2011. április 22. péntek

ápr. 22
12:48
Cselgáncs Eb: a címvédő Mészáros Anett bejutott az elődöntőbe (She)
A 70 kg-ban címvédő Mészáros Anett bejutott az elődöntőbe az Isztambulban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 22
12:48
Csak Mészáros Anett maradt versenyben az első kör után (Agroinform)
Csak a 70 kg-ban címvédő Mészáros Anett "élte túl" a nyitókört az Isztambulban zajló olimpiai kvalifikációs cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján érdekelt hat magyar közül.
ápr. 22
12:50
Videó: LeBron James pazar csele és passza után Wade nagyot zsákolt (She)
Zsinórban harmadik mérkőzését is megnyerte a Miami Heat kosárlabdacsapata az észak-amerikai profi liga (NBA) rájátszásában a Philadelphia 76ers ellen. (100–94) A floridaiak sztárjai ismét alkottak a meccsen, főleg az egyik támadás volt emlékezetes, amikor a harmadik negyedben LeBron James egy remek csel után a nagy lendülettől elesett, de még közben passzolni tudott Dwayne Wade-nek, aki könnyedén…
ápr. 22
13:06
Dzsudzsák Balázs Spanyolországról álmodik (Infostart)
Dzsudzsák Balázs, a PSV Eindhoven magyar válogatott futballistája legszívesebben Spanyolországban játszana. Azért viszont, hogy csak a kispadon üljön, nem fog eligazolni. A 24 éves szélső erről abban az interjúban beszélt, amelyet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség pénteken közölt hivatalos honlapján.
ápr. 22
13:08
Akár kétszáz katamarán is összejöhet a balatonfüredi vb-re (Infostart)
Katamarán világbajnokságnak ad otthont július elején a Balatonfüredi Yacht Club. A szervezők kétszáz kéttestű hajót várnak az első alkalommal sorra kerülő eseményre.
ápr. 22
13:24
Barcelona: Villa beállította saját negatív rekordját - 11 meccs óta gólképtelen (She)
David Villa, a spanyol Barcelona labdarúgója tizenegy tétmérkőzés óta – majd két hónapja – nem talált be az ellenfelek kapujába, ezzel beállította karrierje negatív rekordját.
ápr. 22
13:24
Macik is repülhetnek a spanyolok ellen (Agroinform)
Spanyolország ellen melegíthet a magyar jégkorong válogatott a szombati Olaszország elleni csata előtt. Ma plüssmacik is repülni fognak az Arénában.
ápr. 22
13:26
NB I: Remélem, nem ellenünk szakad meg a ZTE rossz szériája - Böőr (She)
Böőr Zoltán, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest játékosa az esti, Zalaegerszeg elleni bajnoki kapcsán elmondta, reméli, nem ellenük szakad meg Csank János együttesének rossz sorozata – a ZTE öt gólt kapott Kecskeméten a Magyar Kupa elődöntőjében.
ápr. 22
13:26
Mészöly a szurkolókra számít, Csank nem pánikol (Agroinform)
Létfontosságú találkozót játszik péntek este az Újpest és a Zalaegerszeg a Megyeri úton, hiszen a hazaiak a bennmaradásért, a vendégek a dobogóért küzdenek.
ápr. 22
13:27
Cselgáncs Eb: Mészáros a bronzért küzdhet (Metropol)
A 70 kg-ban címvédő Mészáros Anett a bronzéremért küzdhet az Isztambulban zajló olimpiai selejtezős cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 22
13:28
Tenisz: Arn kikapott román ellenfelétől a fezi negyeddöntőben (She)
A 4. helyen kiemelt Arn Gréta 63 perc alatt 6:2, 6:1-es vereséget szenvedett Simona Haleptól a fezi női tenisztornán, így nem jutott tovább a negyeddöntőből.
ápr. 22
13:30
Cselgáncs Eb: Mészáros Anett kikapott, így a bronzért küzdhet (She)
A 70 kg-ban címvédő Mészáros Anett a bronzéremért küzdhet az Isztambulban zajló olimpiai selejtezős cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 22
13:45
Fezi tenisztorna: Arn Gréta kikapott (Metropol)
Arn Gréta nem jutott be a 220 ezer dollár összdíjazású, marokkói salakpályás női tenisztorna elődöntőjébe, miután pénteken kikapott a román Simona Haleptől.
