2014. augusztus 23. szombat

aug. 23
17:14
Hosszú Katinka ezüstérmes 200 méter gyorson (Infostart)
Hosszú Katinka ezüstérmet nyert 200 méter gyorson a berlini úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján.
aug. 23
17:14
Honvéd: indiai klubok is vinnék Del Pierót, aki utána Amerikába menne (She)
A Honvéd által megkeresett Alessandro Del Pierónak Indiából is van ajánlata, a Pune FC és a New Delhi Heroes is szerződtetné.
aug. 23
17:16
Kozma és Takács sem jutott döntőbe 50 méter gyorson (Infostart)
Kozma Dominik és Takács Krisztián sem jutott tovább az 50 méter gyors szombati elődöntőjéből a berlini Európa-bajnokságon.
aug. 23
17:30
Úszó Eb: Balog bronzot szerzett 200 háton, Bernek 4. lett (She)
A berlini úszó Európa-bajnokság férfi 200 méteres hátúszásának döntőjében Balog Gábor bronzérmes lett, míg Bernek Péter honfitársa mögött zárt a negyedik helyen.
aug. 23
17:32
Bundesliga: Szalai betalált, nyert a rajton a Hoffenheim (She)
A német labdarúgó-élvonal (Bundesliga) nyitó fordulójában 2–0-ra legyőzte hazai pályán a Hoffenheim az Augsburgot. A találkozó első gólját Szalai Ádám szerezte.
aug. 23
17:48
NB II: a 2. forduló eredményei - élőben az NSO-n! (She)
Kövesse figyelemmel az NB II 2. fordulóját a Nemzeti Sport Online élő eredménykövetőjének segítségével!
aug. 23
17:48
Hosszú Katinka is ezüstérmes (Metropol)
Hosszú Katinka ezüstérmet nyert 200 méter gyorson a berlini úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján.
aug. 23
17:50
Úszó Eb: Minibajev felért a csúcsra toronyugrásban (She)
Az orosz Viktor Minibajev nyerte meg a férfi toronyugrást a berlini úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján. A 23 éves Minibajev ezzel teljessé tette éremkollekcióját, 2012-ben Eindhovenben ugyanis ezüst-, 2013-ban Rostockban pedig bronzérmet nyert ebben a számban.
aug. 23
17:50
Szalai góllal debütált a Hoffenheimben (Metropol)
A Hoffenheim a nyáron szerződtetett Szalai Ádám góljának is köszönhetően 2-0-ra nyert a vendég Augsburg ellen.
aug. 23
17:52
Honvéd: Tibetben láma vagy Budapesten oroszlán - Hemingway reagált (She)
Érdekesen reagált George F. Hemingway, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd tulajdonosa a hírre, miszerint Alessandro Del Pierót szerződtetnék a kispestiek.
aug. 23
18:06
Így úsztak szombaton a magyarok az Európa-bajnokságon (Infostart)
Kapás Boglárka 1500 méter gyorson, Hosszú Katinka 200 méter gyorson, Cseh László pedig 100 méter pillangón nyert ezüstérmet a berlini úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján. 200 méter háton Balog Gábor harmadik lett. Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is bejutott a 200 méter pillangó vasárnapi döntőjébe, Kozma Dominiknak és Takács Krisztiánnak 50 méter gyorson, Bernek Péternek pedig 200…
aug. 23
18:06
PL: megizzadt, de legyőzte az újoncot a Chelsea (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójában a Chelsea hazai pályán Diego Costa és Eden Hazard találatával 2–0-ra legyőzte a frissen feljutó Leicester Cityt. Nyerni tudott a Swansea és a West Ham is, a Southampton pedig ikszelt a West Brommal.
aug. 23
18:06
La Liga: Luis Enrique tovább erősíthet (Agroinform)
A Barcelona vasárnap este az Elchét fogadja a spanyol labdarúgó-bajnokság első fordulójában.
