2014. február 25. kedd

febr. 25
13:41
Bulvár: Özilnek már a rendőséggel is meggyűlt a baja (Agroinform)
Az Arsenal középpályása elütött autójával egy fotóst. A rendőrség kihallgatta a mostanában nem villogó németet.
febr. 25
13:43
FTC: a spanyol élvonalból érdeklődtek Jenner iránt (She)
A nyáron lejár Julian Jenner szerződése a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosnál. A holland szélső iránt a télen Spanyolországból és Katarból is volt érdeklődés, nem kizárt, hogy a nyáron elhagyja Magyarországot a légiós.
febr. 25
13:57
Női kézi: Róth szerint a legmegfelelőbb lett a kapitány (She)
A veszprémi kézis lányokat edző korábbi győri tréner, Róth Kálmán telitalálatnak tartja Németh András szövetségi kapitányi kinevezését. A Digi Sport Reggeli Start című műsorában a mezőnyt kiválóan ismerő, a kollégákkal szoros kapcsolatot ápoló, építkező edzőnek nevezte Némethet. Róth Kálmán szerint a válogatott fiatalítása inkább a riói olimpiára várható, nem az idei Eb-re. A tréner szerint volt…
febr. 25
13:57
Massát versenymérnöke is követte a Williamshez (Metropol)
Rob Smedley a brit istállónál az autók teljesítményéért felelős vezető lesz.
febr. 25
13:59
Lengyel ellenfelet kapott a Veszprém (Metropol)
Megvan a nyolcaddöntő párosítása és a menetrend a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
febr. 25
14:01
Telt ház lesz a finnek ellen Győrben (Metropol)
Jól fogynak a jegyek a magyar labdarúgó-válogatott a finnek elleni, jövő szerdai barátságos mérkőzésére.
febr. 25
14:15
Videó: meccs közben telefonált a bolgár partjelző (She)
Ritka pillanatot rögzítettek a kamerák Bulgáriában a Csernomorec Burgasz–Cserno More Varna összecsapáson. Georgi Tabakov partjelzőnek épp a mérkőzés közben csörgött a telefonja, amit fel is vett. Íme!
febr. 25
14:15
Schalke: Boateng lebukott, de ez még belefér (Agroinform)
Kompromittáló felvételek kerültek fel a világhálóra a ghánairól, aki egy sör-cigi kombóval lazított az öltözőben.
febr. 25
14:33
Válogatott: valószínűleg telt ház lesz a finnek ellen (She)
Jól fogynak a jegyek, ezért valószínűleg telt ház előtt léphet pályára a magyar labdarúgó-válogatott a finnek elleni, jövő szerdai barátságos mérkőzésen, Győrben.
febr. 25
14:35
Serie A: kezet emelt a bíróra, rangadókat hagy ki (She)
Az Olasz Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága négymeccses eltiltással sújtotta Borja Valerót, a Fiorentina spanyol középpályását, aki kezet emelt a játékvezetőre a Parma ellen 2–2-re végződött hétfői bajnoki mérkőzés hajrájában, miután kiállították.
febr. 25
14:51
Videó: honnan adta vissza? - zseniális menetet nyert Federer (She)
Mint beszámoltunk róla, magabiztos győzelemmel kezdte a Dubaiban zajló kemény pályás férfi tenisztornát a negyedik helyen kiemelt Roger Federer, aki 6:1, 6:4-re nyert a német Benjamin Becker ellen. A magabiztosság akkor is megmutatkozott, amikor a svájci teniszező zseniálisan, a lába között adta vissza a labdát, majd meg is nyerte a hosszú labdamenet. Íme!
febr. 25
15:09
Neymar lehet a futballtörténelem legdrágább játékosa (Infostart)
Az utólagosan befizetett 13,6 millió eurós adóval együtt 99,7 millió euróra rúghat az ára a brazil Neymarnak, akit az FC Barcelona labdarúgócsapata tavaly nyáron szerződtetett a Santostól.
