
febr. 11
20:51
Válogatott: megvan az új női kapitány, májusban is játszik a Pintér-csapat (She)
Markó Edina lett a női labdarúgó-válogatott szövetségi kapitány, ad hoc bizottságot alakított az elnökség az utánpótlásképzés megreformálására – olvasható az mlsz.hu-n. Alább a szövetség közleményét olvashatja.
febr. 11
20:53
Videó: a Fradit a „magyar igazság” repítheti túl a Viborgon (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bécsi központjában kisorsolták a női Challenge-kupa, a KEK és az EHF-kupa negyeddöntőjének párosítását. Előbbiben a Ferencváros a dán Viborgot, utóbbiban a Fehérvár KC kolozsvári ellenfelet kapott. Az NSO Tv-nek a fehérváriak játékosa, Siti Eszter és a Fradi válogatott átlövője, Tomori Zsuzsanna értékelte a sorsolást!
febr. 11
20:55
Német Kupa: Frankfurt-Dortmund élőben az NSO-n! (She)
A Német Kupa negyeddöntőjében az Eintracht Frankfurt otthon fogadja a Borussia Dortmundot, a cél immáron az elődöntőbe jutás. Kövesse velünk a mérkőzést élő, folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
febr. 11
21:09
Elbúcsúztatták a leukémiában elhunyt Böhnt (Blikk)
Sandefjord — Végső búcsút vettek szerettei Karl Erik Böhntől (†48). A magyar női kézilabda-válogatott február 2-án leukémiában elhunyt norvég szövetségi kapitányát szülővárosában búcsúztatták el. A gyászszertartáson családtagjai, barátai, korábbi játékosai és kollégái vettek részt.
febr. 11
21:09
Király-kupa: Atlético-Real Madrid élőben az NSO-n! (She)
A spanyol Király-kupában két bajnoki favorit, az Atlético és a Real küzd meg egymással vérbeli madridi rangadón a fináléba jutásért. Hazai pályán jelentős előnyt harcolt ki magának a Real Madrid, de elég lesz-e a továbbjutáshoz? Megtudja, ha követi a mérkőzést folyamatosan frissülő, élőképes cikkünk és online közvetítésünk segítségével!
febr. 11
21:11
PL: West Bromwich Albion-Chelsea élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 26. fordulójának keddi játéknapján a listavezető Chelsea a tabella 18. helyén álló West Bromwich Albion vendége lesz. Kövesse velünk a mérkőzés alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 11
21:12
MLSZ: Májusban is játszik a Pintér-csapat, ad hoc bizottság az utánpótlás megreformálására (Agroinform)
A sikeresebb felkészülés érdekében folytatódnak a válogatott összetartásai - erről is döntött az MLSZ elnöksége.
febr. 11
21:13
DVTK: Ha van még öt perc, megnyerjük a meccset - Szivics (She)
A Botosani ellen 2–2-re végződő felkészülési mérkőzést követően Tomiszlav Szivics, a Törökországban edzőtáborozó DVTK vezetőedzője a klub hivatalos honlapjának elmondta, jó erőállapotnak örvend a  csapata, és ha van még öt perc a mérkőzésből, akkor megfordították volna a meccset.
febr. 11
21:27
Magyar pólós győzelem a görögök ellen (Metropol)
Egy góllal nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott Patraszban.
febr. 11
21:45
Videó: Joaquín a helyzetfelismerés királya? (She)
A labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján nehéz eldönteni, hogy a Fiorentina egy tökéletesen begyakorolt, váratlan figurát mutatott be a 14. percben, vagy Joaquín egyéni helyzetfelismerő képességének köszönhető az a csodálatos gól, amelyet Manuel Pasqual védhetetlenül lőtt Simone Scuffet kapujába.
febr. 11
22:03
Új szövetségi kapitányt nevezett ki az MLSZ (Infostart)
A sikeresebb felkészülés érdekében folytatódnak a válogatott összetartásai, Markó Edina a női nemzeti csapat új szövetségi kapitánya, és ad hoc bizottságot alakítottak az utánpótlásképzés megreformálására - többek között ezek a döntések születtek a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnökségének keddi ülésén.
febr. 11
22:03
NB III: ismerős megmentő jöhet Egerbe - de csak a nyártól? (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Egri FC visszalép a tavaszi szezontól, eközben azonban felcsillant a remény, hogy a nyártól új alapokra építkezve újjáéledhet az egri labdarúgás.
febr. 11
22:05
Női röplabda KEL: a Vasas játszmát sem vesztett Linzben (She)
A Vasas 3:0-ra nyert a Linz vendégeként a női röplabda Közép-európai Liga keddi játéknapján.
febr. 11
22:07
BL: Blanc mégis leülhet a kispadra a Leverkusen ellen (She)
Mégis leülhet a kispadra a Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő jövő keddi első felvonásán Laurent Blanc, a Paris Saint-Germain vezetőedzője.
febr. 11
22:21
Téli olimpia: nem tudták utolérni Dél-Korea fájós térdű Usain Boltját (Infostart)
Nyolc aranyérmet osztottak Szocsiban, a téli olimpia keddi versenynapján. A németek két újabb elsőséggel csatlakoztak az ugyancsak négy aranyéremmel álló norvégokhoz és kanadaiakhoz. A két magyar induló közül Simon Ágnes a 66., Szabó Milán a 73. helyen végzett.
febr. 11
22:24
Férfi vízilabda világliga: Magyar győzelem a görögök vendégeként, közel a szuperdöntő (Agroinform)
Egy góllal nyert a magyar férfi vízilabda-válogatott Patraszban a Görögország elleni kedd esti világliga-mérkőzésen.