aug. 23
18:08
Férfi kézi: utolsó felkészülési meccsén is győzött a Veszprém (She)
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata utolsó felkészülési mérkőzését is megnyerte a SEHA-liga jövő heti rajtja előtt. A magyar bajnok 33–28-ra győzött a Balatonfüred ellen.
aug. 23
18:24
Championship: Bogdán megsérült, Tőzsér gólt szerzett (She)
Megsérült Bogdán Ádám, az angol labdarúgó-másodosztályban szereplő Bolton kapusa. A magyar válogatott játékost le kellett cserélni, nélküle pedig 2–1-es vereséget szenvedett csapata a Brighton otthonában. A Watford 4–1-re legyőzte a Leedset, Tőzsér Dániel a 93. percben betalált.
aug. 23
18:24
Úszó Eb: Kapás, Hosszú és Cseh ezüstérmet, míg Balog bronzérmet nyert (Agroinform)
Magyar éremeső a berlini úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján.
aug. 23
18:26
NB I: nem született gól az Újpest paksi vendégjátékán (She)
A labdarúgó NB I ötödik fordulójában az eddigi eredmények alapján rangadónak számított a Paks és az Újpest találkozója, amelyen csak helyzeteket láthattak a nézők, gólt egyet sem.
aug. 23
18:42
Balog Gábor bronzérmes 200 méter háton (Infostart)
Balog Gábor bronzérmet nyert 200 méter háton a berlini úszó Európa-bajnokság szombati versenynapján. A döntő másik magyar résztvevője, Bernek Péter negyedik lett.
aug. 23
18:42
PL: Everton-Arsenal - élőben az NSO-n! (She)
Everton–Arsenal találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 23
18:42
NB I: Veretlen maradt a Paks és az Újpest (Agroinform)
A Paks 0-0-ra végzett otthon az Újpesttel a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati meccsén.
aug. 23
18:44
NB I: Videoton-MTK - élőben az NSO-n! (She)
Videoton–MTK találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 23
18:46
Bundesliga: Dortmund-Leverkusen - élőben az NSO-n! (She)
Borussia Dortmund–Bayer Leverkusen találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 23
18:48
NB I: Kecskemét-Dunaújváros PASE - élőben az NSO-n! (She)
Kecskemét–Dunaújváros PASE találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 23
19:00
Döntetlen a veretlenek paksi csatájában (Infostart)
Az Újpest gól nélküli döntetlent játszott a Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati első mérkőzésén, így mindkét csapat megőrizte veretlenségét.
aug. 23
19:00
Videó: Schmeichel-parádé, de a Chelsea begyűrte a „rókákat” (She)
A Chelsea labdarúgócsapata 2–0-ra legyőzte hazai pályán az újonc Leicester Cityt az angol élvonalbeli bajnokság (Premier League) 2. fordulójában. A londoniak több óriási gólhelyzetet dolgoztak ki a mérkőzésen, de a vendégek dán kapusa, Kasper Schmeichel eszén sokáig nem tudtak túljárni. Aztán a 63. percben Diego Costa megszerezte a vezetést, a végeredményt pedig Eden Hazard állította be egy…
aug. 23
19:00
Ismét nyert a Chelsea (Metropol)
Az előző szezonban bronzérmes Chelsea küzdelmes mérkőzésen 2-0-ra legyőzte az újonc Leicester Cityt az angol Premier League második fordulójában.
aug. 23
19:02
Eurofutball: Kovács és Simon sem kezdett; kikapott a Celtic (She)
Az osztrák labdarúgó-élvonalban szereplő AC Wolfsberger Simon Attila nélkül győzte le 2–1-re idegenben a Sturm Grazot. A norvég első osztályban Kovács Péter csereként 0–3-as állásnál szállt be a Strömsgodsetbe, és bár szépített csapata, végül 3–2-es vereséget szenvedett. Skóciában 1–0-ra kikapott a Celtic az Invernesstől, míg a Zenit 2–0-ra legyőzte az Amkart.
