Szabó Gabriella

Megvan a 6. arany! Olimpiai bajnok a Szabó-Kozák kajakos páros!
2016 augusztus 16.   Blikk
A Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajak kettes aranyérmet szerzett 500 méteren a riói olimpia keddi versenynapján.
Olimpiai bajnok a Szabó-Kozák kajakos páros!
2016 augusztus 16.   hirado.hu
A Rodrigo de Freitas Lagúnában a világ- és Európa-bajnoki címvédő Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos páros nagy esélyesként várta az 500 méteres verseny fináléját.
Rio 2016: Szabó Gabriella és Kozák Danuta döntője – ÉLŐ
2016 augusztus 16.   She
A riói olimpia kajak-kenu programjának második napján megszülethet az első magyar (arany)érem, ugyanis Szabó Gabriella és Kozák Danuta esélyesként száll vízre a női K-2 500 méteres döntőjében, Kövessék nyomon a döntőket folyamatosan frissülő cikkünk segítségével!
Olimpiai bajnok a Szabó Gabriella-Kozák Danuta páros
2016 augusztus 16.   ATV
A női vízilabda-válogatott négygólos hátrányt ledolgozva, büntetőkkel győzte le a negyeddöntőben Ausztráliát. Ma a férfiak is megküzdenek a négy közé jutásért. Lőrincz Viktor birkózó rendkívül kérdéses mérkőzésen bukta el az olimpiai bronzérmet, Baji Balázs szakadó esőben jutott a 110 méteres gátfutás elődöntőjébe. A Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajak kettes viszont aranyérmet szerzett 500…
Pólórangadó magyarokkal és kajak-kenu aranyesély - a mai riói program
2016 augusztus 16.   Blikk
Rio de Janeiro - Nagy izgalommal várt magyar érdekeltségű eseményekkel folytatódik kedden a riói olimpia. A magyar férfivízlabda-válogatott a negyeddöntőbe a mumus Montenegró ellen száll vízbe délután, a Kozák Danuta, Szabó Gabriella kajakkettős pedig az aranyéremért küzd majd a női K-2 500 m fináléjában. Szőnyegre lép két birkózónk is, ahogy egyetlen súlyemelőnk is.
Döntőben a Szabó–Kozák kajakos duó!
2016 augusztus 15.   hirado.hu
Megnyerte a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duó hétfői előfutamát, ezzel egyből a döntőbe jutott 500 méteren a riói olimpián.
Újabb magyar siker az olimpián! Máris döntős a Kozák, Szabó páros
2016 augusztus 15.   Blikk
Rio de Janeiro - Esélyeshez méltóan megnyerte előfutamát a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakos duó 500 méteren a riói olimpián.
Döntőben a Kozák Danuta-Szabó Gabriella kajakpáros
2016 augusztus 15.   444.hu
A magyar nők simán megnyerték az 500 méteres verseny előfutamát, így nekik nem kell középdöntőben is evezniük, rápihenhetnek a döntőre.
Hétfői sportműsor: női pólósaink negyeddöntőznek, londoni derbi a PL-ben
2016 augusztus 15.   She
A kajak-kenusok is megkezdik szereplésüket a riói olimpián. Hétfőn öt magyarnak, köztük három olimpiai bajnokunknak, Douchev-Janics Natasának, Kozák Danutának és Szabó Gabriellának is szurkolhatunk, míg női vízilabda-válogattunk Ausztrália ellen játszik a negyeddöntőben. Íme, a hétfői sportműsor!
Így ünnepelte születésnapját Rióban a kajakos olimpiai bajnok
2016 augusztus 14.   Blikk
Rio de Janeiro – Az ötkarikás játékokon a női K2 és K4 500 méteres távján induló Szabó Gabriella 30 esztendős lett, s a csapattársai tortával köszöntötték, vélhetően aranyérmet kívánt, amikor elfújta a gyertyát.
