Kovács Katalin

Egyetemi világbajnokság lesz Sukorón
2024 március 5.   Magyar Hírlap
A sporteseményt az újonnan megépülő Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémián rendezik meg és minél több magyar egyetemista indulót és szurkolót várnak majd a helyszínre.
Kollek Bálint és Özbas Szofi 2023 legjobb utánpótláskorú sportolója
2024 január 26.   Sportal
Kollek Bálint, a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia kajakosa és Özbas Szofi, a Honvéd cselgáncsozója lett 2023 legjobb utánpótláskorú sportolója. A díjakat pénteken adták át a XXI. alkalommal megtartott Héraklész Gálán, amelyen összesen 135 fiatalt részesítettek elismerésben - írta az MTI.
Sokat sejtető fotón jelent meg Milák Kristóf
2024 január 1.   Infostart
Schmidt Ádám sportállamtitkárral és feleségével Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakossal fotózkodott együtt az olimpiai bajnok Milák Kristóf.
2,5 milliárdot rádobtak még Kovács Katalin sportakadémiájára
2023 július 4.   Menedzsment Fórum
Miközben már gyerekek és sportolók birtokba is vették Kovács Katalin „kajakkirálynő” akadémiáját, még folynak egyes munkálatok. Emiatt 2,5 milliárddal többe kerül a beruházás.
NER-es cég kezeli a sukorói kajak-kenu akadémia biztosításait
2023 június 15.   Menedzsment Fórum
A Sukorón létesülő Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia stratégiai partnerséget kötött Magyarország legnagyobb biztosításközvetítő alkuszcégével – a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.-vel
Sportbiztosítás: Stratégiai partnerséget kötött a Hungarikum Alkusz
2023 június 15.   Biztosító Magazin
A mai napon a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia stratégiai partnerséget kötött Magyarország legnagyobb biztosításközvetítő alkuszcégével – a Hungarikum Biztosítási Alkusz Zrt.-vel –, így a jövőben a társaság fogja össze az Akadémia minden biztosítással kapcsolatos feladatát.
Könyvbe foglalták a magyar kajak-kenu edzők tudását
2023 március 3.   Sportal
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ), a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia és a Kajak-Kenu Módszertani Központ gondozásában megjelent a Kajak-Kenu Tudástár című könyv, amely a sportágban dolgozó sikeredzők tudásanyagát, hitvallását, valamint az edzői pálya során szerzett tapasztalatait gyűjti egy csokorba.
Együttműködési megállapodás a kajak-kenu és a birkózó akadémia között
2023 február 16.   ProfitLine
Együttműködési megállapodást írt alá a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia (Kknkka) és a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (Kimba).
Együttműködési megállapodást kötött a kajak-kenu és a birkózó akadémia
2023 február 15.   m4sport.hu
Együttműködési megállapodást írt alá a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia (KKNKKA) és a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA).
Nekem ma is ő a kajakkirálynő! – Karácsonyvárás Kovács Katalinéknál
2022 december 20.   Mandiner
Három olimpiai arany, harmincegy világ- és huszonkilenc Európa-bajnoki cím, három hölgy, egy férfi és hét megfeszített tempóban végigdolgozott hónap az államtitkári székben. Nem, még csak véletlenül sem egy új felállású kajak négyesről van szó, csupán arról, hogy otthonában fogadott minket a sportért felelős államtitkár, Schmidt Ádám és felesége, K
Új lehetőséget kínál a fiataloknak a magyar sikersportág
2022 november 25.   Magyar Nemzet
Egy évvel az alapkőletétel után bokrétaünnepet tartottak a Kovács Katalin nevét viselő kajak-kenu akadémián.
Új szintre léphet Magyarországon a kajak-kenu sport
2022 november 25.   m4sport.hu
A Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia megépülésével a kajak-kenu sport Magyarországon új szintre léphet - mondta a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára pénteken Sukorón, az akadémia bokrétaünnepségén.
Így áll most a Velencei-tó legnagyobb beruházása
2022 november 3.   Infostart
Ütemesen készül a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Sportakadémia komplexuma.
Nagyra törő vízparti álmok Sukorón
2022 augusztus 15.   AQUA
Kovács Katalin nemcsak a nevét, de tapasztalatát is adja a Sukorón létrejövő Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémiának, ahol a mai gyerekek hamarosan olyan körülmények között fejlődhetnek, ahogy szinte sehol máshol a világon. Az akadémián alapkövét 2022-ben tették le, de az intézmény már 2020 óta működik. Kovács Katalin elmondta, hogy az intézm
A hadügy alá kerülhet a sportállamtitkárság
2022 május 25.   Infostart
Vezetője Kovács Katalin kajakoslegenda férje lehet.
Csak a névadó nyomdokaiba kell lépni…
2022 április 13.   Magyar Nemzet
Új dimenziók nyíltak a magyar sikersportág előtt. Noha a létesítményt teljes pompájában majd csak 2024-ben adják át, már most is gőzerővel zajlik a munka a sukorói Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémián.
64 évesen meghalt Sári Nándor kajak-kenu mesteredző
2021 december 16.   SzMo
Dolgozott többek között Fidel Lászlóval, Kovács Katalinnal, Janics Natasával, Kozák Danutával, Szabó Gabriellával és Kucsera Gáborral is.
Elhunyt Sári Nándor, a legendás, kétszeres olimpiai bajnok férfi kajaknégyes edzője
2021 december 16.   m4sport.hu
Fidel Lászlóval, Kovács Katalinnal, Janics Natasával, Kozák Danutával, Szabó Gabriellával és Kucsera Gáborral is dolgozott.
Alapköve már van a sukorói kajak-kenu akadémiának
2021 november 25.   Menedzsment Fórum
Letették csütörtökön a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia alapkövét a Fejér megyei Sukorón. Az új létesítmény a Velencei-tavi kajak-kenu és evezőspálya mellett épül meg.
Letették a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia alapkövét Sukorón
2021 november 25.   Demokrata
Az új létesítmény a Velencei-tavi kajak-kenu és evezőspálya mellett épül meg.