2011. április 7. csütörtök

ápr. 7
12:01
Úszás: pénzhiány miatt tovább csúszik a római Bicupola építése (She)
Elhúzódik az új római sportstadion építése: Santiago Calatrava csodapalotáját nem kíséri szerencse Olaszországban.
ápr. 7
12:12
A Red Bull nem becsüli le ellenfeleit (Agroinform)
Visszavágásra készül a vasárnapi Forma-1-es malajziai GP-n a Ferrari az idénynyitó Ausztrál Nagydíjon a Red Bulltól elszenvedett fájó vereségért.
ápr. 7
12:15
Ancelotti: Nem volt bátor a bíró, elmaradt a tizenegyes - videó (Infostart)
Az utóbbi években alig akad olyan Chelsea-Manchester United párharc, ami után ne kerülne szóba a játékvezető teljesítménye és hibái. A Bajnokok Ligája-negyeddöntő után a londoni klub részéről egy tizenegyest kérnek számon.
ápr. 7
12:15
Liverpool: tulajdonosi részesedést szerzett a klubban LeBron James (She)
Kisebbségi tulajdonosa lett a Liverpool labdarúgócsapatának LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságában (NBA) szereplő Miami Heat játékosa.
ápr. 7
12:15
Roooney két meccsen nem játszhat (Metropol)
Hiába volt a fellebbezés, káromkodás miatt két mérkőzést kénytelen kihagyni Wayne Rooney, a Manchester United válogatott támadója, aki ellen az Angol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága indított eljárást.
ápr. 7
12:17
Öttusa: oroszként folytatja a világbajnoki ezüstérmes litván (She)
Eldőlt, hogy orosz színekben versenyez a továbbiakban Donata Rimsaité, a litvánok tavaly világbajnoki ezüstérmes női öttusázója.
ápr. 7
12:30
Ronaldo Gallast etette meg trükkjeivel (Agroinform)
A Real Madrid-Tottenham Hotspur BL-negyeddöntőn Cristiano Ronaldo különösen elemében volt, először bemutatta a rabona cselt, majd meggondolta magát és egyszerűen középre adott.
ápr. 7
12:33
Ökölvívás: változatlanul nyolc klubbal indul a B1-es bajnokság (She)
Jobb mérkőzéseket, s még jobb rendezvényeket ígér a BoxingONE (B1) Championship április közepén rajtoló, újabb maratoni szezonja. A közép-európai amatőr ökölvívó csapatbajnokságban már a hatodik kiírásnak vágnak neki az érintettek. A 2011-es bajnokság alapszakasza április 15-én indul, számos apró módosítás mellett, de továbbra is két négy-négy fős csoportra vannak beosztva a gárdák.
ápr. 7
12:35
NB I: A bajnoki címtől már csak a Vidi foszthatja meg magát - Csank (She)
Csank János, a Zalaegerszeg vezetőedzője biztos benne, hogy csapata pénteken a leendő bajnok Videoton ellen lép pályára Székesfehérváron. A Fejér megyei klubot korábban kétszer is irányító szakember szerint az első helyet már csak a vendéglátója bukhatja el.
ápr. 7
12:48
A kategória ötödik helye Turánék célja az idén (Agroinform)
Az idén szinte állandó magyar résztvevője lesz a rali-világbajnokságnak: a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a jövő hét végén kezd a jordániai viadalon, majd további hat futamon indul.
ápr. 7
12:51
Autósport: Räikkönen élvezte első NASCAR-tesztjét, versenyezni akar (She)
Kimi Räikkönen végrehajtotta első tesztjét a tengerentúli NASCAR-sorozatban, ahol a szakág harmadik számú kategóriájában, a kisteherautók között próbálta ki a helyi menő Kyle Busch istállójának egyik Toyotáját. A teszttel a versenyző és a csapattulajdonos is maradéktalanul elégedett volt.
ápr. 7
12:51
Félelmében gázolt a Barca (Behaviour)
Egészen elképesztő meccseken vagyunk túl a Bajnokok Ligája keddi negyeddöntőivel: az Inter-Schalke és a Real-Tottenham találkozókon 11 gól esett, ráadásul a továbbjutás kérdése is eldőlt már az odavágókon. Tegnap aztán színvonalában semmiben sem gyengébb mérkőzéseket láthatott a focikedvelők népes tábora. A Barcelona "nagy ijedtében" simán legyőzte az ukrán Sahtart, míg az angol házirangadón a…
ápr. 7
12:53
Mainz: Lőw a Hannover ellen léphet először pályára ebben az idényben (She)
Lőw Zsolt, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Mainz játékosa a hétvégi, Hannover elleni idegenbeli mérkőzésen léphet először pályára az első csapatban ebben az idényben. Christian Fuchs eltiltása, Malik Fathi bokasérülése miatt nem léphet pályára, így a két balhátvéd kiesése zöld utat adhat a magyar légiósnak.
