2011. április 7. csütörtök

ápr. 7
16:45
Man. City: Mancini sajnálja, hogy Rooney nem játszik majd ellenük (She)
A Manchester City labdarúgócsapatának menedzsere, Roberto Mancini arról beszélt az angol sajtónak, hogy csalódott Wayne Rooney eltiltása miatt. A városi rivális csatára kétmérkőzéses eltiltást kapott, miután a West Ham United elleni, 4–2-re megnyert hétvégi mérkőzésen szerzett harmadik gólja után hosszasan káromkodott a kamerába.
ápr. 7
16:45
FTC-pálya: az államot nem érte kár (Behaviour)
Császy Zsolt szerint az államot nem érte kár az FTC Üllői úti stadionjának, és a hozzá tartozó teleknek az értékesítése során. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. volt jogtanácsosa - valamint Tátrai Miklós, a cég korábbi vezérigazgatója - ellen Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos tett feljelentést hűtlen kezelés gyanúja miatt, a Fővárosi Főügyészség pedig elrendelte a nyomozást.
ápr. 7
16:47
FTC: Császy Zsolt élesen bírálja az igazságszolgáltatást (She)
Császy Zsolt, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) volt jogtanácsosa szerint „közjogi nonszensz, és demokráciaellenes”, hogy az MNV partnerré válhat politikai leszámolásokban, mint az a Fradi-pálya ügyében történik.
ápr. 7
16:49
Bahrein: eltiltottak négy válogatott játékost kormányellenes tüntetésért (She)
Négy bahreini válogatott labdarúgó játékjogát azonnali hatállyal felfüggesztették, miután kormányellenes tüntetéseken vettek részt. Az érintett futballisták sem klubcsapatukban, sem a nemzeti tizenegyben nem léphetnek pályára.
ápr. 7
16:51
Lovassport: mégsem lesz idén négyesfogathajtó Eb Budapesten (She)
A korábbi tervekkel ellentétben idén augusztusban mégsem lesz négyesfogathajtó Európa-bajnokság Budapesten.
ápr. 7
17:00
Az aranyat csak a Vidi bukhatja el - Csank (Agroinform)
A ZTE vezetőedzője szerint csapatának nem jött jól, hogy a Videoton az előző fordulóban döntetlent játszott Szolnokon, mert így harapni fognak a fehérváriak.
ápr. 7
17:03
Videó: Nagyon bejött a Schalke edzőváltása - Verebes József (She)
Ismét jelentkezik videoblogjával Verebes József korábbi szövetségi kapitány, a győri „aranycsapat” vezetőedzője. Ezúttal a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek első mérkőzéseire reflektál, de már előre is tekint, egészen a döntőig.
ápr. 7
17:18
Kenu szlalomban készül az olimpiára Knáb Attila (Agroinform)
Magyar versenyző még sohasem indult vadvízi kajak-kenuban az olimpián. Knáb Attila lehet az első, aki eljut ebben a sportágban az ötkarikás játékokra.
ápr. 7
17:20
Mancini csalódott Rooney eltiltása miatt (Agroinform)
A csatár eltiltásával kapcsolatban megszólalt a City menedzsere is, aki a Rooneyval kiálló Uniteddel szeretett volna összecsapni az FA-kupa elődöntőjében.
ápr. 7
17:21
Elutasították a fellebbezést, bűnhődik a káromkodó Rooney (Infostart)
Elutasították a fellebbezést, így Wayne Rooney-nak két mérkőzést kell kihagynia, amiért a tévékamerába kiáltva káromkodott a West Ham elleni bajnokin szerzett gólja után.
ápr. 7
17:21
Lovassport: mégsem lesz az idén négyesfogat-hajtó Eb Budapesten (She)
A korábbi tervekkel ellentétben idén augusztusban mégsem lesz négyesfogat-hajtó Európa-bajnokság Budapesten.
ápr. 7
17:22
Győr-Berettyóújfalu döntő lesz a Magyar Kupában (Agroinform)
Kialakult a futsal Magyar Kupa döntőjének párosítása, miután a címvédő Rába ETO a sorozat elődöntőjének idegenbeli visszavágóján is fölülmúlta az Üllő FC Cső-Montage-t.
