Kásás Tamás

NSO Tv: a Kazany ellen is győzelemre esélyesek a szegedi pólósok
2010 október 9.   She
Tegnap a Vojvodina ellen sikeresen rajtolt a Szeged Beton a férfi vízilabda Euroliga második selejtezőkörében. Szombaton az orosz Kazany ellen szállnak vízbe Kásás Zoltán tanítványai, akikre bár a péntekinél nehezebb mérkőzés vár, a győzelmük nem lenne meglepetés.
NSO Tv: egy győzelemre a főtáblától a Szeged Beton az Euroligában
2010 október 9.   She
Ahogy arról csütörtökön már beszámoltunk, első mérkőzésén 11-6-ra nyert a hazai pályán játszó Vojvodina ellen a Szeged Beton a férfi vízilabda Euroliga második selejtezőkörében. Kásás Zoltán csapata végig koncentrálva magabiztosan nyerte meg a meccset, az újvidékiek csak az első percekben tudták megszorongatni nagyobb tudású ellenfelüket. A szegediek közül a háromszoros olimpiai bajnok Molnár…
NSO Tv: Győzelmet várunk a Vojvodina ellen - Kásás Zoltán
2010 október 8.   She
Péntek este 19.30-kor a hazai medencében játszó Vojvodina ellen kezdi meg a vízilabda Euroliga második selejtezőkörét a Szeged Beton. A legutóbbi magyar bajnokság bronzérmese tovább szeretne jutni az újvidéki csoportból, hogy célját biztosan elérje. Ehhez a szerb csapat mellett az orosz Kazany és az olasz Brescia ellen kell legalább két győzelmet szereznie. A feladat nehéz, de az esély adva van,…
Kásás Tamás újra facér!
2010 augusztus 31.   Habostorta
Két év együttlét után szakított barátnőjével a vízilabdázó
Vízilabda, Euroliga: győzött a Kotor, létrejött a „magyar” döntő
2010 május 14.   She
A Primorac Kotor 11–10-re legyőzte a Jug Dubrovnikot a férfi vízilabda Euroliga pénteki elődöntőjében, azaz létrejött a „magyar” finálé az elitligában: a Benedek Tibor, Kásás Tamás, Madaras Norbert trióval felálló Pro Recco ellenfele a Kiss Gergelyt és Steinmetz Ádámot a soraiban tudó montenegrói csapat lesz a döntőben.
Vízilabda, Euroliga: hosszabbításban jutottak be a döntőbe Kásásék
2010 május 14.   She
A férfi vízilabda Euroliga nápolyi négyes döntőjében az első elődöntőt a három magyarral felálló olasz Pro Recco és a szerb Partizan Beograd vívta. A Beograd már 4–0-ra is vezetett, innen tudtak felállni a rendes játékidő hajrájáig az olaszok, és 5–5-nél utolérték ellenfelüket. Izgalmas utolsó percek következtek, Kásás Tamás ejtésével egy ideig továbbjutásra állt a Recco, de végül a szerbeknek…
Férfi vízilabda Euroliga: a négy közé jutottak Madarasék is
2010 április 15.   She
A három magyart is soraiban tudó Pro Recco is bejutott a legjobb négy közé a férfi vízilabda Euroligában, miután a visszavágón is nyert a montenegrói Budva ellen. A 12–10-es olasz győzelmet hozó összecsapáson Madaras Norbert kettő, Benedek Tibor egy gólt szerzett. Kásás Tamás nem volt eredményes.
Kásás csak az Euroligában játszik
2010 április 8.   Blikk
BUDAPEST — Itthon készültek az olasz Pro Recco vízilabdacsapatának magyar klasszisai. A világ egyik legjobb együttese Kásás Tamással (33), Benedek Tiborral (37) és Madaras Norberttel (31) a soraiban két nap alatt játszott edzőmeccset a Vasassal, az Egerrel és a Honvéddal.
Férfi vízilabda ob I: négygólos szegedi siker született Pécsett
2010 március 27.   She
A férfi vízilabdázók országos bajnokságában négygólos sikert aratott idegenben Kásás Zoltán együttese: a Szeged 13–9-re nyert a Pécs ellen.
Nyakig vannak a vízben
2010 március 23.   Behaviour
Vízilabdában mi vagyunk a királyok - és ezt már tudja a világ is! Legalábbis a Nemzetközi Úszó Szövetség januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine szerint, miután megválasztotta az elmúlt évtized legjobbjait a különféle vizes sportágakban: a pólósoknál Kásás Tamás nyert, a második pedig Biros Péter lett, ráadásul Benedek Tibor is kapott jelölést. Az úszóknál persze, hogy a…
Kásás az évtized vízilabdázója
2010 március 22.   Behaviour
Kásás Tamást választotta meg az elmúlt évtized legjobb vízilabdázójának a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine.
Kásás Tamás az évtized legjobb vízilabdázója
2010 március 22.   Infostart
Kásás Tamást választotta meg az elmúlt évtized legjobb vízilabdázójának a Nemzetközi Úszó Szövetség januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine.
Kásás Tamás az évtized legjobb vízilabdázója
2010 március 22.   Metropol
A választást a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine hirdette meg. A három olimpiai aranyat nyert magyar válogatott legjobbjai uralták a voksolást: a győztes Kásás Tamás mögött Biros Péter lett a második, és érkezett szavazat Benedek Tiborra is.
FINA: Kásás Tamás az évtized legjobb vízilabdázója
2010 március 22.   She
A Nemzetközi Úszószövetség (FINA) januárban indult új lapja, a FINA Aquatics World Magazine megválasztotta az elmúlt évtized legjobbjait a különféle vizes sportágakban. A férfi vízilabdázóknál Kásás Tamás lett az első.
Férfi vízilabda ob I: a Szeged nyert a Ferencváros elleni rangadón
2010 március 6.   She
A Szeged nyerte meg a férfi vízilabda-bajnokság élvonalának szombati rangadóját. Kásás Zoltán együttese a 18. forduló mérkőzésén 11–8-ra verte meg a Ferencvárost.
Vízilabda: a Haitiért rendezett meccsen négy magyar a világválogatottban
2010 február 5.   She
A Haitit ért földrengés áldozatainak megsegítésére jótékonysági vízilabdameccset rendeznek jövő kedden az olaszországi Soriban. A találkozón az olasz nemzeti csapat a világválogatottal mérkőzik meg. Utóbbi csapatban szerepel a Pro Reccóban légióskodó Benedek Tibor, Kásás Tamás és Madaras Norbert, illetve a Bogliascót erősítő Fodor Rajmund is – adta hírül a magyar férfi vízilabda-válogatott…
Vízilabda: Benedek, Kásás és Biros is jelölt az évtized legjobbjának címére
2010 január 27.   She
A nemzetközi szövetség (FINA) magazinja a tagországok és újságírók részvételével megválasztja az elmúlt évtized legjobbjait vízilabdában.
Kemény Dénes: "Kásással mindenképpen erősebb a csapat"
2009 november 26.   Infostart
Kásás Tamás a jövő évben sem szerepel a magyar férfi vízilabda-válogatottban, erről egyezett meg Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal. A tréner az InfoRádiónak elmondta: a háromszoros olimpiai bajnok a londoni ötkarikás játékokon mindenképpen részt szeretne venni.
Kásás nem vállalja a válogatottságot
2009 november 26.   HírTV
Kásás Tamás úgy döntött, 2010-ben kizárólag klubcsapatára, a Pro Reccóra összpontosít, ám a 2012-es londoni olimpián már újra a magyar vízilabda-válogatott segítségére lenne Kemény Dénes szövetségi kapitánnyal való megállapodása értelmében – nyilatkozta a háromszoros olimpiai bajnok pólós a vlv.hu szakportálnak.
Kásás Tamás magyar bajnok lenne
2009 november 26.   Metropol
Az ideihez hasonlóan a jövő évben sem szerepel a válogatottban a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás.