Kásás Tamás

Ebben a medencében védhetik meg címüket Kásásék - fotó
2012 július 21.   Agroinform
A londoni Vízilabda Aréna ideiglenes létesítmény, mindössze 13 hónap alatt épült fel, a verseny vége után lebontják.
Videó: a jó védekezés tornagyőzelmet ért Kásáséknak
2012 július 17.   She
Ahogy arról már beszámoltunk, a magyar férfi vízilabda-válogatott a Vodafone-kupa utolsó fordulójában 8–4-re legyőzte Ausztráliát, így tornagyőztesként zárt. A találkozót követően az NSO Tv-nek Kemény Dénes szövetségi kapitány és Kásás Tamás mondta el a mérkőzés és a háromnapos rendezvény tapasztalatait!
Ez egy jó edzés volt - Kásás Tamás
2012 július 16.   Agroinform
A magyar férfi vízilabda-válogatott játékosa az olaszok elleni vereséget követően sem esett kétségbe.
Videó: látszik Kásásékon a frissítés hiánya - Kemény Dénes
2012 július 15.   She
Ahogy arról már beszámoltunk, a Vodafone-kupa első játéknapján a házigazda magyar férfi vízilabda-válogatott 9–4-re nyert Spanyolország ellen. Ahogyan azt Kemény Dénes, a csapat szövetségi kapitánya az NSO Tv-nek elmondta, az eredmény csak a látszat, az utolsó játékrész közepéig nyílt volt a mérkőzés, és igenis látszik Kásásékon a megfelelő frissítés hiánya.
Vízilabda: Kásásék főnök nélkül, távozott a Pro Recco tulaja
2012 július 15.   She
Az olasz Pro Recco vízilabdacsapatának mindenható vezetői, a Volpi család három férfi tagja a klub honlapján kiadott közleményben arról adott tájékoztatást, hogy azonnali hatállyal mindhárman távoztak.
Hét zakó jelzi Kásásék sikerét?
2012 július 10.   BorsOnline
A gyenge főpróbát kiváló előadás szokta követni. Alighanem ezzel vigasztalhatja magát a magyar vízilabda-válogatott, amely az elmúlt három olimpia előtti felkészülési tornákon sem remekelt.
Videó: Kásás Tamás remek formában készül Londonra
2012 július 2.   She
Megfiatalított magyar férfi vízilabda-válogatott törekszik arra, hogy Londonban sorozatban negyedik alkalommal is megnyerje az aranyérmet. A korábbi háromszoros bajnokok közül Kásás Tamás is a keret tagja. Kása az NSO Tv-nek elmondta, jól bírja az úszást, jó kondiban van, és az edzések után jóleső fáradtságot érez.
Letették az esküt
2012 június 25.   Behaviour
Túl van az olimpiai eskün a 35 nap múlva kezdődő londoni játékokon szereplő magyar csapat. A Művészetek Palotájában tegnap rendezett ünnepi eseményen a fogadalomtétel szövegét Kásás Tamás vízilabdázó, Jakabos Zsuzsanna úszó és a paralimpikonok nevében Dani Gyöngyi kerekesszékes vívó mondta el.
London 2012: letette az esküt a magyar olimpiai csapat
2012 június 22.   She
Letette az olimpiai esküt a 35 nap múlva kezdődő londoni játékokon szereplő magyar csapat. A Művészetek Palotájában rendezett pénteki ünnepi eseményen a fogadalomtétel szövegét Kásás Tamás vízilabdázó, Jakabos Zsuzsanna úszó és a paralimpikonok nevében Dani Gyöngyi kerekesszékes vívó mondta el.
Videó: BL-negyeddöntő szexis atlétával és pingpongossal
2012 június 21.   She
A Bájosok és Sármosok Ligája negyeddöntőjének negyedik fordulójában a hölgyeknél az asztaliteniszező Póta Georgina ellenfele az atléta Erdélyi Zsófia lesz, míg az uraknál a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás a szintén asztaliteniszező Zwickl Dániellel csap össze. Lássuk, Önök mit gondolnak, ki a bájosabb, és ki a sármosabb?
Videó: Benne van, hogy már nem pólózom tovább - Kásás
2012 június 19.   She
Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, Kásás Tamás az NSO Tv-nek beszélt a közelgő olimpiáról, a felkészülésről és a nyári játékok utáni életéről.
Légiósok: Vass Ádámot Speziába vinné Kásásék főnöke
2012 május 22.   She
Vass Ádám iránt érdeklődik az olasz harmadosztályból a Serie B-be feljutó Spezia. A cronaca4.it értesülései szerint a 2008-ban a Pro Recco vízilabdacsapatának tulajdonosa által újjáélesztett klub jelentős erősítéseinek egyike lenne a magyar középpályás, akinek szerződése júniusban lejár a szintén a Serie B-ben szereplő Bresciánál.
Team-coaching az élsportban - mitől lesz kiváló egy csapat?
2012 május 21.   HR Portál
Úgy tűnik, mióta Sárvári György coacholja a magyar női vízilabda-válogatottat, jobbak a csapat eredményei - előfordulhat, hogy dobogóra állnak a londoni olimpián. Merész András, a válogatott szövetségi kapitánya, és Tóth Ildikó játékos a coachinggal kapcsolatos személyes tapasztalataikat osztották meg egy üzleti reggelin, ahol az is kiderült, milyen büszkeséget jelent a magyar Vodafone-nak Kásás…
Férfi póló, BL: visszafoglalta trónját, hetedszer aranyérmes a Pro Recco
2012 május 12.   She
A három magyar olimpiai bajnokot a keretében tudó, a nagyváradi négyes döntőben ebből Kásás Tamás és Madaras Norbertet felvonultató olasz Pro Recco nyerte meg a férfi vízilabda Bajnokok Ligáját, miután a döntőben három góllal jobbnak bizonyult a horvát Primorje Rijekánál. Utóbbiban a Varga fivérek, Dániel és Dénes játszanak meghatározó szerepet.
Videó: Az eredmény azt mutatja, ennyivel jobb csapat a Recco - Nagy
2012 május 11.   She
A Vasas kikapott az elődöntőben a Pro Reccótól a vízilabda Bajnokok Ligája Nagyváradon rendezett négyes döntőjében. A Kásás Tamással és Madaras Norberttel felálló olasz sztárgárda egyetlen percig nem adott esélyt az újdonsült magyar bajnoknak, végig magabiztos teljesítményt nyújtva jutott a fináléba. Az NSO Tv-nek a főszereplők értékeltek.
A Pro Recco lelépte a Vasast, Kásásék a döntőben
2012 május 11.   Agroinform
A Vasas 12-5-ös vereséget szenvedett az olasz Pro Recco együttesétől a férfi vízilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében.
Férfi vízilabda BL: Vasas-Pro Recco - élőben az NSO-n!
2012 május 11.   She
A férfi vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjében ma 17 órától a Vasas a Benedek Tiborral, Kásás Tamással és Madaras Norberttel felálló, 2010-es BL-győztes olasz Pro Reccóval mérkőzik Nagyváradon. A találkozót nyomon követheti a Nemzeti Sport Online folyamatosan frissülő cikkében!
Férfi vízilabda BL: jegyeket nyerhetnek a nagyváradi négyes döntőre
2012 május 10.   She
A bet-at-home.com lesz a férfi vízilabda final four egyik fő támogatója, a pénteki első elődöntőben a Teva-Vasas-Uniqa a Kásás Tamás vezette olasz Pro Reccóval játszik. A tornára utazó magyar drukkerek a kétnapos eseményre jegyeket nyerhetnek.
Videó: bravúrra van szüksége a Vasasnak a Pro Recco ellen a BL-ben
2012 május 9.   She
Nagyváradon rendezik meg a férfi vízilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjét. A Teva-Vasas-Uniqa a Pro Recco ellen próbálja meg kivívni a döntős szereplést. Az olaszoknál játszik Madaras Norbert és Kásás Tamás is, bombaerős az együttesük, de ahogy Kiss Gergely az NSO Tv-nek elmondta, kutya kötelességük megpróbálni véghezvinni a bravúrt.
Kőkemény csata lesz: Szerbiával mérkőznek a magyar vízilabdások
2012 május 6.   Behaviour
"Nehéz csoportba kerültünk, de mivel a továbbjutásunk nem szabad, hogy kérdéses legyen, talán még szerencsés is, hogy lesz pár kemény meccsünk az elején, kommentálta azt a hírt Kásás Tamás, miszerint a vízilabdásoknak Szerbiával és Montenegróval kell szembenézniük.