Beé István

Kajak-kenu vk - Beérett az arany
2018 május 20.   Kripto Akadémia
A magyar versenyzők kilenc érmet, egy aranyat, három ezüstöt és öt bronzot szereztek vasárnap.
Két magyar arany, összesen négy érem a kajak-kenu világkupa 5000 méteres versenyein
2018 május 20.   Azenpenzem
A férfiak egy dobogós helyet szereztek a másodikként beérkező kajakos Boros Adrián révén. A kenusoknál Dóczé Ádám hatodik helye volt a legjobb hazai eredmény.
Kajak-kenu: Csay újabb aranya, beérte a vb-rekorder Csabait
2016 szeptember 17.   She
A szombati nap is a magyarok sikereitől volt hangos a Brandenburgban zajló maratoni kajak-kenu világbajnokságon, ötből négy aranyat sikerült begyűjteni. Csay Renáta immár 17-szeres maratoni vb-győztes, ezzel beérte az eddigi egyedüli rekorder Csabai Edvint.
Rio 2016: Remélem, hogy sikerül beérnem Fischert – Kozák
2016 augusztus 24.   She
Három érmet, három aranyérmet szereztek a magyar kajak-kenusok a riói olimpián, mindhárom a női kajak szakág érdeme. Kozák Danuta speciel mindhárom győztes hajóban ott lapátolt. Ötszörös olimpiai bajnokunk reméli, sikerül beérni a nyolc olimpiai aranyérmével sportági rekorder Birgit Fischert. Négyesbeli társa, Csipes Tamara viszont egyesben akár az ő skalpját is levadászná. Storcz Botond, a…
Storcz Botond: ennyivel Rióban is beérem
2015 augusztus 25.   Kripto Akadémia
A magyar kajak-kenu válogatott vezetőedzője elégedett a vb-n nyújtott teljesítménnyel.
Kajakvilágbajnok erősíti a Fradi pólósait
2014 január 31.   BorsOnline
Ambrus Tamás, a Fradi vízilabdázóinak szakosztályvezetője a harci tüzet hiányolta a játékosaiból, ezért felkérte a kajakvilágbajnok Beé Istvánt, hogy rázza fel a bajnokságban gyengélkedő csapatot.
Beé a Fradi pólósait és az újpesti kajakosokat is edzi
2014 január 28.   Blikk
Budapest – Beé István (41) nem törődik a két fővárosi klub ősi rivalizálásával: a világ- és Európa-bajnok kajakos egyszerre szolgálja a Ferencvárost és az Újpestet.
Janics évi tízmillióba kerül
2013 március 13.   Blikk
Budapest — Nagyot fordult a világ a háromszoros olimpiai bajnok kajakos Douchev-Janics Natasával (30): tavaly az éves biztos bevétele elérhette a 45 millió forintot (és ebben még nincs is a londoni érmeiért kapott 42,5 milliós olimpiai jutalom), idén viszont egyelőre kénytelen beérni mintegy tízmillióval.
Kajak-kenu: Beé István edző is lesz a versenyzés mellett
2012 szeptember 26.   She
Nevelőegyesületében, az UTE-ban vállal utánpótlásedzői feladatokat az ötszörös világbajnok kajakos, Beé István.
Beé István nevelőedző lesz, de nem vonul vissza
2012 szeptember 24.   Agroinform
Nevelőegyesületében vállalt utánpótlásedzői feladatokat az ötszörös világbajnok kajakos.
Hibátlan kajakos kezdés Poznanban
2012 május 16.   Agroinform
K-1 1000 méteren Pauman Dániel futamgyőzelemmel, K-2 200 méteren a Sík Márton, Beé István páros második hellyel döntős.
Kajak-kenu: a Sík, Beé duó és Pauman sikere a válogatón
2012 május 6.   She
A 200 méteres páros versenyt a favoritnak tartott Sík Márton, Beé István duó, az 1000 méteres egyes döntőt Pauman Dániel nyerte meg vasárnap a férfi kajakosoknál a Szeged melletti Maty-éri pályán zajló válogatón, így ezekben a számokban ők szállhatnak vízre a május 16-17-én sorra kerülő, poznani olimpiai pótkvalifikációs regattán.
Rakonczay Gábor: Egy percen múlt!
2012 március 27.   Habostorta
A magyar kenus elmondta, hogy élte túl az utat A sportember úgy fogalmazott a Kossuth Rádiónak adott telefonos interjúban, hogy az élete teljesen megváltozott, és még egyszer nem kenuzná át az óceánt. A balesetet követően a családja és a felesége tartotta benne a lelket. Rakonczay rekordot felállítva egyedül kenuzta át az óceánt, a 180 perc című műsorban elmondta: február 6-án reggel beszélt…
Pici dolgokon múlik a 200 m - Sík Márton
2011 augusztus 21.   Agroinform
A 200 méteres férfi kajak párosban Beé Istvánnal hetedik Sík Márton és a női kenu egyesben hatodik Takács Kincső értékelték a futamaikat a hatharom.hu kamerája előtt.
Nincs érem K-2 200-on sem, a Sík-Beé páros hetedik lett
2011 augusztus 21.   Agroinform
A nap ötödik döntőjében sem született magyar érem, Sík Márton és Beé István ugyanis a hetedik helyen végzett a kajak kettesek 200 méteres versenyében.
A döntőben szeretnénk meglepni a nagyokat - Horváth Gábor
2011 augusztus 20.   Agroinform
A Sík Márton-Beé István kajakos duó, a Horváth Gábor-Foltán László kenu kettes, és Takács Kincső kenu egyesben is kvalifikálta magát a vasárnapi döntőkbe 200 méteren.
Beé apja lehetne az újonc Totkának
2011 augusztus 17.   BorsOnline
Ma a parafutamokkal és a megnyitókkal elrajtol a szegedi kajak-kenu világbajnokság, amelyen 48 magyar versenyző indul. A legfiatalabb a 17 éves Tótka Sándor, a legidősebb a 39 esztendős Beé István, aki apja lehetne Tótkának.
Videó: A válogató után elégedett vagyok a teljesítménnyel - Kovács Katalin
2011 június 18.   She
Kovács Katalin nyerte a magyar kajak-kenu válogatott első aranyérmét a belgrádi Európa-bajnokságon a K–1 1000 méteres számban. Az NSO Tv ott volt, amikor a kétszeres olimpiai bajnok beérkezett a célba, és a szárazföldre lépett.
Még nem tudni, ki indul a kajak 200 méteren
2011 június 13.   Metropol
A férfiaknál K-1 200 m-en Molnár Péter, K-2 200 m-en a Sík Márton, Beé István duó, C-2 1000 m-en pedig a Nagy Péter, Széles Gábor kettős képviselheti Magyarországot a péntektől vasárnapig sorra kerülő belgrádi Eb-n, valamint az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon. Női K-1 200 m-en továbbra is kérdőjeles az induló személye.
Kajak-kenu Eb: a Dombi, Beé kettős bronzérmes 200 méteren
2010 július 4.   She
A Dombi Rudolf, Beé István páros bronzérmet nyert a férfi K–2 számban a trasonai kajak-kenu Európa-bajnokságon.