IT hírek - TOP 4 óra

ma
18:54
Egy nagyon fura és kártékony Windows 10 hiba (Hírstart)
Dolgozik a Microsoft annak a furcsa Windows 10 hibának a kijavításán, amely tönkreteszi a merevlemezt, ha a felhasználó megtekint egy mappát.
ma
20:30
Egy rém egyszerű paranccsal károsítható akármelyik partíció a Windows 10 alatt (Hírstart)
Majdnem három éve része a hiba a rendszernek, aminek a kihasználásához semmilyen különleges jogosultság nem szükséges.
ma
18:12
Ilyen lesz a Honor új csúcsmobilja (GSMring)
A Honor új vezetőségének már egyszerű dolga van a mobilpiacon, mivel a Huawei-től külön vált a cég nem vonatkoznak rá az amerikai szankciók. Bárkivel üzletelhetnek és szabadon vásárolhatnak a komponensekből. A Honor V szériája decemberben szokott érkezni, de az anyacégtől való novemberi megválás miatt most érthető a késés. Talán ez az oka talán más
ma
17:54
Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA (Hírstart)
Lényegében ezzel lépéssel köszönhet el a Trump-adminisztráció.
ma
18:42
Egyre aggasztóbb mértékű az informatikushiány (Hírstart)
Az IT-szakértők iránti piaci kereslet még évekig felülmúlja az oktatási rendszer kibocsátását, derül ki egy új kutatásból.
ma
17:48
Teljesen ellehetetlenítené a Huawei működését az USA (Hírstart)
Lényegében ezzel lépéssel köszönhet el a Trump-adminisztráció.
ma
17:12
A WhatsApp halasztja a megosztó frissítést (24.hu)
Az eredetileg kitűzött február 8-i dátum helyett május 15-től lesznek érvényesek az új feltételek.
ma
17:09
Trump még belerúg egy utolsót a Huaweibe - Tech hírek 2021. január 18. 17:03 (Hírstart Robot podcast)
Mi történt a technológia világában? Elmondjuk röviden! Számos hazai hírcsatorna IT, mobiltechnológiát, robotikát érintő tartalmait foglaljuk össze pár perces podcast adásainkban. A felolvasott hírek itt érhetőek el: https://podcast.hirstart.hu/tech-hirek/2021/01/18/3064/
ma
17:56
Plusz 100 pontot kapnak az innovációs verseny dobogósai a felsőoktatási felvételin (Hírstart)
A kormány célja az, hogy a magyar fiatalok a jövő nyertesei legyenek, ehhez elengedhetetlen, hogy a megfelelő ismeretek, szaktudás mellett innovatív szemlélettel is rendelkezzenek. A zsűri javaslata alapján 82 pályázat jutott tovább a második fordulóba, így 113 fiatal versenyezhet az összesen 2,5 millió forint ösztöndíjért. Idén a dobogós helyezés
ma
17:50
ITM: Az egyetemek dönthetnek a modellváltás lehetőségéről (Hírstart)
Az Innovációs -és Technológiai Minisztérium közleményben cáfolta a hírt, miszerint a modellváltásokról nem az egyetemek dönthetnek. "Ismét álhíreket terjeszt a baloldali média. A HVG állításaival szemben az egyetemek szenátusai hozhatnak döntést az újabb lehetséges modellváltásokról"- írta az ITM közleményében.
ma
17:18
Egy telemedicina alkalmazás lett az év applikációja (Hírstart)
A Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett versenyen 2020-ban az Év Applikációja díjat a DokiApp nyerte el. A telemedicina-alkalmazás segítségével a nap bármely időszakában, mindössze pár perc várakozás után konzultálhatunk egy orvossal vagy pszichológussal. A DokiApp tavaly ősszel már begyűjthette a Vodafone Digitális Díj egyik fődíját is.
ma
17:12
Bezárta az Apple a maces kiskaput (Bitport)
Az új M1-es számítógépeken eddig némi kerülőúttal iPhone-ra és iPad-re szánt appokat is lehetett telepíteni. Egy pár napja élesített módosítással viszont ennek vége.

Kereső

Keresés a weben, katalógusban, hírkereső, játékkereső: