2011. április 24. vasárnap

ápr. 24
15:32
Skócia: nem bírt egymással a Rangers és a Celtic, továbbra is nyílt a harc (She)
A skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rájátszásának 1. fordulójában gól nélküli döntetlent játszott egymással a Rangers és a Celtic, így továbbra is nyílt a két élcsapat párharca. A krónikához tartozik, hogy a celtices Jorgosz Szamarasz a meccs hajrájában tizenegyest hibázott.
ápr. 24
16:06
Örökrangadót nyerve maradna bent az MTK (Agroinform)
Nem várt célokért kell nekivágnia Garami József csapatának a vasárnap délutáni, Ferencváros elleni örökrangadónak.
ápr. 24
16:08
A sikertelenség kezd fárasztóvá válni Walcott számára (Agroinform)
Az angol válogatott szélső szerint kevés a vezéregyéniség az Ágyúsoknál, de így is felelősséget kellene vállalniuk az eredményekért.
ápr. 24
16:24
Stieberék élcsapatot vertek idegenben (Agroinform)
A Bundesliga 2 középmezőnyéhez tartozó Aachen 2-1-re nyert a második helyen álló Augsburg otthonában vasárnap délután.
ápr. 24
16:42
Eredivisie: Simonék visszavágtak a 0-10-ért Dzsudzsákéknak (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 32. fordulójában a Feyenoord 3–1-re győzött a Dzsudzsák Balázst a 87. percig soraiban tudó eindhoveni PSV ellen. Simon Krisztián csereként beállva bő öt percet kapott.
ápr. 24
16:42
A Feyenoord a harmadik helyre lökte Dzsudzsákékat (Agroinform)
3-1-es vereséget szenvedett, és ezzel komoly hátrányba került a PSV Eindhoven a bajnoki címért folyó versenyben.
ápr. 24
16:44
Videó: Nem találtuk a ritmust a brazilok ellen a Batta-kupán - Ferling (She)
Mint arról beszámoltunk, a magyar női kézilabda-válogatott 32–25-re kikapott Brazíliától a Batta-kupa záró mérkőzésén Százhalombattán, így a tegnap Hollandiát megverő csapatunk a körbeverés után rosszabb gólkülönbségükkel a harmadik helyen végzett a hazai felkészülési tornán. A győzelmet a dél-amerikaiak szerezték meg. Az NSO Tv-nek a főszereplők értékelték a nagyarányú vereséget.
ápr. 24
16:44
Henry duplázott, gázolt a New York, Agudelo lemásolta a francia csodagólját (Agroinform)
A francia duplázott a 4-0-ra megnyert mérkőzésen a DC United ellen, Juan Agudelo lemásolta csapattársa Arsenalos-csodagólját.
ápr. 24
16:46
50 százalék az esély a Barca továbbjutására - Busquets (Agroinform)
A spanyol válogatott játékos szerint a Bajnokok Ligája döntőjébe jutásra 50-50% esélye van a Real Madridnak és a Barcelonának.
ápr. 24
17:18
Videó: rekordszámú résztvevő rajtolt el a BringaMánia Balatonkörön (She)
Balatonföldvári központtal rendezték a McDonald's BringaMánia Balatonkört április 16-án. A Föld napjához kapcsolódó program alkalmával, a 206 kilométeres tókerülésen és a 86 kilométeres kiskörön összesen 1204-en rajtoltak el. Nézze meg a Bringa Tv összefoglalóját a túráról!
ápr. 24
17:18
Otthon nyert a Zenit (Agroinform)
Huszti Szabolcs csapata hazai pályán győzött 3-0-ra a Samara ellen a Premjer Liga 6. fordulójában.
ápr. 24
17:20
Kerékpár: Gilbert megállíthatatlan, a Liegne-Bastogne-Liege-t is megnyerte (She)
Két héten belül negyedik nagy győzelmét aratta Philippe Gilbert, az Omega Pharma-Lotto országúti kerékpárosa: az egynaposok belga specialistája most a Liege–Bastogne–Liege versenyen diadalmaskodott.
ápr. 24
17:21
Hétgólos vereség Brazíliától (Behaviour)
Hétgólos vereséget szenvedett a magyar női kézilabda válogatott Brazíliától a százhalombattai felkészülési tornán. Győzelmével a dél-amerikai együttes nyerte meg a Batta-kupát.
