Időjárás - TOP 4 óra

tegnap
21:21
Árvízkészültség Körmendnél – Változás történt, mutatjuk, mikor tetőzik a Rába (Hírstart)
Árhullámok alakultak ki több magyarországi folyón is az elmúlt napokban lehullott jelentős mennyiségű csapadék hatására, így a Rába vízrendszerén is. Tájékoztatást kértünk a Nyugat-dunántúli Vízügyi Igazgatóságtól a kialakult helyzetről és arról, hogy mi várható, illetve milyen intézkedések történtek.
ma
0:18
ismét másodfokú riasztások a várható viharok miatt – Nagy a baj (Blikk)
Több déli járásra ismét másodfokú riasztásokat adott ki a felhőszakadás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda délután.
ma
0:14
Figyelem: visszavonják a tűzgyújtási tilalmat több megyében is – Íme, a részletek (Blikk)
Csütörtöktől megszűnik a tűzgyújtási tilalom az Alföldön, mert az elmúlt 24 órában lehullott csapadéknak köszönhetően csökkent a tűzveszély az erdőkben és a mezőgazdasági területeken - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szerdán az MTI-vel.
ma
0:10
Mindenkit figyelmeztetnek: árhullámok sújthatják Magyarországot a brutális esőzések után (Blikk)
Árhullámok alakultak ki több magyarországi folyón is az elmúlt napokban lehullott jelentős mennyiségű csapadék hatására - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF).
ma
0:06
Orkán erejű szelek tépázták meg az országot kedden: Debrecenben száz kilométer/órás lökéseket észleltek (Blikk)
Száz kilométer/órásnál erősebb széllökést és több mint 100 milliméternyi csapadékot is regisztráltak a keddi, zivataros időben.
ma
0:03
Árhullámok indultak el több magyarországi folyón - Hírösszefoglaló (Infostart)
Bejrútban kéthetes szükségállapotot hirdetett ki a libanoni kormány a keddi pusztító robbanások után. Magyarország egymillió euróval segíti a libanoni maronita katolikus egyháza.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: