2015. szeptember 7. hétfő

szept. 7
18:24
MU: a klublegenda edzőként térhet vissza az Old Traffordra (She)
A Sunday People értesülései szerint Paul Scholes visszatérhet a Manchester Unitedhez. A klub korábbi játékosa az edzői stábban kaphat helyet.
szept. 7
18:26
Eb 2016: ételmérgezést kapott 16 játékos, nem lesz meccs? (She)
Elképzelhető, hogy elhalasztják a keddre tervezett Fehéroroszország–Luxemburg Európa-bajnoki selejtezőt, mivel a vendégcsapat futballistáinak többsége ételmérgezést kapott.
szept. 7
18:42
Az MPB támogatja a 2024-es olimpiai rendezést (Infostart)
A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) rendkívüli közgyűlése hétfőn egyhangúlag támogatta, hogy Budapest 2024-ben olimpiai és paralimpiai játékokat rendezzen.
szept. 7
18:45
Elődöntőben a Veszprém (Metropol)
A Veszprém a keddi elődöntőben az ausztrál Sydney University csapatával találkozik a Suber Globe tornán.
szept. 7
18:51
Válogatott foci: A magyar válogatottat is kibeszéltük a DigiSport podcastjában (Agroinform)
A Teljes terjedelem megint dübörög, most a válogatott teljesítményéről beszélgettünk a Digi kommentátoraival.
szept. 7
19:00
Északír–magyar: Lovrencsicset és Guzmicsot a kezdőbe követelik olvasóink (She)
Az esti északír–magyar Európa-bajnoki selejtező (20.45, tv: M4) előtt arra kértük olvasóinkat, állítsák össze ideális kezdőcsapatukat a mérkőzésre. A szavazók többsége két lengyelországi légióst, Guzmics Richárdot és Lovrencsics Gergőt szívesen látna a válogatottban.
szept. 7
19:02
PL: Manchester uralja a túlértékelt sztárok 2015-ös toplistáját! (She)
Anthony Martial, a Manchester United új csatára és Kevin De Bruyne, a Manchester City nyáron szerződtetett támadó középpályása lett a 2015-ös nyári átigazolási szezon két leginkább túlértékelt labdarúgója a svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központjának (CIES) legfrissebb kimutatása szerint.
szept. 7
19:04
Északír–magyar: 5986:5880 a nyerünk-veszítünk arány (She)
A szokásoknak megfelelően az északír–magyar Európa-bajnoki selejtező előtt is megkértük olvasóinkat, tippeljék meg, mi lesz a találkozón. A magyar szurkolók közül szinte ugyanannyian vélik úgy, hogy nyer válogatottunk Belfastban, mint akik azt mondják, kikapunk. A legkevesebben a döntetlenre tippeltek.
szept. 7
19:18
Válogatott: több mint 2 millióan kapcsoltak a magyar–románra (She)
Kiemelkedő nézettséget hozott a közmédiának a pénteki Magyarország–Románia Európa-bajnoki selejtező.
szept. 7
19:20
Eb 2016: ezt a szelfit nem köszöni meg Hazard-nak a City-sztár (She)
Aranyszabály a belga válogatott háza táján: ne aludj el, ha Eden Hazard a közelben van! A Chelsea kiválósága három pontot jelentő gólt szerzett a belgák Ciprus elleni 1–0-ra megnyert Eb-selejtezős mérkőzésén, majd a hazaúton megtréfálta a békésen szundikáló Vincent Kompanyt, a Manchester City hátvédjét. A végeredmény egy humoros fotó, amelyen az egyik főszereplő biztosan nem tud nevetni.
szept. 7
19:36
Vuelta: több mint négy év után nyert újra szakaszt F. Schleck (She)
A luxemburgi Fränk Schleck nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 16. szakaszát, amelyen a spanyol Joaquim Rodríguez átvette a vezetést az összetettben.
szept. 7
19:54
Birkózó-vb: Lőrincz Tamás könnyed győzelemmel hangolt (She)
A magyar csapatból elsőként a londoni olimpia ezüstérmese, Lőrincz Tamás lépett szőnyegre a Las Vegas-i olimpiai kvalifikációs világbajnokság hétfői nyitó napján, és simán legyőzte litván ellenfelét.
szept. 7
20:12
PSG: Ibra ennél nagyképűbb már tényleg nem lehet! (She)
Egyetlen percbe sűrített, pörgős kérdezz-felelekre invitálták a Paris Saint-Germain YouTube-csatornájának szerkesztői a klub klasszis csatárát, Zlatan Ibrahimovicot. A feleltekből megtudhatunk pár új és érdekes információt a svéd csatár személyiségéről, akinek az önértékelése még mindig a plafonig ér. Állítása szerint nincs olyan földöntúli szuperképesség, amellyel ne rendelkezne.