aug. 23
19:02
Találat érte a Sahtar Donyeck stadionját (Metropol)
Tüzérségi támadások során érték találatok a Sahtar Donyeck labdarúgócsapatának stadionját, a Donbassz Arénát.
aug. 23
19:18
Ligue 1: Gignac góljával megvan az első Marseille-győzelem (She)
Megszerezte első győzelmét a francia labdarúgó-élvonal (Ligue 1) 2014–2015-ös szezonjában az Olympique Marseille, André-Pierre Gignac góljával 1–0-ra nyert a Guingamp otthonában.
aug. 23
19:18
Premier League: Balotelli nélkül utazik a Liverpool a Cityhez (Agroinform)
A címvédő Manchester City a Liverpoolt fogadja az angol labdarúgó Premier League 2. fordulójának hétfői meccsén.
aug. 23
19:20
NB I: Hiányzott egy középcsatár - mondta az Újpest-edző (She)
Az Újpest gól nélküli döntetlent játszott az MVM-Pakssal a labdarúgó NB I ötödik fordulójában. Nebojsa Vignjevics, a lilák vezetőedzője egy középcsatárt hiányolt, míg Csertői Aurél szerint igazságos eredmény született.
aug. 23
19:36
Videó: sokk 9 másodperc után - íme, a Bundesliga leggyorsabb gólja! (She)
A Bayer Leverkusen már az 1. percben megszerezte a vezetést a Borussia Dortmund otthonában a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 1. fordulójában. A vendégek gólját Karim Bellarabi lőtte 9 másodperccel a középkezdés után, ez pedig immáron a Bundesliga történetének leggyorsabb találatának számít. Az eddigi rekordot a Bayern München korábbi klasszisa, Giovane Elber, illetve a szintén…
aug. 23
19:54
A Leeds Rhinos nyerte meg a ligarögbi Challenge Cupot (She)
1896-ban indították útjára a Föld északi féltekéjén a legrangosabbnak számító ligarögbitornát. Azóta csak az I. világháború alatt és 1941-ben nem bonyolították le az eseményt.
aug. 23
19:54
Real Madrid: Khedira és Di María még a Reallal edzett (Agroinform)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője 13 játékosnak vezényelt edzést szombaton.
aug. 23
20:12
Szalai góllal debütált a Hoffenheimben (Infostart)
A Hoffenheim a nyáron szerződtetett Szalai Ádám góljának is köszönhetően 2-0-ra nyert a vendég Augsburg ellen a német labdarúgó-bajnokság idei szezonjának első fordulójában szombaton.
aug. 23
20:12
Női kézi: a Larvik nyerte meg a Böhn-emlékmeccset (She)
A házigazda Győri ETO a norvég Larviktól is kikapott a Handball Fiesta elnevezésű női felkészülési kézilabdatorna második napján. A találkozó előtt leleplezték Karl Erik Böhn domborművét.
aug. 23
20:14
Úszó Eb: olasz siker női szinkronműugrásban, Kormosék hetedikek (She)
Az olasz Tania Cagnotto, Francesca Dallape duó nyerte meg a női szinkronműugrást szombaton a Berlinben zajló úszó Európa-bajnokságon. A Kormos Villő és Gondos Flóra alkotta magyar kettős a finnekkel holtversenyben hetedik lett.
aug. 23
20:16
Videó: Tőzsér 28-ról lőtt védhetetlen szabadrúgásgólt (She)
Tőzsér Dániel góllal vette ki a részét a Watford Leeds United elleni 4–1-es győzelemből az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) 3. fordulójában rendezett mérkőzésén. A magyar válogatott középpályás a 93. percben mintegy 28 méterről, ballal lőtt laposan védhetetlenül a bal alsó sarokba.