ápr. 24
17:22
Ipswich: Fülöpöt eladnák, a Wigan kapusát akarják - sajtóhír (She)
Az angol twtd.co.uk internetes oldal beszámolója szerint a labdarúgó Championshipben szereplő Ipswich Town azt tervezi, hogy a nyáron eladja magyar kapusát, Fülöp Mártont.
ápr. 24
17:24
Premjer-liga: Huszti közel járt a gólhoz, 3-0-ra nyert a Zenit - videó (She)
Az orosz labdarúgó-bajnokságban szereplő Zenit 3–0-ra legyőzte a Krilja Szovjetovot. A csapat magyar légiósa, Huszti Szabolcs a 66. percben állt be a Zenitbe, majd a 81. percben közel járt a gólhoz, a vendégek kapusa azonban bravúrral védte a közelről leadott kapáslövését – a kipattanóra viszont Danko Lazovics érkezett, és berúgta a szentpéterváriak második gólját. Nem sokkal később a szerb…
ápr. 24
17:36
Spanyolország: Kaká másodszor is apa lett, kislánya született (She)
Másodszor is apa lett Kaká, a Real Madrid brazil labdarúgója, akinek felesége szombat késő este adott életet a kis Isabellának.
ápr. 24
17:36
A Wolfsburg lemosta a pályáról a Kölnt (Agroinform)
Meggyőző, 4-1-es győzelmet aratott a Wolfsburg hazai pályán a Köln ellen a Bundesliga 31. fordulójának vasárnapi mérkőzésén.
ápr. 24
17:38
Videó: Dzsudzsák mellől is gólpasszt adtak a holland rangadón (She)
Mint arról beszámoltunk, a holland labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a PSV 3–1-es vereséget szenvedett a Feyenoord otthonában. Georginio Wijnaldum okos fejesével szerzett vezetést a rotterdami csapat, majd a második félidőben Ola Toivonen mintegy 25 méterről kilőtte a kapu bal oldalát. Azonban csak három percig örülhettek az eindhoveniek, mert Wijnaldum egy újabb fejessel ismét előnyhöz…
ápr. 24
17:39
Vereségével a harmadik helyre csúszott vissza Dzsudzsák csapata (Metropol)
Vereséget szenvedett Rotterdamban a Feyenoordtól a PSV Eindhoven a holland labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel a harmadik helyre csúszott vissza a tabellán.
ápr. 24
17:40
Labdarúgó NB I: MTK-Ferencváros örökrangadó élőben az NSO-n! (She)
Elkezdődött a labdarúgó NB I 24. fordulójának záró mérkőzése, amelyen az MTK a Ferencváros csapatát fogadja a Hidegkuti-stadionban. A találkozó alakulásáról élő, szöveges tudósításunk segítségével tájékozódhatnak!
ápr. 24
17:54
Videó: az Ajax fiatalja zseniális góllal állította be a végeredményt (She)
Az Ajax 4–1-re legyőzte az Excelsiort a holland labdarúgós-bajnokság 32. fordulójában. Az amszterdamiak negyedik gólját Siem de Jong szerezte a 90. percben, miután egy rövid felszabadítás után ollózva lőtt a kapu bal oldalába.
ápr. 24
17:54
Hoffmann Nóráék kihagyják a világbajnokságot (Agroinform)
Nem indul a moszkvai vb-n a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim jégtánckettős, mivel Hoffmann nem gyógyult fel betegségéből.
ápr. 24
17:56
Kakának kislánya született (Agroinform)
Másodszor is apa lett Kaká, a Real Madrid brazil labdarúgója, akinek felesége szombaton késő este adott életet a kis Isabellának.
ápr. 24
18:12
Profi ökölvívás: Valujevet továbbra sem engedik bokszolni (She)
Legutóbb 2009 novemberében lépett szorítóba a WBA korábbi nehézsúlyú profi ökölvívó-világbajnoka, Nyikolaj Valujev. Az óriási termetű orosz bunyóson azóta számos operációt hajtottak végre, de elmondása szerint még mindig nem lehet tudni, az orvosok mikor engedik, hogy ismét kesztyűt húzzon.
ápr. 24
18:12
Kaká már kétszeres apuka (Agroinform)
Másodszor is apa lett Kaká, a Real Madrid brazil labdarúgója, akinek felesége szombaton késő este adott életet a kis Isabellának.