ápr. 7
12:55
Kajak-kenu: Szalai Tamás egyesben, ezer méteren indul majd a vb-n (She)
Világbajnokságot legutóbb 1997-ben, olimpiát 1968-ban nyertünk férfi kajak ezer egyesben. Az idén Szalai Tamás próbálhat szerencsét a számban a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságon.
ápr. 7
13:06
Vágó Attila szerződést hosszabbított, pedig az élvonalból is keresték (Agroinform)
Az NB II-ben kiesés elől menekülő Veszprém FC 2013-ig szerződést hosszabbított a legutóbb Szolnokon dolgozó szakemberrel.
ápr. 7
13:09
Rali: Turán Frigyes a Jordániában kezdi meg a vb-menetelést (She)
Az idén szinte állandó magyar résztvevője lesz a rali-világbajnokságnak: a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a jövő hét végén kezd a jordániai viadalon, majd további hat futamon indul.
ápr. 7
13:11
Úszás: Olimpia? Csak a sanghaji világbajnokság után - Jakabos (She)
Jakabos Zsuzsanna remek formában van az utóbbi hetekben: 200 méter pillangón a világ idei negyedik legjobb ideje az övé, 200 gyorson pedig olyan időeredményt produkált, hogy bekerült vele a váltóba. A milánói és a madridi nemzetközi verseny után a formájáról, a terveiről kérdezte őt a Nemzeti Sport munkatársa.
ápr. 7
13:27
BL: Terry frusztrált az elmaradt büntető miatt, de nem mer beszélni (She)
A Chelsea-t erősítő John Terryt a többi csapattársához hasonlóan nagyon dühíti, hogy a játékvezető nem adott meg nekik egy szerintük jogos tizenegyest a Manchester United elleni BL-negyeddöntő szerdai mérkőzésén, de nem meri keményebben kritizálni a spanyol Undiano Mallencót és döntését.
ápr. 7
13:45
Lezuhant a tribünről és meghalt egy belga futballszurkoló (Infostart)
Életét vesztette az a belga labdarúgó-szurkoló, aki szerda este lezuhant a tribünről a Standard Liege-Gent kupaelődöntőn.
ápr. 7
13:45
MU: Rooney szerint igazságtalan az FA döntése, azonban elfogadja azt (She)
Wayne Rooney, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United támadója szerint igazságtalan az FA csütörtök délelőtti döntése, amely szerint a West Ham United elleni bajnokin a kamerába káromkodó csatárt két mérkőzésről eltiltotta. A 25 éves játékos úgy fogalmazott, hogy nem ő az első és nem is az utolsó futballista, aki káromkodott a kamerába.…
ápr. 7
13:47
Skócia: szurkolói miatt eljárást indított az UEFA a Rangers ellen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága eljárást indított a skót élvonalban szereplő Rangers ellen, mivel szurkolói a PSV elleni 0–0-val végződő idegenbeli Európa-liga-találkozón diszkriminatív felhangú dalokat énekeltek.
ápr. 7
14:00
Maradt Rooney kétmeccses eltiltása (Agroinform)
Hiába volt a fellebbezés, káromkodás miatt két mérkőzést kénytelen kihagyni Wayne Rooney, a Manchester United válogatott támadója.
ápr. 7
14:18
Nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna - Scasny (Agroinform)
A Debrecen cseh mestere elégedett volt a Ligakupa-döntőben mutatott játékkal, a paksi edző pedig Csernyánszki Norbert teljesítményét emelte ki.
ápr. 7
14:21
Rali: Turán Frigyes Jordániában kezdi meg a vb-menetelést (She)
Az idén szinte állandó magyar résztvevője lesz a rali-világbajnokságnak: a Turán Frigyes, Zsiros Gábor kettős a jövő hét végén kezd a jordániai viadalon, majd további hat futamon indul.
