Kucsera Gábor

Kajak-kenu: Dudással erősített a Honvéd négyese
2013 június 26.   She
A férfi kajakosoknál az első válogatót megnyerte Fábiánné Rozsnyói Katalin olimpiai ezüstérmes egysége, Kammerer Zoltán, Tóth Dávid, Kulifai Tamás és Pauman Dániel azonban nem ülhet a babérjain. Mert a Honvéd ismét „csavarintott” egyet, és Szalai Tamás, Dombvári Bence és Kucsera Gábor mögé meghívta az 500 méteren Eb-ezüstérmes Dudás Miklóst tolóembernek.
Szepesi Niki könyve Claudiát se kíméli
2013 május 31.   Habostorta
Claudia szexbotránya - menedzsere szerint ez az ideálok sorsa Szinte minden nap egy újabb botrány robban ki Szepesi Nikolett könyve miatt. Ezúttal Liptai Claudiát vélték felismerni benne. Az egyik napilap szerint a történetben, miszerint egy afrikai valóságshow forgatásán egy ismert kajakos ágyba vitt egy modellt és a műsorvezetőt is, Kucsera Gábor, Voksán Virág és Liptai Claudia szerepel. Az…
Botrány: Intim titkairól vallott az úszóbajnoknő
2013 május 25.   Habostorta
Könyvében kendőzetlen őszinteséggel fedi fel szexuális kalandjait Szepesi Niki kitálal. Az örökös magyar bajnok és Európa-bajnoki bronzérmes kétszeres olimpikon úszónőnk körül izzik a levegő. Egy többször visszavonult úszónő egy ritka életrajzban vall kamaszként átélt szexuális zaklatásokról és a szexmániájáról, amit sportkarrierjével kellett összeegyeztetnie. Adódik a kérdés: van olyan…
Kucserával szexelt Szepesi?
2013 május 24.   BorsOnline
A botránykönyvet jegyző úszónő szerint egy jóképű kajakos is megvolt neki, leírása Kucsera Gáborra illik rá. A fiú barátnője, a kézis Tápai Szabina nem borult ki a hírtől.
Babát vár a magyar sport álompárja
2013 április 5.   Agroinform
Váci NKSE irányító-átlövője, Tápai Szabina anyai örömök elé néz, gyermeket vár a kajakos Kucsera Gábortól.
Babát vár Tápai Szabina és Kucsera Gábor
2013 április 5.   Blikk
Budapest - Gyermeket vár a magyar sport álompárja! A váci csapatot erősítő csinos kézilabdázó, Tápai Szabina (27) anyai örömök elé néz. Sármos vőlegényének, a kajakos Kucsera Gábornak (30) a versenyek mellett most már az apaszerepre is készülnie kell.
Videó: Egy ezüstérem miatt nem kell búslakodni - Kucsera
2012 augusztus 9.   She
Kucsera Gábor világbajnok kajakozót kérdezte az NSO Tv a londoni olimpia magyar érdekeltségű kajak-kenu versenyeiről.
Videó: sármos világbajnokunk Arsavinék sikerére számít
2012 június 12.   She
Az orosz labdarúgó-válogatott kedd este az Európa-bajnokság társházigazdájával, Lengyelországgal találkozik az A-csoport 2. fordulójában. Az NSO Tv-nek ezúttal világbajnok kajakosunk, Kucsera Gábor mondta el véleményét a találkozóról.
Csak ötödik lett a válogatón a Kammerer, Kucsera páros
2012 május 20.   Infostart
A Dombi Rudolf, Kökény Roland páros nyerte a kajak kettesek 1000 méteres döntőjét a szegedi első olimpiai válogatón. A második helyen a tavalyi világbajnokságon 500-on aranyérmes Tóth Dávid, Kulifai Tamás duó ért célba. Ez a két egység indulhat a jövő hétvégi, duisburgi Világkupán, amely ebben a számban a második válogató lesz. Ha akkor is Kökény Rolandék végeznek előrébb, akkor ők szerepelhetnek…
Videó: kemény nyolcaddöntők a Bájosok és a Sármosok Ligájában
2012 május 13.   She
A londoni olimpiára hangolódás jegyében útjára indult a Nemzeti Sport Bájosok Ligája és Sármosok Ligája szavazása. Az első nyolcaddöntős párokban az úszó Jakabos Zsuzsanna és az öttusázó Kovács Sarolta, valamint a kajakos Kucsera Gábor és a vízilabdázó Madaras Norbert csap össze. Az NSO Tv bemutatja a feleket.
