2016. január 17. vasárnap

jan. 17
14:48
La Liga: Édes lesz a Barcelona bosszúja a fogatlan oroszlán ellen (Agroinform)
Revánsra készül a Szuperkupában kiütött Barcelona az igencsak tartalékos Athletic ellen.
jan. 17
14:50
Videó: így lépett pályára Balogh első Serie A-s meccsén (She)
Azonnal bizalmat szavazott a vezetőedző Balogh Norbertnek öt nappal azután, hogy a magyar hivatalosan is a Serie A-ban szereplő Palermo labdarúgója lett. A 19 éves játékos vasárnap délután, a Genoa otthonában mutatkozott be az olasz élvonalban. Jól mozgott a pályán, volt néhány hasznos megmozdulása (csel, beadás, szerelés), de ez a meccs nem a szicíliai csapatról szólt. Tekintse meg a Balogh…
jan. 17
14:51
Balogh Norbert bemutatkozott a Palermóban (Metropol)
A 19 éves magyar csatár - aki szerdán szerződött a szicíliaiakhoz - a 70. percben állt be a Genovában 4-0-ra elvesztett mérkőzésen.
jan. 17
15:06
Videoton: Horváth Ferenc többet kapott, mint amit várt (She)
Horváth Ferenc, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton vezetőedzője elégedetten értékelt, miután csapata felkészülési mérkőzésen 1–0-ra legyőzte a német Union Berlint.
jan. 17
15:08
Alpesisí-vk: Samsal először lett pontszerző magyar színekben (She)
Vasárnap a svájci Wengenben férfi műlesikló-, az ausztriai Flachauban pedig női óriás-műlesikló futamot rendeztek az alpesisí-világkupában. Előbbin a norvég Henrik Kristoffersen szerezte meg a győzelmet – s a magyar színekben versenyző Samsal Dalibor is pontszerző lett –, míg utóbbin a német Viktoria Rebensburg diadalmaskodott.
jan. 17
15:10
PL: Liverpool–Manchester United derbi élőben az NSO-n! (She)
Angliában Liverpool–Manchester United rangadóra kerül sor a Premier League 22. fordulójában, kövesse a rangadót az NSO online, szöveges közvetítése segítségével!
jan. 17
15:42
Hosszú Katinka aranyéremmel folytatta (Infostart)
Hosszú Katinka arany- és ezüstéremmel folytatta szereplését az egyesült államokbeli Austinban zajló nemzetközi úszóversenyen.
jan. 17
15:42
Rio 2016: Kobe Bryant lemondott az olimpiáról (She)
Nem lesz ott a riói olimpián Kobe Bryant, a címvédő amerikai férfi válogatott kosarasa, aki az észak-amerikai bajnokság (NBA) jelenlegi idénye után visszavonul.
jan. 17
15:44
Férfi kosár: sikerszéria – Hanga Badalonában is remekelt (She)
A Laboral magyar vezére a Joventut Badalona otthonában is a baszkok egyik legjobbja volt, csapta pedig zsinórban hatodszor nyert az ACB-ben.
jan. 17
16:00
A MÚSZ szerint Tusup volt a legjobb edző (Infostart)
A Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöksége elismerését fejezte ki az Év sportolója-választáson győztes Dárdai Pálnak, de álláspontja szerint a Hosszú Katinkát felkészítő Shane Tusup volt a legjobb edző 2015-ben.
jan. 17
16:00
Rio 2016: nem lesz magyar tékvandós a játékokon (She)
Magyar tékvandós nélkül rendezik meg a riói olimpiát, mivel Kotsis Edina és Gonda Ivett sem szerzett kvótát az isztambuli kvalifikációs versenyen.
jan. 17
16:02
FTC: Bundesliga-csatár menedzserével tárgyaltak (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) 11. helyen álló Ingolstadt mellőzött cseh támadójának, Tomás Pekhartnak a menedzserével tárgyaltak Budapesten a Ferencváros klubvezetői. Erről Pavel Paska, a 26 éves, 19-szeres cseh válogatott játékos képviselője nyilatkozott az aktualne.cz oldalnak.
