2015. szeptember 14. hétfő

szept. 14
4:00
51-szeres pénzt hozott a bundagyanús meccs (Blikk)
Budapest — Hatalmas pénzt kaszálhattak, akik helyesen tippeltek a szeptember 2-án megrendezett Törökbálint–Nagykáta megyei első osztályú focimeccs vég­eredményére, a vendégcsapat 4-2-es sikerére.
szept. 14
4:54
US Open: Novak Djokovic nyerte a döntőt - videó (Infostart)
A világelső Novak Djokovic nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot: a szerb játékos a vasárnapi fináléban a második helyen kiemelt Roger Federert győzte le négy játszmában.
szept. 14
6:42
US Open: Djokovics másodszor; Federer négy szettben kapott ki (She)
Az első helyen kiemelt Novak Djokovics győzelmével zárult a US Open, miután a szerb világelső a 3:23 órán át tartó férfi egyes döntőben négy szettben nyert a második helyen rangsorolt svájci Roger Federer ellen. Az időjárás miatt a döntő késéssel kezdődött.
szept. 14
7:18
MLS: Németh gólt szerzett, a Kansas kikapott – videó (She)
Németh Krisztián ismét gólt szerzett, ám csapata, a Sporting Kansas City kétgólos vereséget szenvedett az Orlando City vendégeként az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) alapszakaszában. A magyar légiós 23. bajnokiján a kilencedik gólját szerezte.
szept. 14
7:18
Djokovic nyerte a US Opent-t (Metropol)
A szerb játékos a vasárnapi fináléban a második helyen kiemelt Roger Federert győzte le négy játszmában.
szept. 14
7:36
Óriási sikert aratott az eltiltott magyar teniszezőlány! (Blikk)
New York – A korábban különböző mendemondák miatt az U18 Európa bajnokságtól eltiltott Gálfi Dalma (17) most egy hatalmas eredménnyel vágott vissza a szövetségnek: a junior lányok között élete legnagyobb sikerét aratta, s magabiztosan nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot.
szept. 14
7:54
Fradi: nekik nyolc! (Metropol)
A nap hivatalos bűnügyi mérlege viszonylag szolid lett: hét embert garázdaság, egy főt pedig pirotechnikai eszközzel való visszaélés miatt állítottak elő.
szept. 14
8:12
Nemcsak Böde, a Vasas is nagy gólt szerzett – NB I, 8. forduló (She)
Az alábbi videós összeállításban megnézheti a labdarúgó NB I 8. fordulójának összefoglalóit.
szept. 14
8:30
Djokovics maratoni csatában győzte le Federert (Blikk)
New York – A világelső Novak Djokovics nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot: a szerb játékos a vasárnapi fináléban a második helyen kiemelt Roger Federert győzte le négy játszmában.
szept. 14
8:48
Az Inter nyerte a milánói rangadót – Videó! (Blikk)
Milánó – Az Internazionale Fredy Guarin góljával 1-0-ra legyőzte a városi rivális AC Milant az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának vasárnapi rangadóján.
szept. 14
8:48
Federer nem bánkódott a vesztes döntő után (Infostart)
A világelső Novak Djokovic nyerte az amerikai nyílt teniszbajnokságot: a szerb játékos a vasárnapi férfi egyes fináléban a második helyen kiemelt Roger Federert győzte le négy játszmában.
szept. 14
9:30
Heti műsor: Kezdődik a BL-csoportkör! (Agroinform)
Méghozzá olyan rangadókkal, mint a Manchester City-Juventus vagy a Roma-Barcelona!
szept. 14
9:42
Légiósok: Csak a varratok fájnak a fejemen – Köteles (She)
Fejsérülést szenvedett Köteles László együttese hétvégi bajnokiján. A Genk magyar labdarúgójának össze kellett varrni a fejét, de megnyugtatta az érte aggódókat: nincs nagy baja.
