Kiss Gergely

Nem esett messze az alma a fájától: Európa-bajnok lett a háromszoros olimpikon pólós lánya
2021 július 6.   Femcafe
A magyar vízilabda legenda Kiss Gergely lánya, Patrícia a magyar U15-ös leány vízilabda-válogatottal megnyerte az Európa-bajnokságot. A büszke apuka a közösségi oldalán is eldicsekedett a szép eredménnyel.
Európa-bajnok lett a háromszoros olimpiai bajnok pólós lánya
2021 július 6.   BorsOnline
A magyar U15-ös leány vízilabda-válogatott Európa-bajnokságot nyert. A csapat kapitánya az a Kiss Patrícia, akinek édesapja a háromszoros olimpia bajnok, Kiss Gergely.
Olimpiai bajnokunk videóban mutatja meg, hogyan készül fel az idei nyaralásra
2021 június 16.   Femcafe
Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázóval és Katz Dáviddal készül az idei szezonra a Danubius Hotels. A páros vicces videóban mutatja be, hogyan érdemes az idei nyaralásra felkészülni, ha a lezárások időszaka alatt kijöttünk volna a gyakorlatból. A videóhoz kapcsolódóan a szakértők praktikus tippeket is adnak, melyeket a május 13-án m
A háromszoros magyar olimpiai bajnok tokiói tippje: a férfi és a női vízilabda-válogatott is éremmel térhet haza
2021 április 7.   ATV
Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó szerint ez a nők esetében egyébként történelmi tett lenne. Szerinte a felkészülés egyik kulcsa az lesz, hogy a sportolók hogyan tudnak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. Kiss Gergellyel a magyarok sportolási szokásairól is beszélgettek a Spirit FM Viccen kívül című műsorában.
Kiss Gergely vízilabdázó: Olyan volt, mint egy testvériség, aminek egy célja van, hogy olimpiát nyerjen – Elviszlek magammal
2021 január 13.   WMN
Hogyan lett egy munkáscsalád gátlásos kisfiából a világ egyik legjobb vízipólósa? Hogyan lett Benedek Tibi balkezes cseréjéből a legendás pólós egyik legközelebbi szövetségese? Hogyan lesz a visszavonult háromszoros olimpiai bajnok pólósból, a háromlányos apukából civilben is sikerember? Egy igazán inspiráló ember az e heti Elviszlekben: Kiss Gergő
6 fontos biztonsági tanács, amit mindenképp ossz meg ismerőseiddel
2020 szeptember 4.   PCWorld
Videósorozatunk legújabb részében Winkler Róbert újságíró, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, valamint az eddig összes szereplő legfontosabb tanácsait gyűjtöttük egybe.
„Felfoghatatlan, értelmezhetetlen, feldolgozhatatlan” – képtelen túllendülni a gyászon Benedek Tibor egykori csapattársa, Kiss Gergely
2020 augusztus 11.   ATV
Két hónap telt el a magyar vízilabda legenda, Benedek Tibor halála óta. A legendás játékosokból álló gálacsapat, a Millenium Masters hamarosan újra medencébe száll, de ezúttal már Benedek Tibor nélkül. Bár a korábbi csapattársak még mindig nem tudták feldolgozni azt, ami történt.
"Soha, senki nem fog megközelíteni sem!" - Kiss Gergely búcsúja Benedek Tibortól
2020 június 18.   ATV
Az egykori csapattárs, Kiss Gergely szerint minden magyar ember és a világ összes vízilabdázója csak tanulhatott tőle és felnézhetett Benedek Tiborra, aki életének 48. évében csütörtök hajnalban súlyos betegség után hunyt el.
"Tibi, pótolhatatlan vagy!" - Kiss Gergely megható szavakkal búcsúzott Benedek Tibortól
2020 június 18.   Ripost
A vízilabdázó csütörtök hajnalban súlyos betegséget követően hunyt el, egy hónappal a 48. születésnapja előtt.
