2016. január 2. szombat

jan. 2
16:35
PL: Késtél? Akkor nem kerülsz be a kezdőbe! – R. Koeman (She)
A Premier League-ben szereplő Southampton középpályása, Sadio Mané azért nem került be együttese Norwich elleni kezdőjébe, mert elkésett egy csapatmegbeszélésről.
jan. 2
16:37
Gyász: a Rajnában találták meg a válogatott védőt (She)
Harmincnégy éves korában elhunyt Steve Gohouri, a TSV Steinbach tizennégyszeres elefántcsontparti válogatott labdarúgója. A kanyargós profi karrierje során a PSG, a Bnei Jehuda, az Yverdon, a Bologna, az FC Vaduz, a Young Boys, a Borussia Mönchengladbach, a Wigan, a Maccabi Tel-Aviv, a Skoda Xanthi, illetve a Rot-Weiss Erfurt mezét viselő védő a 2008-as Afrikai Nemzetek Kupáján elődöntőt…
jan. 2
16:39
Videó: úgy megtáncoltatta a Pool játékosait, azt sem tudták, hol vannak (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) huszadik fordulójában a West Ham hazai pályán 2–0-ra legyőzte a Liverpoolt. A találkozón Dimitri Payet egymás után kétszer is megtáncoltatta a vendég Liverpool játékosait.
jan. 2
17:09
Utolsó lett a magyar női jégkorong-válogatott Ausztriában (Infostart)
A magyar női jégkorong-válogatott az utolsó helyen végzett az ausztriai Sankt Pöltenben rendezett Négy Nemzet Tornáján.
jan. 2
17:09
Jégkorong: negyedik lett a női válogatott Ausztriában (She)
A magyar női jégkorong-válogatott az utolsó helyen végzett az ausztriai Sankt Pöltenben rendezett Négy Nemzet Tornáján.
jan. 2
17:11
Videó: ha Messi „kötényes” kedvében van, Suárez sincs biztonságban! (She)
„Lionel Messi kötényétől ments meg, Uram, minket!” – mormolja el minden futballista, aki pályára lép a Barcelona argentin extraklasszisa ellen. Most azonban már nemcsak az ellenfelek, a csapattársak sincsenek biztonságban. A legújabb áldozat Luis Suárez.
jan. 2
17:27
Benedek Tibor Győrben teszteli, hol tart a csapata a felkészülésben (Infostart)
A január 10-én rajtoló belgrádi olimpiai kvalifikációs vízilabda Európa-bajnokság előtt egy héttel magyarországi nemzetközi tornán tart főpróbát a magyar férfi és női válogatott.
jan. 2
18:03
La Liga: négy éve vártak, hogy ez megtörténjen a Barca ellen (She)
Nincs győztese a barcelonai derbinek: a Barcelona gól nélküli döntetlenre végzett az Espanyol otthonában a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 2
18:05
Videó: pazar mozdulat, Rooney mégsem felejtett el gólt lőni! (She)
Vége Wayne Rooney hosszú gólcsendjének: a Manchester United csapatkapitánya az október 17-i 9. forduló óta először talált be a Premier League-ben, csupán szezonbeli harmadik gólját szerezte meg. A Swansea ellen elért remek találattal azonban Denis Law elé lépett az MU örök-góllövőlistáján, és már csak 11 gólra van az éllovas Sir Bobby Charltontól.
jan. 2
18:07
PL: pontelőnnyel első Arsenal; Rooney csodagólja döntött (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 20. fordulójában az Arsenal és a Manchester United is a hajrában harcolta ki a győzelmet, a Leicester City botladozása viszont tovább tart – még emberelőnyben, büntetőből sem sikerült gólt szereznie –, így az „ágyúsok” immár pontelőnnyel vezetik a ligát.
jan. 2
18:21
Hajdú B. István: "Nem csak az első meccsre kell felkészülnie a válogatottnak" (Infostart)
Az Európa-bajnokságra ne úgy készüljünk, mint régen, amikor azt gondoltuk, az első meccs a döntő. Nekünk három mérkőzésre kell felkészülnünk, három viszonylag eltérő stílusban játszó csapat elleni meccsre - mondta a magyar labdarúgó-válogatott Eb-re való felkészülésével kapcsolatban Hajdú B. István Prima Primissima díjas sportújságíró, sportkommentátor az InfoRádió Aréna című műsorában.
jan. 2
18:21
Férfi kézi Eb: átok ül a német szélsőkön, újabb ember dőlt ki (She)
Uwe Gensheimer és Patrick Groetzki után Michael Allendorf személyében újabb szélső dőlt ki az Európa-bajnokságra készülő német férfi kézilabda-válogatottból.