szept. 7
20:14
Eb 2016: a dánok beérték a portugálokat, de nem örülhetnek (She)
Az Európa-bajnoki selejtezősorozat I-csoportjának nyolcadik játéknapján Dánia gól nélküli döntetlent játszott Örményországban, ezzel pontszámban beérte az élen álló Portugáliát, de már kettővel több meccset játszott a listavezetőnél és a csoportharmadik Albániánál.
szept. 7
20:15
Kalmár a kezdőben (Metropol)
Szalai mellett Németh Krisztián kap lehetőséget a támadósorban.
szept. 7
20:21
EURO 2016: Sajnos a végén jött a dráma... (Agroinform)
Három percre voltunk attól, hogy szinte biztos Eb-szereplők legyünk. De a végén jött Kyle Lafferty...
szept. 7
20:30
Északír-magyar meccs: Kalmár a kezdőben (Infostart)
Bernd Storck szövetségi kapitány - akárcsak három napja a románok ellen - hétfőn Észak-Írországban is két csatárral küldi pályára a magyar labdarúgó-válogatottat, amelynek kezdő tizenegyében helyet kapott Kalmár Zsolt is az Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen.
szept. 7
20:30
Birkózó-vb: sima sikerrel indított a világbajnok Bácsi (She)
Lőrincz Tamás után a tavaly 80 kg-ban világ- és Európa-bajnoki címet szerző Bácsi Péter is simán elintézte ellenfelét első meccsén.
szept. 7
20:48
Mostoha körülmények között edzenek a Vasas vízilabdázói (Infostart)
A Császár-Komjádi uszoda fedett része felújítás alatt áll, ezért a Vasas vízilabdacsapata a szabadtéri medencében edz, az utánpótlás együttesek pedig más helyszíneken gyakorolnak - mondta Steinmetz Ádám, a Vasas szakmai igazgató-helyettese. Hozzátette: a munkálatok akár novemberig is tarthatnak, addig minden meccsüket idegenben játszhatják.
szept. 7
20:48
Eb 2016: Észak-Írország–Magyarország – ÉLŐ (She)
A magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtező nyolcadik fordulójában a csoportban éllovas Észak-Írország vendégeként szerepel Belfastban. A mieink eddig csak az északírektől kaptak ki a kvalifikációs sorozatban, itt a visszavágás lehetősége! Kövesse velünk a mérkőzést!
szept. 7
20:50
Barcelona: már most tudják az első téli érkező nevét? (She)
Roberto Fernández, az FC Barcelona sportigazgatója elárulta, a klub erősen fontolóra vette a Celta Vigóban futballozó Nolito januári szerződtetését.
szept. 7
20:52
Eb 2016: Románia–Görögország élőben az NSO-n! (She)
Románia az eddig rendkívül gyengén teljesítő görög válogatottat fogadja, és joggal reménykedhet a győzelemben, amivel óriási lépést tehet az Eb-szereplés felé. Lehetséges azonban, hogy a görögök éppen Bukarestben találják meg elveszett góllövő cipőjüket, amivel alaposan megkavarhatnák a csoportot. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, szöveges közvetítésünket!
szept. 7
21:06
Harminc másodpercen múlt a győzelmünk Belfastban (Infostart)
A magyar válogatott a 74. percben vezetést szerzett Guzmics góljával az északírek elleni Eb-selejtezőn, emberelőnybe került, de a 93. percben gólt kapott. A másik két mérkőzésen: Finnország-Feröer-szigetek 1-0, Románia-Görögország 0-0
szept. 7
21:06
Északír–magyar: Belfastban is bemutatták a Puskás-könyvet (She)
Belfastban az északír–magyar Európa-bajnoki selejtező mérkőzés előtt hétfőn bemutatták Szöllősi György Puskás Ferencről szóló angol nyelvű életrajzi könyvét.
szept. 7
21:08
Visszatér a közmédia képernyőjére a vízilabda (Infostart)
Visszatér a közmédia képernyőjére a vízilabda: az M4 Sporton lesznek láthatóak a férfi és női országos bajnokság mérkőzései, a válogatott találkozói és a 2016-ban és 2017-ben Budapesten megrendezendő Bajnokok Ligája hatos döntő is.
szept. 7
21:42
Északír–magyar: „Rántott hús” – így engedték be a magyarokat stadionba (She)
Így engedték be a szurkolókat a stadionba Belfastban az Észak-Írország–Magyarország labdarúgó Eb-selejtező előtt.
szept. 7
21:44
Barca: Suárez elárulta a titkot, ettől szárnyal az MSN! (She)
Nincs féltékenység az FC Barcelona támadótriójának tagjai között, ez a sikerük záloga – állítja Luis Suárez, a katalán csapat csatára.