ápr. 7
14:23
Videó: hat kört tett meg a labda a gyűrűn, majd a kosárba hullott (She)
Ritkán látható pontot láthattak a nézők a Washington Wizards–Detroit Pistons (107–105) kosárlabdameccsen az észak-amerikai profi liga (NBA) 154. játéknapján. A vendégek játékosa, Tayshaun Prince a harmadik negyed utolsó pillanataiban egy szép lefordulás után kosárra dobott, a labda pedig hatszor pördült körbe a gyűrűn mire behullott.
ápr. 7
14:25
Valencia: Arteta és Riera is a Turia-partiak kívánságlistáján (She)
Angol lapértesülések szerint a Valencia a nyáron szeretné megszerezni Mikel Artetát, az Everton labdarúgócsapatának spanyol középpályását.
ápr. 7
14:36
Neymar csodálatos gólt lőtt, maszkot húzott, kiállították (Agroinform)
A brazil Santosban Neymar fantasztikus gólt szerzett, találata ünnepléséhez pedig saját arcát ábrázoló maszkot vett fel. Ezért sárga lapot kapott, és ez már neki a második volt, így kiállították.
ápr. 7
14:39
Manchester City: hat hetet kell kihagynia a megműtött Boatengnek (She)
Hathetes kihagyás vár Jerome Boatengre, a Manchester City labdarúgócsapatának szerdán megműtött középpályására.
ápr. 7
14:54
Benne lehetnék a válogatott keretben - Szabics (Agroinform)
A Sturm Graz 30 éves támadója szerint meg kell nézni a statisztikákat, és az alapján eldönteni, kinek hol a helye.
ápr. 7
14:57
Stuttgart: Hajnal combsérülése kiújult, kérdéses a szombati játéka (She)
Kiújult Hajnal Tamás combsérülése, ezért kérdéses a játéka csapata, a Stuttgart szombati bajnokiján, amelyen a VfB a Kaiserslauternt, a középpályás korábbi klubját fogadja.
ápr. 7
15:15
Jégkorong: körbeverés segíti az ausztrálokat Melbourne-ben (She)
A riválisok egymás elleni eredménye is segíti a Melbourne-ben zajló divízió 2-es jégkorong-világbajnokságon házigazdaként csütörtökön pályára sem lépő ausztrálokat, miután Új-Zéland 5–0-ra nyert Belgium ellen.
ápr. 7
15:17
Dortmund: A Leverkusen képes megnyerni utolsó hat bajnokiját - Klopp (She)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapatát irányító Jürgen Klopp szerint a Bayer Leverkusen képes megnyerni utolsó hat bajnokiját, így nekik is minél több pontot kell szerezniük, ha meg akarják tartani első helyüket.
ápr. 7
15:33
Ki fékezheti meg Malajziában a verhetetlennek tartott Red Bullt? (Infostart)
Vissza akar vágni a Ferrari a Red Bullnak a vasárnapi Formula-1-es malajziai nagydíjon. Sebastian Vettel csapata azonban olyan előnnyel indul Sepangban, ami nem sok jót ígér a vetélytársaknak. Ennek ellenére a McLarennél szintén bizakodnak a jó eredményben. Sőt, az egyre kínosabban szereplő hétszeres világbajnok, Michael Schumacher is úgy nyilatkozott: "Még korai lenne leírni a Mercedest."
ápr. 7
15:33
Kerékpár: nincs nagy baj, nem bénul le a nagyot bukó belga kerekes (She)
Nem olyan súlyos Sjef De Wilde sérülése, mint attól először tartani lehetett. A belga kerékpáros a Grote Scheldeprijs nevű egynapos versenyen bukott nagyot, amely után gerinctörés gyanújával szállították kórházba.
ápr. 7
15:35
Videó: büntetőrúgás közben pördült meg a levegőben a játékos (She)
Nem mindennapi tizenegyes született egy alsóbb osztályú svájci labdarúgó-mérkőzésen. Az FC Baar–FC Sempach meccsen a hazaiak játékosa, Joonas Jokinen amint elrúgta a megítélt büntetőt, a levegőbe ugorva megpördült.
ápr. 7
15:37
Pápa: Nagy Sándor felépült, Rajnay játéka kérdéses a Kecskemét ellen (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa játékosa, Nagy Sándor a múlt hét szombati Paks elleni, hazai pályán 2–1-re elveszített bajnokin szedett össze kisebb sérülést, azonban már újra a csapattal edz, számíthat rá hétvégén Véber György vezetőedző.
ápr. 7
15:48
A Porto triplázásra készül (Agroinform)
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV is portugál ellenfelet kapott, a Benfica otthonában kell bizonyítaniuk. Az egyetlen luzitánmentes párharc a Villarreal és a Twente összecsapása.