febr. 11
22:26
Tenisz: Márky Jenő szerint a teniszszövetség száműzte a budapesti WTA-tornát (Agroinform)
Idén már Bukarestben bonyolítja le a salakpályás versenyt.
febr. 11
22:39
Anglia: a Real Madrid kapusával erősítettek Vargáék (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt, Varga Józsefet is soraiban tudó Middlesbrough a szezon végéig kölcsönvette Tomás Mejíast, a Real Madrid kapusát.
febr. 11
22:41
Ligue 1: Djibril Cissé a hátára vette csapatát (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójából elhalasztott mérkőzésén az első idegenbeli győzelmét arató Bastia 3–1-re nyert a Toulouse otthonában. A vendégek sikeréhez góllal és gólpasszal járult hozzá a korábbi válogatott támadó, Djibril Cissé, aki először volt eredményes, amióta visszatért hazájába.
febr. 11
22:57
Német Kupa: a Dortmund a legjobb négy között (She)
A Német Kupa negyeddöntőjében az Eintracht Frankfurt otthon fogadta a Borussia Dortmundot, a tét az elődöntőbe jutás volt. Hiába küzdött azonban remekül a Frankfurt, az akaratát jobban érvényesítő fekete-sárgák Aubameyang góljával nyertek, és bejutottak az elődöntőbe.
febr. 11
22:59
Király-kupa: a Real idegenben is megverte az Atléticót (She)
A spanyol Király-kupában két bajnoki favorit, az Atlético és a Real Madrid küzdött meg egymással egy vérbeli madridi párbajban a fináléba jutásért. A hazai pályán háromgólos előnyt kiharcoló Real idegenben is győzni tudott, Cristiano Ronaldo kétszer is eredményes volt büntetőből, így a blancók 5–0-s összesítéssel jutottak a döntőbe; a sorozat történelmében először kapott gól nélkül.
febr. 11
23:00
VB 2014: Fernandinho és Rafinha bizonyíthat Scolarinak (Agroinform)
A selecao március 5-én Dél-Afrikával csap össze. Luiz Felipe Scolari európai keretet hirdetett a találkozóra.
febr. 11
23:02
Topligák: A Real ketrecharcban is jobb volt az Atléticónál (Agroinform)
A Dortmund nehezen harcolta ki a továbbjutást, a Fiorentina megfordította az Udinese elleni párharcot.
febr. 11
23:15
Spanyol Király Kupa - Döntős a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid bejutott a labdarúgó Király Kupa fináléjába, miután az elődöntő kedd esti visszavágóján is legyőzte a városi rivális Atléticót.
febr. 11
23:15
Olasz Kupa: bombagólokkal jutott döntőbe a Fiorentina (She)
A Fiorentina jutott be elsőként a labdarúgó Olasz Kupa idei döntőjébe azzal, hogy a visszavágón 2–0-ra legyőzte hazai pályán az Udinesét, így 3–2-es összesítéssel megnyerte a párharcot.
febr. 11
23:17
PL: a hajrában mentett pontot a WBA a Chelsea ellen (She)
A Premier League 26. fordulójában a listavezető Chelsea 1–1-es döntetlent játszott a kiesés menekülő West Bromwich Albionnal idegenben. Braniszlav Ivanovics szerzett vezetést a vendégeknek, amire Victor Anichebe válaszolt a 87. percben. A West Ham United otthon, míg a Southampton idegenben gyűjtötte be a három bajnoki pontot. A Cardiff City és az Aston Villa nem bírt egymással, a mérkőzés gól…
febr. 11
23:19
Anglia: Tőzsér győztes csapat tagja volt; Bogdánék vergődnek (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 27. fordulójából elhalasztott mérkőzésén a Tőzsér Dánielt végig a pályán tudó Watford egygólos győzelmet aratott a Birmingham City ellen, így a magyar válogatott középpályással továbbra is veretlen. A Bogdán Ádámmal felálló Bolton a Burnleytől is kikapott, ezzel sorozatban a nyolcadik bajnokiján maradt nyeretlen, és előnye csak öt pont…
febr. 11
23:33
Premier League - A Chelsea nem bírt Geráékkal (Infostart)
Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion a 87. percben szerzett góllal pontot rabolt a vendég listavezető Chelsea-től az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának kedd esti mérkőzésén.
febr. 11
23:33
Portugália: argentinok döntötték el a lisszaboni derbit (She)
A Benfica 2–0-ra nyert hazai pályán a Sporting ellen a portugál labdarúgó-bajnokság keddre halasztott rangadóján.
febr. 11
23:51
Francia Kupa: a Montpellier kiesett, a Lille megúszta (She)
A Montpellier labdarúgócsapata búcsúzott a Francia Kupa nyolcaddöntőjében, miután a negyedosztályú Cannes vendégeként 1–0-ra kikapott. A Lille otthon fogadta a második ligás Caent, és csak tizenegyesekkel tudta kiharcolni a továbbjutást.
febr. 11
23:53
Videó: a Chelsea parádés góljára a hajrában jött válasz (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában a Chelsea az első félidő hosszabbításában szerezte meg a vezetést idegenben a tabellán 17. West Bromwich Albion ellen Braniszlav Ivanovics révén, akinek David Luiz adott parádés asszisztot, majd a 87. percben sokkolták őket a hazaiak: a csereként beálló nigériai Victor Anichebe fejesével 1–1-re módosult az állás, és a…
febr. 11
23:55
NS: móka, kacagás, szenvedés Mezőkövesden; Vanczák Vilmos és a sioni edzőfalók - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Keresés