Kásás Tamás

Erődemonstrációt tartottak Kásásék
2008 augusztus 12.   Infostart
A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott magabiztos és látványos játékkal 17-6-ra győzött Görögország ellen a pekingi olimpia csoportmeccseinek második fordulójában.
Kásás anyukája: az egész világ a fiamtól retteg!
2008 augusztus 9.   BorsOnline
Kásás Tamás mamája egyszerre három tévén kíséri figyelemmel fia meccseit. Az olimpikon édesanyja azt mondja, az idén már nem izgul: gyermekének ez a negyedik olimpiája, ha aranyérem nélkül jönne haza, akkor is megtett mindent, amit a vízilabda sportban lehet.
Kásás Tamás lehorgonyzott Eszternél
2008 június 20.   BorsOnline
A Miss Balaton szépségverseny 2006-os közönségdíjasa háziasságával fogta meg az olimpiai bajnok vizilabdázót. Végleg lemond az agglegényéletről a 20 éves egyetemista miatt?
Vízilabda: Märcz Tamás is a Pro Reccónál folytatja pályafutását
2008 június 2.   She
Benedek Tibor, Kásás Tamás és Madaras Norbert után újabb magyar légiósa lesz a szezonban olasz bajnoki aranyérmet és Euroliga-címet is begyűjtő Pro Recco férfi vízilabdacsapatának a következő szezonban, Märcz Tamás ugyanis két évre írt alá a klubhoz.
Vízilabda: Kásás Tamás hosszabbított a Pro Reccóval
2008 június 1.   She
Kásás Tamás 2+1 éves szerződést kötött szombaton jelenlegi csapatával, az olasz Pro Reccóval.
95 ezret hozott Kásásék labdája
2008 január 14.   Blikk
95 ezer forintért talált gazdára egy vizilabda
Vízilabda: a Vodafone is szponzorál, Kásás a reklámarc
2007 október 25.   She
A világ legnagyobb mobiltelefonos cége is beállt a magyar vízilabda támogatói közé: a Vodafone Magyarország a nagyválogatottak mellett az utánpótlást is segíti.
Kásás orvosi tanácsra nem játszik a válogatottban
2007 június 25.   HírTV
Egész nyáron nem számíthat Kásás Tamásra a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Kemény Dénes. A Pro Reccóval Euroligát nyert klasszis orvosi tanácsra nem szerepel a válogatottban. Eldőlt az is, hogy Benedek Tibor visszatér a Pro Reccóba.
Kásáséké Európa legjobb pólócsapata
2007 június 25.   Blikk
Milánó - A Pro Recco csapata nyerte a férfi vízilabda-Euroligát, miután a fináléban óriási küzdelemben 9-8-ra legyőzte a címvédő Jug Dubrovnikot.
Kásás vezetésével Euroliga győztes a Pro Recco
2007 június 24.   HírTV
Visszavágott az egy évvel ezelőtti vereségért a Pro Recco férfi vízilabdacsapata a Jug Dubrovniknak az Euroliga döntőjében, hiszen 2006-ban a horvátok győzték le az olaszokat a legrangosabb európai kupasorozat fináléjában. Kásás Tamás volt az újdonsült bajnok egyik legjobbja, hiszen a magyar játékos három gólt szerzett.
Férfi vízilabda Final Four: Euroliga-győztes a Pro Recco, Kásás három gólt lőtt
2007 június 24.   Metropol
A Pro Recco nyerte a férfi vízilabda Euroligát, miután a milánói fináléban legyőzte a címvédő Jug Dubrovnikot.
Kásásék megnyerték az Euroligát
2007 június 23.   Infostart
A Pro Recco nyerte a férfi vízilabda Euroligát. A Kásás Tamást és Madaras Norbertet is foglalkoztató olasz együttes a milánói Final Four döntőjében 9-8-ra győzött a horvát Jug Dubrovnik ellen.
Kásásék megnyerték az Euroligát
2007 június 23.   Infostart
A Pro Recco nyerte a férfi vízilabda Euroligát. A Kásás Tamást és Madaras Norbertet is foglalkoztató olasz együttes a milánói Final Four döntőjében 9-8-ra győzött a horvát Jug Dubrovnik ellen.
Vízilabda: a Pro Reccóval olasz bajnok Kásás és Madaras
2007 június 13.   She
Harmadik győzelmét is megszerezte a Posillipo ellen, ezzel megvédte címét a Pro Recco vízilabdacsapata, amelynek színeiben két magyar olimpiai aranyérmes, Kásás Tamás és Madaras Norbert is olasz bajnok lett szerda este.
Vízilabda: újra a Pro Recco vezet az olasz bajnoki döntőben
2007 június 9.   She
Az olasz férfi vízilabda-bajnokság harmadik mérkőzésén harmadjára született vendégsiker, amellyel ismét a Kásás Tamással és Madaras Norberttel felálló Reccónál az előny. Nápolyban 12-10-re győztek a genovaiak, akiknél Maradas Norbert egy gólt lőtt, Kásás Tamást pedig már az elején végleg kiállították.
Olasz Kupát nyert Kásás és Madaras
2007 április 24.   Blikk
Genova - Madaras Norbert (27) és Kásás Tamás (30) együtt ünnepelt vasárnap. A válogatott vízilabdázók a Pro Recco színeiben, az Olasz Kupa hét végi döntőjében nyolc gólt dobtak összesen, azaz komoly szerepük volt abban, hogy 16-8-ra verték a Posillipo Napoli együttesét.
Lábbal védte a büntetőt a kupagyőztes pólókapus
2007 április 22.   Infostart
Olasz Kupa-győztes lett a magyar férfi vízilabda-válogatott két kulcsembere, a Pro Recco klubcsapatában játszó Kásás Tamás és Madaras Norbert.