Vereckei Ákos

20 éves aranyat ünnepeltek Kammererék
2020 október 9.   BorsOnline
Húszéves barátság után végre ismét randevúztak a 2000-es, sydney-i olimpián a férfi kajak négyesben aranyérmes együttes tagjai, Horváth, Kammerer, Storcz és Vereckei.
Vereckei Ákos Szerbiában főedző
2019 október 17.   Behaviour
A kétszeres olimpiai-, hatszoros világ- és nyolcszoros Európa-bajnok kajakos, Vereckei Ákos lett a szerb kajak-kenu válogatott főedzője. A szövetség végrehajtó bizottságának döntése alapján az elkövetkező négy évben Pavle Jovanov lesz a szövetségi kapitány, s a szakmai stábban még ketten kaptak helyet: a női részlegért felelős Miroszlav Rodics mell
Kajak-kenu: Vereckei Ákos a szerb válogatott új főedzője
2019 október 17.   She
A szerbiai kajak-kenu válogatott csütörtökön mutatta be az új szövetségi kapitányt és a munkáját segítő szakmai stábot. A szövetség végrehajtó bizottságának döntése alapján az elkövetkező négy évben Pavle Jovanov lesz a szövetségi kapitány, s a szakmai stábban még ketten kaptak helyet: a női részlegért felelős Miroszlav Rodics mellett Vereckei Ákos
PET-palackokon hajózott az olimpiai bajnok
2015 június 24.   Blikk
Budapest - Környezettudatos kajakozásra váltott Vereckei Ákos (37).
Kajak-kenu: keresi a helyét a Vietnamból hazatérő Vereckei
2015 január 20.   She
Két évig dolgozott edzőként Vietnamban, ám miután lejárt a szerződése, hazatért Ázsiából Vereckei Ákos. Kétszeres olimpiai bajnok kajakozónk egyelőre keresi szakmai tudásának, versenyzői tapasztalatainak „helyét” a hazai vizeken, és barátja, az esztergomi szakosztályvezető Vitalij Pjatacsuk kérésére gyerekekkel foglalkozik a helyi klubnál. Hogy milyen pozícióban?
Vereckei Ákos hazatért Vietnámból
2015 január 16.   Blikk
Esztergom – Hazahúzta a szíve Vereckei Ákost (37). A 2012-es londoni játékok után visszavonuló kétszeres olimpiai bajnok kajakozó két évig dolgozott Vietnamban, az egyik tartományi válogatott edzője volt, de érthető, hogy nem igazán a külföldi boldogulásban gondolkodik, hiszen itthon várta a felesége, Dia és két iskolás korú gyermeke, Ákos (9) és Lilla (8).
Csak a jéghegy csúcsa, amit a balhés kajak-kenuban látunk
2012 december 9.   BorsOnline
Vereckei Ákos olimpiai bajnok kajakosként tökéletesen rálát a gondoktól terhelt sportágra, szerinte egyesületi szinten egyelőre kevésbé érzékelhető az állam jobbító szándéka.
Kajak-kenu: Vereckei is bukhat Douchev-Janics országváltásán
2012 október 25.   She
A Nemzeti Sport információja szerint a kétszeres olimpiai bajnok Vereckei Ákos lett volna a bolgár kajakcsapat szakmai tanácsadója, ám ez a magyar elnökség döntése kapcsán változhat. Mert a bolgárokat sem ejtették a fejükre, ők állítólag a teljes olimpiai ciklusra szóló szerződéssel várják Douchev-Janics Natasát, és szövetségi edzőnek a korábban Bulgáriából nagy dérrel-dúrral távozó Andrian…
Videó: A kajak kettes aranya papírforma volt - Vereckei
2012 augusztus 8.   She
Vereckei Ákos kétszeres olimpiai bajnok kajakozóval készített interjút az NSO Tv a kajak-kenu döntők első napja után, valamint a holnapi finálék kapcsán.
Vereckeiék többmilliós fogadást ajánlanak a londoni szereplésért
2012 június 26.   Agroinform
A kétszeres bajnok fémjelezte négyes újabb válogatót szeretne a férfi kajak négyesben a londoni olimpia előtt.
Kajak-kenu: újabb válogatót javasolnak Síkék, fizetnének is
2012 június 26.   She
Sík Márton, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor és Boros Gergely elkeseredetten fogadta Storcz Botond szövetségi kapitány keddi döntését, miszerint a zágrábi Európa-bajnokságon ötödik helyezést elérő Tóth Dávid, Kammerer Zoltán, Kulifai Tamás, Pauman Dániel összeállítású 1000 méteres kajak négyes indulását javasolja a londoni olimpián.
Kajak-kenu: Angyal Zoltán Szalait és a Dombvári, Vereckei duót dicsérte
2012 március 31.   She
Idén a legnagyobb sportági sztárok orra alá is borsót törhet Szalai Tamás, állítja a kajak-kenusok olimpiai B-keretének felkészülését felügyelő szakember. Angyal Zoltán négy hetet töltött a fiatalokkal Sevillában, és elégedett az elvégzett munkával.
Hetedik helyen végzett a férfi kajak négyes
2011 augusztus 20.   Agroinform
A Kammerer, Vereckei, Kucsera, Boros K-4-es egységünk a hetedik helyen végzett 500 méteren a szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati döntőjében, ezzel négy londoni kvótát gyűjtött be.
Kajak-kenu vb: a hetedik helyen zárt a férfi kajak négyesünk
2011 augusztus 20.   She
A Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Kucsera Gábor, Boros Gergely alkotta magyar kajak négyes a hetedik helyet szerezte meg 1000 méteren a szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati napján.
A magyar kajaknégyes futamgyőztesként döntős ezer méteren
2011 augusztus 19.   Agroinform
A Kammerer-Vereckei-Kucsera-Boros összeállítású kajaknégyesünk 1000 méteren végig vezetve megnyerte középfutamát, így a szombati döntőben éremért küzdhet a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
Kovács Katié az első magyar arany Belgrádban
2011 június 18.   Habostorta
A Szabó-Csipes duó és a kenus négyes is tarolt Kovács Katalin és a Szabó-Csipes kettős és a kenus négyes jóvoltából három arany, a Dombi-Kökény duónak köszönhetően pedig egy bronzzal lettünk gazdagabbak. A győzelem Kovács Katalin (K-1), a Szabó Gabriella, Csipes Tamara (K-2) és - kellemes meglepetésre - a Sáfrán Mátyás, Sáfrán Mihály, Tóth Márton, Mike Róbert összeállítású kenus kvartett…
A kenunégyesé a harmadik aranyérem
2011 június 18.   Agroinform
A Tóth-Sáfrán-Sáfrán-Mike kenunégyes fantasztikus hajrával végzett az első helyen. A Kammerer-Vereckei-Kucsera-Boros férfi négyes a negyedik helyen ért célba K-4-ben.
Kajak-kenu válogató: a kapitány négyese nyert a férfi kajakosoknál
2011 június 9.   She
A papírformának megfelelően a Storcz Botond szövetségi kapitány által összeállított Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Kucsera Gábor, Boros Gergely összetételű egység nyerte az 1000 m-es férfi kajaknégyesek csütörtöki, szegedi válogatóját.
Kajak-kenu: Kammerer és Vereckei is megharcol csütörtökön a négyesért
2011 június 7.   She
A kajak-kenusok idei második Európa-bajnoki és világbajnoki válogatója már csütörtökön elkezdődik, hiszen ezen a napon rendezik meg a férfi kajak négyesek versenyét a Maty-éren. Az előzetes nevezések alapján négy egység száll harcba a kvalifikációért, és többek között Kammerer Zoltán és Vereckei Ákos is megpróbálkozik a csapathajós részvétellel.
Nem álmodunk színeseket - Vereckei Ákos
2011 március 30.   Agroinform
Az olimpiai bajnok kajakos szerint Kammerer Zoltánnal mindketten vannak már annyira rutinos kajakosok, hogy két lábbal álljanak a földön, reálisan mérjék fel a lehetőségeinket.