2016. január 24. vasárnap

jan. 24
15:24
NFL: Peyton Manning–Tom Brady 17. alkalommal – talán utoljára (She)
Hétfő hajnalra kiderül, ebben a szezonban melyik két csapat játssza a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjét, az 50. Super Bowlt. Előtte azért persze most is jelentkezik a Red Zone. Este mindkét mérkőzésről élő tudósítással jelentkezünk!
jan. 24
15:26
Rp gyorskorcsolya Eb: Liu Shaolin ezüstérmes összetettben (She)
Liu Shaolin Sándor ezüstérmes lett egyéni összetettben és a magyar váltóval is a második helyen végzett rövidpályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságán vasárnap.
jan. 24
15:28
Vívó-vk: nem lesz ott a magyar női párbajtőrcsapat Rióban (She)
Nem ért el kiemelkedő eredményt a magyar női párbajtőrcsapat a barcelonai világkupaversenyen, ezzel eldőlt, hogy ebben a szakágban csak egyéniben lehet magyar résztvevője a riói olimpiának.
jan. 24
15:33
La Liga: Újabb könnyű feladat előtt Zidane-ék (Agroinform)
A francia mester harmadik megmérettetése is nagyon könnyű feladatnak ígérkezik a Real Madrid kispadján.
jan. 24
15:42
Nem lesz ott a magyar női párbajtőrcsapat az olimpián (Infostart)
Nem ért el kiemelkedő eredményt a magyar női párbajtőrcsapat a barcelonai világkupaversenyen, ezzel eldőlt, hogy ebben a szakágban csak egyéniben lehet magyar résztvevője a riói olimpiának.
jan. 24
16:00
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Ezüstérmes a magyar férfi váltó (Infostart)
A magyar férfi váltó ezüstérmet nyert a rövidpályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságának vasárnapi zárónapján.
jan. 24
16:00
Bayern: hónapokra kidőlt a védelem oszlopa – sajtóhír (She)
A Bild értesülései szerint három hónapos kihagyás vár Jérome Boatengre, a Bayern München labdarúgócsapatának német válogatott középhátvédjére.
jan. 24
16:02
Videó: tüzes büntető! Meggyújtotta a botját a svéd sztár (She)
Az orosz profi jégkorongligában nem viccelnek. A KHL All-Star-gáláján a rávezetéseknél a néhány éve az NHL-ben (Edmontonban) is megforduló svéd Linus Omark gondolt egy merészet és meggyújtotta a botját. Bár a közönséget lenyűgözte a látvány, a kapust ezzel a trükkel sem sikerült átverni. Pedig ha ez nem ér gólt, akkor mi?
jan. 24
16:04
Sílövő-vk: izgalmas hajrában dőlt el a férfiváltó (She)
Vasárnap a férfi és női váltóversennyel folytatódott a sílövők világkupa-sorozata az olaszországi Antholzban. Előbbieknél a győzelmet az oroszok, utóbbiaknál pedig a franciák szerezték meg.
jan. 24
16:06
MU: „Az ötvenes években játszott így a csapat” (She)
A Manchester United korábbi ügyvezető igazgatója, David Gill szerint a „vörös ördögök” jelentősen alulteljesítenek a szezonban, ami szerinte a csapat játékstílusával van összefüggésben.
jan. 24
16:18
Férfi kosár: Hangáék sorozatban hét bajnoki sikernél (She)
Sorozatban hetedszer nyert Hanga Ádám csapata, a Laboral Kutxa a spanyol kosárlabda-bajnokságban. A magyar légiós az Andorra elleni 95–83-as siker során is a baszk együttes egyik legjobbja volt.
jan. 24
16:36
PL: Howard gyógyszere újra elgurult, kikapott az Everton (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójában az Everton 2–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a kiesés elől menekülő Swansea-tól – többek közt Tim Howard miatt.
jan. 24
16:45
Lemarad az olimpiáról a magyar női párbajtőrcsapat (Metropol)
Egyéniben Szász Emese riói kvótát érő helyen áll. A kvalifikációs időszak márciusban zárul.
jan. 24
16:45
Tipp: Nyolc közé juthat a magyar felmenőkkel büszkélkedő teniszes (Agroinform)
A pénzünk több, mint dupláját nyerhetjük vissza, ha Johanna Konta a nyolcaddöntőben legyőzi Jekatyerina Makarovát.
jan. 24
16:47
Ezüstérmes a magyar férfi váltó (Metropol)
A magyar férfi váltó ezüstérmet nyert a rövidpályás gyorskorcsolyázók Szocsiban zajló Európa-bajnokságának vasárnapi zárónapján.
jan. 24
16:54
Ezt csodálták a magyar pólós lányokon Manherczék (Infostart)
Nagyon gratulálunk a női vízilabda-válogatottnak, a férfi csapat együtt nézte a hollandok elleni döntőt az Európa-bajnokságon - mondta Manhercz Krisztián az InfoRádió kérdésére Belgrádban.
