Kásás Tamás

Férfi vízilabda BL: a Recco gázolt, Vargáék egy góllal nyertek
2012 március 14.   She
A Pro Recco 13–5-re nyert a Budva otthonában a férfi vízilabda Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzésén, így a montenegrói csapatnak csodára lenne szüksége a visszavágón. Az olasz gárdában Kásás Tamás egy gólt dobott, Madaras Norbert nem talált be.
Férfi vízilabda BL: a két Varga három gólt dobott, Kásás debütált
2012 február 9.   She
Varga Dániel kettő, öccse, Dénes pedig egy góllal segítette 13–7-es győzelemhez a Rijekát a Vuliagmeni ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában.
Kemény: Kásás Londonban lényegesen jobb lesz
2012 február 6.   Infostart
Mindenki boldog volt, hogy Kásás Tamás visszatért - hangsúlyozta a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az InfoRádió Aréna című műsorában. Kemény Dénes hozzátette, hogy még azok a játékosok is örültek, akiknek így esetleg kérdőjelessé vált a csapatba kerülése.
Biros: "Elszúrtuk, elfáradtunk"
2012 február 1.   Infostart
A magyar férfi vízilabda-válogatottnak döntőt kellett volna játszani az eindhoveni Európa-bajnokságon - mondta az InfoRádiónak Biros Péter csapatkapitány. A szintén háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás szerint a bronzérem jó kiindulási pont lesz a londoni felkészülés elején.
Nyerő páros
2012 január 26.   Blikk
Eindhoven - Kiss Gergely (34) és Kásás Tamás (35) képviseli az állandóságot, valamint a sikert Kemény Dénes (57) vízilabda-válogatottjában.
Jöhetnek a görögök
2012 január 23.   Behaviour
Noha három győzelemmel kezdett a magyar válogatott az Eindhovenben zajló vízilabda Európa-bajnokságon, a tegnapi pihenőnapon mégsem lazíthattak Kásás Tamásék. A szövetségi kapitány, Kemény Dénes ugyanis a görögök játékának elemzésével készítette fel fiait a mai találkozóra.
Háromból három siker
2012 január 21.   Behaviour
Harmadik mérkőzését is megnyerte Kemény Dénes alakulata az eindhoveni vízilabda Európa-bajnokságon. Tegnap koradélután a korábbi szerb és horvát válogatottakkal megtámogatott macedón együttes ellen nyertek Kásásék, s habár a gálaelőadás ezúttal elmaradt, a 14-9-es siker azért árulkodó.
Kásás lesz a nyerő kabala?
2012 január 15.   Blikk
Eindhoven — Kásás Tamás (35) játéka dobogót  érhet a magyar férfi vízilabda-válogatottnak. A sokak által a világ legjobbjának tartott pólós hosszú huzavona után döntött úgy, vállalja a megmérettetést a ma kezdődő eindhoveni Európa-bajnokságon, valamint a nyári, londoni olimpián.
Videó: Megadja az alaphangot a világbajnok elleni meccs - Madaras
2012 január 14.   She
A magyar férfi vízilabda-válogatott bizakodva várja a szerbiai Európa-bajnokság csoportmérkőzéseit. Rögtön az első találkozón a világbajnok Olaszországgal meccselnek Kemény Dénes tanítványai. Az NSO Tv-nek Madaras Norbert, Kiss Gergely és Kásás Tamás nyilatkozott.
Diadallal tért vissza Kásás Tamás + fotók
2012 január 8.   BorsOnline
A néhány hete visszatért Kásás Tamás utolsó percben lőtt bombagóljával 9-8-ra győzte le a németeket a magyar vízilabda-válogatott, s ezzel veretlenül lett az első a székesfehérvári Volvo Kupán.
Férfi vízilabda: Kásásék 3 gólos hátrányból nyertek, a miénk a Volvo-kupa
2012 január 8.   She
A magyar válogatott győzelmével ért véget a vízilabda Volvo-kupa Székesfehérváron, miután csapatunk a vasárnapi „döntőben” legyőzte Németországot. A németek szinte végig vezettek, a harmadik negyedben 8–5-re is, de ezután nem lőttek gólt, s a magyar válogatottba ezen a tornán visszatérő Kásás Tamás találatával a mieink 9–8-ra diadalmaskodtak.
Férfi vízilabda: Kásásék 3 gólos hátrányból nyertek, a magyaroké a Volvo-kupa
2012 január 8.   She
A magyar válogatott győzelmével ért véget a vízilabda Volvo-kupa Székesfehérváron, miután a vasárnapi „döntőben” legyőzte Németországot. A németek szinte végig vezettek, a harmadik negyedben 5–8-ra is, de ezután nem lőttek gólt, s a magyar válogatottba ezen a tornán visszatérő Kásás Tamás góljával a mieink 9–8-ra diadalmaskodtak.
Óriási csatában legyőzték a németeket és tornagyőztesek férfi vízilabdázóink
2012 január 8.   Agroinform
A magyarok három gólos hátrányból nyertek, 17 másodperccel a vége előtt Kásás bombája döntött.
Kásás visszatérése nem mindenkire volt jó hatással - Kemény Dénes
2012 január 8.   Agroinform
A magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az olaszok elleni győzelem után a Hathárom TV-nek is nyilatkozott.
Kásás Tamásék kamuszagot éreztek az olaszok elleni edzésen - videó
2012 január 4.   Agroinform
A magyar férfi vízilabda-válogatott játékosai az Eb-felkészülésről nyilatkoztak a 63.hu kamerája előtt.
Kásás: ott leszek Londonban
2011 december 20.   BorsOnline
Már túl van a januári eindhoveni Európa-bajnokságra készülő csapat első fárasztó edzésen a válogatottba a pekingi olimpia óta most visszatért Kásás Tamás. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó újabb sikerekre vágyik.
Szőr nélkül gyorsabb lett Kásás
2011 december 19.   Blikk
Szentendre ‒ „Fiatalabb lettem, kevésbé szőrös, emiatt jobban siklok a vízen" – viccesen így magyarázta Kásás Tamás (35), hogy miért is tért vissza a magyar férfi vízilabda-válogatottba.
Kásás ismét a válogatottban
2011 december 9.   Behaviour
Kemény Dénes, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya tegnap kihirdette a januári, eindhoveni Európa-bajnokságra készülő nemzeti együttes új keretét. Örömhír, hogy a felkészülését december 19-én megkezdő gárdának ismét tagja az olasz Pro Reccóban légióskodó, 35 éves Kásás Tamás is.
Kásás Tamás ismét a válogatottban
2011 december 8.   ATV
Ismét tagja Kemény Dénes keretének Kásás Tamás, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki júniusban, a sanghaji vb előtt jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól.
Kásás Tamás ismét a válogatottban
2011 december 8.   Metropol
Ismét tagja Kemény Dénes keretének Kásás Tamás, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, aki júniusban, a sanghaji vb előtt jelentette be, hogy visszavonul a válogatottságtól.