ápr. 7
17:23
Női kézilabda vb-selejtező: Balingenben játszanak a magyarok (She)
Június 5-én Balingenben fogadja a német női kézilabda-válogatott a magyar csapatot a világbajnoki selejtező első felvonásán.
ápr. 7
17:36
Szávay párosban az elődöntőbe jutott (Agroinform)
Szávay Ágnes - oldalán az orosz Dinara Szafinával - bejutott az elődöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás marbellai tenisztorna párosversenyében, miután csütörtökön döntő rövidítésben győzött a Kristina Barrois, Jasmin Wöhr német kettős ellen.
ápr. 7
17:38
Csovics nem maradt fele pénzért a PMFC-nél (Agroinform)
Szerződést bontott a Mladen Csoviccsal az NB II Nyugati csoportjában szereplő Pécs, mert a támadó nem ment bele fizetésének módosításába.
ápr. 7
17:39
Dortmund: továbbra is élvezi a bizalmat Owomoyela, egy évvel hosszabbítottak vele (She)
Bár szeptember óta nem játszott bajnokin a Borussia Dortmund élvonalbeli labdarúgócsapatában, Patrick Owomoyela szerződését egy évvel, 2012-ig meghosszabbította klubja.
ápr. 7
17:39
Szávayék az elődöntőben párosban (Metropol)
Szávay Ágnes - oldalán az orosz Dinara Szafinával - bejutott az elődöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás marbellai tenisztorna párosversenyében, miután csütörtökön döntő rövidítésben győzött a Kristina Barrois, Jasmin Wöhr német kettős ellen.
ápr. 7
17:41
Tenisz: Szávay elődöntőbe jutott Szafinával párosban Marbellán (She)
A Dinara Szafina, Szávay Ágnes páros második mérkőzését is megnyerte a marbellai női tenisztorna párosversenyében, így bejutott az elődöntőbe. A magyar, orosz kettős a Kristina Barrois, Jasmin Wöhr német duót győzte le szuper tie-break után.
ápr. 7
17:43
Anglia: Ambrusics fontos védésekkel debütált az Oldham-tartalékban (She)
A próbajátékon lévő Ambrusics Róbert győztes mérkőzésen és jó teljesítménnyel mutatkozott be az Oldham Athletic tartalékcsapatában.
ápr. 7
17:57
NB II: Mladen Csovics közös megegyezéssel távozott a PMFC-től (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a magyar labdarúgó-másodosztályban szereplő PMFC és Mladen Csovics.
ápr. 7
18:30
Benzema felépült (Agroinform)
A francia felépült sérüléséből, így a Real Madrid számíthat rá az Athletic Bilbao elleni bajnoki mérkőzésen.
ápr. 7
18:33
Anglia: Robbie Fowler újra a szigetországban vállal munkát (She)
A Liverpool egykori legendás játékosa, Robbie Fowler ismét Angliában vállal munkát, a támadó egy hétig a negyedosztályban szereplő Bury segédedzője lesz.
ápr. 7
18:35
Zenit: a Premjer-liga Európa öt legerősebb ligája között van - Huszti (She)
Huszti Szabolcs egy rádióinterjúban az orosz labdarúgó-bajnokságról beszélt. A Zenit Szentpétervár magyar szélsője a Premjer-ligát összehasonlította többek között a Bundesligával is.
ápr. 7
18:37
Palermo: Zamparini nem érti Cosmi kesergését, mikor heti százezret kaszált (She)
Ismét szópárbajt folytatott Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke és az általa a Catania elleni vereség (0–4) után menesztett edző, Serse Cosmi.
ápr. 7
18:51
Palermo: Zamparini nem érti Cosmi kesergését, hiszen heti százezret kaszált (She)
Ismét szópárbajt folytatott Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke és az általa a Catania elleni vereség (0–4) után menesztett edző, Serse Cosmi.
ápr. 7
18:53
Fulham: Gera minden héten játszani akar, de ezt nem garantálhatom - Hughes (She)
Mark Hughest, a Fulham menedzserét ismét Gera Zoltánról faggatták angol újságírók, és a szakember megint úgy nyilatkozott, meg akarja tartani a magyar játékost, aki azonban „minden héten játszani szeretne”.