febr. 25
15:09
Honvéd: aligha tudnak 60 milliót „behajtani” Tandián (She)
Amint arról korábban a Nemzeti Sport Online beszámolt, a Budapest Honvéd beperelte távozó légiósát, a szenegáli Souleymane Tandiát, akitől 60 millió forintot követel a klub. A mai első tárgyalási nap után úgy tűnik, ekkora összeget biztosan nem fognak kapni a kispestiek a játékostól – a bíróság közös megegyezést javasolt, a felek hajlanak is erre.
febr. 25
15:11
Átigazolások: közelebb került hazájához a volt Loki-védő (She)
A szerb élvonalbeli Jagodina labdarúgócsapatához szerződött Dajan Simac. A DVSC korábbi hátvédje a török másodosztályú Denizlisport hagyta ott új együttese kedvéért.
febr. 25
15:27
Videó: Köteles „kiimádkozta” - óriási ziccer maradt ki (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Waasland-Beveren 2–0-ra nyert a Köteles Lászlót is soraiban tudó Genk otthonában. A találkozón óriási ziccert hagytak ki a vendégek, a magyar légiós nagy szerencséjére. Íme!
febr. 25
15:27
Neymar lehet a legdrágább játékos (Metropol)
99,7 millió euróra rúghat az ára a brazil focistának, akit az FC Barcelona tavaly nyáron szerződtetett a Santostól.
febr. 25
15:45
Videó: szemtelenül megesernyőzte a kapust, majd gólt lőtt (She)
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Benfica 1–0-ra nyert a Vitória Guimaraes ellen. A találkozó egyetlen gólját a hazaiak fiatal szerb tehetsége, Lazar Markovics szerezte, nem is akárhogy... Íme!
febr. 25
15:45
Hat év eltiltás náci üdvözlésért (Metropol)
A Borussia Dortmund hat évre kitiltotta stadionjából azt a szurkolóját, aki Sieg Heil" köszöntéssel zavarta meg az egyperces gyászszünetet.
febr. 25
15:47
NB III: keresztet állítottak az ultrák az egri stadionban - fotó (She)
Az Agria Ultras tagjai szombaton végső búcsút vettek a labdarúgó NB III-ban szereplő Egri FC-nél 2009 óta tartó korszaktól, amely hamarosan véget ér, hiszen – mint arról korábban beszámoltunk – a Heves Megyei Bíróság elrendelte a klub felszámolását.
febr. 25
16:21
Videó: nagyképűség nélkül - pokoli hangulat vár a Veszprémre (She)
Mint beszámoltunk róla, a Wisla Plock lesz az MKB-MVM Veszprém ellenfele a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A párharc első mérkőzésén a veszprémiek idegenben lépnek parkettre az Eklemovics Nikolát is soraiban tudó lengyel csapat ellen. Az NSO Tv Fazekas Nándort, Nagy Lászlót, Iváncsik Gergőt és Eklemovics Nikolát is megszólaltatta a sorsolás után.
febr. 25
16:21
NB I: Új főszponzor Diósgyőrben (Agroinform)
A diósgyőri klub honlapjának beszámolója szerint a Borsodi Sörgyár Kft. lett a diósgyőri labdarúgás főszponzora.
febr. 25
16:23
BL: Az én Interemmel nyert - Mancini beszólt Mourinhónak (She)
Roberto Mancini, a török Galatasaray labdarúgócsapatának vezetőedzője nem megy a szomszédba egy kis beszólásért, és jókorát odapörkölt a lélektani hadviselés nagymesterének tartott José Mourinhónak, a Chelsea menedzserének a két együttes szerdai BL-nyolcaddöntős randevúja előtt. Az olasz tréner szerint a portugál az ő farvízén lett BL-győztes az Interrel a 2009–2010-es idényben.
febr. 25
16:23
Bajnokok Ligája: Ibra, Ronaldo vagy Messi - ki lesz a Bajnokok Ligája gólkirálya? (Agroinform)
Jelenleg Ibrahimovic vezeti a góllövőlistát, de a Real Madrid extraklasszisa szerdán visszaelőzheti svéd riválisát.
febr. 25
17:15
BL: Nem vuduzással készültünk a Real ellen - Keller (She)
A spanyol Real Madrid labdarúgócsapata szerdán a német Schalke vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligája nyolcaddöntő első felvonásán. Jens Keller, a német együttes vezetőedzője szerint a világ egyik legerősebb csapatával találkoznak, de még így sem vuduzással készültek.
febr. 25
17:15
Dubaji tenisztorna megsérült a második kiemelt (Metropol)
Az argentin Juan Martin del Potro csuklósérülés miatt adta fel az indiai Somdev Devvarman elleni mérkőzését.
febr. 25
17:17
Férfi kézi: Nagy László a Szeged ellen már játszana (She)
Eklemovics Nikola személyében magyar útlevéllel is rendelkező játékost, mellette pedig román, szlovén, bosnyák, spanyol, szerb és horvát légiósokat is csatasorba állít majd a Bajnokok Ligájának nyolcaddöntőjében a lengyel Wisla Plock az MKB-MVM Veszprém ellen. A magyar bajnoknál egyetértenek abban, hogy nem szabad lebecsülni az elenfelet. Nagy László pedig a Szeged elleni hétvégi bajnokiról…
febr. 25
17:33
Jégkorong: a 6. hely után lemondott a cseh hokikapitány (She)
Lemondott posztjáról Alois Hadamczik, a cseh jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, miután csapata a hatodik helyen végzett a szocsi téli olimpián.
febr. 25
17:35
Ligakupa, NB II: megváltozott három meccs időpontja (She)
Módosult egy Ligakupa- és két NB II-es labdarúgó-mérkőzés kezdési időpontja – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottságának közleményében.
febr. 25
17:51
BL: „Remélem, hogy négy gólt szerzünk a Real ellen” (She)
Szűkre szabott, feledhető fél évet töltött el a holland Klaas-Jan Huntelaar 2009 első fél évében a spanyol Real Madridnál. A német Schalke jelenlegi labdarúgójában azonban nincs revánsvágy, hogy a holnapi BL-nyolcaddöntőben megmutassa valós tudását egykori klubja ellen. Csapattársa, Felipe Santana eközben roppant magabiztos, teheti: igaz, csak a kispadról, de megtapasztalhatta, hogyan lehet négy…
febr. 25
17:53
BL: Arsavin és Hulk, a másik oldalon Reus és Lewandowski - kezdők (She)
Kijelölték a kezdőcsapatokat a 18 órakor kezdődő Zenit–Borussia Dortmund nyolcaddöntőre. Az orosz csapatban Rondón, Arsavin és Hulk rohamoz, a másik oldalon Reustól és Lewandowskitól (is) várhatjuk a gólokat.
febr. 25
18:09
Ligakupa: élvonalbeli skalpot szerzett a lendületes Vasas (She)
Az NB II-es Vasas hazai pályán 2–0-ra legyőzte kilenc emberre fogyatkozó élvonalbeli ellenfelét, a Puskás Akadémiát a labdarúgó Ligakupa nyolcaddöntőjének keddi játéknapján, a párharc első felvonásában.
febr. 25
18:11
BL: Zenit-Dortmund-nyolcaddöntő - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében kedden kora este a szentpétervári Zenit a Borussia Dortmundot fogadja. Kövesse a mérkőzést percről percre frissülő online közvetítésünk segítségével.
febr. 25
18:27
Felkészülés: Cipruson lesz az ukrán-amerikai mérkőzés (She)
A feszült ukrán belpolitikai helyzet miatt Harkivból Ciprusra helyezték át a jövő szerdai Ukrajna–Egyesült Államok felkészülési labdarúgó-mérkőzést.
febr. 25
18:27
Babos kikapott az első kiemelttől (Metropol)
A magyar teniszező a papírformának megfelelően kikapott az első helyen kiemelt spanyol Carla Suarez Navarrótól.
febr. 25
18:29
Videó: Campbell bombázott, De Gea esélyelen volt - élő gólkövető (She)
A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek harmadik játéknapját éljük. Ezúttal a Borussia Dortmund vendégszerepel Szentpéterváron, míg a Manchester United az Olympiakoszhoz látogat. Kövesse a találkozók alakulását videós formában!
febr. 25
18:29
Huntelaar is, Drogba is volt csapata ellen (Metropol)
Több csatár hajdani csapata ellen szerepelhet a BL nyolcaddöntőjében.