ápr. 7
15:50
Sokba került a banános akció a Zenitnek (Agroinform)
Az orosz labdarúgó-szövetség 10 ezer dollárnak (1,85 millió forintnak) megfelelő összegű bírságot szabott ki a szentpétervári Zenitre egy szurkolója rasszista magatartása miatt.
ápr. 7
15:51
Kajak-kenu: két szakosztállyal vízi sport klub alakult Kecskeméten (She)
Kajak-kenu és sárkányhajó szakosztállyal vízi sport klub alakult Kecskeméten. Storcz Botond, a kajakosok és kenusok felnőtt kapitánya a helyi sportcsarnokban csütörtökön megtartott bemutató sajtótájékoztatón örömét fejezte ki, hogy a száztízezer főt meghaladó lélekszámú városban új klub alakult, mert szavai szerint a „nagy számok törvénye alapján itt is előbukkanhat olyan tehetség, akiből…
ápr. 7
15:53
Dél-Afrika: három embert aprított fel baltával a rögbijátékos (She)
Szörnyű bűncselekményt követett el egy dél-afrikai rögbis: a volt U21-es válogatott, Blue Bulls-játékos Joseph Ntshongwana baltával elkövetett gyilkosságokért állt bíróság elé.
ápr. 7
15:55
Videó: Nem véletlen, hogy ez a nyolc csapat van ott a BL-ben - Mágus (She)
Ismét jelentkezik videoblogjával Verebes József, korábbi szövetségi kapitány, a győri Aranycsapat vezetőedzője. Ezúttal a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek első mérkőzéseire reflektál, de már előre is tekint, egészen a döntőig.
ápr. 7
16:06
André Alves még négy évet tervez Európában (Agroinform)
A Videoton gólkirály-jelöltjét, akit a Honvéd és a Kaposvár is szívesen látna újra soraiban, külföldi klubok csábították a télen, de a bajnoki cím miatt maradt.
ápr. 7
16:08
A szurkolók szerint Heinz volt az Újpest elleni derbi legjobbja (Agroinform)
A zöld-fehér klub hivatalos oldalán rendezett szavazáson a cseh támadó a voksok 83 százalékát gyűjtötte be.
ápr. 7
16:09
Császy Zsoltot megdöbbentette, hogy nyomoznak a Fradi-pálya ügyében (Infostart)
Császy Zsolt, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) volt jogtanácsosa szerint "közjogi nonszensz, és demokráciaellenes", hogy az MNV partnerré válhat politikai leszámolásokban, mint az a Fradi-pálya ügyében történik.
ápr. 7
16:09
Ökölvívás: a Klicsko ellen megsérült Solis októberben térhet vissza (She)
Továbbra is egy németországi kórházban lábadozik Odlanier Solis, akire a napokban újabb térdműtét vár, hogy rendbe hozzák a Vitalij Klicsko elleni mérkőzés alkalmával összeszedett súlyos sérülését.
ápr. 7
16:11
Dzsudzsákék Lisszabonban javíthatnak (Infostart)
A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató holland PSV Eindhoven a portugál Benfica vendége lesz a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjének első mérkőzésén, míg a vasárnap bajnoki címet szerzett FC Porto az orosz Szpartak Moszkva ellen tehet jelentős lépést a triplázás felé.
ápr. 7
16:11
Liverpool: a Távol-Keleten is edzőtáboroznak a „vörösök” nyáron (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool hivatalos közleményben tudatta, hogy a csapat a következő idényre való készülés jegyében a Távol-Keleten edzőtáborozik nyáron.
ápr. 7
16:24
11-es közben szaltózott a finn játékos (Agroinform)
Az FC Baar–FC Sempach találkozón a hazaiak játékosa, Joonas Jokinen amint elrúgta a megítélt büntetőt, szaltózozz egyet.
ápr. 7
16:27
Dortmund: él a bizalom Owomoyela felé, egy évvel hosszabbítottak vele (She)
Bár szeptember óta nem játszott bajnokin a Borussia Dortmund élvonalbeli labdarúgócsapatában, Patrick Owomoyela szerződését egy évvel, 2012-ig meghosszabbította klubja.
ápr. 7
16:42
Artistaként rúgta a tizenegyest a finn játékos (Agroinform)
Joonas Jokinen, az FC Baar játékosa egy finn alsóbb osztályú mérkőzésen hajmeresztő módon, szaltózva végzett el egy tizenegyest.

Keresés