2010. december 19. vasárnap

dec. 19
17:42
Vajon ki lesz a DVSC edzője? (Blikk)
Debrecen — Vajon ki tartja a bajnoki címvédő DVSC-TEVA focicsapatának következő edzését, amely január 10-én esedékes? A jelenlegi szakmai vezető, Her­czeg András (54) klubmenedzser szerződése december 31-én lejár, a válaszra talán már csak néhány órát kell várni.
dec. 19
17:44
Rövid pályás úszó-vb: 50 férfi mellen brazil, 50 női gyorson holland siker (She)
A Dubaiban zajló rövid pályás úszó-világbajnokság ötödik, utolsó napján a brazil Felipe Silva 25.95 mp-es új világbajnoki csúccsal győzött az 50 méteres férfi mellúszás döntőjében.
dec. 19
18:00
Két bronzérem a vb zárónapján (Infostart)
A harmadik helyen végzett Cseh László 200 méteres pillangón a dubaji rövidpályás úszó-világbajnokságon.
dec. 19
18:00
Női kosárlabda NB I: a Szeged 51 ponttal diadalmaskodott a BSE ellen (She)
A BSE csak egy negyeden át tudta tartani a lépést a Szegeddel, és a Tisza-parti gárda végül 105–54-re verte meg fővárosi ellenfelét a női kosárlabda NB I 16. fordulójában.
dec. 19
18:02
Rövid pályás úszó-vb: Cseh bronzérmes 200 férfi pillangón (She)
Cseh László 1:51.67-es idővel a harmadik helyen zárt a 200 méteres férfi pillangóúszás döntőjében a Dubaiban zajló rövid pályás úszó-világbajnokság ötödik, utolsó napján, és ezzel a magyar küldöttség második érmét szerezte meg.
dec. 19
18:04
Profi ökölvívás: Erdei jó választás lenne Hopkinsnak - Sports Illustrated (She)
Lassan megnyugodnak a kedélyek a rendkívül vitatott döntéssel véget érő Jean Pascal–Bernard Hopkins összecsapás után, s egyre többen kérdezik, hogy a továbbra is fantasztikus mentális és fizikai kondícióban lévő Hopkins folytatja-e a pályafutását, és ha esetleg igen, akkor ki ellen. A hírek alapján úgy tűnik, hogy a Pascal elleni visszavágó tűnik a legkézenfekvőbbnek – maga a WBC-elnök José…
dec. 19
18:18
Videó: gólvonalról kivágott labda, Cavani-bomba a Napoli-Leccén (She)
Noha csak egy gólt hozott, izgalmat annál többet a Napoli–Lecce olasz bajnoki (1–0). A 93. percben Edinson Cavani villant, és így – a szerdai El-meccshez hasonlóan – a finisben ő döntötte el a mérkőzést. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját videón!
dec. 19
18:21
Három magyar bronzérem az úszó-vb-n (Metropol)
Cseh László 200 m pillangón, Gyurta Gergely pedig 1500 m gyorson bronzérmet nyert a dubaji rövidpályás világbajnokság vasárnapi zárónapján, ezzel a magyar küldöttség három dobogós helyezéssel fejezte be a szereplését azután, hogy Gyurta Dániel pénteken második volt 200 m mellen.
dec. 19
18:36
Norvégia nyerte a kézilabda Eb-t (Infostart)
Norvégia 25-20-ra győzött Svédország ellen a női kézilabda Európa-bajnokság döntőjében, így sorozatban negyedszer végzett az élen.
dec. 19
18:36
Videó: a Sunderland kapusa mutatta be a világ legnagyobb védését? (She)
A Premier League csonka fordulójában a Sunderland a Boltont fogadta és győzte le 1–0-ra. A sikerből oroszlánrészt vállalt a hazai kapus, Craig Gordon, aki az első félidő hosszabbításában elképesztő védést mutatott be a gólvonalon. Külföldi források szerint a világ legnagyobb védését!