ápr. 7
19:06
Robben Münchenbe csábítaná van der Wielt (Agroinform)
A Bayern München holland szélsője szerint csapatának szüksége van a fiatal jobb oldali védőre a következő szezonra.
ápr. 7
19:09
Női kézilabda: csak egy riválisa van a magyar-horvát Eb-pályázatnak (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága nem fogadta el a szlovákok jelentkezését a 2014-es női Európa-bajnokság megrendezésére, így a magyar-horvát közös pályázatnak már csak a törökök a riválisai a szombati bécsi szavazáson.
ápr. 7
19:24
Hughes a bolondját járatja Gerával (Agroinform)
Mark Hughes szavai és tettei egyre nagyobb ellentmondásban vannak: a Fulham menedzsere legutóbb ismét arról beszélt, hogy nem szeretné Gera Zoltánt elengedni a nyáron.
ápr. 7
19:27
Sífutás: doppingolt az észtek kétszeres olimpiai bajnok versenyzője (She)
Néhány nappal februári visszavonulása előtt pozitív doppingtesztet produkált Andrus Veerpalu, az észtek kétszeres olimpiai bajnok sífutója.
ápr. 7
19:29
U20-as vb: nagy amerikai kudarc, 8 részvétel után lemaradnak (She)
Nagy meglepetésre nem jutott ki az U20-as labdarúgó-világbajnokságra az amerikai válogatott, miután kikapott 2–1-re Guatemalától.
ápr. 7
19:42
Berki Krisztián vezet a lólengés selejtezőjében (Agroinform)
A magyar tornász esélyeshez méltóan jelenleg vezet a lólengés csütörtöki selejtezőjében, és közel áll ahhoz, hogy bejusson a szer szombati döntőjébe a Berlinben zajló tornász Európa-bajnokságon.
ápr. 7
19:45
Tenisz: Volandri legyőzése után újabb olasz vár Montanésra (She)
Az első helyen kiemelt Albert Montanés 6:1, 6:4-re nyert Filippo Volandri ellen a Casablancában zajló teniszverseny 2. fordulójában, következő ellenfele pedig egy másik olasz, Fabio Fognini lesz.
ápr. 7
19:47
Bundesliga: a St. Pauli zárt kapus meccsel bűnhődik a botrányért (She)
A Német Labdarúgó-szövetség (DFB) egymérkőzéses pályabetiltással büntette az élvonalbeli St. Pauli csapatát a hamburgiak Schalke 04 elleni meccsén kitört botrány miatt.
ápr. 7
19:49
Női kézilabda NB I: meglepően könnyed Loki-siker a Népligetben (She)
A Debreceni VSC-Korvex női kézilabdacsapata legyőzte a Népligetben a Ferencvárosi TC-Rail Cargo Hungaria együttesét, így 1–0-ra vezet az elődöntő első mérkőzése után. A szünetben még 15–15-öt mutatott az eredményjelző, a második félidő elejét azonban nagyon megnyomta a Loki, így viszonylag könnyű, 38–32-es sikert könyvelhetett el.
ápr. 7
19:51
Torna Eb: Berki jó úton halad, vezet lólengésben (She)
Berki Krisztián esélyeshez méltóan jelenleg vezet a lólengés csütörtöki selejtezőjében, és közel áll ahhoz, hogy bejusson a szer szombati döntőjébe a Berlinben zajló torna Európa-bajnokságon.
ápr. 7
19:53
Asztalitenisz Pro Tour: Lovas és Póta a főtáblára jutott Almeríában (She)
Lovas Petra és Póta Georgina egyesben és egymás oldalán párosban is szerepelhet a főtáblán az asztaliteniszezők spanyolországi Pro Tour-versenyén, Almeríában.
ápr. 7
20:03
Formula-1: Button káoszt és őrületet jósol a Malajziai Nagydíjra (She)
Jenson Button, a McLaren Formula–1-es csapatának pilótája „káoszt és őrületet” jósol a hétvégi Malajziai Nagydíjra.