szept. 14
10:18
Harmadik Félidő: kézilabda BL-lel tér vissza a show-műsor (She)
A Sport Tv Harmadik Félidő című show-ja hétfő este új köntösben jelentkezik, és máris lesz miről beszélni a kézilabda Bajnokok Ligájával és a spanyol labdarúgással foglalkozó műsorban. Női csapataink közül a Győri Audi ETO selejtezett a hétvégén, a férfiak egy hét múlva kezdenek, a spanyol labdarúgó-bajnokságban pedig Atlético Madrid–Barcelona rangadó volt.
szept. 14
10:18
Itt az újabb Németh-gól, de hiába – Videó! (Blikk)
A volt ferencvárosi David Mateosszal felálló Orlando City vendégeként lépett pályára a Sporting Kansas City, s Németh Krisztián megszerezte 9. bajnoki találatát.
szept. 14
10:18
Gálfi nyert a US Open junioron (Metropol)
Tenisztörténeti döntőre készült New York a US Openen. Az is lett, csak nem úgy, ahogy az amerikaiak gondolták.
szept. 14
10:20
5 km-es futókígyó (Metropol)
Soha nem indultak annyian félmaratonon Kelet-Közép-Európában, mint tegnap a 30. Wizz Air Budapest Félmaratonon.
szept. 14
10:36
A legek világbajnoksága volt (Infostart)
Újabb szenzációs fejezetet tudott le a magyar kajak-kenu sportág. A hétvégi győri világbajnokságon minden idők legjobb maratoni szereplését nyújtotta a magyar válogatott, ismét csodájára járt a világ nem csak a mieink eredményeinek, de a szervezésnek is. Felnőtt versenyzőink 5 arany- és 3 ezüstérmet nyertek, az ifjúsági és U23-as versenyzők sikereivel kiegészítve pedig 12 arany-, 10 ezüst- és 5…
szept. 14
10:36
Barca: középkezdésből ilyen „gólt” még nem nagyon rúghattak (She)
Érthetetlen, hogyan adhatta meg az alábbi találatot a Barcelona B–Lˆ’Hospitalet spanyol harmadosztályú bajnoki mérkőzés játékvezetője.
szept. 14
10:36
Hivatalos! Müller a Bayern München legnagyobb bohóca - videó! (Blikk)
München – A bajor labdarúgóklubnál büszkék tréfamesterükre, s egy videós összeállítással emlékeztek meg német csatárukról, aki ha poénról van szó, nem ismer tréfát...
szept. 14
10:54
Megható! Édesapja kesztyűje szerencsét hozott a kis Schuminak (Blikk)
Oschersleben – Hétszeres Forma–1-es világbajnok édesapja, Michael Schumacher (46) piros kesztyűjében versenyzett a hétvégén Mick (16) az oscherslebeni Forma-4-es futamon, s fel is állhatott a dobogóra.
szept. 14
11:12
Pennetta már a nyolcadik, Babos tizedik párosban a világranglistán (Infostart)
A US Open megnyerésével az olasz Flavia Pennetta a 26.-ról feljött a nyolcadik helyre a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is nagy fölénnyel vezet az elődöntőben búcsúzó amerikai Serena Williams.
szept. 14
11:12
Kedvenc rapperét gyászolja Hamilton - Fotó! (Blikk)
Lewis Hamilton (30), a kétszeres világbajnok Forma–1-es pilóta Instagramon emlékezett Tupac halálának 19. évfordulójára.
szept. 14
11:12
Babos korai búcsúja Tokióban (Metropol)
A magyar teniszező szettelőnyről kapott ki a hetedik helyen kiemelt horvát Ajla Tomljanovictól a 250 ezer dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna első fordulójában.
szept. 14
11:18
Sportfogadás: Hol hibázott ezen a héten a Tippmixpro? (Agroinform)
Igencsak magas oddsot kapunk a Videoton és a Diósgyőr győzelmére is, de az igazi értéket Angyalföldön találtuk meg.
szept. 14
11:30
Babos korai búcsúja (Infostart)
Babos Tímea szettelőnyről kikapott a hetedik helyen kiemelt horvát Ajla Tomljanovictól a 250 ezer dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna első fordulójában.
szept. 14
11:30
Tenisz: Babos szettelőnyről kikapott a tokiói versenyen (She)
Babos Tímea szettelőnyről kikapott a hetedik helyen kiemelt horvát Ajla Tomljanovictól a 250 ezer dollár összdíjazású tokiói kemény pályás női tenisztorna első fordulójában.
szept. 14
11:32
Bayern: ezért Thomas Müller a német foci legviccesebb alakja (She)
Különleges videóval emlékezett meg Thomas Müller 26. születésnapjáról klubja, a Bayern München YouTube-csatornája.
szept. 14
11:48
Jürgen Klopp holland kapitány akar lenni? (Blikk)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapatának korábbi sikeredzője az elmúlt szezon végén felajánlott lemondása óta eltávolodott a futballtól, s meglepő helyen térhet vissza.
szept. 14
11:48
Vuelta: a 34 éves Adam Hansen rekordot döntött (She)
Új rekordot állított fel az ausztrál Adam Hansen azzal, hogy a vasárnap zárult Vuelta a Espanával sorozatban 13. nagy, háromhetes kerékpáros körversenyét teljesítette.
szept. 14
12:06
Videó: ez az év pingpongpontja? Hihetetlen labdamenet (She)
Könnyen lehet, hogy az év pontját játszotta Hszü Hszin és Csu Lin-feng az asztaliteniszezők kínai Szuperligájában. A labdamenetet látva felvetődik a kérdés: létezik ennél magasabb színvonal?
szept. 14
12:06
Babos nem élte túl az első kört Tokióban (Blikk)
Tokió – Babos Tímea (22) szettelőnyről kikapott a hetedik helyen kiemelt horvát Ajla Tomljanovictól (22) a 250 ezer dollár összdíjazású tokiói női tenisztorna első fordulójában.
szept. 14
12:24
Babos Tímea Top10-es lett! (Blikk)
Budapest – A magyar teniszezőnő egyesben nem tudott javítani, de párosban bekerült a legjobb 10 teniszezőnő közé a legfrissebb rangsorban. A US Open-győztes Pennetta nagyot ugrott.
szept. 14
12:24
Női kézi BL: Szerencsére a szünet után felébredtünk – Löke (She)
Sokáig kereste magát a Győri Audi ETO KC a norvég Glassverket ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája selejtezőjében, de a favorit még időben megtalálta a saját játékát, és a papírformát igazolva biztosan jutott be a csoportkörbe. A szünetben hátrányban lévő(!) győriek nem aggódtak, Ambros Martín pedig rendezte a sorokat. A kilencgólos vereség ellenére a vesztes oldalon is ünnepelnek. A győriek…
szept. 14
12:26
Luxus Van Gaal módra: Bentley, sofőr, egyedi rendszám – Fotók! (Blikk)
Manchester – Louis van Gaal (64), a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere ért a belépőkhöz. Stílusosan látogatott el kedvenc éttermébe.
szept. 14
12:42
Tenisz: Pennetta 8. egyesben, Babos 10. párosban (She)
A US Open megnyerésével az év végén visszavonuló olasz Flavia Pennetta a 26.-ról feljött a nyolcadik helyre a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet továbbra is nagy fölénnyel vezet az elődöntőben búcsúzó amerikai Serena Williams.
szept. 14
12:42
7 éve nem kapott ekkora pofont a magyar birkózás (Blikk)
Las Vegas – Mély gödörből kell kimásznia a magyar birkózásnak. 2008 óta először zártuk érem nélkül a világbajnokságot, s csupán egy riói kvótával zárt.
szept. 14
13:00
Bayern: Klopp követi Guardiolát? „Hozzá egy másik kispad passzol!” (She)
Dietmar Hamann, a Bayern München, a Liverpool és a német válogatott korábbi középpályása szerint Pep Guardiola egy tízes skálán maximum ötös osztályzatot érdemel eddigi németországi pályafutására.