dec. 19
18:38
Rövid pályás úszó-vb: Verrasztó Evelyn hatodik lett 200 gyorson (She)
Verrasztó Evelyn (1:55.06) a hatodik helyen zárt a 200 méteres női gyorsúszás döntőjében a Dubaiban zajló rövid pályás világbajnokság ötödik, utolsó napján. A szám a francia Camille Muffat győzelmével ért véget.
dec. 19
18:54
Rövid pályás úszó-vb: az amerikai váltó sikerével ért véget a dubai vb (She)
A Dubaiban rendezett rövid pályás úszó-világbajnokság utolsó versenyszáma, a 4x100 méteres férfi vegyes váltó az Egyesült Államok sikerét hozta: Ryan Lochte és társai az oroszokat és a brazilokat maguk mögé utasítva állhatnak fel a dobogó legmagasabb fokára.
dec. 19
19:12
Női röplabda Extraliga: nyeretlenül zárt a Nyíregyházi Főiskola (She)
A Nyíregyházi Főiskola hazai pályán 3:0-ra kikapott a MÁV Előre SC-től, így nyeretlenül zárta a női röplabda Extraliga alapszakaszát.
dec. 19
19:30
Férfi kosárlabda NB I: Debrecenben tudott nyerni az Albacomp (She)
Az Albacomp 96–70-re nyert Debrecenben a férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján.
dec. 19
19:32
Seria A: havazás miatt elmarad a ma esti Sampdoria-Genoa derbi (She)
Az erős havazás miatt elmarad a ma esti Sampdoria–Genoa városi derbi az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
dec. 19
19:33
Pontokat vesztett a Juventus, második a Napoli (Metropol)
A Juventus 1-1-es döntetlent játszott a Chievo otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján.
dec. 19
19:34
Bundesliga: hózápor helyett gólzápor - VfB Stuttgart-Bayern München 3-5 (She)
A Bayern München gólzáporos mérkőzésen 5–3-as győzelmet aratott a VfB Stuttgart otthonában a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A naptári évnek ez volt az utolsó Bundesliga 1-es meccse.
dec. 19
19:48
Ligue 1: a Bordeaux egy góllal egy pontot szerzett Sochaux-ban (She)
A Sochaux hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Bordeaux-val a francia labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
dec. 19
20:06
Bundesliga: hózápor helyett gólzápor - VfB Stuttgart-Bayern München 3-5 (She)
A Bayern München gólzáporos mérkőzésen 5–3-as győzelmet aratott a VfB Stuttgart otthonában a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. A naptári évnek ez volt az utolsó Bundesliga 1-es meccse.
dec. 19
20:09
Gólzáporos Bayern-siker Stuttgartban (Metropol)
A címvédő Bayern München nyolc gólt hozó csatában nyert a Stuttgart otthonában a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
dec. 19
20:11
Női kézilabda Eb: újabb norvég címvédés (Metropol)
Sorozatban negyedszer a norvég válogatott nyerte a női kézilabda Európa-bajnokságot: az idei torna társrendezője a dániai Herningben rendezett vasárnapi döntőben öt góllal bizonyult jobbnak a történetük első kontinensbajnoki fináléját játszó svédeknél.
dec. 19
20:24
Newcastle: a Tottenham 20 millió fontért szerződtetné Carrollt (She)
Angol lapértesülések szerint a Tottenham szerződtetné a Newcastle labdarúgóját, Andy Carrollt.
dec. 19
20:26
Férfi kosárlabda NB I: a Szedeák hazai pályán legyőzte a Falcót (She)
A Szedeák hazai pályán 83–76-ra nyert a Falco ellen a férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján.
dec. 19
20:28
Női kosárlabda NB I: a Pécs és a Győr is biztosan nyert hazai pályán (She)
A címvédő Pécs és a Győr is hazai pályán aratott magabiztos győzelmet a női kosárlabda NB I 16. fordulójában. A baranyaiak majdnem kétszer annyi pontot dobtak, mint soros ellenfelük, a Cegléd. A Győr valamivel szorosabb mecset játszott az Atomerőművel, de így is 82–60-ra nyert hazai pályán.
dec. 19
20:30
Videó: hullottak a gólok, nyolc találat a Stuttgart-Bayern meccsen (She)
Mint arról beszámoltunk, a Bayern München gólzáporos mérkőzésen 5–3-as győzelmet aratott a VfB Stuttgart otthonában a német labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját videón!
dec. 19
20:42
Gera kell a Wolfsburgnak (Blikk)
LONDON - A Wolfsburg labdarúgócsapata szeretné megszerezni Gera Zoltánt (31) a téli átigazolási időszakban. A brit People magazin szerint Steve McClaren (49), a német élvonalban gyengélkedő együttes szakvezetője kinézte magának a Fulham játékosát.
dec. 19
20:42
Törökország: a Galata nyert Konyában, a Besiktas otthon ikszelt (She)
A Galatasaray nagy nehezen nyerni tudott a kiesés ellen küzdő Konyaspor otthonában, a Besiktas viszont hazai pályán nem bírt a Gaziantepsporral a török labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában.
dec. 19
20:44
Görögország: Németh és Megyeri nélkül győzött az Olympiakosz (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában az Olympiakosz Pireusz 1–0-ra győzött a sereghajtó Lárisza vendégeként. A piros-fehérek nem nevezték a mérkőzésükre két magyar légiósukat, Németh Krisztiánt és Megyeri Balázst.
dec. 19
21:00
Két bronz a vigasz (Blikk)
DUBAJ — Újabb két dobogós helyezéssel gazdagodott a magyar úszóválogatott a rövid pályás világbajnokságon: Cseh László (25) 200 pillangón, Gyurta Gergely (19) pedig 1500 gyorson szerzett bronzérmet.
dec. 19
21:00
Póker: A magyar pálinka felér egy fejlövéssel - Gus Hansen (She)
A Face the Pro című európai pókerverseny döntőjére érkezett hazánkba az egyik leghíresebb pókerjátékos, Gus Hansen. A 36 éves dán zsugás a 100 000 dollárt érő első helyért csatázott egy szerencsés amatőrrel.
dec. 19
21:02
Primera División: Tiago vezetésével nyert az Atlético Madrid (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 17. fordulójában az Atlético Madrid 3–0-ra nyert a Málaga otthonában.
dec. 19
22:48
Videó: egy hógolyó miatt szabadultak el az indulatok Némethék meccsén (She)
Mint arról beszámoltunk, a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában az Olympiakosz Pireusz 1–0-ra győzött a sereghajtó Lárisza vendégeként. A pályán egy néző által bedobott hógolyó után szabadultak el az indulatok.
dec. 19
22:50
Videó: A törököktől van mit tanulnunk - Rátgéber László (She)
Rátgéber László isztambuli edzősködése lényegében sikertörténet. Elégedett vele a közönség és a vezetőség, ami a Fenerbahce esetében már hatalmas dolog. A Boszporusznál az élete is egészen más, minden rendelkezésére áll a szakmai, és családi életéhez is. Exkluzív élménybeszámoló Rátgéber Lászlótól a Nemzeti Sport Online Tv-nek!
dec. 19
23:06
Primera División: Di María villanása három pontot ért a Real Madridnak (She)
A Real Madrid sokáig csak szenvedett a Sevilla ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, ám a 77. percben – amikor a hazaiak Ricardo Carvalho kiállítása miatt már emberhátrányban játszottak – Ángel di María éles szögből a hálóba talált, ezzel a góllal pedig a „királyi” gárda 1–0-ra megnyerte a találkozót.
dec. 19
23:08
Ligue 1: a Lyon 1-1-es döntetlent játszott Marseille-ben (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 18. fordulójában a Marseille hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a Lyonnal.
dec. 19
23:24
Videó: Di María bolondot csinált a kapusból és győztes gólt lőtt (She)
Mint arról beszámoltunk, a Real Madrid sokáig csak szenvedett a Sevilla ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, ám a 77. percben szerzett Di María-góllal 1–0-ra megnyerte a találkozót.

Keresés