Kásás Tamás

Kásás 2011-ig lemondta a válogatottságot
2009 november 26.   Infostart
Az ideihez hasonlóan a jövő évben sem szerepel a válogatottban a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás. Erről a vlv.hu honlapnak beszélt az olasz Pro Recco magyar légiósa, hozzátéve, hogy a 2012-es londoni ötkarikás szereplés még ott van a tervei között.
Jövőre sem lesz válogatott Kásás
2009 november 26.   Behaviour
Az ideihez hasonlóan a jövő évben sem szerepel a válogatottban a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás.
Férfi vízilabda: Kásás Tamás 2011-ig lemondta a válogatottságot
2009 november 26.   She
Kásás Tamás a vlv.hu szakportálnak elmondta, a következő nyáron még biztosan nem szerepel a magyar vízilabda-válogatottban. A háromszoros olimpiai bajnok pólós azonban egyelőre nem zárta ki, hogy ott lesz 2012-ben Londonban.
Férfi vízilabda MK: „undorító" játékkal verte meg a Szeged a BVSC-t
2009 október 3.   She
A férfi vízilabdázók Magyar Kupájában a negyeddöntő első mérkőzésén a papíron jóval esélyesebb Szeged hazai környezetben csupán két góllal bizonyult jobbnak a BVSC-nél. A találkozón Vincze Balázst, a vendégek vezetőedzőjét kiállították, így ő nem ülhet a kispadon a visszavágón, a Tisza-partiak trénere, Kásás Zoltán pedig igen éles kritikával illette csapata teljesítményét, de még inkább játékosai…
Kásás Tamásnak nem hiányzik a válogatott
2009 június 21.   BorsOnline
Sokadszor bizonyosodott be: Magyarországon nem csupán szeretik, valósággal imádják az emberek a vízilabdát. Elsősorban persze az elmúlt három olimpián aranyérmet szerzett játékosoknak szól a rajongás. A péntek esti margitszigeti Vodafone Aranygálán telt ház, ötezer néző fogadta Sydney, Athén és Peking hőseit.
Kásást cikizték a csapattársai
2009 június 12.   Blikk
Kásás Tamás (32) sosem szégyellte könnyeit. A magyar vízilabda-válogatottal három olimpiai bajnoki címet szerző világklasszis pólós egy rádióinterjúban bevallotta: elsírta magát tavaly augusztusban, amikor társaival együtt megnyerték az újabb ötkarikás aranyérmet. Kásás még azt sem sajnálta, hogy az amerikaiak elleni finálé után csapattársai cikizték.
Vízilabda: Kemény Dénes tizennyolcas vb-keretet hirdetett
2009 május 31.   She
Kemény Dénes szövetségi kapitány vasárnap kihirdette a július-augusztusi világbajnokságra készülő férfi vízilabda-válogatott keretét, amelyben a 13 pekingi olimpiai bajnok közül kilenc kapott helyet. A nemzeti együttes honlapja, a www.vlv.hu által közzétett 18 fős listáról hiányzik a tavalyi ötkarikás aranyéremmel a tarsolyában a válogatottságot lemondó, háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor,…
Kásásék varázsoltak
2009 április 10.   Blikk
BUDAPEST – Magyar pólósztárok verték meg a Vasas férfi vízilabdacsapatát az Euroligában.
Benedek Tibor: van szépíteni valóm a Vasas ellen
2009 április 8.   BorsOnline
A vízilabda Euroliga negyeddöntőinek legjobb mérkőzését láthatja ma este, aki ellátogat a Komjádi uszodába. Egyhangúlag állítja ezt a Vasas elleni találkozóra készülő olasz Pro Recco négy magyar idegenlégiósa: Benedek Tibor, Kásás Tamás, Mӓrcz Tamás és Madaras Norbert.
Kásás Tamás, az ellenfél
2009 április 8.   Blikk
Újra idehaza pólóznak a vízilabdázás álompasijai
Pólóbravúr! 13 év után kupadöntős a Szeged
2009 március 23.   Blikk
SZEGED – A diadal kapujába lépett a Szeged-Beton vízilabdacsapata! A Kásás Zoltán (62) edző által vezetett pólósok a 10-10-es első mérkőzés után a szombati visszavágón 8-5-re legyőzték az orosz Kazanyt, és bejutottak a LEN-kupa döntőjébe. Legutóbb 1996-ban jutottak be a sorozat fináléjába a csongrádiak.
