2014. augusztus 23. szombat

aug. 23
13:38
Férfi vízi: vk-döntős a magyar válogatott Almatiban (She)
Az Almatiban zajló férfi vízilabda világkupán a magyar válogatott bejutott a fináléba, miután az elődöntőben két góllal bizonyult jobbnak az Egyesült Államoknál. Ellenfelünk a Szerbia–Horvátország találkozó győztese lesz.
aug. 23
13:54
F1: az idei Ferrari már menthetetlen Räikkönen számára (She)
Az idei Ferrarit nem lehet úgy átalakítani, hogy Kimi Räikkönen komfortosan érezze magát autóvezetés közben – ismerte el James Allison, a Scuderia technikai vezetője.
aug. 23
13:56
Férfi kosár: a szerb center egy hét után távozik Kecskemétről (She)
Marko Spica, az élvonalbeli Kaposvár korábbi játékosa mégsem a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokságban szereplő, Magyar Kupa-bronzérmes Kecskemétben folytatja a következő szezonban.
aug. 23
13:58
Úszó Eb: döntős a Kormos, Gondos szinkronműugró duó (She)
Nem jutott tovább férfi toronyugrásban a szombati selejtezőből Somhegyi Krisztián a berlini Európa-bajnokságon, ugyanakkor Kormos Villő és Gondos Flóra ott lehet a női szinkronműugrás délután 4 órakor kezdődő döntőjében.
aug. 23
14:00
F1: Belga Nagydíj, időmérő élőben az NSO-n! (She)
Háromnegyed órával az időmérő kezdete előtt hatalmas zivatar zúdult az F1-es Belga Nagydíjnak otthont adó Spára, még diónyi nagyságú jégdarabok is a pályára zúdultak. Valamelyest enyhült az időjárás, de biztosan vizes pályán tartják meg az időmérőt. Kövesse az eseményeket frissülő cikkünkkel!
aug. 23
14:02
Parasport: kettős Biacsi-siker 1500 méteren (She)
Kettős Biacsi-siker született 1500 méteres síkfutásban a Swansea-ben rendezett paraatlétikai Európa-bajnokság szombati záró napján. A magyar sportolók egy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztek a kontinensviadalon.
aug. 23
14:12
Kormosék döntősök, Somhegyi nem jutott tovább (Infostart)
Nem jutott tovább férfi toronyugrásban a szombati selejtezőből Somhegyi Krisztián a berlini Európa-bajnokságon, ugyanakkor Kormos Villő és Gondos Flóra ott lehet a női szinkronműugrás délután 4 órakor kezdődő döntőjében.
aug. 23
14:12
Videó: a Bayern-maciból jegesmedve lett a mecss végére (She)
Berni, a Bayern München kabalamedvéje is részt vett az Ice Bucket Challenge-ben, csapata Wolfsburg elleni találkozója előtt öntette le magát az Allianz Arenában. Kihívottjai: a német labdarúgó-válogatott kabalamadara, Paul, a Bayern München korábbi futballistája, Mark van Bommel és az Aréna hangulatfelelőse, Stephan Lehmann.
aug. 23
14:12
Átigazolás: Torres, Chicharito és Soldado - Balotelli utódját keresi a Milan (Agroinform)
Bár még nem jelentették be hivatalosan Mario Balotelli klubváltásét, a Milan már keresi utódját az átigazolási piacon.
aug. 23
14:14
Úszás: Ledecky világcsúcsot úszott 400 m gyorson (She)
Az amerikai Katie Ledecky megdöntötte saját világcsúcsát 400 méteres gyorsúszásban. Ledecky 400, 800 és 1500 méter gyorson is világbajnoki címvédő, egyúttal világcsúcstartó.
aug. 23
14:30
MTK: Garami nehéz helyzetben, Kanta játéka is kérdéses (She)
Az MTK ma 18.30 órától a Videoton vendége lesz a labdarúgó NB I 5. fordulójában. A vendégek szakmai igazgatója sérülések miatt nehéz helyzetben van – erről a fehérváriak hivatalos honlapjának beszélt.