febr. 25
18:31
FTC: angol élvonalbeli klubbal kötött megállapodást a Fradi (She)
A Ferencvárosi Torna Club sportszakmai és kereskedelmi megállapodást kötött az angol élvonalbeli Norwich Cityvel – olvasható a fradi.hu-n és a canaries.co.uk-n.
febr. 25
18:31
Ligakupa: Vasas győzelem a Puskás Akadémia ellen (Metropol)
A visszavágót március 4-én rendezik.
febr. 25
18:45
FTC: angol élvonalbeli klubbal kötöttek megállapodást (She)
A Ferencvárosi Torna Club sportszakmai és kereskedelmi megállapodást kötött az angol élvonalbeli Norwich Cityvel.
febr. 25
18:47
NB I: a télen egy 23 év alatti játékost adtunk el külföldre (She)
A magyar futball egyik lehetséges felzárkózása, amolyan menekülési útvonala, az előrelépés záloga lehet – kinek tetszés szerint –, ha egyfajta nevelőországként minél több labdarúgót ad gazdaságilag erősebb országok klubjainak. Ettől az elképzeléstől azonban egyelőre olyan messze állunk, mint a nemzetközi elit szintjétől. Az Utanpotlassport.hu oldalon olvasható összeállításból kiderül: a téli…
febr. 25
18:49
Felkészülés: Dzsudzsákék győztek Törökországban (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, a Dinamo Moszkva 2–1-re legyőzte keddi felkészülési mérkőzésén a szintén az orosz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Amkar Perm legénységét.
febr. 25
19:21
Hivatalos Európa-bajnokság lett a magyar Suzuki Kupa (Infostart)
A magyar nemzeti bajnokság mellett az idén már a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) égisze alatt futó Európa-bajnokság lesz a 2006-ban indult Suzuki Swift autós gyorsasági kupa.
febr. 25
19:21
NBA: lőfegyverrel fenyegetett, őrizetben a Knicks játékosa (She)
Tiltott lőfegyverbirtoklásért letartóztatták Raymond Feltont, az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő New York Knicks egyik alapemberét.
febr. 25
19:21
Magyar válogatott: Telt ház lesz a finnek ellen Győrben (Agroinform)
Jól fogynak a jegyek, ezért valószínűleg telt ház előtt léphet pályára a nemzeti csapat jövő szerdán, a finnek ellen.
febr. 25
19:23
Bajnokok Ligája: Egy emberrel nem lehet - szinte csak a bíró tartotta meccsben a Zenitet (Agroinform)
Szinte az ötödik percben eldőlt a továbbjutás a Zenit és a Dortmund nyolcaddöntős párharcának első mérkőzésén.
febr. 25
19:25
Átigazolás: A MU testén keresztül az Arsenalba? (Agroinform)
Joel Campbell többek között azért küzd a Manchester United elleni BL-párharcban, hogy jövőre az Arsenalban játszhasson.
febr. 25
19:27
Euroliga: Ismét bravúrra készülnek Sopronban (Agroinform)
Ezúttal is győzelemre készülnek a soproni kosarasok, míg a győri lányok a becsületükért lépnek pályára.
febr. 25
19:39
Gyász: Eusébio után újabb legendát veszített el a Benfica (She)
Kedd délelőtt egy maputói kórházban 78 esztendős korában elhunyt Mário Coluna, a Benfica korábbi csapatkapitánya, a lisszaboni csapattal 1961-ben és 1962-ben Bajnokcsapatok Európa-kupáját nyerő nagyszerű középpályás.
febr. 25
19:39
Serie A: Nápolyban még hisznek az ezüstéremben (Agroinform)
Az utóbbi öt bajnokijából harmadszor nem tudott nyerni hétfőn a Napoli, de Hamsík nem mondott még le a második helyről.
febr. 25
19:41
Férfi kosár EuroChallenge: nyolc között a Szolnok (She)
A Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata bejutott EuroChallenge legjobb nyolc csapata közé, miután a 2. csoportkör 6. fordulójában hazai környezetben hét ponttal nyert a francia Cholet ellen. A négyes másik továbbjutója az olasz Reggio Emilia lett, amely túlórás meccsen nyert a szlovén Krka Novo Mesto vendégeként.

Keresés