2014. augusztus 23. szombat

aug. 23
21:06
A hajrában mentett pontot az Arsenal (Metropol)
Az Arsenal a félidőben ugyan még kétgólos hátrányban volt az Everton vendégeként, a hajrában azonban Aaron Ramsey és Olivier Giroud góljaival pontot mentett.
aug. 23
21:08
MU: Di María 70 millióért vált, ő lesz az új 7-es - sajtóhír (She)
Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United nagyon közel áll ahhoz, hogy szerződtesse a Real Madrid labdarúgóját, Ángel Di Maríát.
aug. 23
21:08
A Videoton kiütötte az MTK-t (Metropol)
A listavezető Videoton hazai pályán 5-0-ra nyert az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 5.fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos.
aug. 23
21:24
Ausztria: újra hengerelt Gulácsi Péter csapata (She)
Az osztrák Bundesligában szereplő Red Bull Salzburg labdarúgócsapata 5–0-s győzelmet aratott az Altach ellen hazai pályán, ezzel továbbra is százszázalékosan vezeti a bajnokságot. Gulácsi Péter végigvédte a találkozót.
aug. 23
21:26
Videó: Giroud a 90. percben elrontotta a liverpooliak ünnepét (She)
Hiába vezetett egy félidő után 2–0-ra az Everton labdarúgócsapata az Arsenal ellen az angol élvonalbeli bajnokság (Premier League) 2. fordulójában, az „ágyúsok” az utolsó hét percben Aaron Ramsey és Olivier Giroud révén egyenlítettek. Nézze meg a mérkőzés góljait!
aug. 23
21:42
Vuelta: a Movistaré az időfutam az első szakaszon (She)
A Movistar csapata nyerte meg a 2014-es Vuelta a Espana spanyol kerékpáros-körverseny első szakaszát. A spanyol csapat hat másodperccel gyorsabban teljesítette a 12.6 kilométeres távot Jerez de la Fronterában, mint a második Cannondale.
aug. 23
21:42
Vízilabda Világkupa: A szerbek ellen nyerhetnek Világkupát Madarasék (Agroinform)
A Világliga és az Európa-bajnokság után a Világkupa fináléjában is Szerbia-Magyarország mérkőzést rendeznek.
aug. 23
21:44
NBA: James szeretni fogja - Love a Cavsben az 1/1-esekért (She)
Egy hatalmas szenzációt jelentő csereüzlet keretében az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban szereplő Cleveland Cavaliers megszerezte Kevin Love-ot, a Minnesota Timberwolves olimpiai és világbajnok centerét.
aug. 23
22:00
Átigazolás: Di María a Manchester Unitedhez kerül - sajtóhír (Agroinform)
Angol sajtóértesülések szerint biztosra vehető, hogy a Real Madrid szélsője a Manchester Unitedben folytatja.
aug. 23
22:18
Ligue 1: hibátlan maradt a Bordeaux, nyert a Lille (She)
A Bordeaux továbbra is hibátlan a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban, miután 3–1-re győzött a Nice ellen idegenben a harmadik fordulóban.
aug. 23
22:18
Topligák: Elképesztő rekord a Bundesliga nyitányán (Agroinform)
A Bayer Leverkusen kilenc másodperccel a kezdés után bevette a Dortmund kapuját a német bajnokság első fordulójában.
aug. 23
22:36
Labdarúgó NB I - A Videoton hazai pályán kiütötte az MTK-t (Infostart)
A listavezető Videoton hazai pályán 5-0-ra nyert az MTK ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján, ezzel továbbra is százszázalékos.
aug. 23
22:36
NB I: szakadó eső és iksz a Lombard Pápa-Győri ETO-n (She)
A labdarúgó NB I 5. fordulójában a Lombard Pápa szakadó esőben 0–0-s döntetlent játszott a Győri ETO-val.
aug. 23
22:36
NB I: Nem született gól a szakadó esőben Pápán (Agroinform)
A Pápa hazai környezetben gól nélküli döntetlent ért el a legutóbbi szezonban ezüstérmes Győr ellen.
aug. 23
22:38
Labdarúgó NB I - Nem szakadtak meg a nyeretlenségi sorozatok Kecskeméten (Infostart)
A Kecskemét hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott az újonc Dunaújváros együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 5. fordulójának szombati játéknapján.
aug. 23
22:38
Férfi kézi: a sérülések ellenére szegedi döntőbe jutás (She)
Második meccsét is megnyerte a IV. Kanizsa-kupán a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor gárdája a horvát Nexét győzte le 29–24-re, és bejutott a vasárnap 19 órakor kezdődő döntőbe, amelyben a macedón Vardar Szkopje lesz az ellenfele.
aug. 23
22:54
Labdarúgó NB I - Nem született gól Pápán (Infostart)
A Pápa hazai környezetben gól nélküli döntetlent ért el a legutóbbi szezonban ezüstérmes Győr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati játéknapján.
aug. 23
22:54
Videó: Honda 11 méterről, kapásból lőtt a Juve kapujába (She)
Honda Keiszuke góljával a Milan 1–0-ra nyert a Juventus ellen a labdarúgó TIM-kupa első mérkőzésén. A Reggio Emiliában rendezett 45 perces találkozón a japán válogatott futballista egy bal oldali beadásból érkező labdát lőtt kapásból a keresztléc alá. Az este folyamán a két csapat még egyaránt megmérkőzik a címvédő Sassuolóval.
aug. 23
22:56
Videó: Nem voltunk méltók a „rangadó” jelzőre - Kanta (She)
Kiütéses, 5–0-s vereséget szenvedett az MTK a Videoton otthonában a labdarúgó NB I 5. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A találkozó után a fehérváriaktól Gyurcsó Ádám és Feczesin Róbert, míg a vendégektől Kanta József értékelt az NSO Tv-nek.
aug. 23
22:58
NB I: „Nem szoktam ilyet mondani, pláne nem egy sajtótájékoztatón” (She)
A gól nélkül végződő Kecskemét–Dunaújváros meccs után a vendégeket irányító Dobos Barna örül az egy pontnak, míg a hazaiak mestere, Bekő Balázs szerint ész nélkül nem lehet futballozni.
aug. 23
23:00
Eurofutball: Otigba beállt, a csapata a hajrában nyert (She)
A Willem II és a Heerenveen is győzött a holland labdarúgó-élvonal 2. fordulójában. Előbbi az Alkmaart, utóbbi az Excelsiort múlta fölül.
aug. 23
23:02
Tenisz: cseh kézben a záruló ATP- és WTA-torna trófeája is (She)
Cseh győzelemmel zárult a nők New Haven-i és a férfiak winston-salemi, US Opent felvezető tenisztornája az Egyesült Államokban. Előbbi helyszínen a 24 esztendős Petra Kvitová győzte le a fináléban Magdaléna Rybarikovát, ezzel begyűjtötte pályafutása 13. WTA-trófeáját, míg 29 éves honfitársa, Lukás Rosol karrierje negyedik ATP-fináléjában – mindegyik az elmúlt másfél évben! – második győzelmét…
aug. 23
23:12
La Liga: Orbán-gól és izgalmas iksz az idény első rangadóján (She)
A Sevilla 1–1-es döntetlent játszott a Valenciával a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság nyitó fordulójában hazai pályán. Az első félidő végén Aleix Vidal szerzett vezetést a hazaiaknak, de a 88. percben az argentin Lucas Orbán egyenlített. A Granada 2–1-re megverte a Deportivót.
aug. 23
23:30
NB I: Többet hozott ki magából a csapat, mint amit tud - Mátyus (She)
Mátyus János szerint többet hozott ki magából csapata, a Lombard Pápa, mint amit tud a Győri ETO elleni 0–0-s eredménnyel végződő NB I-es bajnokin. Az ellenfélt irányító Horváth Ferenc elmondta, hogy egész héten a helyzetkihasználást gyakorolták, mégsem tudtak betalálni.
aug. 23
23:48
Olasz Kupa: Tamásék a 4. körben, a Lazio érkezhet (She)
Sikerrel vette a labdarúgó Olasz Kupa harmadik fordulóját a másodosztályú Varese: Tamás Krisztián együttese a szintén második ligás Virtus Entellát fogadta, és Leonidas Neto hajrában szerzett találatával 1–0-ra győzött. Az AC Milantól kölcsönben a „leopárdok” becenévre hallgató Varesénél szereplő Tamás a 34. percben szállt be a mérkőzésbe.
aug. 23
23:50
NS: Hosszú Katinka fejmosása; a Del Piero-rejtély - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Keresés