Vereckei Ákos

Kajak-kenu: Kammerer és Vereckei nem tervezi, hogy beül a négyesbe
2011 március 29.   She
Bár Kammerer Zoltán és Vereckei Ákos is részt vett a kajakosok késő őszi és kora tavaszi meleg vizes edzőtáborában Törökországban, az ott főszerepet kapó négyes edzések során egyikük sem kapott szerepet. Olimpiai bajnokaink továbbra is a párosra koncentrálnak, amely tíz év kihagyás után tavaly ült össze ismét.
Kajak-kenu: Kammerer és Vereckei nem gondolkodik a négyesben
2011 március 29.   She
Bár Kammerer Zoltán és Vereckei Ákos is részt vett a kajakosok késő őszi és kora tavaszi meleg vizes edzőtáborában Törökországban, az ott főszerepet kapó négyes edzések során egyikük sem kapott szerepet. Olimpiai bajnokaink továbbra is abban a párosban gondolkodnak, amely tíz év kihagyás után tavaly ült össze ismét.
Vereckei és Kammerer példa mindenkinek - Storcz Botond
2011 március 24.   Agroinform
Storcz Botond, a magyar kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya sorban látogatja végig a külföldön edzőtáboroó magyar egységeket.
Kajak-kenu: Kammerer és Vereckei hozzáállását dicsérte Storcz
2011 március 10.   She
Szokásos tavaszi körútjának kellős közepén tart Storcz Botond, a magyar kajak-kenu válogatott felnőtt kapitánya, aki egy hetet töltött el Csipes Ferenc és Sári Nándor tanítványaival, valamint Janics Natasával a törökországi Antalyában, majd néhány napon belül Portugália, illetve Spanyolország felé veszi az irányt. A versenyzőként háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány egykori társai,…
Részvényt lapátolnak a kajakosok
2010 november 6.   Blikk
BUDAPEST – Tuti befektetés az arany, de csak hosszú távon – mondja Vereckei Ákos. A kajakos nem a nyakba akasztható medáljaira gondolt:  egykori hajótársával, a szintén kétszeres olimpiai bajnok Horváth Gáborral a tőzsdén kereskedik.
Kajak-kenu: a Kammerer, Vereckei párosé a harmadik ezüstérem
2010 augusztus 21.   She
Kovács Katalin és Vajda Attila után a Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos kajakpáros is ezüstérmet nyert a poznani kajak-kenu világbajnokság 1000 méteres döntőjében. Az aranyat remek hajrával a német Martin Hollstein, Andreas Ihle kettős nyerte meg.
Kajak-kenu: Kammererék legyőzték Vereckeiéket, Pulaiék másodikok
2010 július 24.   She
A szegedi kajak-kenu országos bajnokságon szombat kora délután sort kerítettek a négyesek 1000 méteres döntőire is, melyeket a világbajnoki válogatótól ezúttal abszolút független versenyként rendeztek meg. Így a férfikajakosoknál is egy abszolút „vegyes csapat" diadalmaskodott.
Kajak-kenu Eb: a Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos kettős ezüstérmes
2010 július 3.   She
A spanyolországi Trasonában zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon férfi K–2 1000-en a Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos páros ezüstérmet nyert.
Kajak-kenu: Kammerer duplázott, párosban Vereckeivel győzött
2010 május 14.   She
A szolnoki, háromnapos kajak-kenu rangsoroló verseny első napján Kammerer Zoltán a kajak egyes után a páros számban is diadalmaskodott 1000 méteren. A győri színekben versenyző kajakos új társával, a szintén olimpiai bajnok Vereckei Ákossal nyert a Holpert Ervin, Szalai Tamás duó előtt.
Kajak-kenu: hamarosan kiderül, hogy egy hajóba ülhet-e Kammerer és Vereckei
2010 április 8.   She
Szerdán időméréses edzést tartott Storcz Botond szövetségi kapitány a Dunavarsányban edzőtáborozó férfi kajakválogatottnak. A 3x2000 méteres „összevetésben" Vereckei Ákos bizonyult a legjobbnak, aki a szakemberek egyöntetű véleménye szerint ígéretes szezon elé néz. Vereckei már most érzi a változásokat, és őt igazolják a szerdai időmérő eredményei is. Bár hangsúlyozza: tavaszi menőnek lenni nem…
Kammererrel mehet párost Vereckei
2009 október 12.   Infostart
Visszatért korábbi edzőjéhez, Sári Nándorhoz a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó Vereckei Ákos, aki a későbbiekben párosban és csapathajóban is szeretne szerepelni.
Vereckei Ákos hatodik K-1 500 méteren
2008 augusztus 23.   Behaviour
Vereckei Ákos a hatodik helyen végzett a férfi kajak egyesek 500 méteres távján a pekingi olimpián.
Kajak-kenu: Vereckei Ákos: „Mindent kihoztam magamból”
2008 augusztus 23.   She
A négyesben kétszeres olimpiai bajnok Vereckei Ákos nem volt elégedetlen a kajak egyesek 500 méteres döntője után, mondván, a bombaerős mezőnyben mindent kihozott magából.
Vereckei hatodik lett
2008 augusztus 23.   Infostart
Vereckei Ákos a hatodik lett a férfi kajak egyesek 500 méteres döntőjében a pekingi olimpián. A számot az ausztrál Ken Wallace nyerte.
Ötödik a férfi kajaknégyes 1000 m-en
2008 augusztus 22.   Behaviour
Ötödik helyen végzett a Sík Márton, Beé István, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor összetételű férfi kajaknégyes 1000 méteren a pekingi olimpián.
Kajak-kenu, férfi K4 1000 m: a magyarok az ötödikek
2008 augusztus 22.   She
A Sík Márton, Beé István, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor összetételű férfi kajak négyesünk az ötödik helyet szerezte meg 1000 méteren a pekingi olimpián. A fehéroroszok nyertek, a szlovákok második, míg a németek a harmadik helyen végeztek..
Ötödik a férfi kajak négyes
2008 augusztus 22.   Infostart
Ötödik lett 1000 méteren a Sík Márton, Beé István, Vereckei Ákos, Bozsik Gábor összeállítású férfi kajak négyes. A győzelmet a fehérorosz egység szerezte meg a szlovákok és a németek előtt.
Janics bátyja Vereckei ellen hajt
2008 augusztus 21.   BorsOnline
A férfi kajakosoknál a nagy létszámú mezőny miatt nem lehetett bejutni egyből a döntőbe 500 méteres egyesben, így Vereckei Ákos is középdöntőre kényszerült.
Vereczkei bejutott a kajak egyesek 500 méteres döntőjébe
2008 augusztus 21.   HírTV
Bejutott a kajak egyesek 500 méteres döntőjébe Vereckei Ákos, miután a csütörtöki középfutamban a harmadik helyen ért célba.
Kajak-kenu, ffi K1 500 m: Vereckei Ákos döntőben
2008 augusztus 21.   She
Bejutott a döntőbe Vereckei Ákos a férfi kajak egyes 500 méteres középfutamából. A rendkívül izgalmas futamot a horvát Janic nyerte, az óriásit hajrázó norvég Larsen és Vereckei előtt. Az első középfutamot a kanadai van Koeverden nyerte, az orosz Rjahov és az ausztrál Wallace előtt, a másodikból az új-zélandi Ferguson, a svéd Gustafsson és a brit Brabants jutott be a fináléba.