jan. 17
16:03
Kobe Bryant lemondott az olimpiáról (Metropol)
Most másokon van a sor, hogy képviseljék a nemzeti színeket" - közölte szombaton a Los Angeles Lakers 37 éves sztárja
jan. 17
16:05
Nem lesz magyar tekvondós Rióban (Metropol)
Sem Kotsis Edina, sem Gonda Ivett nem szerzett kvótát az isztambuli kvalifikációs versenyen.
jan. 17
16:18
Fölényes olasz győzelem a férfi vízilabda nyolcaddöntőben (Infostart)
Az olasz válogatott a várakozásnak megfelelően könnyedén nyert a török csapat ellen a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság férfi nyolcaddöntőjének vasárnapi első mérkőzésén.
jan. 17
16:18
Videó: a 2. percben olyan szabadrúgásgólt tekert, hogy… (She)
Emanuele Giaccherini fantasztikus szabadrúgásgóljával már a második percben vezetést szerzett a Bologna a Lazio ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. Az olasz középpályás lövését Roberto Carlos is megirigyelhette volna.
jan. 17
16:20
Sírepülő-vb: a norvégoké lett a csapatarany (She)
Az ausztriai Bad Mitterndorfban a csapatversennyel befejeződött a sírepülő-világbajnokság. Az aranyérmet az Anders Fannemel, Johann Andre Forfang, Daniel Andre Tande, Kenneth Gangnes összeállítású norvég csapat szerezte meg Németország és Ausztria előtt.
jan. 17
16:21
Samsal Dalibor megszerezte az első magyar sí-világkupa pontokat (Metropol)
A horvát születésű, 2014 októberében honosított síző 22. lett az alpesi sízők vasárnapi műlesikló világkupa-viadalán és ezzel kilenc pontot kapott.
jan. 17
16:22
Real: eltiltás? Most jönnek csak a PL-klubok – Sánchez (She)
A Real Madrid ügyvezető igazgatója, José Ángel Sánchez szerint a Premier League élklubjai lehetnek a következők abban az eltiltássorozatban, amely korábban a Barcelonát, a napokban pedig a Real Madridot és az Atlético Madridot sújtotta.
jan. 17
16:24
Női kézi BL: Sävehof–Győr élőben az NSO-n! (She)
A Győri Audi ETO a női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája középdöntő második fordulójában a svéd Sävehof vendégeként lép pályára. A házigazdák – egyedül a versenyben lévő tizenkét klub közül – pont nélkül állnak, a továbbjutásban bízó győrieknek hét pontjuk van. A győriek egy hajrában megnyert bajnokival hangoltak – otthon győzték le az Érdet 27–26-ra –, az idegenbeli győzelmül még így is…
jan. 17
16:26
Ligue 1: ellenünk is játszó norvég döntött a 100. derbin (She)
A Saint-Étienne 1–0-ra legyőzte a Lyont a két csapat regionális derbijén, a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 21. fordulójának vasárnap késő esti mérkőzésén, és – többek között vasárnapi ellenfelét megelőzve – feljött a tabella ötödik helyére. Győzött a Marseille és a Monaco is, utóbbi már a második helyen áll.
jan. 17
16:36
Profi boksz: egyre biztosabbnak tűnik Donaire és Bedák meccse (She)
Fülöp-szigeteki sajtóhírek szerint egyre biztosabbnak tűnik, hogy április 23-án, Manilában a „Filippínó Villanás", azaz Nonito Donaire Bedák Zsolt ellen védheti meg WBO-kispehelysúlyú övét.
jan. 17
16:38
Videó: CR és Benzema is duplázott, madridi gólzápor (She)
Az alábbi videós összeállításban a Real Madrid–Sporting Gijón spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézheti meg.
jan. 17
16:54
Nem lesz magyar tekvondós Rióban (Infostart)
Magyar tekvondós nélkül rendezik meg a riói olimpiát, mivel Kotsis Edina és Gonda Ivett sem szerzett kvótát az isztambuli kvalifikációs versenyen.