Vízilabda: Soha, senki nem fog megközelíteni sem – Kiss Gergely búcsúja
2020 június 18.   She
Mint beszámoltunk róla, életének 48. évében elhunyt Benedek Tibor. A háromszoros olimpiai bajnoktól Kiss Gergely és Nagy Viktor is elbúcsúzott.
Olimpiai bajnokkal erősített a Tankcsapda
2020 május 29.   BorsOnline
Sztársportolók kaptak szerepet a Tankcsapda legújabb videóklipjében. Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó imádta a forgatást.
Irtó cuki fotót posztolt kislányáról Kiss Gergely
2020 május 8.   Ripost
Az olimpiai bajnok pólós legkisebb lánya is kötődik már a vízilabdához.
Ahogy mi megéltük: „Mi a fenét ér egy sportoló aláírása? Egy gyereknek rengeteget!”
2020 május 2.   She
Sorozatunkban személyes élmények alapján elevenítünk fel egy-egy emlékezetes mérkőzést, eseményt. A 21. részben Huber Tamás meséli el, hogyan emlékszik vissza élete első autogramjára, amelyet Kiss Gergely vízilabdázótól kapott.
Vízilabda: Kiss Gergely így tölti otthon mindennapjait
2020 április 16.   She
Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, Kiss Gergely a Lakáskultúra videójában mesélte el, mivel tölti a mindennapjait a járványhelyzet idején. Az aktív játéktól 2019-ben visszavonuló korábbi világklasszis természetesen otthon sem hanyagolja el a sportot.
Vízilabda: ingyen megnézhető a Halassy Olivérről szóló dokumentumfilm
2020 április 14.   She
Néhány nap híján két éve mutatták be a több nemzetközi filmfesztiválon is díjazott „A csodafedezet – Vitéz Halassy Olivér” című 50 perces dokumentumfilmet, amely most egy hónapig ingyen elérhető és megnézhető – számolt be róla a film egyik producere, a háromszoros olimpiai bajnok pólós, Kiss Gergely.
Kiss Gergely kapta a Lions klubok Fair Play díját
2020 január 19.   MMonline
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, jogász „mindig igyekszik ismertségét valamilyen jószolgálati tevékenységre váltani”
A visszavonulás után is a medence körül forog Kiss Gergely élete: az egész család beleszeretett a vízilabdába
2019 november 19.   Blikk
A víz körül forog Kiss Gergely (42) családjának élete! A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó a nyár folyamán búcsút intett a pólózásnak, ám továbbra is ezer szál köti a medencéhez, hiszen lányai is űzik már a sportágat, s olykor még maga is játékra jelentkezik.
„Egyetlen kikötésünk volt, hogy sportoljanak” – Féltette a lányait a vízilabdától Kiss Gergely
2019 szeptember 7.   Blikk
Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, a nemrégiben visszavonult Kiss Gergely (41) lányai közül Viktória (16) és Patrícia (13) is követte az édesapja példáját: a medencében próbál érvényesülni.
Vízilabda: Húsz év múlva is nehéz lesz, hogy nem az olimpiára készülök – Kiss
2019 szeptember 1.   She
Az NSO Tv Kiss Gergellyel beszélgetett a szombati búcsúmeccse előtt. A háromszoros olimpiai bajnok elmondta, mennyire nehéz volt meghoznia döntését, hogy végleg abbahagyja a profi vízilabdát. Kiss mellett megszólalt Kásás Tamás, Steinmetz Barnabás, valamint a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Kemény Dénes is.
Győzelemmel búcsúzott a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely
2019 szeptember 1.   Infostart
Az olimpiai bajnokokból álló Millenium Masters csapata 16-12-re legyőzte a masters világ- és Európa-bajnok Oázis SC együttesét a Duna Arénában rendezett kétnapos vízilabda-gála zárásaként. Ez a találkozó volt Kiss Gergely hivatalos búcsúmérkőzése.