aug. 23
20:30
Líbia nem rendezhet Afrika Kupát 2017-ben (Infostart)
Líbiától elvették a 2017-es labdarúgó Afrika Kupa rendezési jogát, mivel a feszült politikai helyzet miatt továbbra sem készültek el a 16 csapatos tornához szükséges stadionok.
aug. 23
20:30
NB I: a Videoton gálázott odahaza az MTK ellen (She)
A labdarúgó NB I ötödik fordulójában az éllovas Videoton öt góllal küldte haza Székesfehérvárról az MTK együttesét.
aug. 23
20:30
NB I: A Videoton kitömte az MTK-t és hibátlan maradt (Agroinform)
A Videoton 5-0-ra verte otthon az MTK-t a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati meccsén.
aug. 23
20:32
Érem nélkül maradtak ma a magyarok az ifjúsági olimpián (Infostart)
Az éremesélyesnek tartott magyar versenyzők közül egyiknek sem sikerült medált érő helyen zárnia a kínai Nankingban zajló ifjúsági olimpia szombati versenynapján.
aug. 23
20:32
NB I: már nem pont nélküli a Kecskemét, de... (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában a sereghajtó Kecskemét az újonc Dunaújváros PASE csapatát fogadta. Az első félidőben csak egy lesgólra futotta a hazaiak erejéből, a másodikban pedig még arra sem, így, bár megszerezte első pontját a kecskeméti gárda, maradt az utolsó helyen.
aug. 23
20:34
PL: Giroud megmentette az Arsenalt az Everton ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 2. fordulójában az Everton hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott az Arsenallal.
aug. 23
20:36
Bundesliga: hazavitte a 3 pontot a Leverkusen Dortmundból (She)
A német labdarúgó-bajnokság 1. fordulójában a Borussia Dortmund hazai pályán 2–0-ra vesztett a Leverkusen ellen. Már a 9. másodpercben vezetést szerzett a vendégcsapat, amit a legvégén, a 95. percben megduplázott.
aug. 23
20:48
NB I: Lombard Pápa-Győri ETO - élőben az NSO-n! (She)
Lombard Pápa–Győri ETO találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kövesse figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el a meccs összefoglalóját, kommenteljen, mondja el a véleményét a találkozóról!
aug. 23
20:48
NB I: Nem bírt az újonccal a Kecskemét (Agroinform)
A Kecskemét hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Dunaújvárossal az OTP Bank Liga 5. fordulójának meccsén.
aug. 23
20:50
Női kézi: a nagybányaiak ellen „döntőzik” a Fradi (She)
Az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata tíz góllal nyert a szerb bajnok ellen az Elek Gyula-Rail Cargo Hungaria Nemzetközi Kupán. A zöld-fehéreknél a német légiós, Laura Steinbach, a nyáron a Siófoktól visszaérkező Lukács Viktória, illetve Szucsánszki Zita járt az élen a gólszerzésben. A Fradi az első félidőben is jobban játszott, szünet után pedig végképp megtörte ellenfele…
aug. 23
20:52
NB III: hatgólos döntetlen a nyugati rangadón - eredmények (She)
Fordulatos mérkőzésen játszott 3–3-as döntetlent a Tatabánya és a BKV Előre a labdarúgó NB III Nyugati csoportjában. A budapestiek szereztek vezetést Varga Bence góljával a hatodik percben, de Kiprich Dániel két perccel később egyenlített, majd újabb gyors gólváltást követően Kiprich ismét betalált. Végül Major Máté állította be a végeredményt. A DVSC-DEAC Dombi Tiborral és Verpecz Istvánnal a…
aug. 23
21:06
P. División: őrület - kapusgól a 95. percben, de elvették (She)
A spanyol labdarúgó-élvonal (Primera División) 2014–2015-ös szezonjának első mérkőzésén a Málaga hazai pályán 1–0-ra legyőzte az Athletic Bilbaót.

Keresés