Kemény Dénes nem számít Kásás Tamásra a római vb-n
2009 január 14.   Behaviour
Kemény Dénes nem számít Kásás Tamásra, az olasz Pro Recco magyar játékosára a július-augusztusi római világbajnokságon, mert a háromszoros olimpiai bajnok júniusig nem tud eljönni a vízilabda-válogatott programjaira, utána pedig megműtteti az orrsövényferdülését.
Vízilabda: Kásás Tamás olasz bajnokikon is medencébe száll
2009 január 14.   She
Az olasz vízilabda bajnokságban szereplő Pro Recco gárdája hétfőn sajtótájékoztató keretében jelentett be, hogy a montenegrói Predrag Jokics helyett ezentúl Kásás Tamás játszik Madaras Norbert mellett idegenlégiósként – olvasható a vlv.hu-n.
Vízilabda: Kemény megköszönte Kásás Zoltán munkáját
2009 január 8.   She
A vízilabda-válogatott honlapja, a vlv.hu beszámolója szerint Kemény Dénes szövetségi kapitány 20 játékost hívott be a férfiválogatott első 2009-es edzésére, amelyre jövő hétfőn kerül sor. Kemény Dénes továbbá bejelentette, hogy változások várhatók az eddigi szakmai stábban. A szakember megköszönte Kásás Zoltán (edző), dr. Pavlik Gábor (orvos) és Nagy Ferenc (gyúró) munkáját, helyettük a jövőben…
Vízilabda: Benedeknek és Kásásnak csak az Euroliga maradt
2008 szeptember 23.   She
Az olasz Pro Reccóban szereplő légiósok, így Benedek Tibor, Kásás Tamás és Madaras Norbert is csak az Euroligában szerepelhet tétmérkőzésen, mert az olasz szövetség a bajnokság kezdete előtt három héttel tovább szigorította a légiósokra vonatkozó, a tavasszal egyszer már szigorított szabályokat.
Az olimpia legszebb pillanatai - a vízilabdázók szemével
2008 augusztus 26.   Infostart
Kásás Tamásnak a vízilabda döntő lefújása, Biros Péter számára a ki- és hazautazás volt az olimpia legszebb pillanata. Az olimpiai győzelmet mindenki a csapat eredményeként értékeli, a legnehezebb ellenfélnek pedig a montenegróiakat találták a pólósaink.
Licitálhat Kásás úszónadrágjára
2008 augusztus 25.   Infostart
Hétfőtől egy héten át tart az a jótékonysági árverés, melyen a többi mellett a pekingi olimpia férfi vízilabdatornájának döntőjében, a magyar-amerikai találkozón használt labdák egyikére is lehet licitálni.
Kemény: Csak megköszönni tudom a játékosaimnak ezt a sikert
2008 augusztus 25.   BorsOnline
Zsinórban harmadszor nyert olimpiai bajnokságot a magyar férfi vízilabda-válogatott. A torna legnagyobb meglepetését okozó amerikai csapatot 14-10-re verték Kásás Tamásék, s ezzel – afféle szépségtapaszként – megszerezték a magyar olimpiai küldöttség harmadik aranyérmét.
Férfi vízilabda: Kásás szerint a sikeréhség volt a kulcs
2008 augusztus 22.   She
Hatalmas szerepet vállalt a magyar férfi vízilabda-válogatott elődöntőbeli győzelméből Kásás Tamás, aki különösen a hajrában kapott erőre, gólt lőtt, hátul pedig kétszer is nagyszerűen mentett.
Vízilabda: szenzáció, az amerikaiakkal játsszuk a finálét!
2008 augusztus 22.   She
Hatalmas meglepetésre az Egyesült Államok legyőzte Szerbiát a férfi vízilabdatorna elődöntőjében, így az amerikaiak ellen játszhatják a döntőt Kásás Tamásék. Ahogy arról már beszámoltunk Magyarország a másik elődöntőben 11–9-re győzött Montenegró ellen.