Kiss Gergely

Vízilabda: Húsz év múlva is nehéz lesz, hogy nem az olimpiára készülök – Kiss
2019 szeptember 1.   She
Az NSO Tv Kiss Gergellyel beszélgetett a szombati búcsúmeccse előtt. A háromszoros olimpiai bajnok elmondta, mennyire nehéz volt meghoznia döntését, hogy végleg abbahagyja a profi vízilabdát. Kiss mellett megszólalt Kásás Tamás, Steinmetz Barnabás, valamint a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Kemény Dénes is.
Győzelemmel búcsúzott a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely
2019 szeptember 1.   Infostart
Az olimpiai bajnokokból álló Millenium Masters csapata 16-12-re legyőzte a masters világ- és Európa-bajnok Oázis SC együttesét a Duna Arénában rendezett kétnapos vízilabda-gála zárásaként. Ez a találkozó volt Kiss Gergely hivatalos búcsúmérkőzése.
Vízilabda: lejátszotta hivatalos búcsúmeccsét Kiss Gergely
2019 augusztus 31.   She
Az olimpiai bajnokokból álló Millennium Masters csapata 16–12-re legyőzte a masters világ- és Európa-bajnok Oázis SC együttesét a Duna Arénában rendezett kétnapos vízilabdagála zárásaként. Ez a találkozó volt Kiss Gergely hivatalos búcsúmérkőzése.
Végleg befejezi a póló óriása
2019 augusztus 28.   Azenpenzem
Kiss Gergely, a pólós-aranygeneráció egyik kiválósága is felhagy az aktív játékkal; pénteken és szombaton kétnapos vízilabdás gálán búcsúztatják el a Duna Arénában.
Furcsa döntést hozott az olimpiai bajnok magyar sztár
2019 augusztus 28.   Ripost
Képtelen elszakadni a profi vízilabdázástól a 41 éves Kiss Gergely.
Kiss Gergely: Az utolsó „nyugdíjas” is kiszáll a medencéből
2019 augusztus 28.   She
Befejezi pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely, de a Honvéd vízilabdázója még azért utoljára kiváltja a sportorvosiját.
Vízi: a Duna Arénában játsszák újra a magyar–orosz olimpiai döntőt
2019 augusztus 27.   She
Pénteken és szombaton kétnapos vízilabda-fesztivált rendeznek a Duna Arénában, melynek keretében „újrajátsszák” a 2000-es sydneyi olimpia magyar–orosz döntőjét, illetve elbúcsúztatják az utolsóként még aktív háromszoros ötkarikás győztes Kiss Gergelyt.
Bakancslistás álma teljesült Kiss Gergely vízilabdázónak
2019 május 23.   Ripost
Régi vágya vált valóra az egykori pólós klasszisunknak, aki a szlovákiai jégkorong-világbajnokságról jelentkezett be.
Remek program, ezt érdemes lesz kipróbálni a hétvégén Budapesten
2019 január 18.   Ripost
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, dr. Kiss Gergely a január 19-i V. Téli Sportágválasztóra készül.
Vízilabda: olimpiai bajnokunkat meglopták Ausztráliában
2018 december 18.   She
Szomorú képet osztott meg közösségi oldalán háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázónk, Kiss Gergely. A 41 éves korábbi játékos jelenleg az ausztráliai Perthben tartózkodik, ahol betörték autójának hátsó ablakát és ellopták a táskáit.
Rocksztárok, színészek tették tiszteletüket a Kiss Gergely által szervezett gálán
2018 november 26.   Blikk
Vasárnap rendezték a Duna Arénában az Ötpróba programsorozat vizesgáláját, számos olimpiai, világ- és Európa-bajnok részvételével. A vizes sportágakat népszerűsítő rendezvény megszervezéséből a háromszoros olimpiai aranyérmes vízilabdázó is kivette részét.
Elzavarta Kokót a táborból Öcsi bácsi
2018 november 26.   BorsOnline
A Duna Arénában megrendezett Vizesgála előtt élsportolók és mestereik meséltek arról, mit is jelent számukra a siker, valamint az edző–tanítvány viszony is előtérbe került. A beszélgetésen három legendás páros, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kiss Gergely és korábbi szövetségi kapitánya, Kemény Dénes, a kétszeres világbajnok úszó, Cseh
Egyedülálló rekordkísérletre készül a Nagy Sportágválasztó
2018 szeptember 14.   Infostart
Mintegy 104 sportág képviselteti magát pénteken és szombaton a 23. Nagy Sportágválasztón - tájékoztatta az InfoRádiót a rendezvény kommunikációs igazgatója. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergely hozzátette: ezzel a számmal rekordot dönthetnek.
Gratulálunk! Majka lett az év apja
2018 szeptember 13.   BorsOnline
Idén első alkalommal osztotta ki az Apa Magazin Az év apja díjat. Három kategóriában összesen hat elismerést adtak át, az "Ismert apa" kategóriában Majka kapta a fődíjat, aki videóüzenetben köszönte meg az elismerést. Különdíjban részesült Kiss Gergely vízilabdázó, aki gyermekével vette át a díjat a színpadon. A jelöltek között volt többek között
Vízi: Vannak jó folyamatok, és bizony vannak rosszak is – Kiss G.
2018 szeptember 1.   She
A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó Kiss Gergely még mindig játszik – élete harmincharmadik nyári felkészülését tudja lassan a háta mögött –, emellett civil életében is egyre több feladat „találja meg”. Persze, a civil szó túlzás, hiszen valamennyi munkája a sporthoz köthető.
Óriási örömhír, különleges olimpiát rendezhet Budapest
2018 július 3.   Ripost
Kiss Gergely olimpiai és világbajnok vízilabdázó lesz az esemény nemzetközi arca.
Vízilabda: dokumentumfilm készült Halassy Olivérről
2018 április 20.   She
Film készült a kétszeres olimpiai bajnok, amputált lábú úszó és vízilabdázó Halassy Olivérről, az alkotás producere a háromszoros ötkarikás aranyérmes pólós, Kiss Gergely.
Év sportolója: pazar produkciók, meglepetések, gyönyörű díjak
2018 január 4.   She
Bár Kiss Gergely nehezen tartotta titokban az M4 Sport – Az Év Sportolója Gála meglepetéseit, végül csak annyit árult el, hogy a fellépők, a produkciók és a díjátadók körében is lehet számítani azokra. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázót, a szervező Duna Incentives, Training and Events társtulajdonosát természetesen az lepte meg leginkább, hogy a 2017-ben világbajnoki ezüstérmet szerző…
A Duna közepén vízilabdáztak Budapesten
2017 augusztus 29.   Infostart
Szombaton másodszor rendeznek Duna-átúszást Budapesten, és meglepő módon népszerűsítik az eseményt: a folyó közepén vízilabdázott Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok és négy csapattársa, majd átúszta velük együtt a Dunát Verrasztó Dávid vb-ezüstérmes vegyes úszó is.
Tesztelték a Dunát, hogy biztonságos-e
2017 augusztus 24.   ATV
Bő egy héttel a jövő szombati budapesti Duna-átúszás előtt - amelyet a második Budapest Urban Games (BUG) keretein belül rendeznek meg - Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Verrasztó Dávid vb-ezüstérmes úszó próbaúszással "tesztelte" a Dunát.