ápr. 24
18:14
Tenisz: Nadal a barcelonai fináléban is legyőzte honfitársát (She)
A Barcelonában rendezett férfi tenisztorna döntőjében a spanyol világelső, Rafael Nadal két szettben, 6:2, 6:4-re felülmúlta honfitársát, David Ferrert, s ezzel az idei második ATP-versenyén győzött. Az előzőt is éppen Ferrer ellen nyerte meg Monte-Carlóban, akkor 6:4, 7:5-re diadalmaskodott.
ápr. 24
18:14
Döntetlent játszottak Sáfárék (Agroinform)
A magyar kapus csapata idegenben ért el 1-1-es döntetlent a Ried ellen az osztrák Bundesliga 30. fordulójában.
ápr. 24
18:15
Kikapott a világelső Wozniacki (Metropol)
A hazai közönség előtt szereplő Julia Görges óriási meglepetésre legyőzte a világelső dán Caroline Wozniackit a 721 ezer dollár összdíjazású, stuttgarti salakpályás női tenisztorna vasárnapi döntőjében.
ápr. 24
18:30
Görges legyőzte a világelső Wozniackit a döntőben (Agroinform)
A hazai közönség előtt szereplő Julia Görges meglepetésre legyőzte a világelső dán Caroline Wozniackit a stuttgarti tenisztornán.
ápr. 24
18:48
Ausztria: pontot mentett az Austria Wien, de így is a Sturm vezet (She)
Az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulója után a Sturm Graz átvette a vezetést a tabellán: a szombaton (többek között Szabics Imre góljának és gólpasszának köszönhetően) 5–0-ra nyerő graziak az Austria Wien elé kerültek, mivel a „violák" ikszeltek a Ried elleni rangadón. Sáfár Szabolcs nem kapott lehetőséget az Austriában.
ápr. 24
18:48
Babos nélkül veszített a NEC (Agroinform)
A Groningen 3-1-re tudott győzni a NEC Nijmegen ellen az Eredivisie 32. fordulójának zárómérkőzésén.
ápr. 24
18:50
Tenisz: Görges legyőzte a világelső Wozniackit a stuttgarti fináléban (She)
A Stuttgartban rendezett salakpályás női tenisztorna fináléjában a német Julia Görges két szettben, 7:6, 6:3-ra legyőzte a világelső Caroline Wozniackit, ezzel pályafutása második WTA-tornagyőzelmét aratta.  Részletek hamarosan.
ápr. 24
18:50
Nadal hatodszor nyert (Agroinform)
A hazai közönség előtt szereplő spanyol Rafael Nadal nyerte az 1,995 millió euró összdíjazású, barcelonai salakpályás férfi tenisztornát.
ápr. 24
18:51
Nadal hatodik diadala (Metropol)
A hazai közönség előtt szereplő spanyol Rafael Nadal nyerte az 1,995 millió euró összdíjazású, barcelonai salakpályás férfi tenisztornát, miután a vasárnapi döntőben két játszmában győzött honfitársa, David Ferrer ellen.
ápr. 24
19:06
Eredivisie: Babosék a hajrában szenvedtek vereséget a Groningentől (She)
A holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 32. fordulójában a Groningen hazai pályán nyert két góllal a NEC ellen.
ápr. 24
19:06
Győzött a Hércules és a Málaga (Agroinform)
Az alicantei klub 1-0-ra győzött a Deportivo ellen a Primera División 33. fordulójában. A Gijón otthon, a Málaga idegenben nyert.
ápr. 24
19:08
Premier League: az Arsenal elbukott Boltonban, egy hét alatt hét pontot vesztett (She)
Egy hét alatt hét pontot hullajtott el az Arsenal, így a Premier League 34. fordulója után már csak harmadik a tabellán: a londoniak 2–1-re kikaptak a Bolton Wanderers otthonában, a Reebok Stadionban. Bogdán Ádám (Bolton) a kispadon ülte végig a meccset.
ápr. 24
19:24
Ligue 1: döntetlenezett a PSG, Monacóban kapott ki a Rennes (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 32. fordulójában a Paris SG 2–2-es döntetlent játszott a Brest otthonában, míg a szintén az élmezőnyhöz tartozó Rennes Monacóban szenvedett vereséget, így egyikük sem tudott igazán közelebb kerülni a Lille-Marseille pároshoz.
ápr. 24
19:24
Honvéd-Real Madrid döntő lesz (Agroinform)
A Real Madrid lesz az ellenfele a címvédő Budapest Honvédnak a Puskás-Suzuki Kupa labdarúgó utánpótlástorna hétfői döntőjében.
ápr. 24
19:26
NB II: a Honvéd II kétgólos hátrányból mentett pontot az Ajka ellen (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában a Nyugati csoport egyetlen vasárnapra maradt összecsapásán a Budapest Honvéd II pályaválasztóként döntetlent ért el az Ajka ellen.
ápr. 24
19:26
Kikapott az Arsenal, elúsztak a bajnoki reményei (Agroinform)
A harmadik helyezett klub egy hajrában kapott góllal 2-1-re maradt alul a Bolton otthonában a Premier League 34. fordulójában.
ápr. 24
19:28
Videó: két közeli fejes okozta az Arsenal vesztét a Boltonban (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában a Bolton a lefújás előtti pillanatokban lőtt góllal 2–1-re nyert az Arsenal. Daniel Sturridge egy közeli fejessel szerezett vezetést a Wanderersnek, majd Robin van Persie egyenlített egy lapos lövéssel. A 90. percben aztán érkezett Tamir Cohen és a rövid saroknál a kapuba fejelt.
ápr. 24
19:42
NB I: egygólos hátrányból nyert az FTC az MTK otthonában (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros André Schembri, Csizmadia Csaba és Maróti Béla góljával fordított az MTK otthonában, így 3–1-re győzött. A hazaiak gólját Könyves Norbert szerezte.
ápr. 24
19:42
A Ferencváros nyerte a 200. örökrangadót (Agroinform)
Az MTK hazai pályán kapott ki 3-1-re Prukner László csapatától a Monicomp Liga 24. fordulójának zárómérkőzésén.
ápr. 24
19:44
Férfi kézilabda BL: a Löwen otthonában szerzett előnyt a Montpellier (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyedöntőjének első mérkőzésén nagy lépést tett a továbbjutásért a francia Montpellier, amely a második félidőben fordította maga javára a találkozót, és végül 29–27-re tudott nyerni.
ápr. 24
20:00
Arsenal: Wenger lemondott az aranyról, de biztos benne, hogy jön még trófea (She)
Arsene Wenger, a Boltonban 2–1-es vereséget szenvedő Arsenal menedzsere a bajnoki címről gyakorlatilag már lemondott, de hiszi, hogy csapata képes lesz trófeák megszerzésére.
ápr. 24
20:02
Bundesliga: nem bírt egymással a Nürnberg és a Mainz (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 31. fordulójának záró mérkőzésén a Nürnberg hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott a Mainzcal. A hatodik helyezett Nürnberg hátránya ezzel továbbra is két pont az Európa-liga-indulást érő ötödik pozícióban tanyázó Mainz mögött.
ápr. 24
20:04
Női röplabda Extraliga: a BSE megvédte a bajnoki címét (She)
A BSE-FCSM női röplabdacsapata megvédte élvonalbeli bajnoki címet, miután vasárnap a finálé ötödik mérkőzésén négy játszmában nyert a Vasas-Duna Autó-Óbuda ellen. Az egyik fél harmadik győzelméig tartó finálét összesítésben 3–2-re nyerte a BSE.
ápr. 24
20:06
NB I: Erős MTK-t győztünk le megérdemelten - Prukner László (She)
Prukner László, a Ferencávros labdarúgócsapatának vezetőedzője az MTK ellen 3–1-re megnyert bajnoki után a Sport Tv-nek adott interjújában elmondta, megérdemelten győztek.
ápr. 24
20:18
Videó: három parádés és egy szerencsés gól után Fradi-siker (She)
A labdarúgó NB I 24. fordulójának záró mérkőzésén a Ferencváros hátrányból fordítva 3–1-re legyőzte az MTK-t. Könyves Norbert 25 méteres bombagólja után André Schembri egy remek mozdulattal egyenlített. A máltai játékos a második gólban is benne lehetett volna, ám nem ért bele Csizmadia Csaba fejesébe, amely a jobb alsó sarokban kötött ki. A mindent eldöntő találatot Maróti Béla szerezte, aki a…

Keresés