szept. 14
13:02
Hertha: Dárdai ugyanúgy jár el, mint a válogatottnál (She)
Dárdai Pál nem változik. Ahogy a magyar válogatottnál megszokhattuk, a Hertha BSC-nél is megmondja, hány pontot vár csapatától, precíz tervet készít a mérkőzésekre, és utólag értékeli azt. Négy forduló után a magyar szakember csapata túlszárnyalta az elvárást.
szept. 14
13:04
MTK: Agárdon felavatták Sándor Károly szobrát (She)
Felavatták hétfőn Sándor Károly egykori válogatott labdarúgó szobrát az MTK agárdi futballakadémiáján, amely a legendás játékos nevét viseli.
szept. 14
13:18
BL: Rooney a hollandiai mérkőzésen sem játszik (She)
A Manchester United labdarúgócsapata Wayne Rooney nélkül utazik el a PSV elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésre.
szept. 14
13:18
Még 100 kvótát kellene szereznie a magyar csapatnak Rióig (Blikk)
Budapest – A tervezett 4-5 helyett csak egy kvótát szereztek a magyar birkózók a vasárnap véget ért Las Vegas-i olimpiai kvalifikációs világbajnokságon. Így jelenleg 54 fős a riói magyar csapat.
szept. 14
13:20
Milliárdokat kap közpénzből a Fradi és az UTE (Blikk)
Budapest – 2014-ben közel 3 milliárd forint közpénzt fordítottak a Ferencvárosi Torna Clubra, míg az Újpesti Torna Egyletre majdnem 2-t egy gazdasági lap kimutatása szerint.
szept. 14
13:24
Premier League: Megszerzik első pontjaikat hazai pályán a Kalapácsosok? (Agroinform)
Slaven Bilic és Steve McClaren eddigi legnagyobb párharcából a horvát mester jött ki jobban.
szept. 14
13:36
Sokk! Elmaradhat a hétvégi Szingapúri Nagydíj! (Blikk)
Szingapúr – A szmog miatt elképzelhető, hogy a hétvégén nem rendezik meg a Forma-1-es nagydíjat Szingapúrban.
szept. 14
13:36
Felavatták Sándor Károly szobrát Agárdon (Metropol)
Az egykori válogatott labdarúgó szobra az MTK agárdi, a legendás játékos nevét viselő futballakadémiáján áll.
szept. 14
13:54
Videó: Raúl palira vette a védőket a győztes góljánál (She)
Pazar góllal döntötte el a mérkőzést a New York Cosmosban játszó Raúl a Jacksonville Armada ellen az észak-amerikai másodosztályú profi labdarúgó-bajnokságban (NASL). A Real Madrid korábbi klasszisa a 74. percben szerzett találatánál alaposan megbolondította a védőket. Ez volt a meccs egyetlen gólja.
szept. 14
14:12
Bajnokok Ligája - Rooney még a PSV ellen sem játszhat (Infostart)
Combsérülése miatt kihagyja kedden a PSV Eindhoven elleni Bajnokok Ligája-csoportmérkőzést Wayne Rooney, a Manchester United futballistája.
szept. 14
14:12
Bayern: az MU 120 millió eurót adott volna Müllerért – sajtóhír (She)
A német Kicker klubhoz közeli, biztos forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Manchester United a nyáron elképesztően sok pénzt adott volna Thomas Müllerért: az angol klub világrekordot jelentő összeget, 120 millió eurót is kifizetett volna a Bayern Münchennek.
szept. 14
14:14
Heti program: rajtol a BL és az El, szombaton Chelsea–Arsenal (She)
A héten elkezdődik a két nagy európai futballsorozat, a Bajnokok Ligája és az Európa-liga csoportköre. A hét rangadója első ránézésre az angol bajnoki éllovas Manchester City és az olasz bajnok Juventus összecsapása lenne, de ahhoz, hogy érdekes meccset lássunk, a tavasszal döntős olaszoknak sokkal jobban kell játszaniuk, mint eddig a Serie A-ban. A címvédő Barcelona római látogatása mellett…

Keresés