2020. április 6. hétfő

ápr. 6
0:06
Szinte nyári idő lesz a jövő héten (Napi)
A jövő héten is sok lesz a napsütés és melegszik az idő, többfelé már 25 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből.
ápr. 6
4:48
Meglepetést is tartogat ez a hét - időjárás-előrejelzés (Infostart)
A jövő héten is sok lesz a napsütés és melegszik az idő, többfelé már 25 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből
ápr. 6
6:09
Figyeljünk az erősödő UV sugárzásra a héten (Kiderül)
Jórészt felhőtlen, szikrázó napsütésben lesz részünk a héten. Érdemes napsütéssel töltődnünk a téli hónapok után, aki azonban hosszabb időt tölt a szabadban, óvja bőrét a leégéstől.
ápr. 6
10:00
Még a meteorológusok is megdöbbentek: szinte hihetetlen, de ilyen időjárás lesz a héten (Blikk)
Nem fogunk fázni!
ápr. 6
10:09
Brutális a forgalomcsökkenés az autószervizeknél, idén nem lesz sorállás a gumicseréhez (Infostart)
Autóforgalom híján a szervizekbe betérők száma is drasztikusan csökkent. A márciusi havazás miatt is tolódik a szokásos abroncs csere időszak.
ápr. 6
10:15
Brutális a forgalomcsökkenés az autószervizeknél, idén nem lesz sorállás a gumicseréhez (Hírstart)
Autóforgalom híján a szervizekbe betérők száma is drasztikusan csökkent. A márciusi havazás miatt is tolódik a szokásos abroncs csere időszak.
ápr. 6
13:30
Csillapodik a szél (Kiderül)
A Dunántúlon még kedden is előfordulhatnak erős széllökések, az ország nagyobb részén azonban néhány napra veszít erejéből a szél. Pénteken lehet ismét élénk, néhol erős a légmozgás.
ápr. 6
13:51
Nem lesz sor a gumisnál: csak a legszükségesebb esetben mennek szerelőhöz az emberek (Hírstart)
Autóforgalom híján a szervizekbe betérők száma is drasztikusan csökkent. A márciusi havazás miatt is tolódik a szokásos abroncs csere időszak. Szinte csak sürgősségi javításokkal mennek autószerelőhöz az emberek, a tavaszi...
ápr. 6
16:18
A héten végre megérkezik a várva várt 20-25 fok - Beköszönt az igazi tavasz (Hírstart)
Most már vitathatatlanul beköszönt az igazi szezonhoz hű időjárás!
ápr. 6
18:00
Napsütéses, szép tavaszi napunk lesz kedden (Hírstart)
A legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 22 fok között várható.
ápr. 6
18:02
Már a szárazság is sújtja a Magyarországot (Hírstart)
A következő napokban is marad a csapadékmentes idő, ami nem kedvez a növénykultúráknak, miután már a múlt héten a kritikus 40 százalék alá csökkent a felső 20 centiméteres talajréteg nedvességtartalma az ország túlnyomó részén - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) hétfőn honlapján.
ápr. 6
19:42
Brutál szárazság sújtja a földeket: egy hónapja nem volt érdemi eső Magyarországon (Hírstart)
A következő napokban is marad a csapadékmentes idő, ami nem kedvez a növénykultúráknak, miután már a múlt héten a kritikus 40 százalék alá csökkent a felső 20 centiméteres talajréteg nedvességtartalma az ország túlnyomó részén...
ápr. 6
23:45
Erősödő szárazságra hívja fel a gazdák figyelmét a meteorológiai szolgálat (Hírstart)
A következő napokban is marad a csapadékmentes idő, ami nem kedvez a növénykultúráknak, miután már a múlt héten a kritikus 40 százalék alá csökkent a felső 20 centiméteres talajréteg nedvességtartalma az ország túlnyomó részén -írta az Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőn honlapján.

Keresés