Kiss Tamás

Kajak-kenu Eb: Kiss arany-, Bodonyi ezüstérmes 5000 m-n
2016 június 26.   She
A kenus Kiss Tamás arany-, a kajakos Bodonyi Dóra pedig ezüstérmet nyert a moszkvai kajak-kenu Európa-bajnokság vasárnapi zárónapjának 5000 méteres versenyeiben.
Kajak-kenu: Kiss Tamás duplázott, 5000 méteren is nyert
2016 június 12.   She
A kenus Kiss Tamás a délelőtti 500 méteres siker után vasárnap délután 5000 méteren is a leggyorsabbnak bizonyult a kajakosok és kenusok válogatóversenyén, Szegeden.
Bronzérmes az 1000 méteres magyar kenunégyes
2015 augusztus 23.   Kripto Akadémia
Vass András, Kiss Tamás, Sarudi Pál és Varga Dávid harmadik lett.
Bronzérmes az 1000 méteres kenunégyes
2015 augusztus 23.   Metropol
A Vass András, Kiss Tamás, Sarudi Pál, Varga Dávid összeállítású kenunégyes bronzérmet szerzett vasárnap 1000 méteren a milánói kajak-kenu világbajnokságon.
Kajak-kenu vb - Bronzérmes az 1000 méteres kenunégyes
2015 augusztus 23.   Infostart
A Vass András, Kiss Tamás, Sarudi Pál, Varga Dávid összeállítású kenunégyes bronzérmet szerzett vasárnap 1000 méteren a milánói kajak-kenu kvalifikációs világbajnokságon.
Kajak-kenu vb: jó hajrával bronzérmes a kenu négyes
2015 augusztus 23.   She
Bronzérmet szerzett a Milánóban zajló kajak-kenu világbajnokságon a Vass András, Kiss Tamás, Sarudi Pál, Varga Dávid alkotta magyar egység a C–4 1000 m-es versenyszámban!
Kajak-kenu vb: Csipes ezüst-, kenu négyesünk bronzérmes
2014 augusztus 9.   She
Csipes Tamara K–1 1000 méteren ezüstérmet szerzett, míg a Vass András, Kiss Tamás, Sarudi Pál, Varga Dávid összeállítású kenu kvartett szintén 1000 méteren harmadik lett a moszkvai kajak-kenu vb-n.
Kajak-kenu Eb: a románok kizárása után ezüstérmes kenu négyesünk
2014 július 12.   She
A második helyen végzett román egység kizárását követően a Kiss Tamás, Vass András, Varga Dávid, Sarudi Pál összeállítású férfi kenu négyes végül ezüstérmesként zárt 1000 méteren szombaton a németországi Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
Kajak-kenu Eb: bronzérmes lett a férfi kenu négyesünk
2014 július 12.   She
A Kiss Tamás, Vass András, Varga Dávid, Sarudi Pál összeállítású férfi kenu négyes bronzérmet szerzett 1000 méteren a Brandenburgban zajló kajak-kenu Európa-bajnokságon.
Világjátékok: négy érmet szereztek a kajak-kenusok
2013 augusztus 2.   She
Két arany- és két ezüstérmet szereztek a magyar kajak-kenusok a cali világjátékok maratoni versenyeinek első napján. Csay Renáta és Petrovics Máté is a legjobb lett a kajakosok mezőnyében, míg a kenus Kiss Tamás, valamint a női kajakosoknál Kiszli Vanda a második helyen zárt.
Videó: Kiss hatalmas hajrával lett első az universiadén
2013 július 15.   She
Ahogy arról már beszámoltunk, Kiss Tamás a kenu egyesek 1000 méteres számában aranyérmes lett a Kazanyban zajló universiadén. Az olimpiai bronzérmes magyar versenyző 4:10.837 perces időeredménnyel ért célba elsőként a kazah Szergej Jemeljanov és az orosz Ilja Stolakov előtt.
Megvan a harmadik magyar aranyérem Kazanyban
2013 július 14.   Agroinform
Kiss Tamás a kenu egyesek ezer méteres versenyében lett aranyérmes, megszerezve a magyar csapat harmadik aranyérmét.
Universiade: Kiss Tamás a harmadik magyar aranyérmes
2013 július 14.   She
Kiss Tamás a kenu egyesek 1000 méteres számában aranyérmes lett a Kazanyban zajló universiadén! A kenus ezzel megszerezte a magyar egyetemi csapat harmadik aranyérmét és egyben kilencedik érmét.
Kajak-kenu: Csay, Kiss T. és Noé M. utazhat a világjátékokra
2013 május 30.   She
A hétvégi gyorsasági Európa- és világbajnoki válogatóverseny után ezúttal hosszú távon, 11.9 kilométeren mérkőztek meg a kajak-kenusok egy világverseny, konkrétan a július végi-augusztus eleji világjátékokon való részvételért. A három szakágban Csay Renáta, Kiss Tamás és Noé Milán képviselheti a magyar színeket Caliban.
Videó: „Nem engedtem, hogy az öreg elverjen!”
2013 május 12.   She
Nagyszerűen szerepelt a magyar kajak-kenu válogatott a szegedi világkupaversenyen vasárnap. Az aranyérmeken kívül több nagyszerű egyéni teljesytményeknek lehettünk tanúi. Dombvári Bence majdnem legyőzte az olimpiai bajnok Ken Wallace-t kajak egye 500-n, de a magyar versenyző elondta, az első helyre azért nem várta magát. Vasbányai Henrik meglepődött, Kiss Tamás elégedett, Csay Renáta kicsit…
Kajak-kenu: Szalai és Dombvári marad Magyarországon
2012 október 25.   She
Szalai Tamás és Dombvári Bence több mint egy héttel ezelőtt pályaavatón járt Bakiban, ahol az azeri szövetség honosítási ajánlattal várta a Bp. Honvéd fiataljait. Az ügy nagy port vert fel idehaza, ami érthető az augusztus óta tartó páratlan kivándorlási hullám láttán. Kedden a két fiatal, edzőjük, Kiss István és Horváth Gábor szakosztályvezető leült megbeszélni az ügyet, ezt követően a versenyzők…
Magyar éremeső a kajak-kenu egyetemi vb első napján
2012 augusztus 30.   Agroinform
A győzelem a 2008-as pekingi olimpián párosban bronzérmes Kiss Tamás nevéhez fűződött kenu egyes 1000 méteren.
Olimpia: női pólósaink elődöntője, Kovács Katalinék a vízen - a keddi program
2012 augusztus 7.   She
A londoni ötkarikás játékok keddi napján sem maradunk magyar érdekeltségű események nélkül, sőt női vízilabda-válogatottunk a döntőbe jutásért száll harcba Spanyolországgal 20.40 órakor. Kajak-kenusaink is folytatják, három számban leszünk érdekeltek. Az atlétikaversenyeken a gerelyhajító Juhász Vandáért és a 110 méteres gátfutásban induló Baji Balázsért és Kiss Dánielért szoríthatunk. Lőrincz…
Elfelejtették nevezni a kajak-kenusokat az Eb-re
2012 június 23.   Blikk
Dobos András és Kiss Tamás az elrontott Eb-nevezés miatt kárpótlást vár
Újabb botrány a kajak-kenusoknál
2012 június 22.   Metropol
Storcz Botond szövetségi kapitány elrontotta Kiss Tamás és Dobos András nevezését az Eb-re.