ápr. 22
14:00
Mészáros Anett a bronzéremért küzdhet (Agroinform)
A 70 kg-ban címvédő Mészáros Anett a bronzéremért küzdhet az Isztambulban zajló olimpiai selejtezős cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 22
14:18
Vitorlázás: katamarán világbajnokságot rendez Balatonfüred (She)
Katamarán világbajnokságnak ad otthont július elején a Balatonfüredi Yacht Club (BYC).
ápr. 22
14:18
Robben mégsem nélkülözhetetlen? (Agroinform)
A L'Equipe értesülése szerint a Bayern München vezetőségének megváltozott a véleménye Arjen Robbenről, aki a nyáron távozhat.
ápr. 22
14:20
Tottenham: Gareth Bale játéka kérdéses a West Brom ellen (She)
Kérdéses Gareth Bale, a Tottenham labdarúgójának hétvégi játéka a szombati, West Bromwich Albion elleni angol bajnoki mérkőzésen.
ápr. 22
14:20
Két ügyvezetőt neveznek ki az épülő stadionhoz félmilliós fizetéssel (Agroinform)
A Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft-nek feltehetően két vezetője lesz, Vígh Lászlót a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. jelöltje és Ábri Balázs az önkormányzat választottja.
ápr. 22
14:22
Videó: Tokaji Viktornak a hoki mellett még valami nagyon fontos (She)
A jégkorong az a sportág, ahol talán a legnagyobb szükség van a minél jobb szem-kéz koordinációra. Tokaji Viktor, a Sapa Fehérvár AV19 csapatkapitánya és magyar válogatott játékosa az NSO Tv-nek elmondta, szabadidejét is ezen képesség fejlesztésével tölti, ha nem is kifejezetten ez a fő szempont. „Toki” már évek óta a fényképezés szerelmese, és amint lehetősége van rá, azonnal megragadja…
ápr. 22
14:36
Kubica a jövő héten elhagyja a kórházat (Infostart)
Legkésőbb a húsvéti ünnepek utáni napokban, azaz a jövő hét elején elhagyja a kórházat Robert Kubica, a Renault Forma-1-es istálló lengyel pilótája, aki februárban szenvedett súlyos ralibalesetet.
ápr. 22
14:36
Tenisz: Nadal két sima szettben búcsúztatta Monfilst Barcelonában (She)
A barcelonai férfi tenisztorna elődöntőjében az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két sima szettben búcsúztatta a francia Gaël Monfilst. A világelső ezzel nagy lépést tett, hogy pályafutása során hatodszor is diadalmaskodjon a katalán fővárosban.
ápr. 22
14:36
Arn Gréta kiesett a negyeddöntőben (Agroinform)
Arn Gréta nem jutott be a 220 ezer dollár összdíjazású, marokkói salakpályás női tenisztorna elődöntőjébe, miután pénteken kikapott a román Simona Haleptől.
ápr. 22
14:38
Férfi kézilabda: a szegediek hosszabbítanának Skaliczkival (She)
Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, szeretnének szerződést hosszabbítani Skaliczki Lászlóval, három éven belül pedig felvennék a versenyt a Veszprémmel.
ápr. 22
14:54
Veszélyben Bale játéka a West Bromwich ellen (Agroinform)
A walesi szélső kisebb térdsérülést szenvedett az Arsenal elleni szerdai derbin, amikor az Ágyúsok kapusával, Wojciech Szczesnyvel ütközött.
ápr. 22
14:56
Andó László két aranyat gyűjtött Ausztriában (Agroinform)
A 74 kg-os kategóriában a felnőtt és a junior versenyt is fölényesen nyerte a szomszédban zajló Világkupa-versenyen.
ápr. 22
14:57
Kubica a jövő héten elhagyja a kórházat (Metropol)
Legkésőbb a húsvéti ünnepek utáni napokban, azaz a jövő hét elején elhagyja a kórházat Robert Kubica, a Renault Forma-1-es istálló lengyel pilótája, aki februárban szenvedett súlyos ralibalesetet.
ápr. 22
14:59
Nadal simán jutott a négy közé (Metropol)
Az első helyen kiemelt spanyol Rafael Nadal két sima játszmában nyert pénteken a francia Ga:el Monfils ellen az 1,995 millió euró összdíjazású, barcelonai salakpályás férfi tenisztornán, és bejutott a legjobb négy közé.
ápr. 22
15:12
Fel kell pörögni a spanyolok ellen (Infostart)
Három nap "pihenés" után péntek este a spanyolok ellen játszik a magyar jégkorong-válogatott a budapesti divízió I-es világbajnokságon. A részleges bokaszalag-szakadással kezelt Bartalis István közel áll a visszatéréshez.
ápr. 22
15:12
Videó: bombagólja után bemutatott a nézőknek a Boston hokisa (She)
A hosszabbításban lőtt ötödik góljának köszönhetően a Boston Bruins 5–4-re legyőzte a Montreal Canadienst idegenben az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság (NHL) rájátszásának negyedik mérkőzésén. A meccsen történt egy érdekes eset is. A bostoniak 3–1-es hátrányban voltak a második harmadban, amikor Andrew Ference egy remek bombagóllal szépített, majd ünneplés közben a középső ujját felmutatta…
ápr. 22
15:12
Rafael játszhat a Schalke ellen (Agroinform)
Pályára léphet a BL-elődöntőjének odavágóján a Manchester United védője, Rafael. Az angol klub a Schalke együttesével találkozik.
ápr. 22
15:14
Kubica hazatérhet a kórházból (Agroinform)
A lenygel pilóta folyamatosan tartja a kapcsolatot a Renult mérnökeivel, akik rendszeres elküldik neki a versenybeszámolókat és adatokat, így teljes rálátása van a világbajnokság jelenlegi helyzetére.
ápr. 22
15:30
Inter: Sneijder 25 millió euróért kerülhet az MU-hoz - lapértesülés (She)
A Daily Mail értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) listavezetője, a Manchester United nyáron ajánlatot készül tenni a Bajnokok Ligája-címvédő Internazionale középpályására, Wesley Sneijderre.
ápr. 22
15:30
Egyelőre nem tudunk a Veszprémmel versenyezni - Mezei (Agroinform)
A Pick-Szeged vezérigazgatója elmondta, stabilabb lett a klub anyagi helyzete, de csak két-három év múlva érhetik el az itthon egyeduralkodó veszprémiek szintjét.
ápr. 22
15:32
Formula-1: Monacóra betilthatják az állítható hátsó szárnyakat (She)
Az Autosport értesülései szerint elképzelhető, hogy a Formula–1-es Monacói Nagydíjon nem használhatják majd a pilóták az állítható hátsó szárnyakat.
ápr. 22
15:34
Juventus: Ne küldjenek vissza Liverpoolba! - Alberto Aquilani (She)
A Juventusnál kölcsönben futballozó Alberto Aquilani a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában elmondta, maradni szeretne Torinóban, még úgy is, hogy Kenny Dalglish, a Liverpool menedzsere szívesen látná az Anfielden.
ápr. 22
15:48
Skócia: átalakulhat a Hearts kerete, de Baloghra számítanak (She)
A skót élvonalban szereplő Hearts labdarúgócsapatának menedzsere a nyáron Vlagyimir Romanov tulajdonos ígérete szerint akkora összegből vásárolhat játékosokat, amelynek felével is elégedett lenne. Jim Jefferies a keretet szinte teljesen átalakíthatja, de a kapusokon nem változtatna, mert elégedett velük – köztük Balogh Jánossal is.
ápr. 22
15:48
A Videoton pályáján játszhatja hazai meccseit a Paks az Európa Ligában (Agroinform)
Ha Kis Károly klubja európai szereplést érő helyen végez az NB I-ben, akkor a Sóstói Stadionban játsszák hazai meccseiket.