jan. 17
16:54
Liverpool: újra „bogdánozott” egyet a brit sajtó (She)
A Daily Mirror szerint a Liverpool labdarúgócsapata kitartóan vevőt keres, aki megvásárolná tőle magyar kapusát, Bogdán Ádámot.
jan. 17
16:57
Babos Tímea egy helyet rontott (Metropol)
A magyar versenyző 60. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. A listát változatlanul az amerikai Serena Williams vezeti.
jan. 17
17:12
PL: a Manchester United győzött a Liverpool otthonában (She)
Elhozta a három pontot a Manchester United a Liverpool otthonából az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 22. fordulójában. Wayne Rooney szerezte a mindent eldöntő találatot, és megdöntötte Thierry Henry PL-rekordját: immáron senki sem jegyez az angolnál több gólt – 176-ot – egyetlen klub színeiben.
jan. 17
17:14
Törökország: Dzsudzsákék remek stadionavató sikere (She)
Dzsudzsák Balázs csapata, a Bursaspor győzelemmel ünnepelte új stadionja felavatását: a zöld-fehérek 4–2-re megverték a Trabzonsport a török labdarúgó-bajnokság (Süperlig) 18. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 17
17:16
Serie A: tökéletes tízes – a Juventus eltiporta az Udinesét is (She)
Sorozatban tizedszer győzött az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) a Juventus, amely Udinében aratott kiütéses, 4–0-s győzelmet. A Juve ezzel két pontra csökkentette hátrányát a listavezető Napolival szemben, és két ponttal megugrott a szombaton Bergamóban ikszelő Internazionalétól. A Roma hazai pályán ikszelt a sereghajtó Veronával, a Lazio pontot mentett Bolognában,…
jan. 17
17:30
Rooney döntött a rangadón (Infostart)
A Manchester United Wayne Rooney 78. percben szerzett góljával nyert a Liverpool vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 17
17:30
Vízi Eb: Magyarország–Grúzia élőben az NSO-n! (She)
Grúzia az ellenfél a nyolcaddöntőben Belgrádban, a vízilabda Európa-bajnokságon. Ezúttal nincs szükség gólzáporra, de a szerény tudású ellenfél ellen így is biztos győzelem várható. Utána pedig jönnek a horvátok a legjobb négy közé kerülésért. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
jan. 17
17:32
Vízilabda Eb: Magyarország-Grúzia a negyeddöntőért (Infostart)
A grúzokkal játszik a legjobb nyolc közé kerülésért a magyar férfi vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon.
jan. 17
17:32
NFL: a Pats ászai a siker ellenére elégedetlenek; Edelman rozsdás (She)
Julian Edelman és Rob Gronkowski. Ha ez a duó egészséges, akkor majdhogynem megállíthatatlan a New England-i támadógépezet – erről (amerikai idő szerint) szombat délután újra meggyőződést nyerhetett a foxborough-i közönség. Helyszíni tudósításunkból kiderül, mit vártak az elemzők a mérkőzés előtt, illetve mik voltak a reakciók, miután a címvédő Patriots 27–20-ra legyőzte a Kansas City Chiefset a…
jan. 17
17:33
Vízilabda Eb: újabb sima olasz győzelem a női tornán (Metropol)
Az olasz válogatott fölényes győzelmet aratott a házigazda szerb csapat felett a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornájának B csoportjában.
jan. 17
17:34
Vízilabda - újabb sima olasz győzelem a női tornán (Infostart)
Az olasz válogatott fölényes győzelmet aratott a házigazda szerb csapat felett a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornájának B csoportjában.
jan. 17
17:48
Női kézi BL: a Győr könnyedén nyert Svédországban (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata 26–18-ra nyert a svéd Sävehof vendégeként a Bajnokok Ligája-középdöntő második fordulójában.
jan. 17
17:50
Férfi kézi Eb: Izland 38 gólt dobott, mégis kikapott (She)
A korábban Csurgón játszó Barisz Puhovszkij vezérletével a fehérorosz válogatott 39–38-ra nyert Izland ellen a férfi kézilabda Európa-bajnokság B-csoportjának második fordulójában.
