Kovács Katalin

Letették a Velencei-tónál a gigantikus kajakközpont alapkövét
2021 november 25.   Infostart
Kovács Katalin nevét viseli majd a létesítmény.
A tűz martalékává vált egy velencei család háza: Kovács Katalinék segítenek rajtuk
2021 november 24.   Life
Milovics Mónika velencei otthona szinte porrá égett még november elején. A háromgyermekes édesanya élete legnehezebb időszakát éli, ám nem marad segítség nélkül: a civil kezdeményezések mellett többek között a háromszoros olimpiai bajnok magyar kajakozónő, Kovács Katalin is szeretne segíteni a pórul járt családon.
Több mint 40 milliárd forintból épül kajak-kenu központ a Velencei-tónál
2021 szeptember 20.   Portfolio
A West Hungária Bau (WHB) feladata lesz a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Sportakadémia tervezése és kivitelezése a Velencei-tónál. A beruházás több mint 40 milliárd forintba kerül - írja az atlatszo.hu
Egy NER-es nagyvállalkozó építheti meg a 42 milliárdos Kovács Katalin kajak-kenu központot
2021 július 21.   Menedzsment Fórum
A kormány régi barátja, a West Hungária Bau (WHB) ajánlata lett a befutó, így ez a cég tervezheti és építheti meg a Velencei-tóhoz tervezett Kovács Katalin sportakadémia összes felépítményét. A szerződés értéke nettó 42,2 milliárd forint.
Itt vannak a jövő bajnokai – olimpikonok mutatták be a harmadik Szentkirályi Tehetségprogram győzteseit
2021 március 31.   Márkamonitor
A kajak-kenu, a vívás és az öttusa fiatal sportolóit díjazták a Magyar Olimpiai Bizottság szakmai együttműködésével létrehozott Szentkirályi Tehetségprogram harmadik szériájának eredményhirdetésén. A tehetségek kiválasztásában hazai sportlegendák, Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvív
A járvány idején is sokat áldoz a kormány sportlétesítmények építésére
2020 november 12.   Infostart
A friss Magyar Közlönyben publikálták, hogy a kormány milyen sportlétesítmények építésére mennyi pénzt különített el. Ezek közül a legnagyobb beruházás a sukorói Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Sportakadémia és Pécs nyolcezres új futballstadionja lehet.
Kajak-kenu: Sukoróhoz közel épül fel Kovács Katalin akadémiája
2020 szeptember 12.   She
A Velencei-tónál, Sukoróhoz közel épül fel a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-kenu Sportakadémia – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a pénteki Kormányinfón.
Döntött a kormány: a Hajógyári-sziget helyett itt épül meg a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Sportakadémia
2020 szeptember 12.   ATV
Sukorón épülhet meg a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Sportakadémia. A kormány döntése már meg is jelent a Magyar közlönyben.
A kedvenc alapozód új arca három fantasztikus, inspiráló nő
2020 január 16.   Glamour
Borbély Alexandra színésznő, Cseke Eszter riporter és dokumentumfilm-rendező és Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakozónő
A kajakkirálynő, Kovács Katalin nagyra tartja sportága utánpótlását
2019 november 30.   She
Sorozatunkban olyan korábbi klasszisok mondják el véleményüket a hazai sportági utánpótlásról, akik manapság semmilyen vagy csak csekély szerepet töltenek be annak alakításában. Ezúttal a „kajakkirálynővel”, a háromszoros olimpiai és harmincegyszeres világbajnok Kovács Katalinnal beszélgettünk.
Kajak-kenu vb: A hangulat, a miliő felejthetetlen – Kovács Katalin
2019 augusztus 23.   She
A háromszoros olimpiai és 31-szeres világbajnok, 2016-ban visszavonult kajakozó, Kovács Katalin 1998-ban, az első szegedi kajak-kenu világbajnokságon szerezte fényes pályafutása első vb-aranyérmét, most pedig a családjával látogatott el a Maty-érre, ahol vasárnapig szurkol a magyar versenyzőknek az olimpiai kvalifikációs vb-n.
Világszínvonalú sportakadémia épül a Hajógyári-szigeten
2019 május 29.   ATV
A Hajógyári-szigeten Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Sportakadémiát tervezünk - reagálás Szabó Tímea nyilatkozatára.
Jótékonyság: árverés az utánpótlás Eb-győztes magyar kajakos gyógyulásáért
2019 április 20.   She
Világklasszis sportolók által dedikált labdát bocsátott árverésre Balogh Enikő hosszútávfutó, orvostanhallgató, a MOB fair play díjas kitüntetettje, aki – többek között – a Carl Lewis, Hosszú Katinka, Görbicz Anita, Kovács Katalin, a férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltó és a férfi vízilabda-válogatott tagjainak kézjegyével ellátott relikvia megvá
Kajak-kenu vb: Kovács Katalin szerint Szeged a legtökéletesebb helyszín
2019 március 11.   She
Kovács Katalin a 31 világbajnoki címéből kilencet Szegeden nyert, így pontosan tudja, hogy milyen érzés hazai pályán vb-aranyat szerezni. Erről is nyilatkozott az idei, augusztus 21. és 25. között sorra kerülő, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu vb kapcsán.
Kajak-kenu: megszületett Kovács Katalin második gyermeke – kép
2019 január 22.   She
Kovács Katalin örömhírről számolt be a Facebook-oldalán: háromszoros olimpiai bajnok kajakosunk kedd hajnalban életet adott második gyermekének, Schmidt Júlia Lénának.
Megszületett Kovács Katalin kislánya
2019 január 22.   BorsOnline
Tegnap hajnalban megszületett a háromszoros olimpiai bajnok kajakos, Kovács Katalin második gyermeke, Schmidt Júlia Léna. A baba 3950 grammal és 52 centivel jött a világra.
Gólyahír, megszületett az olimpiai bajnok magyar sportolónő gyermeke
2019 január 22.   Ripost
Kovács Katalin világra hozta második gyermekét. A háromszoros olimpiai bajnok magyar kajakozónő Facebookon számolt be az örömteli hírről.
Nagy hírt jelentett be a kajakkirálynő
2019 január 22.   Infostart
Megszületett a második gyermeke Kovács Katalinnak.
Ezúttal is apás szülésre készülnek Kovács Katalinék
2018 november 17.   Habostorta
A várandós háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kovács Katalin ragaszkodik ahhoz, hogy második gyermekének világra hozatalánál is jelen legyen a férje. Mint korábban már megírtuk, ismét ...
Egyszerűen gyönyörű: Csodás kismamafotók készültek Kovács Katalinról
2018 november 15.   Femcafe
Második kislányát várja a kajakozó.