jan. 2
18:23
Primera División - Csak egy pontot szerzett a Barcelona (Infostart)
Gól nélküli döntetlenre végzett a listavezető és címvédő FC Barcelona városi riválisa, az Espanyol vendégeként a spanyol futballbajnokság 18. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
jan. 2
18:39
Videó: Ausztráliában ez a mozdulat nem ér büntetőt… (She)
Ausztráliában sem viccelhették el a szilvesztert, a Western Sydney Wanderers–Adelaide United bajnokit vezető bíró ugyanis minden bizonnyal másnapossággal küzdött. Más indok nem lehet arra, miért nem adott büntetőt az alábbi jelenetet követően.
jan. 2
18:57
Másfél hónap után nyert újra a Manchester United (Infostart)
A Manchester United hazai pályán 2-1-re legyűrte a Swansea Cityt az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.
jan. 2
18:57
Tenisz: Nadal tornagyőzelemmel kezdte az esztendőt (She)
Rafael Nadal nyerte meg az Abu-Dzabiban rendezett, meghívásos férfi tenisztornát: a korábbi világelső a döntőben a kanadai Milos Raonicnál bizonyult jobbnak két játszmában.
jan. 2
19:24
Darts-vb: Így tippelnek a darts-szakértők az elődöntőkre (Agroinform)
Darts szakértőnk, a Sport TV szakkommentátora és a PDC Hungarian Fan Club adminjai kivesézték az elődöntőket.
jan. 2
19:33
Nadal nyerte a döntőt Abu-Dzabiban (Infostart)
Rafael Nadal nyerte az Abu-Dzabiban rendezett, meghívásos férfi tenisztornát: a korábbi világelső a döntőben a kanadai Milos Raonicnál bizonyult jobbnak két játszmában.
jan. 2
19:33
PSG: Ibrahimovic az angol élvonalba készül ügynöke szerint (She)
Játékosügynöke szerint Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain svéd labdarúgója a következő idényben már nem a francia élcsapatban, hanem valamelyik angol élvonalbeli együttesben fog futballozni.
jan. 2
19:51
Ibrahimovic az angol élvonalba készül (Infostart)
Játékosügynöke szerint Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-Germain svéd labdarúgója következő idényében már nem a francia élcsapatban, hanem valamelyik angol első osztályú együttesben fog futballozni.
jan. 2
19:51
Africa Race: párhuzamos nyomok – eltévedések (She)
A navigáció eddig is fontos volt, de szombaton főszerep jutott neki. Ezzel együtt a navigátoroknak is. Bunkoczi László és Czeglédi Péter azonban jól oldotta meg a feladatát – a magyar egységeknek nem okozott gondot az Africa Race ötödik szakasza. Szalay Balázsék az autós mezőnyben a hatodik, Kovács Miklósék a kamionosok között a negyedik helyen teljesítették.
jan. 2
19:53
Anglia: szenzációs szériát épít a Middlesbrough (She)
Az éllovas Middlesbrough a mögötte haladó Derby Countyt is legyőzte (2–0), és szombati sikere révén immár négypontnyi az előnye az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság (Championship) tabelláján – ráadásul egy meccsel kevesebbet játszott vetélytársainál.
jan. 2
19:55
Női kézi NB I: a Fradi 16 gólos győzelemmel kezdte az évet (She)
A Ferencváros 34–18-ra nyert a Mosonmagyaróvár vendégeként a női kézilabda NB I szombati mérkőzésén.
jan. 2
19:57
Real Madrid: a blancók sztárja lelépne, de valamit már tud? (She)
Spanyol lapértesülések szerint a Rafa Benítez irányítása alatt a Real Madrid kispadjára „száműzött” Isco megelégelte a pad melegítését, és a csapattársainak elmondta, távozni akar. Állítólag azonban hamar meggyőzték a maradásról egy mondattal…
jan. 2
20:27
NFL: „Dinoszaurusz? Kamu! Sellők? Simán!” – az év nyilatkozata (She)
William Hayes, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő St. Louis Rams játékosa megvárta az év utolsó napját 2015 legjobb nyilatkozatával. Minden szava kincs.
jan. 2
20:45
PL: a Watford a 82. percig vezetett, de nyert a Man. City (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 20. fordulójában a Manchester City nagyszerű hajrájának köszönhetően 2–1-re nyert a Watford otthonában, ezzel tapad a listavezető Arsenalra.
jan. 2
20:47
Tour de Ski: az esélyesek törtek az élre a második szakaszon (She)
A svájci Lenzerheidében férfi 30 és női 15 km-es klasszikus stílusú tömegrajtos versennyel folytatódott a sífutók idei Tour de Ski-sorozata. Előbbieknél a norvég Martin Johnsrud Sundby, utóbbiaknál pedig honfitársnője, Therese Johaug nyerte meg a szakaszt.
jan. 2
21:03
Női kézilabda NB I - Vendégként nyert a Ferencváros (Infostart)
A címvédő Ferencváros magabiztos, 16 gólos győzelmet aratott a Mosonmagyaróvár otthonában a női kézilabda NB I szombati mérkőzésén.