jan. 17
18:06
Balogh bemutatkozott a Palermóban (Infostart)
Balogh Norbert bemutatkozott új csapatában, a Palermóban az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 17
18:06
La Liga: 60 éve nem kezdett ilyen viharosan a Real Madrid (She)
Viharos kezdés után a Real Madrid 5–1-re megverte vendégét, a Sporting Gijónt a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 20. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 17
18:24
Menetel a címvédő Juventus (Infostart)
Folytatta kiváló sorozatát a legutóbbi négy kiírásban győztes Juventus az olasz labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 17
18:24
Videoton: Izraelben folytathatja a címvédő középpályása (She)
A Nemzeti Sport Online Izraelből származó értesülései szerint a Bnei Jehuda labdarúgócsapata hamarosan szerződtetheti a Videoton FC horvát középpályását, Dinko Treboticot.
jan. 17
18:42
Tizenegy gólos pólósiker a grúzok ellen (Infostart)
Könnyed 14-3-as győzelmet aratott a magyar férfi vízilabda-válogatott a grúzok ellen a belgrádi Európa-bajnokság nyolcaddöntőjében. A következő ellenfél az olimpiai bajnok horvát csapat lesz.
jan. 17
18:42
Vízi Eb: biztos győzelem Grúzia ellen, jöhet Horvátország (She)
Grúzia volt az ellenfél a nyolcaddöntőben Belgrádban, a vízilabda Európa-bajnokságon. Gólzuhatagot nem láttunk, de erre nem is volt szükség a nyolc közé jutáshoz. A szerény tudású ellenfél ellen így is biztos győzelmet arattunk, az elődöntőbe kerülésért pedig jöhetnek a horvátok.
jan. 17
18:44
Negyeddöntőbe jutott a magyar férfi vízilabda-válogatott (Infostart)
Bejutott a legjobb nyolc közé a magyar férfi vízilabda-válogatott a belgrádi Európa-bajnokságon: Benedek Tibor együttese a nyolcaddöntőben a grúzokat győzte le 14-3-ra.
jan. 17
19:00
Vízi Eb: „Bennünk van a kreativitás, ami kell a horvátok ellen” (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott 14–3-as sikere után Benedek Tibor szövetségi kapitány értékelt az M4 Sportnak, egy kicsit már előretekintve a horvátok elleni keddi csatára a belgrádi Európa-bajnokságon.
jan. 17
19:03
Fölényes győzelem a grúzok ellen, a nyolc között a válogatott (Metropol)
Benedek Tibor együttese a nyolcaddöntőben 14-3-ra győzött a grúzok ellen. A négy közé jutásért az olimpiai bajnok horvátok ellen játszunk.
jan. 17
19:18
DVTK: Elek a fedélzeten, Grumics és Husic mehet (She)
Az eredeti tervtől eltérően már vasárnap útra kelt a DVTK labdarúgócsapata törökországi edzőtáborába – a diósgyőrieknek azért kellett változtatniuk, mert eredeti repülőjáratukat törölték. Elek Ákos a Csangcsun Jataj engedélyével elutazik az edzőtáborba, ám a válogatott középpályás státusa még nem változott, egyelőre nem a Diósgyőr labdarúgója.
jan. 17
19:20
PL: az Arsenal egy ponttal gazdagodott a Stoke otthonában (She)
Az Arsenal 0–0-s döntetlent játszott a Stoke City otthonában az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában.
jan. 17
19:22
Arsenal: Ramseyt tovább üldözi a „celebhalálátok” – kép (She)
Továbbra is üldözi egy „halálos” átok Aaron Ramseyt, az Arsenal futballistáját.
jan. 17
19:36
Női kézi: „Ezt eddig csak edzéseken csináltuk a Győrnél” (She)
A Győri Audi ETO női kézilabdacsapata 26–18-ra nyert a svéd Sävehof vendégeként a BL-középdöntő második fordulójában. Az NSO Tv-nek Kovacsics Anikó értékelt.

Keresés