Kajak-kenu Eb: Kozák Danuta két aranyérme egy órán belül
2016 június 26.   She
A kajakos Kozák Danuta aranyérmet szerzett 500 méter egyesben a moszkvai kajak-kenu Európa-bajnokság vasárnapi versenynapján. Kozák nem sokkal később kajak kettesben is győzött Szabó Gabriellával. A kajakos Nádas Bence bronzérmet szerzett 500 méter egyesben.
Kajak-kenu Eb: aranyérmes a női kajaknégyes 500 méteren
2016 június 25.   She
A kajakos Takács Tamara ezüstérmet szerzett egyéniben 1000 méteren, valamint Medveczky Erikával párosban is a moszkvai kajak-kenu Európa-bajnokság szombati versenynapján. Kopasz Bálint bronzérmes lett 1000 méter egyesben, míg a Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina összeállításúkajaknégyes aranyérmet szerzett 500 méteren. A Balla Virág, Devecseriné Takács Kincső kenus…
Kajakban ülve felügyel Storcz Botond
2016 március 7.   Infostart
Floridai körúton van Storcz Botond felnőtt vezetőedző, aki sorra látogatja a tengerentúlon tréningező magyar csoportokat. A szakember megtekintette Kárász Anna munkáját, járt Mórocz István csoportjánál, az elkövetkező időszakban pedig Tampában Szabó Gabriella és Kozák Danuta felkészülésébe pillant bele - számolt be a Magyar Kajak-Kenu Szövetség honlapján.
Edzés közben nem beszél egymással sem a szuperpáros
2016 január 23.   Infostart
Az alapozó munka egy részét is együtt végzi Kozák Danuta és Szabó Gabriella, miután tavaly óta ismét egy párost alkotnak. A két olimpiai bajnok kajakozó az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: nemcsak stílusuk illik össze jól, de kapcsolatuk is harmonikus, és ha időnként adódik is feszültség, mindig gyorsan meg tudják beszélni a helyzetet.
Mikor lehet önző egy sportoló?
2016 január 16.   Infostart
Kozák Danuta és Szabó Gabriella is úgy érzi, plusz löketet kapott annak köszönhetően, hogy újra közösen versenyeznek, és magabiztosságot jelent számukra a párosban megszerzett világbajnoki cím az olimpia felé közeledve. A két ötkarikás aranyérmes kajakozó az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, miért hagyták el Csipes Ferenc edző csoportját.
Így küzdött egymással a két olimpiai bajnok kajakozó
2016 január 9.   Infostart
Olimpiai bajnoki aranyérmekért utazhat majd Rióba augusztusban Szabó Gabriella és Kozák Danuta. A két kajakozó Londonban már sikerrel járt, és az elmúlt években is remekelt, tavaly pedig párosban is együtt szerzett világbajnoki címet. Az InfoRádiónak adott rendhagyó interjúban arról is beszéltek, hogyan motiválják egymást.
Hétvégi műsor az InfoRádióban - Arénák
2016 január 8.   Infostart
Az InfoRádióban a hétvégén mások mellett hallható lesz Csaba László közgazdász, egyetemi tanár, Kemény Dénes, a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke és Kozák Danuta és Szabó Gabriella olimpiai bajnok kajakozók.
Kajak-kenu - Négy érem Rióban
2015 szeptember 6.   Kripto Akadémia
A Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakpáros 500 méteren aranyérmes lett.
Kajak-kenu olimpiai tesztverseny - Egy arany, két ezüst az első döntős napon
2015 szeptember 5.   Infostart
Aranyérmet nyert a Szabó Gabriella, Kozák Danuta kajakpáros 500 méteren a Rio de Janeiróban zajló olimpiai kajak-kenu tesztversenyen.
Kajak-kenu: „Ha ma állnánk be a rajtgépbe, talán nyernénk”
2015 augusztus 24.   She
Kozák Danuta és Szabó Gabriella az M4 SPORT délutáni, visszatekintő műsorában elmondta, hogy nagy nyomás nehezedett rájuk, hiszen mindenki őket tartotta esélyesnek a női 500 méteres páros előtt. Számukra különleges ez aranyérem, hiszen több év kihagyás után ültek be újra egy hajóba, ám a barátságuk sohasem szakadt meg.