aug. 23
14:30
Férfi vízilabda vk: Döntős a vízilabda-válogatott a világkupán (Agroinform)
A magyar férfi vízilabda-válogatott a szombati elődöntőben 7-5-re legyőzte az amerikai csapatot.
aug. 23
14:48
Döntőben a magyar válogatott a vízilabda világkupán (Infostart)
A magyar férfi vízilabda-válogatott bejutott a fináléba az Almatiban zajló világkupán, mivel a szombati elődöntőjében 7-5-re legyőzte az amerikai csapatot.
aug. 23
14:48
Videó: Simeone meglegyintette a bírót, a lelátóra küldték (She)
Mint megírtuk, a spanyol Szuperkupáért zajló Atlético Madrid–Real Madrid párharc második felvonásán a bajnokcsapat 1–0-ra győzött, így a két találkozó eredménye alapján elhódította a Szuperkupát. Diego Simeone, az Atlético vezetőedzője a 26. percben elvesztette türelmét, és a negyedik játékvezetőn kérte számon, hogy a bíró miért nem engedte hamarabb vissza az ápolás után Juanfrant. A…
aug. 23
14:48
Újra Szerbiával vív döntőt a Benedek-csapat (Metropol)
A magyar férfi vízilabda-válogatott bejutott a fináléba az Almatiban zajló világkupán, mivel a szombati elődöntőjében 7-5-re legyőzte az amerikai csapatot.
aug. 23
15:06
Paraatlétikai Eb - Kettős Biacsi-siker 1500 méteren (Infostart)
Kettős Biacsi-siker született 1500 méteres síkfutásban a Swansea-ben rendezett paraatlétikai Európa-bajnokság szombati záró napján.
aug. 23
15:06
MU: Elképzelhető, hogy érkezik még új játékos - Van Gaal (She)
Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United menedzsere, Louis van Gaal elismerte, elképzelhető, hogy igazolnak még a nyáron.
aug. 23
15:08
Férfi kosár: egy montenegrói légiósa maradt a Sopronnak (She)
A következő szezonra is aláírt a Sopron KC bajnoki bronz-, Magyar Kupa-ezüstérmes férfi kosárlabdacsapatához Milos Boriszov.
aug. 23
15:24
F1: Rosbergé a pole a Belga Nagydíjon, utána Hamilton és Vettel (She)
A német Nico Rosberg (Mercedes) rajtolhat az élről holnap a Formula-1-es Belga Nagydíjon – a szezonban hetedszer –, utána csapattársa, Lewis Hamilton, valamint honfitársa, Sebastian Vettel (Red Bull-Renault) következik.
aug. 23
15:24
Belga Nagydíj: Rosbergé a pole Spa-Francorchamps-ban (Agroinform)
A vb-éllovas mögött csapattársa, Lewis Hamilton lett a második, Sebastian Vettel pedig a harmadik.
aug. 23
15:26
Férfi vízi: vk-döntő Szerbiával, Varga Dénes nélkül (She)
A papírformának megfelelően Szerbiával találkozik a magyar férfi vízilabda-válogatott holnap Almatiban a világkupa döntőjében. Amíg mi korábban az amerikaiak ellen nyertünk két góllal (7–5), addig a szombati játéknap utolsó mérkőzésén a szerbek három góllal (7–4) győzték le Horvátországot.
aug. 23
15:28
Anglia: „No Bajner, no party!” - kikapott az Ipswich (She)
Az angol másodosztályban szereplő Ipswich Town labdarúgócsapata 1–0-s vereséget szenvedett hazai pályán a Norwich City ellen. Bajner Bálint nem lépett pályára.
aug. 23
15:30
Triatlon: Csomor 2. az Ironman budapesti debütálásán (She)
A férfiaknál a brit Andrew Edwards, míg a nőknél a dán Michelle Vesterby nyerte meg az Ironman Budapest 70.3 néven szombaton rendezett nemzetközi triatlon viadalt, legjobb magyarként Csomor Erika második lett.
aug. 23
15:42
Belga Nagydíj - Rosberg nyerte az időmérőt (Infostart)
A világbajnoki pontversenyben vezető Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte szombaton a Forma-1-es Belga Nagydíj időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az első rajtkockából.
aug. 23
15:42
Videó: trükkös dobások, precíz lyukérzék – csak betaláljon (She)
A trükkös srácok minden lyukba betalálnak. Most az Egyesült Államokban, a foxborough-i Gillette Stadionba szabadultak be, ahol a nézőtérről céloztak kosárra, tojáslabdával. Legutóbbi akciójukban a Mojave-sivatag kellős közepén baseballoztak driftautóval, kicsit máshogy.
aug. 23
15:42
Rosberg nyerte az időmérőt (Metropol)
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája nyerte szombaton a Forma-1-es Belga Nagydíj időmérő edzését, így a vasárnapi futamon ő indulhat majd az első rajtkockából.
aug. 23
16:00
Premier League - Döntetlennel kezdődött a második forduló (Infostart)
Az Aston Villa hazai környezetben gól nélküli döntetlent játszott az utolsó öt percben emberhátrányban futballozó Newcastle Uniteddel az angol Premier League második fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
aug. 23
16:00
Premier League: gól nélküli döntetlennel indult a forduló (She)
Gól nélküli döntetlennel kezdődött meg az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) második fordulója, miután az Aston Villa hazai pályán 0–0-t játszott a Newcastle Uniteddel.
aug. 23
16:02
Rögbi: rekordgyőzelemmel vett elégtételt az AllBlacks (She)
Rekordgyőzelemmel vett elégtételt a címvédő új-zélandi rögbiválogatott Ausztrálián a múlt heti döntetlen miatt a Négy Nemzet-kupa második fordulójában.
aug. 23
16:04
Honvéd: Alessandro Del Pieróval tárgyalnak a kispestiek! (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd Alessandro Del Pieróval tárgyal! A hír nem kacsa, maga a kispestiek olasz sportigazgatója, Fabio Cordella erősítette meg egy neves olasz portálnak.
aug. 23
16:06
PL: Chelsea-Leicester City - élőben az NSO-n! (She)
Chelsea–Leicester City találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 23
16:18
Úszó Eb: négy döntőben is magyar úszóért szoríthatunk - ÉLŐ!! (She)
Négy döntőben is rajthoz áll magyar versenyző a berlini úszó Eb szombat délutáni programjában. Sorrendben Kapás Boglárkáért, Cseh Lászlóért, Hosszú Katinkáért, Bernek Péterért és Balog Gáborért szoríthatunk. Kövesse az eseményeket folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
aug. 23
16:18
Líbia nem rendezhet Afrika Kupát (Metropol)
Líbiától elvették a 2017-es labdarúgó Afrika Kupa rendezési jogát, mivel továbbra sem készültek el a 16 csapatos tornához szükséges stadionok.
aug. 23
16:18
Belga Nagydíj: Nem volt annyira nehéz, mint máskor - Rosberg (Agroinform)
A világbajnoki pontversenyben vezető Nico Rosberg nyerte szombaton a Forma-1-es Belga Nagydíj időmérő edzését.
aug. 23
16:20
Bundesliga 2.: tapad Kalmárékra a Karlsruhe (She)
A német labdarúgó-másodosztályban szereplő Karlsruhe düsseldorfi győzelmével pontszámban beérte Kalmár Zsolt csapatát, az RB Leipziget.
aug. 23
16:22
ANK: Líbia nem rendezhet kontinensbajnokságot 2017-ben (She)
Líbiától elvették a 2017-es labdarúgó Afrika Nemzetek Kupájának a rendezési jogát, mivel a feszült politikai helyzet miatt továbbra sem készültek el a 16 csapatos tornához szükséges stadionok.
aug. 23
16:36
Csomor Erika második az Ironman budapesti debütálásán, brit és dán siker (Infostart)
A férfiaknál a brit Andrew Edwards, míg a nőknél a dán Michelle Vesterby nyerte az Ironman Budapest 70.3 néven szombaton rendezett nemzetközi triatlon viadalt, legjobb magyarként Csomor Erika második lett.
aug. 23
16:36
Úszó Eb: Kapás Boglárka ezüstérmes lett 1500 gyorson (She)
A berlini úszó Európa-bajnokság női 1500 méteres gyorsúszásának döntőjében Kapás Boglára ezüstérmes lett 16:03.04 perces idővel.
aug. 23
16:38
Honvéd: Del Piero fizetési igénye közel 500 millió forint (She)
Fabio Cordella úgy nyilatkozott, a labdarúgó NB I-ben szereplő Honvéd szponzora is segít finanszírozni Alessandro Del Piero szerződtetését. A támadó szabadon igazolható, így „csak" a fizetését kell előteremteni, ami azonban nem kevés...
aug. 23
16:40
Ukrajna: két robbantás szombat reggel a Sahtar stadionjánál (She)
Szombat reggel két robbantás történt Doneckben a Donbasz Arénánál, amely a Sahtar labdarúgócsapatának hazai pályája. Képek.
aug. 23
16:42
NB I: MVM-Paks-Újpest - élőben az NSO-n! (She)
MVM-Paks–Újpest találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 23
16:44
Videó: Szalai első gólját óriási ügyetlenkedés előzte meg (She)
Szalai Ádám góllal kezdte a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 2014–2015-ös szezonját! A Hoffenheim magyar válogatott csatára az Augsburg elleni mérkőzés 33. percében talált be azt követően, hogy a vendégek védelme elképesztő hibákat követett el.
aug. 23
16:46
Úszó Eb: Cseh László második helyen zárt 100 pillangón (She)
A berlini úszó Európa-bajnokság férfi 100 méteres pillangóúszásának döntőjében Cseh László ezüstérmet szerzett!
aug. 23
16:54
Úszó Eb: Hosszú Katinka 200 gyorson ezüstérmes lett (She)
A Berlinben zajló úszó Európa-bajnokság női 200 méteres gyorsúszásának döntőjében Hosszú Katinka hatalmas hajrát követően ezüstérmes lett.
aug. 23
16:54
Kapás Boglárka ezüstérmes 1500 méter gyorson (Metropol)
A 21 éves magyar versenyző harmadik medálját gyűjtette be a német fővárosban, ugyanis korábban harmadik lett 800 méter gyorson és a 4x200 méteres női gyorsváltó tagjaként.
aug. 23
16:55
Átigazolás: Nem kacsa, Del Pieróval tárgyal a Honvéd (Agroinform)
Fabio Cordella, a Budapest Honvéd olasz sportigazgatója megerősítette, hogy az olasz legendával tárgyalnak.
aug. 23
16:56
Cseh László ezüstérmes 100 méter pillangón (Metropol)
Cseh László ezüstérmet nyert 100 méter pillangón a berlini úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján.
aug. 23
17:12
Kapás Boglárka ezüstérmes lett 1500 méter gyorson (Infostart)
Kapás Boglárka ezüstérmet nyert 1500 méter gyorson a berlini úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján.
aug. 23
17:12
Úszó Eb: Takács és Kozma sem jutott döntőbe 50 gyorson (She)
Takács Krisztián és Kozma Dominik sem jutott be a berlini úszó Európa-bajnokság férfi 50 méteres gyorsúszásának döntőjébe. Előbbi ötödik, utóbbi hetedik lett a saját elődöntőjében.
aug. 23
17:12
Bundesliga: Gond nélkül nyer a Dortmund az első körben? (Agroinform)
A Borussia Dortmund a Bayer Leverkusent fogadja szombaton, 18:30-kor a Bundesliga első fordulójának meccsén.

Keresés