Videó: Kucsera kiakasztotta a kajakgépet az osztrák központban
2012 február 9.   She
Kucsera Gábor a Red Bull ausztriai központjában vehetett részt egy teljes kivizsgáláson, ahol érdekes dolgokra derült fény. Íme, a második rész!
Hetedik helyen végzett a férfi kajak négyes
2011 augusztus 20.   Agroinform
A Kammerer, Vereckei, Kucsera, Boros K-4-es egységünk a hetedik helyen végzett 500 méteren a szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati döntőjében, ezzel négy londoni kvótát gyűjtött be.
Kajak-kenu vb: a hetedik helyen zárt a férfi kajak négyesünk
2011 augusztus 20.   She
A Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Kucsera Gábor, Boros Gergely alkotta magyar kajak négyes a hetedik helyet szerezte meg 1000 méteren a szegedi kajak-kenu világbajnokság szombati napján.
A magyar kajaknégyes futamgyőztesként döntős ezer méteren
2011 augusztus 19.   Agroinform
A Kammerer-Vereckei-Kucsera-Boros összeállítású kajaknégyesünk 1000 méteren végig vezetve megnyerte középfutamát, így a szombati döntőben éremért küzdhet a szegedi kajak-kenu világbajnokságon.
Álmaim négyesében ülhetek, az egyes nem érdekel - Kucsera Gábor
2011 július 3.   Agroinform
A 28 éves kajakos nagyon jól érzi magát az új négyessel, amihez nagy reményeket fűz a jövő heti válogatóversenyen.
Kovács Katié az első magyar arany Belgrádban
2011 június 18.   Habostorta
A Szabó-Csipes duó és a kenus négyes is tarolt Kovács Katalin és a Szabó-Csipes kettős és a kenus négyes jóvoltából három arany, a Dombi-Kökény duónak köszönhetően pedig egy bronzzal lettünk gazdagabbak. A győzelem Kovács Katalin (K-1), a Szabó Gabriella, Csipes Tamara (K-2) és - kellemes meglepetésre - a Sáfrán Mátyás, Sáfrán Mihály, Tóth Márton, Mike Róbert összeállítású kenus kvartett…
A kenunégyesé a harmadik aranyérem
2011 június 18.   Agroinform
A Tóth-Sáfrán-Sáfrán-Mike kenunégyes fantasztikus hajrával végzett az első helyen. A Kammerer-Vereckei-Kucsera-Boros férfi négyes a negyedik helyen ért célba K-4-ben.
Kajak-kenu válogató: a kapitány négyese nyert a férfi kajakosoknál
2011 június 9.   She
A papírformának megfelelően a Storcz Botond szövetségi kapitány által összeállított Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos, Kucsera Gábor, Boros Gergely összetételű egység nyerte az 1000 m-es férfi kajaknégyesek csütörtöki, szegedi válogatóját.
Kucsera Gábor Fradi-szívvel született
2011 május 18.   Agroinform
A 28 éves kajakos remekül érzi magát a Ferencvárosnál, ahol együtt dolgozhat korábbi edzőjével, Kulcsár Gáborral.
Kajak-kenu: Dombi győzött ezer méteren Kucsera távollétében
2011 május 7.   She
Ezer méteren Dombi Rudolf, 200-on pedig Dudás Miklós nyerte a szombati döntőt a szegedi idénynyitó kajak-kenu viadalon, amely a férfi kajakosoknál – az ötkarikás számokban – válogató a júniusi belgrádi Európa-, illetve az augusztusi, szintén szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra.