2016. január 22. péntek

jan. 22
14:48
Hódeszka: A dupla tört korlátot gappeltem – Gyarmati Panka (She)
Mint arról beszámoltunk, hatalmas bravúrt elérve Gyarmati Panka világkupafutamot nyert a hódeszkások slopestyle (trükkös akadályverseny) szakágának kaliforniai versenyén. A magyar versenyző erősen szakmai értékelést is adott a gyakorlatáról.
jan. 22
14:57
Vízilabda: Az aranyérem és az olimpia kvóta a tét női válogatottunk számára (Agroinform)
A szerbiai női vízilabda Európa-bajnokság fináléjában Bíró Attila tanítványai Hollandiával mérik össze erejüket.
jan. 22
15:06
Schirilla György Balatonfürednél úszik szombaton (Infostart)
Ifjabb Schirilla György szombaton úszóbemutatót tart Balatonfüreden a jeges Balatonban.
jan. 22
15:06
Alpesi sí: Svindalé a kitzbüheli szuper-óriásműlesiklás (She)
Az esélyeknek megfelelően a norvég Aksel Lund Svindal nyerte meg pénteken a férfi alpesi sízők Kitzbühelben rendezett világkupaversenyét a szuper-óriásműlesiklók között, ezzel növelte előnyét az összetett pontversenyben is.
jan. 22
15:24
Rp. gyorskorcsolya Eb: a férfiak minden távon továbbjutottak (She)
A három magyar férfi induló mindhárom távon továbbjutott a pénteki selejtezőkből a rövid pályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságán.
jan. 22
15:26
Férfi kézi Eb: ennyit arról, hogy kidőltek a német szélsők (She)
Ahhoz képest, hogy első középdöntős ellenfelünk, Németország keretéből sorra estek ki a szélsők a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság rajtja előtt, a legtöbb gólt Dagur Sigurdsson együttese lőtte szélről a csoportkörben.
jan. 22
15:33
Átigazolás: 190 millió és Ronaldo/Bale/Benzema lehet Neymar ára? (Agroinform)
A Marca értesülései szerint Florentino Pérez kész lenne gigantikus összeget kifizetni a brazil futballistáért.
jan. 22
16:09
Póta és Pergel a legjobb 32 között (Metropol)
Lovas Petra és Madarász Dóra viszont búcsúzott az első körben a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség World Tour-sorozatának idei első versenyén.
jan. 22
16:18
Brazília: Ronaldinho a jövőjéről beszélt; ezért ő a legmenőbb (She)
Ronaldinho futballcsapat nélkül maradt, és a márciusban már 36. születésnapját ünneplő brazil egyelőre nem döntött, hol folytatja. Hamarosan közelebb kerülünk az igazsághoz, előtte azonban van egy kis dolga…
jan. 22
16:20
DVTK: a korábbi vezetőedző visszatért a diósgyőri klubhoz (She)
A Diósgyőri Labdarúgó Akadémia igazgatójaként visszatért a DVTK-hoz Benczés Miklós, a csapat korábbi vezetőedzője. A 46 esztendős szakember február elsején áll munkába a miskolci együttesnél – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
jan. 22
16:27
Premier League: Kedvenc ellenfeléhez látogat a Liverpool (Agroinform)
A Vörösök ismét legyőzhetik az utóbbi hetekben formán kívül lévő Norwich City együttesét.
jan. 22
16:45
Giuseppe Rossi visszatér Spanyolországba (Metropol)
A 28 éves olasz középcsatár, aki csak négy mérkőzésen volt kezdő a Serie A jelenlegi idényében, a több játéklehetőség miatt távozik Firenzéből Valenciába.
jan. 22
16:54
Férfi kosár Eb: 1999 óta először juthatunk ki – sikerül? (She)
A férfi kosárlabda-válogatott Macedóniával, Nagy-Britanniával és Luxemburggal került egy Európa-bajnoki selejtezőcsoportba a 2017-es torna előtt. 1999 óta először juthat ki a csapat nagy tornára. De kijut?
jan. 22
16:56
Röplabda El: címvédő női csapatunk nyerhető csoportban (She)
Luxemburgban megtartották idei Európa-liga sorsolását. A címvédő magyar női válogatott Romániával, Szlovéniával és Görögországgal került egy csoportba, s a küzdelmek első fordulóját Magyarország rendezheti június első hétvégéjén – adta hírül a Magyar Röplabdaszövetség honlapja, a hunvolley.hu.
jan. 22
17:30
Szerbia a 9. a vízilabda Eb-n a nőknél (Infostart)
A házigazda szerbek válogatottja szerezte meg a 9. helyet, a horvát csapat pedig a 11. lett a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornáján, miután mindkét együttes nyert a pénteki helyosztón.
jan. 22
17:30
Honvéd: újabb meccs, NB III-as csapatot fogadnak (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd január 27-én, szerdán felkészülési mérkőzést vív a harmadosztályú III. Kerülettel. A Bozsik-stadionban rendezendő meccs 12 órakor kezdődik, a találkozóra ingyenes a belépés – olvasható a kispesti klub hivatalos honlapján.
jan. 22
17:32
"Győzelmi esélyekkel játszhatunk a hollandok ellen" (Infostart)
A magyar női vízilabda-válogatott tegnap 10-5-re legyőzte a világbajnoki bronzérmes olasz csapatot a belgrádi Európa-bajnokság elődöntőjében, így az aranyéremért, és egyben az olimpiai kvótáért mérkőzhet meg pénteken a hollandokkal. A férfi vízilabda-válogatott azonban 8-5-re kikapott Montenegró csapatától az elődöntőben. Győzelmi esélyekkel tudunk a hollandok ellen játszani - mondta az…
jan. 22
18:06
Videó: Doll vezényelt, látványos mozgás a Fradi játékosaitól (She)
A Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll változatos edzéseket tart a beleki edzőtáborban. A német edző a legutóbbi tréningen egy helyezkedési gyakorlatot vezényelt. A fradi.hu videója.
jan. 22
18:08
DVSC: Holman Dávid a Lokiban folytatja – hivatalos (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva négyéves szerződést kötött a Ferencváros korábbi játékosával, Holman Dáviddal – számolt be róla a debreceni klub hivatalos honlapja.
jan. 22
18:15
La Liga: Málagán vért izzadhat a Barcelona (Agroinform)
Az elmúlt években szinte mindig megnehezítette Messiék dolgát a Málaga, ám a három pont sorsa nem lehet kérdés.
jan. 22
18:24
Alpesi sí: Hirschert kizárták, de az éllovas bukott (She)
Hármas francia siker született Kitzbühelben, a férfi alpesi síelők kombinációs világkupaversenyében. A győzelmet Alexis Pinturault szerezte meg, úgy, hogy közben a két nagyágyú egyike sem kapott pontot.
jan. 22
18:26
Férfi kézi Eb: Németország–Magyarország – ÉLŐ (She)
A magyar válogatott a németek ellen vívja első középdöntős mérkőzését a Lengyelországban zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon. Kövesse figyelemmel a találkozó alakulását élő, szöveges tudósításunk segítségével!
jan. 22
18:28
UEFA: az Eb-n már alkalmazzák a gólvonal-technológiát (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága jóváhagyta a gólvonal-technológia alkalmazását a nyári Európa-bajnokságon, illetve a Bajnokok Ligája következő idényének egyenes kieséses szakaszában.
jan. 22
18:30
Videó: Fabregas ledöbbent, ezt mondta neki a biztonsági (She)
Cesc Fabregas, a Chelsea spanyol középpályása nem tartozik az Arsenal-drukkerek kedvencei közé, miután a barcelonai kitérő után a rivális „kékekhez” szerződött. A spanyol már meg sem lepődik, midőn a szurkolók szidják, amikor azonban egy biztonsági ember hívta „kígyónak”, ledöbbent. Érthetően…
jan. 22
18:33
Zöld utat kapott a gólvonal-technológia (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség még nem döntötte el, hogy melyik cég eszközeit veszik igénybe a franciaországi Eb-n.
jan. 22
18:42
A franciák is ott lehetnek a vízilabda olimpiai selejtezőn (Infostart)
A francia válogatott végzett a hetedik helyen a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornáján, ezzel megszerezte az utolsó helyet, amely még olimpiai selejtezőt ér.
jan. 22
18:42
Békéscsaba: négy mérkőzést játszanak Törökországban (She)
A Békéscsaba NB I-es labdarúgócsapata a tervek szerint négy felkészülési mérkőzést játszik törökországi edzőtáborozása alatt.
jan. 22
18:44
NS Hosszabbítás: Vissza a csúcsra! – Räikkönen-interjú (She)
Hosszabbítás: a Nemzeti Sport szombati mellékletéből ajánljuk.
jan. 22
18:46
Vízi Eb: megvannak a kalapok, így juthatunk ki az olimpiára (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott tegnapi, Montenegró elleni veresége egyben azt is jelentette, hogy lemaradt a közvetlen, olimpiai kvalifikációs helyről, amit így a montenegróiak kaparintottak meg a belgrádi Eb-n.
jan. 22
19:00
UEFA: az Eb-n már alkalmazzák a gólvonal-technológiát (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága jóváhagyta a gólvonal-technológia alkalmazását a nyári Európa-bajnokságon, illetve a Bajnokok Ligája következő idényének egyenes kieséses szakaszában.
jan. 22
19:02
Felkészülés: a Puskás Akadémia négy góllal nyert (She)
A Spanyolországban edzőtáborozó Puskás Akadémia labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4–0-ra nyert a kínai Hopej China Fortune ellen.
jan. 22
19:04
Vízi Eb: az olaszok fordulatos meccsen nyertek bronzérmet (She)
Görögország végzett a Szerbiában zajló női vízilabda Európa-bajnokság 5. helyén, miután a helyosztón szétlövésben legyőzte Oroszországot.
jan. 22
19:09
Bulvár: A Tetrisbajnokságoké a jövő (Agroinform)
A világ egyik legnépszerűbb játékára nemsokára akár fogadásokat is lehet kötni a fogadóirodáknál.
jan. 22
19:54
Felkészülés: a Szeged és a Sopron is kikapott (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Szeged 2011 és a Soproni VSE is elveszítette pénteki felkészülési mérkőzését.
jan. 22
19:56
Férfi kézi Eb: a németektől is simán kikaptunk (She)
A csoportkört a dánok elleni súlyos vereséggel záró magyar válogatott 29–19-re kikapott a németektől a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon, a középdöntő első fordulójában.
jan. 22
20:12
Ezek az országok indulhatnak olimpiai kvótáért vízilabdában (Infostart)
A férfiak és egy kivétellel a nők mezőnyében is eldőlt, mely csapatok vehetnek részt a tavaszi olimpiai selejtező tornán, amelyről négy-négy válogatott szerez majd utolsóként riói indulási jogot.
jan. 22
20:12
Vízi Eb: Magyarország–Hollandia döntő – ÉLŐ (She)
Ma, 20.15-kor Európa-bajnoki döntőt játszik a magyar női vízilabda-válogatott. Az ellenfél Hollandia lesz, amely a nyitó találkozón két negyed alatt elintézett minket. Kövesse a mérkőzést folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
jan. 22
20:14
Kézilabda: Németország-Magyarország 29-19 (Infostart)
A magyar válogatott tíz góllal, 29-19-re kikapott a német csapattól a lengyelországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének első fordulójában.
jan. 22
20:21
Tízgólos vereséggel kezdte a magyar csapat a középdöntőt (Metropol)
A lengyelországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda EB középdöntőjében a magyar férfiválogatott 29-19-re kapott ki a németektől.
jan. 22
20:30
Tízgólos vereséggel kezdte a magyar csapat a középdöntőt (Infostart)
Tízgólos, 29-19-es vereséggel kezdett a lengyelországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében a magyar férfiválogatott, amely a németekkel szemben maradt alul a pénteki első fordulóban.
jan. 22
20:30
Videó: „Jó vagyok hátulról” – a szépség belebakizott az interjúba (She)
Az ausztrál teniszező, Daria Gavrilova pályafutása eddig legnagyobb sikerét aratta, miután az Australian Open női egyes versenyének harmadik fordulójában 6:4, 4:6, 11:9-re legyőzte a francia Kristina Mladenovicot. A 2014-ig orosz színekben versenyző 21 éves hölgy a játékát értékelte a mérkőzés utáni interjúban, amikor váratlanul belebonyolódott egy mondatba.
jan. 22
20:32
Eb-döntő: Magyarország-Hollandia (Infostart)
Európa-bajnoki döntőt játszik a magyar női vízilabda-válogatott Belgrádban a hollandokkal.
jan. 22
20:48
Tízgólos vereséggel kezdte a magyar kézilabdacsapat a középdöntőt (Infostart)
Tízgólos vereséggel kezdett a lengyelországi olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében a magyar válogatott, amely a németekkel szemben maradt alul a pénteki első fordulóban.
jan. 22
20:48
Férfi kézi Eb: „Valamiért nem tudunk tökösen kimenni a pályára!” (She)
A csoportkört a dánok elleni súlyos vereséggel záró magyar válogatott 29–19-re kikapott a németektől a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon, a középdöntő első fordulójában. Az NSO Tv helyszíni tudósítójának Nagy Kornél és Bartucz László értékelte a mérkőzést.
jan. 22
20:50
A görög vízilabdásoké az ötödik hely a nőknél (Infostart)
A görög válogatott végzett az ötödik helyen a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság női tornáján, miután a pénteki helyosztón büntetőkkel legyőzte az orosz csapatot.
jan. 22
20:52
Jóváhagyta az UEFA a gólvonal-technológia alkalmazását (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) végrehajtó bizottsága jóváhagyta a gólvonal-technológia alkalmazását a nyári Európa-bajnokságon, illetve a Bajnokok Ligája következő idényének egyenes kieséses szakaszában.
jan. 22
21:06
Arsenal: Rosicky hamarosan visszatérhet a pályára (She)
Hamarosan visszatérhet a Premier League-ben szereplő Arsenalba a cseh válogatott Tomás Rosicky.
jan. 22
21:08
NB II: a korábbi németországi légiós Mezőkövesden folytatja (She)
A Mezőkövesd NB II-es labdarúgócsapata a tavaszi szezonra kölcsönvette a DVSC-Tevától Sós Bencét és Szilvási Pétert.
jan. 22
21:10
Jégkorong Mol Liga: Újpesten nyert a sereghajtó (She)
A Brassó egygólos győzelmet aratott Újpesten a jégkorong Mol Liga pénteki játéknapján. A mezőny másik erdélyi csapata, a Csíkszereda már az első harmadban háromgólos előnybe került Dunaújvárosban, de végül csak hosszabbításban tudott nyerni.
jan. 22
21:12
Férfi kézi: „Az Eb után leteszem a szerződésem az elnök asztalára” (She)
Talant Dujsebajev, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya újfent magára vállalta a felelősséget a németektől elszenvedett vereséget követően. A szakember elmondta, a torna után leteszi a szerződését az elnökség, illetve az elnök asztalára, de ha rajta múlik, szívesen folytatja a munkát a csapattal, mert látja benne a fejlődés lehetőségét.

Keresés