jan. 2
21:21
Elhunyt az 1976-os olimpia legtechnikásabb ökölvívója (Infostart)
Rákbetegségben 59 évesen elhunyt Howard Davis, az 1976-os olimpia könnyűsúlyú bajnoka, akit a montreali ötkarikás játékokon a legtechnikásabb bokszolónak választottak. Az amerikai öklöző halálhírét családja közölte.
jan. 2
21:21
Francia Kupa: Inter-imádó nevenincs klub óriási sikere (She)
A harmadik ligás Chambly szolgáltatta a labdarúgó Francia Kupa szombati játéknapjának meglepetését: a Párizs közeli kisváros csapata 4–1-re legyőzte az élvonalbeli Reimst, és bejutott a legjobb 32 közé.
jan. 2
21:23
Mol Liga: elfogyott az újvárosi fifika a Volán kapuja előtt (She)
A jégkorong Mol Liga szombati játéknapján a Fehérvár AV 19 2–1-re nyert a helyzeteivel nem jól sáfárkodó Dunaújváros otthonában.
jan. 2
21:39
Videó: Lampard fél kézzel is elkapta a repülő fagylaltot! (She)
Frank Lampard saját közösségi oldalán posztolta, ahogyan elkap egy gombóc repülő fagylaltot. Jutalma az édességen kívül kislánya kommentárja volt. „Ő az én apukám!” – mondta büszkén Lampard gyermeke.
jan. 2
22:15
Videó: héjastól ette meg a görögdinnyét egy krikettmeccs alatt (She)
Egy ausztrál krikettmérkőzés fiatal nézője nem mindennapi módon fogyasztotta el görögdinnyéjét a lelátón. A kamerák rögtön ki is szúrták, és ezután hamar elvonta a figyelmet a pályáról és a játékosokról. Egy biztos, a kisfiú farkaséhes lehetett!
jan. 2
22:33
La Liga: ismét Atlético-játékosé az év első gólja (She)
Az Atlético Madrid 1–0-ra nyert hazai pályán az utolsó helyen álló Levante ellen, ezzel a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság élére állt.
jan. 2
22:35
Real Madrid: kisebb ijedelem az edzésen Benzema miatt (She)
Karim Benzema bokáját ápolni kellett a Real Madrid szombati edzésén, de utóbb kiderült: a francia labdarúgó sérülése nem súlyos.
jan. 2
22:51
Videó: rasszista inzultus érte Neymart az Espanyol-meccsen (She)
A barcelonai derbin gól nélküli döntetlenre végzett az Espanyol otthonában a Barcelona a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 18. fordulójában. Amikor Neymar labdához ért, a hazai drukkerek egy csoportja majomhuhogással gúnyolta. Az esetet követően Gerard Piqué ingerülten nyilatkozott csapattársa védelmében.
jan. 2
23:09
Africa Race - Szalayék már a nyolcadik helyen (Infostart)
A hatodik helyen zárta a szombati ötödik szakaszt, összesítésben pedig már a nyolcadik helyen áll a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a klasszikus Dakar-útvonalon haladó Afrika Race nemzetközi terepraliversenyen.
jan. 2
23:09
Darts-vb: Anderson szettet sem veszített, Lewisszal döntőzik (She)
Az ötödik kiemelt Adrian Lewis 6:3-ra legyőzte Raymond van Barneveldet a londoni dartsvilágbajnokság elődöntőjében, ezzel bejutott a vasárnapi fináléba, amelyben a címvédő Gary Andersonnal találkozik, aki kilencnyilast dobott, és 6:0-ra megverte Jelle Klaasent.
jan. 2
23:11
Arsenal: Mennyiség helyett nívó – Wenger az igazolásokról (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Premier League) vezető Arsenal menedzsere, Arsene Wenger egy, maximum két játékost szerződtetne a télen. A francia szakember reméli, hogy a következő tíz napban meglesz az első igazolás.
jan. 2
23:27
Jégkorong MOL Liga - Dunaújvárosban nyert a Fehérvár (Infostart)
A Fehérvár 2-1-es győzelmet aratott a megyei rivális Dunaújváros vendégeként a jégkorong MOL Liga szombat esti mérkőzésén.
jan. 2
23:27
Respekt 2015: elismerés az ápolónőnek (She)
Sándor Mária ápolónő kapta meg először a Népszabadság által alapított díjat, amely azért jött létre, hogy elismerésben részesíthesse az adott év társadalmi, gazdasági és kulturális életének egy meghatározó személyiségét.
jan. 2
23:45
NS: Elek Diósgyőrben vagy Fehérváron landolna – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.
jan. 2
23:47
Darts-vb: erre vártunk, Anderson kilencnyilast dobott – videó (She)
A címvédő Gary Anderson kilencnyilas kiszállót dobott a holland Jelle Klaasen ellen a londoni dartsvilágbajnokság elődöntőjének első játszmájában. A skót játékos 6:0-s győzelmet aratott, és bejutott a vasárnapi fináléba, melyben – akárcsak 2011-ben – az angol Adrian Lewis lesz az ellenfele.

Keresés