2014. augusztus 5. kedd

aug. 5
13:15
MLSZ: Sok minden megváltozik - ígéri Kovács Ferenc (She)
Kovács Ferenc, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) napokban kinevezett utánpótlásért felelős sportigazgatója a Sport TV Mai helyzet című műsorában beszélt a várható reformokról, Kiss Baranyi Sándor és Szalai László új feladatáról és arról, hogy nem Nyilasi Tibor helyett nevezték ki szakmai igazgatónak.
aug. 5
13:33
Real Madrid: Keylor Navast hivatalosan is bemutatták (She)
A spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapata bemutatta új kapusát, a klub történelmének első Costa Rica-i játékosát, Keylor Navast.
aug. 5
13:33
Újpest elleni derbivel avatta az FTC új stadionját (Blikk)
Budapest – Potyogtak a gólok a vadonatúj FTC-stadion, a Groupama Aréna vasárnapi hivatalos megnyitóját megelőző esti főpróbán. A két ősi ellenfél, a Ferencváros és az Újpest öregfiúkcsapata mérte össze tudását – a vendégek nyertek 6-5-re.
aug. 5
13:36
Dinamo Moszkva: Valbuena kiszorítja Dzsudzsákot a kezdőből? (Agroinform)
Új vetélytársat kapott Dzsudzsák Balázs. A francia válogatott Valbuena szélsőként is bevethető, így figyelni kell rá.
aug. 5
13:51
NB I: Iványi Zoltán fúj a Vidi-Győr rangadón - bíróküldés (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) nyilvánosságra hozta az NB I harmadik fordulójában rendezendő mérkőzések játékvezetőit. A Videoton–Győr összecsapást Iványi Zoltán, míg a DVTK–Haladás mérkőzést Németh Ádám vezeti.
aug. 5
13:54
Karrier: Xavi visszavonul a válogatottól, és marad a Barcában (Agroinform)
A 34 éves középpályás elmondta, a következő szezonban is a Barcelona játékosa lesz.
aug. 5
14:09
BL: telt ház és nézőcsúcs lesz a Loki ma esti selejtezőjén (She)
Minden jegy elkelt a BATE–DVSC-Teva Bajnokok Ligája-selejtezőre, amelyet kedd este rendeznek meg Boriszovban – közölte a fehérorosz labdarúgóklub hivatalos honlapja.
aug. 5
14:11
Barcelona: Messi trendi frizurával készül az új szezonra (She)
A brazíliai világbajnokság legjobbjának választott Lionel Messi a futballpályákon gyakran látható frizurát vágatott magának.
aug. 5
14:12
Női kézilabda: A Tüskecsarnokban játszhatja BL-meccseit az FTC (Agroinform)
A 4000 szurkoló befogadására alkalmas Tüskecsarnokban játszhatja kiemelt mérkőzéseit a Fradi női kézilabdacsapata.
aug. 5
14:13
Férfi kézi: Pastor vezetőedző és segítője is hosszabbított (She)
A Pick Szeged kézilabdacsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Juan Carlos Pastor vezetőedző és Marko Krivokapics másodedző meghosszabbította a szerződését. A szakemberek két plusz egy éves szerződést írtak alá.
aug. 5
14:15
Női kézi: Grubusicet bejelentette a Győr is, 1+1 évre írt alá (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hivatalos közleményben jelentette be új kapusa, a horvát Jelena Grubisic érkezését. A Katrine Lunde pótlására érkező horvát válogatott kapus 1+1 évre írt alá. Elsőként a Nemzeti Sport számolt be arról, hogy Grubisic lesz Lunde helyettese a 2014–15-ös idényben a BL-címvédőnél.
