Kásás Tamás

Kép: Kásás Tamás ingyen pizzákkal segíti a kórházakat
2020 március 19.   She
Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó nagylelkű felajánlást tett: a pizzázója – ameddig a készleteik tartanak – napi 200 ingyen pizzát szállít ki számos budapesti kórházba.
Napi 200 pizzát szállít Kásás Tamás étterme a kórházakba
2020 március 19.   ATV
Bár zárva van a Tommy di Napoli, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó étterme, amíg készleteik tartanak segíteni szeretnének a kórházakban dolgozóknak.
Vízilabda: Húsz év múlva is nehéz lesz, hogy nem az olimpiára készülök – Kiss
2019 szeptember 1.   She
Az NSO Tv Kiss Gergellyel beszélgetett a szombati búcsúmeccse előtt. A háromszoros olimpiai bajnok elmondta, mennyire nehéz volt meghoznia döntését, hogy végleg abbahagyja a profi vízilabdát. Kiss mellett megszólalt Kásás Tamás, Steinmetz Barnabás, valamint a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Kemény Dénes is.
Megérte fejest ugrani Kásás Tamásnak az étterembizniszbe?
2019 augusztus 15.   Privátbankár
A világ egyik legsikeresebb vízilabdázója, Kásás Tamás visszavonulása után a medence helyett a vendéglátóipart választotta, a Tommy di Napoli étterem a Császár-Komjádi Sportuszoda mellett üzemel, már közel öt éve. Az előző évekhez képest azonban úgy tűnik, hogy 2018-ban igazán beindult a biznisz.
Vízilabda: rendhagyó meccs olimpiai bajnokokkal – galéria
2018 november 11.   She
Rendhagyó vízilabda-mérkőzést rendeztek a Hajós Alfréd uszodában, a sportág legendái közül többen saját unokájuk ellen szálltak vízbe. Az 1976-os olimpiai bajnokok közül Horkai György, Kenéz György, Cservenyák Tibor és Molnár Endre, továbbá Kásás Zoltán, Kuncz László és Kis István fogott labdát és vívott barátságos, ám annál keményebb meccset a
Kásás Tamás: Miénk volt a pólós Aranycsapat
2018 augusztus 2.   BorsOnline
A Duna Arénában 5200 néző szórakozott a magyar Millennium Masters–Világválogatott 5-5-ös vízilabdameccsen. Kásás Tamás volt a legnépszerûbb, vele beszélgettünk.
Fotó: így nézett ki 21 éve a szexi magyar vízilabdázó
2018 február 28.   Joy
Mindig is bomlottak Kásás Tamás után a csajok.
Kásás Tamás: sokat utazgatok, van egy éttermem a Komjádi Uszoda mellett
2017 augusztus 10.   She
Olimpiai bajnok pólósaink közül a legtöbben a sport, a vízilabda mellett maradtak aktív pályafutásuk befejezése után. A FINA masters-világbajnokságon Millennium név alatt induló csapat pénteken már az elődöntőért játszik, az NSO TV a csütörtöki edzésen látogatta a meg a világklasszisokat. Az első részben Fodor Rajmund, Kásás Tamás, Kósz Zoltán és Steinmetz Barnabás beszél arról, mivel foglalkoznak…
Apa-fia parádét rendeztek Kásásék a Margitszigeten - fotók
2017 augusztus 8.   Blikk
Kásás-show a Margitszigeten. A masters-világbajnokság vízilabdatornáján hétfőn medencébe ugrott az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok legenda, Kásás Zoltán (70), valamint a háromszoros ötkarikás aranyérmes, nem mellékesen vb- és Eb-győztes fia, Tamás (41) is.
Gáláztak Kásás Tamásék a masters vb-n
2017 augusztus 8.   HírTV
Fölényes győzelemmel kezdte meg szereplését a magyar Millennium vízilabda-válogatott a FINA Masters világbajnokságon.
Vízilabda: „Kicsit lassabbak vagyunk, kicsit hülyébbek, de…”
2017 augusztus 8.   She
Telt ház előtt játszotta le első meccsét az olimpiai bajnok pólósok alkotta Millennium csapat a budapesti masters-világbajnokságon. A Galatasaray ellen 22–5-re megnyert mérkőzés után az együttes vezetőedzője, Kemény Dénes, illetve Kásás Tamás, Benedek Tibor, Fodor Rajmund és Székely Bulcsú beszélt a káprázatos gólokat, zseniális megoldásokat hozó találkozóról az NSO Tv-nek.
Kásás Tamás nyafog, de gyönyörű gólokat lő: így edz a Millenniumi válogatott
2017 augusztus 6.   Infostart
A háromszoros olimpiai bajnok pólósókból is álló Millenniumi válogatott a masters vízilabda világbajnokságon is a végső győzelemre tör - hangsúlyozta Szécsi Zoltán az InfoRádióban.
Elkeltek a jegyek Kásásék pólómeccseire
2017 augusztus 2.   m4sport.hu
Tíz tucat csapat vesz részt masters-vb vízilabdatornáján.
Vizes vb: Kásás szerint 7-8 ezer ember előtt nem lehet spórolni
2017 július 19.   She
Kásás Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó szerint az olaszok nagyon fegyelmezett vízilabdát játszanak, ezért a házigazda magyar csapatnak nehezebb dolga lesz a vizes világbajnokság esti csoportmérkőzésén, mint két nappal ezelőtt Ausztrália ellen.
Kásás Tamás újra elkezdi a vízilabdát
2017 július 16.   Infostart
Nagy erőkkel készül a masters-világbajnokságra a 2000-es évek sikercsapata, a Kemény Dénes-féle vízilabda-válogatott.
Balkezes bombázó, univerzális civil
2017 július 8.   Azenpenzem
A magyar vízilabdázásnak hét élő, egyúttal hivatalosan is „halhatatlan” olimpiai bajnoka van: Kárpáti György, Kásás Tamás, Benedek Tibor, Biros Péter, Kiss Gergely, Molnár Tamás és Szécsi Zoltán – a szintén háromszoros aranyérmes Gyarmati Dezső már elhunyt –, kivétel nélkül színes, érdekes egyéniségek. Az egy hét múlva kezdődő budapesti vizes világ
Kásás Tamás és legendás édesapja is vízbe szállnak a budapesti vb-n
2017 június 14.   Blikk
– Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás (40) édesapja, Zoltán (70) is elindul a világbajnokságon.
Világbajnok vízilabdázónk is győzelmet vár a válogatottól
2017 június 8.   m4sport.hu
Kásás Zoltánnak határozott véleménye van a pénteki mérkőzésről.
Vízilabda: szenzációs videó a most 70 éves Kásás Zoltánról
2016 szeptember 15.   She
Ma 70 éves az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, Kásás Zoltán, a háromszoros olimpiai bajnok Kásás Tamás édesapja. A vlv.hu szenzációs videóval kívánt minden jót a korábbi szövetségi kapitánynak.
Videó: Kásás hihetetlen góllal cáfolt rá Knézy Jenőre
2016 január 8.   She
Amikor Kemény Dénes megkezdte a munkát a 90-es évek második felében a magyar férfi vízilabda-válogatott élén, a csapat kétszer is megnyerte az Európa-bajnokságot. Az 1997-es sevillai és az 1999-es firenzei kontinensviadalon is győzött a gárda – azóta is várunk az újabb Eb-aranyra.