ápr. 22
15:50
Marseille: verekedésért három mérkőzésre eltiltották a francia gólvágót (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille gólfelelősét, Loic Rémy-t három mérkőzésre tiltotta el a Francia Labdarúgó-szövetség (LFP) fegyelmi bizottsága, miután a múlt hét vasárnapi Montpellier elleni bajnokin összeverekedett el-Kaoutarival.
ápr. 22
15:50
A 31 éves Fórián Zsolt lett a kis Loki vezetőedzője (Agroinform)
A korábbi debreceni labdarúgó eddig Kondás Elemér pályaedzőjeként dolgozott az NB II-ben szereplő kis Lokinál.
ápr. 22
16:06
Marseille: verekedésért három meccsre eltiltották a francia gólvágót (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Olympique Marseille gólfelelősét, Loic Rémy-t három mérkőzésre tiltotta el a Francia Labdarúgó-szövetség (LFP) fegyelmi bizottsága, miután a múlt hét vasárnapi Montpellier elleni bajnokin összeverekedett el-Kaoutarival.
ápr. 22
16:06
Betilthatják Monacóban az állítható hátsó szárnyat (Agroinform)
Nem kizárt, hogy a FIA az eddigi futamokon rendre jól működő és több előzést segítő rendszert (DRS) betiltja Monte Carlóban.
ápr. 22
16:08
Brit színekben versenyzik tovább a 400-as reménység (Agroinform)
Shana Cox nem az első atléta, aki az olimpiai házigazda kedvéért országot vált: Tiffany Ofili a márciusi fedett pályás Európa-bajnokságon ezüstérmet nyert új hazájának.
ápr. 22
16:24
Gyász: 22 évesen meghalt egy világbajnok fehérorosz súlyemelő (She)
Autóbalesetben életét vesztette Siarhei Lahun, a fehéroroszok többszörös világbajnoki érmes súlyemelője.
ápr. 22
16:24
Egervári személyesen is megnézi Szabicsot és Korcsmárt (Agroinform)
A kapitány Ausztriába, majd Norvégiába utazik, hogy megnézze kiszemeltjeit a Luxemburg és San Marino elleni találkozók előtt.
ápr. 22
16:42
UEFA: négy kamerával figyelték Nyonban a magyar játékvezetőket (She)
A héten hazaérkezett Nyonból a Farkas Ádám, Berettyán Péter, Horváth Róbert alkotta magyar játékvezetői trió. A három játékvezető második alkalommal vett részt az UEFA CORE (Center Of Refereeing Excellence) program kurzusán – olvasható a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapján.
ápr. 22
16:45
Megkapja az összetört trófea másolatát a Real (Metropol)
A Király Kupát szerdán elhódító Real Madrid labdarúgócsapata megkapja az ünneplés során megrongálódott trófea másolatát. Mint ismeretes a mérkőzést követő ünneplés során Sergio Ramos leejtette a trófeát, s a csapat busza áthajtott rajta.
ápr. 22
17:00
Cselgáncs Eb: Mészáros Anett ötödik helyen végzett Isztambulban (She)
A 70 kg-ban címvédő Mészáros Anett a francia Lucie Decosse elleni vereség után az ötödik helyen végzett az Isztambulban zajló olimpiai selejtezős cselgáncs Európa-bajnokság pénteki versenynapján.
ápr. 22
17:00
Obina sarokkal pörgetett a kapuba (Agroinform)
A Shanlong Luneng brazil játékosa varázslatos gólt szerzett az Arema Malang elleni bajnoki mérkőzésen.
ápr. 22
17:02
Vízilabda: Kis Gábor szinte biztosan nem lesz a világbajnokságon (She)
Szinte biztosan nem lehet ott a vízilabda-világbajnokságon Kis Gábor, a magyar válogatott olimpiai bajnok centere. A vízilabdázó szavaival élve „kilencvenkilenc százalék”, hogy nem vehet részt a sportági seregszemlén.
ápr. 22
17:03
Világbajnok súlyemelő halálos balesete (Metropol)
Autóbalesetben életét vesztette Siarhei Lahun, a fehéroroszok többszörös világbajnoki érmes súlyemelője. A 2009-es és 2010-es lökésvilágbajnok pénteken, Novopolockban halt meg a helyszínen, amikor gépkocsija egy fának ütközött.

Keresés