aug. 5
14:17
Videó: jön Courtois, veszélyben Cech elsősége a Chelsea-ben (She)
Thibaut Courtois hatalmasat mentett a Werder Bremen–Chelsea felkészülési mérkőzésen, amelyen a Bremen 3–0-ra legyőzte a Chelsea-t. A belga kapus a negyedik szezonját kezdi meg az angol klubnál, eddig azonban kölcsönben, az Atlético Madridban védett. Most megmutatta a Chelsea-szurkolóknak is, hogy mire képes, így joggal pályázhat az első számú kapus címre. Íme!
aug. 5
14:27
Százmillió dollárért cserébe megszüntetik az Ecclestone elleni büntetőpert (Infostart)
Százmillió dollár megfizetéséért cserébe megszüntetik a Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone elleni büntetőpert - közölte kedden Münchenben az ügyben eljáró tanácsvezető bíró.
aug. 5
14:27
Női kézi: Grubisicet bejelentette a Győr is, 1+1 évre írt alá (She)
A Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapata hivatalos közleményben jelentette be új kapusa, a horvát Jelena Grubisic érkezését. A Katrine Lunde pótlására érkező horvát válogatott kapus 1+1 évre írt alá. Elsőként a Nemzeti Sport számolt be arról, hogy Grubisic lesz Lunde helyettese a 2014–15-ös idényben a BL-címvédőnél.
aug. 5
14:27
Xavi lemondta a válogatottságot (Metropol)
A 34 éves középpályás 133 fellépéssel a háta mögött befejezi karrierjét a nemzeti csapatban.
aug. 5
14:29
A Tüskecsarnokban játszhatja kiemelt mérkőzéseit az FTC női kézilabdacsapata (Infostart)
A 4000 szurkoló befogadására alkalmas Tüskecsarnokban játszhatja kiemelt mérkőzéseit az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata.
aug. 5
14:29
NB II: U19-es válogatott védő érkezik Ajkára (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajka egy évre kölcsönveszi az MTK U19-es válogatott védőjét, Asztalos Dávidot.
aug. 5
14:29
Grubisic érkezik Lunde helyére (Metropol)
A horvát válogatott azért érkezik a győri csapathoz, mert Lunde babát vár.
aug. 5
14:30
Tipp: Nagyot szakíthatunk Radwanska veretésével (Agroinform)
A montreali tenisztorna keddi játéknapján a cseh Barbora Záhlavová-Strycová győzelmével robbantanánk bankot.
aug. 5
14:45
Spanyolország: Xavi volt a siker kulcsa - Del Bosque (She)
Vicente del Bosque, a spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint egy fantasztikus játékost veszített el a nemzeti csapat, miután Xavi bejelentette, nem lép többet pályára a válogatottban.
aug. 5
14:47
UEFA: a DVSC mellett a Steaua is rasszizmusért bűnhődik (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága hivatalos honlapján tudatta az európai kupákban szereplő klubokkal szemben meghozott szankciókat. A DVSC-Teva csapatát – ahogy a debreceni klub már jelezte – szektorbezárásra ítélték, bűnhődik még a grúz Csihura Szacshere, a román Steaua Bucuresti, illetve a szlovén NK Maribor.
aug. 5
14:48
Everton: Martínez el van ájulva Besictől (Agroinform)
Rendkívül pozitív hatást gyakorolt az Evertont irányító Roberto Martínezre a Ferencvárostól szerződtetett Muhamed Besic.
aug. 5
14:49
Görögország: Pintér Ádám a Levadiakoszba igazolt! (She)
A görög labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Levadiakosz kedden a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a magyar válogatott Pintér Ádámot.
aug. 5
15:21
Győri ETO: Kalmár 13-as meze a visszatérő grúzé (She)
Visszatér a Győri ETO FC-hez a grúz Giorgi Kvilitalia, aki hároméves szerződést kötött a kisalföldi zöld-fehérekkel – adta hírül a klub hivatalos honlapján.
aug. 5
15:23
PMFC: továbbra is csatárt keresnek, távozott a próbázó (She)
Továbbra is csatárt keres a labdarúgó NB I-ben szereplő Pécs, míg a horvát próbajátékos, Davor Bratic elhagyta a csapatot.
aug. 5
15:24
Férfi kézilabda: Juan Carlos Pastor és segítője hosszabbított Szegeden (Agroinform)
Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics kettő plusz egyéves megállapodást írt alá.
aug. 5
15:39
Xavi lemondta a válogatottságot (Infostart)
Lemondta a válogatottságot Xavi, az FC Barcelona világ- és Európa-bajnok futballistája.
aug. 5
15:39
Légiósok: Dzsudzsákot dicsérik, bekerült a forduló válogatottjába (She)
A championat.com orosz portál beválasztotta a Premjer-liga első fordulójának álomcsapatába Dzsudzsák Balázst, aki góllal és gólpasszal vette ki a részét csapata, a Dinamo Moszkva Rosztov elleni 7–3-as győzelméből.
aug. 5
15:39
Bérletet vett a munkanélkülieknek (Metropol)
Az Everton labdarúgója négy szezonbérletet ajánlott fel a helyi munkaügyi központ számára.
aug. 5
15:41
Barcelona: Tajti megérkezett, Halilovic a szobatársa (She)
Tajti Mátyás, az FC Barcelona magyar labdarúgója hétfőn megérkezett új klubjához a katalán fővárosba, a La Masia labdarúgó akadémiára.
aug. 5
15:42
Karrier: Pintér Ádám Görögországba igazolt (Agroinform)
A görög labdarúgó-bajnokságban legutóbb nyolcadik Levadiakoszban folytatja pályafutását Pintér Ádám.
aug. 5
15:57
Videó: a tizenegy éves norvég srácnak szép jövőt jósolnak (She)
A tizenegy éves norvég Oscar Bobb megmutatta, hogyan kell lefutballozni nála idősebb és erősebb ellenfeleket. A Porto akadémiájának ifjú labdarúgója több szakértőt is a fiatal Messire emlékeztet. Egy norvég honlap szerint a korosztályában kivételes tehetségnek számító fiúról sokat fog hallani a világ az elkövetkező években.
aug. 5
15:57
Pintér Ádám Görögországban folytatja (Metropol)
A 17-szeres válogatott játékos 2010-ben az MTK-tól a spanyol Real Zaragozához igazolt, ahol három évet töltött el, majd ezt követően szerződött Oroszországba.
aug. 5
15:59
Napoli: a Man. United térfelén pattog a Fellaini-labda (She)
Rafael Benítez, a Serie A-ban szereplő SSC Napoli vezetőedzője szerint a Manchester Uniteden múlik Marouane Fellaini Nápolyba igazolása.
aug. 5
16:01
MLSZ: hamisított sportorvosi - félmilliót fizet a Dunaújváros (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága (FEB) a hétvégi bajnoki mérkőzések után súlyos pénzbüntetésben részesítette a Dunaújváros PASE-t, az Újpestet, a Videotont és a Nyíregyházát is.
aug. 5
16:03
PL: Eto'o még nincs meg, a City-középpályás már igen (She)
A Premier League-ben szereplő Sunderlandben folytatja a pályafutását Jack Rodwell, a Manchester City angol középpályása, aki sajtóhírek szerint 10 millió fontért váltott klubot, és ötéves szerződést kötött a bennmaradást a legutóbbi szezon hajrájában kiharcoló csapattal.
aug. 5
16:15
Grubisic érkezik Lunde helyére a Győr női kézilabdacsapatánál (Infostart)
A magyar bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál folytatja pályafutását Jelena Grubisic, akit a gyermeket váró norvég kapus, Katrine Lunde helyére igazolt az egyesület.
aug. 5
16:15
Kosár: női szakággal bővült a Dávid Kornél Akadémia (She)
Olyan akadémia felépítése a cél, amely az országban egyedülálló lehet – mondta Dávid Kornél a nevét viselő kosárlabda-intézmény keddi, székesfehérvári sajtótájékoztatóján, amelyen bejelentették, hogy női szakággal bővült az akadémia.
aug. 5
16:17
Anglia: ami az Arsenalban Henry volt, az Ipswichben Bajner lesz (She)
A 14-es mezszámban futballozik a következő idényben Bajner Bálint, az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Ipswich Town nyári szerzeménye.
aug. 5
16:18
NB I szubjektív: Nem mindegy, hogy jegyeznek vagy megjegyeznek (Agroinform)
Ott vagyunk Európa futballtérképén, és ez akkor is örömteli, ha GPS nélkül még mindig elég macerás ránk találni...
aug. 5
16:19
Videó: Egressy-parádé a Fradi-Újpesten, itt a gólösszefoglaló (She)
Mint megírtuk, a Ferencváros és az ősi rivális Újpest öregfiúkcsapatának összecsapása volt a zöld-fehérek új stadionjának főpróbája. A derbit látványos és szoros meccsen a lila-fehérek nyerték meg 6–5-re. A FradiMédia elkészítette a mérkőzés gólösszefoglalóját. Íme!
aug. 5
16:20
Átigazolás: Cleverley lehet Besic új csapattársa (Agroinform)
A Manchester Unitedből szeretne középpályást igazolni az Everton, a kiszemelt Tom Cleverley.
aug. 5
16:33
Női kézi: Németh szerint a klubok megnehezítik a munkáját (She)
Németh András, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya okkal elégedetlen, számos kérés és klubérdek egyre jobban megnehezíti az Európa-bajnoki felkészülést.
aug. 5
16:36
NB I: Visszatért Győrbe a grúz csatár (Agroinform)
Egy év után visszatért Győrbe Giorgi Kvilitaia, a grúz csatár hároméves szerződést kötött az ETO-val.
aug. 5
16:51
Női válogatott: négy perc alatt két gól, megvertük a horvátokat (She)
A horvátok 3–1-es legyőzésével a magyar női labdarúgó-válogatott bronzérmet nyert a Balatonfüreden zajló Balaton-kupán.
aug. 5
16:51
A jövő héten ismét kézilabda fesztivál Veszprémben (Infostart)
Jövő keddtől vasárnapig 18. alkalommal rendezik meg a Cell-Cup nemzetközi kézilabda fesztivált Veszprémben és környékén.
aug. 5
16:53
U19-es Eb: fogadási csalás? Három játékjog felfüggesztve (She)
A Bolgár Labdarúgó-szövetség (BFU) határozatlan időre felfüggesztette három fiatal futballista játékjogát, az érintettek a gyanú szerint manipulálták a Magyarországon rendezett U19-es Európa-bajnokság bolgár érdekeltségű mérkőzéseit.
aug. 5
16:55
Atlétika: nemzeti jelkép megsértésével vádolják a diszkosz német csillagát (She)
Nemzeti jelkép megsértésének vádjával indítandó eljárással fenyegették meg Robert Harting olimpiai és világbajnok német diszkoszvetőt, amiért a válogatott mez megszaggatásával ünnepli győzelmeit.
aug. 5
17:09
Strandröpi: formás női fenekek, izmos férfiak - GALÉRIA (She)
A hétvégén a Margitszigeten rendezett strandröplabda országos bajnokság fináléja után a nőknél Lakatos Enikő és Lutter Eszter, a férfiaknál Kaszap Tamás és Nacsa Gábor állhatott fel a dobogó legfelső fokára. Tekintse meg a döntő izgalmairól és az éremátadás pillanatairól készült képgalériánkat!
aug. 5
17:09
Kígyófészekben harcolt a Loki (Blikk)
A Debrecen fehérorosz BL-selejtezős ellenfele is vadonatúj fociarénát kapott ebben az évben.

Keresés