szept. 7
21:46
Férfi kézi: meglepetés – ausztrál csapattal folytatja a Veszprém (She)
Az ausztrál Sydney University lesz a Veszprém férfi kézilabdacsapatának ellenfele a klubcsapatok nem hivatalos világbajnokságának tekinthető Super Globe elődöntőjében, Dohában.
szept. 7
22:18
Kosár Eb: Kikanovicnak kétszer is megköszönhette Bosznia (She)
Elmedin Kikanovic a rendes játékidő végén, majd a ráadásban is döntő kosarat szerzett: Bosznia-Hercegovina 86–84-re nyert Izrael ellen a férfi kosárlabda Európa-bajnokság csoportkörében.
szept. 7
22:20
Birkózó-vb: Lőrincz és Bácsi a legjobb 16 között, Kiss kikapott (She)
Már két-két győzelemnél jár Lőrincz Tamás és Bácsi Péter a Las Vegas-i olimpiai kvalifikációs világbajnokság nyitó napján, Kiss Balázs viszont kikapott török riválisától.
szept. 7
22:21
US Open: Babosék kiestek (Metropol)
A legjobb 16 között estek ki.
szept. 7
22:36
Büntetés vár a tetovált iráni futballistákra (Infostart)
Tetoválásaik miatt büntetés vár hazájukban Ashán Dezsága és Sardar Azmoun iráni labdarúgókra.
szept. 7
22:36
US Open: Babos Tímeáék búcsúztak párosban (She)
Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal a legjobb 16 között búcsúzott az amerikai nemzetközi teniszbajnokság női párosversenyétől.
szept. 7
22:38
Videó: Guzmics góljával vezettünk, de a 93. percben egyenlítettek (She)
Az alábbi összeállításban az Észak-Írország–Magyarország labdarúgó Eb-selejtező legfontosabb jeleneteit nézhetik meg.
szept. 7
22:40
Eb 2016: Müller ennél „mülleresebb” gólt nem szerezhet (She)
Thomas Müller kétszer is feliratkozott a gólszerzők listájára a Skócia–Németország Eb-selejtezős mérkőzés első félidejében. A Bayern München támadójának második gólja egy klasszikus Müller-gól volt.
szept. 7
22:54
Északír–magyar: két percen múlt a győzelmünk (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 1–1-es döntetlent játszott Észak-Írországgal Belfastban.
szept. 7
22:56
Eb 2016: Románia döntetlenje a görögökkel, finn siker (She)
Az Európa-bajnokság selejtezőjének F-csoportjában Románia hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott Görögországgal, ezzel még mindig nyílt a továbbjutás kérdése a csoportban.
szept. 7
23:12
Eb 2016: a németek megizzadtak; Lengyelország parádézott (She)
Németország és az őt üldöző Lengyelország is győzött az Eb-selejtezősorozat 8. fordulójában. A nationalelf hőse két találatával és gólpasszával Thomas Müller volt. Míg a németeknek meg kellett izzadniuk a három pontért, addig a lengyelek gáláztak Gibraltár ellen, és meg sem álltak nyolc rúgott gólig. A D-csoport harmadik mérkőzésén Írország válogatottja egygólos győzelmet aratott Grúzia felett.
szept. 7
23:14
Északír–magyar: Guzmics egyik szeme sír, a másik nevet (She)
Guzmics Richárd, a magyar válogatott gólszerzője érthető módon csalódottan értékelt az 1–1-es döntetlenre végződő Észak-Írország–Magyarország Európa-bajnoki selejtezőt követően.
szept. 7
23:30
Eb 2016: óriási hajrá! Portugália a továbbjutás közelében (She)
A 2016-os Eb-selejtezősorozat hétfői játéknapján az I–csoportban Portugália a 92. percben szerzett góljával nyert Albánia ellen.
szept. 7
23:30
Dráma a 93. percben (Metropol)
Emberhátrányban, két perccel a mérkőzés vége előtt egyenlítettek az északírek a magyar válogatott ellen. Végeredmény 1-1.
szept. 7
23:32
Északír–magyar: értékelje a mieink teljesítményét! (She)
A magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki selejtezőn 1–1-es döntetlent ért el Belfastban Észak-Írország ellen. Kíváncsiak vagyunk, Ön hogyan látta a mieink teljesítményét: osztályozza a játékosok produkcióját!
szept. 7
23:48
Birkózó-vb: rémálomszerű kezdés, mindhárom magyar kiesett (She)
Csak az olimpiai bajnok, vb-2. orosz Roman Vlaszov jutott döntőbe a magyarok korábbi legyőzői közül, így egyedül Bácsi Péter küzdhetett tovább a Las Vegas-i világbajnokság nyitó napján – ő viszont a vigaszág első meccsén kikapott a kategória címvédőjétől, az örmény Arszen Dzsulfalakjantól.
szept. 7
23:50
NS: északír–magyar – ilyen nincs... – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

Keresés