ápr. 7
20:05
Bolgár Kupa: 4-4-es meccs az elődöntőben, négy között a Szlavia (She)
Utolsóként a Szlavia Szófia labdarúgócsapata jutott be a labdarúgó Bolgár Kupa elődöntőjébe, miután 4–4 után tizenegyesekkel 5–3-ra legyőzte a Csernomorec Burgaszt.
ápr. 7
20:18
Hammerseng szerint a Győr a legjobb csapat (Agroinform)
Gro Hammerseng, a Larvik HK világklasszis kézilabdázója válaszolt az ehfcl.com kérdéseire a Buducnost elleni BL-mérkőzés előtt.
ápr. 7
20:20
Bemutatták a világbajnokság hivatalos dalát (Agroinform)
A dél-koreai szervezők bemutatták az augusztus végén Teguban kezdődő, XIII. atlétikai világbajnokság hivatalos dalát, aminek az "Együtt, előre" címet adták.
ápr. 7
20:21
Bolgár Kupa: 4-4-es meccs a negyeddöntőben, négy között a Szlavia (She)
Utolsóként a Szlavia Szófia labdarúgócsapata jutott be a labdarúgó Bolgár Kupa elődöntőjébe, miután 4–4 után tizenegyesekkel 5–3-ra legyőzte a Csernomorec Burgaszt.
ápr. 7
20:23
Európa-liga: Dzsudzsák a kezdőben a Benfica ellen - kezdőcsapatok (She)
Mind a nyolc, versenyben maradt együttes vezetőedzője kihirdette kezdőcsapatát a labdarúgó Európa-liga negyeddöntő-mérkőzéseire (21.05). Dzsudzsák Balázs szokás szerint a PSV kezdőcsapatában van, az eindhoveniek Benfica elleni vendégjátékát folyamatosan frissülő cikkben kísérhetik figyelemmel a Nemzeti Sport Online-on! A többi találkozó eredményének alakulásáról is folyamatosan beszámolunk.
ápr. 7
20:25
Atlético Madrid: nyáron biztosan távozik a csapat vezetőedzője (She)
Egybehangzó spanyol lapértesülések szerint Quique Sánchez Flores, az Atlético Madrid vezetőedzője hivatalosan jelezte a klub vezetőinek, hogy nem hosszabbítja meg június végén lejáró szerződését.
ápr. 7
20:36
Előny a Debrecennél az elődöntőben (Agroinform)
A Debrecen nyert csütörtökön a FTC otthonában, így egyetlen siker választja el attól, hogy bejusson a döntőbe.
ápr. 7
20:38
Doppingvétségen érték a kétszeres olimpiai bajnokot (Agroinform)
Tiltott szereket használt az észtek olimpiai bajnok sífutója, Andrus Veerpalu, aki idén februárban vonult vissza.
ápr. 7
20:39
Férfi kézilabda: a Fradit irányító Matics ősztől a Celje edzője lesz (She)
Szlovén források adták hírül, hogy az ősztől a Celje PL férfi kézilabdacsapatának edzője lesz Vladan Matics.
ápr. 7
20:41
Bayern München: Miguel Velosót nézték ki maguknak a bajorok (She)
A portugál A Bola értesülései szerint a Bayern München a nyáron szeretné szerződtetni a Genoa szélsőhátvédként és védekező középpályásként is bevethető labdarúgóját, Miguel Velosót.
ápr. 7
20:57
Berki első helyen döntős az Eb-n (Infostart)
Berki Krisztián esélyeshez méltóan az első helyen jutott be a lólengés szombati döntőjébe a Berlinben zajló tornász Európa-bajnokság csütörtöki selejtezőjéből. Hidvégi Vid ugyanezen a szeren nyolcadikként finalista.
ápr. 7
21:15
El: gázolt a Porto, a Villarreal és a Benfica - eredménykövetés! (She)
A labdarúgó Európa-liga negyeddöntőjének első mérkőzéseit rendezik meg csütörtök este, a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató holland PSV a portugál Benficához látogat – ezt a találkozót folyamatosan frissülő cikkünk segítségével is figyelemmel kísérheti –, míg a Villarreal a Twentét, a portugál bajnokságban már behozhatatlan előnnyel vezető Porto a Szpartak Moszkvát, a Dinamo Kijev a Bragát…

Keresés