jan. 24
16:54
Videó: „Ő az egyik legjobb” – Henry megint nem bírt magával (She)
Thierry Henry szakkommentátori karrierje legalább olyan fényes, mint a futballpályafutása. A francia általában képtelen palástolni az érzelmeit és uralni a mimikáját a stúdióban, legutóbb akkor alkotott, amikor élő adásban hallotta, hogy menesztették Brendan Rodgerst a Liverpooltól. Most az a mondat hangzott el: „Gareth Barry az egyik legjobb angol futballista, aki valaha pályára lépett!” Henry…
jan. 24
16:56
Bundesliga: Kleinheisler a kispadon a Schalke ellen (She)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 18. fordulójának vasárnapi játéknapján Kleinheisler László csapata, a Werder Bremen a Schalkéhoz látogat. A brémai csapatban a magyar válogatott középpályás a kispadon kap helyet. A találkozó 17.30 órakor kezdődik.
jan. 24
17:12
Serie A: 4–2-re nyert a Napoli, Balogh nélkül söpört a Palermo (She)
Az olasz labdarúgó Serie A 21. fordulójában Balogh Norbert a kispadról nézte végig, hogy csapata, a Palermo 4–1-re megveri az Udinesét. A listavezető Napoli marad az élen a fordulót követően is, mivel 4–2-re győzött a Sampdoria otthonában. Kínos meglepetés érte az Internazionalét, amely 1–0-ra vezetett és emberelőnyben is volt, de a kiesőjelölt Carpi a 91. percben egyenlített Milánóban, és…
jan. 24
17:30
Törökország: Dzsudzsák lejött, aztán felpörögtek az események (She)
A Dzsudzsák Balázzsal felálló Bursaspor idegenben 3–2-re legyőzte a Gaziantepsport a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában. A magyar válogatott középpályást a 62. percben cserélte le edzője, ekkor csapata még 1–0-s hátrányban volt.
jan. 24
17:48
Cselgáncs-vk - Három magyar érem Havannából (Infostart)
Karakas Hedvig és Gercsák Szabina ezüst-, míg Csoknyai László bronzérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat havannai Grand Prix-jén.
jan. 24
18:06
Kép: megtalálja a Chelsea-drukkert az arsenalosok közt? (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójában a Chelsea Diego Costa góljával megszerezte a vezetést az Arsenal elleni rangadón. A kamera a spanyol gólja után a közönséget pásztázta, és kiszúrt egy Chelsea-drukkert az „ágyúsok” fanatikusai közt. Tegyük hozzá, nem nagyon bujkált…
jan. 24
18:08
Cselgáncs-vk: három magyar érem Havannából (She)
Karakas Hedvig és Gercsák Szabina ezüst-, míg Csoknyai László bronzérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs világkupa-sorozat havannai Grand Prix-jén.
jan. 24
18:10
La Liga: botlott az Atlético, a Barcelona maradt az élen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett az utolsó fél órában emberhátrányban játszó Sevillával, így nem tudta visszaelőzni a tabella élén álló Barcelonát, pontszámban viszont utolérte az egy meccsel kevesebbet játszó katalán csapatot.
jan. 24
18:12
Síugró-vk: Prevc hibázott, Kraft ölébe pottyant a győzelem (She)
A lengyelországi Zakopanéban egyéni versennyel folytatódott a síugrók világkupa-sorozata. A győzelmet az osztrák Stefan Kraft szerezte meg, honfitársa, Michael Hayböck és a szlovén Peter Prevc előtt.
jan. 24
18:24
Primera Divisón - Már nem listavezető az Atlético (Infostart)
A forduló előtt listavezető Atlético Madrid gól nélküli döntetlent játszott a vendég Sevillával a spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 24
18:33
Husztival nyert a Frankfurt a Wolfsburg ellen (Metropol)
A magyar középpályás végigjátszotta a találkozót, amelyen a hazaiaktól Alexander Meier mesterhármast szerzett.
jan. 24
18:35
Valkusz és Udvardy az Australian Open második fordulójában (Metropol)
Az első helyen kiemelt Valkusz Máté sikerrel vette az első fordulót a juniorok versenyében az ausztrál nyílt teniszbajnokságon.
jan. 24
18:37
Már nem listavezető az Atlético (Metropol)
Döntetlen játszottak a Sevilla ellen, a Barca ráadásul egy meccsel kevesebbet is játszott.
jan. 24
19:00
Bundesliga - Husztival nyert a Frankfurt a Wolfsburg ellen (Infostart)
Az Eintracht Frankfurt Huszti Szabolccsal a soraiban izgalmas mérkőzésen nyert 3-2-re a vendég Wolfsburg ellen a német labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnapi játéknapján.
jan. 24
19:00
Videó: a ralibajnok öregúrnak öltözött, majd szerelőt hívott… (She)
A 2003-as világbajnok Petter Solberg 2012-ben befejezte ralis pályafutását, de ez persze még nem jelenti, hogy elfelejtett vezetni. A norvég legenda most egy reklám kedvéért öregúrnak álcázta magát, majd beült a Mercedesébe és szerelőt hívott, mert valami fura hangot hallott hátulról…
jan. 24
19:02
Belgium: Valdés a tízszeres bajnoknál folytatja – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak azok a hírek, amelyek szerint a Manchester Unitedtől távozó Víctor Valdés a Standard Liege-ben folytatja a pályafutását. A belga klub ezt vasárnap a hivatalos honlapján megerősítette.
jan. 24
19:04
PL: a Chelsea nyerni tudott az Arsenal otthonában (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 23. fordulójának rangadóján az Arsenal egy nullára kikapott odahaza a Chelsea-től, s ezzel a tabella harmadik helyére csúszott. A mindent eldöntő gólt Diego Costa szerezte, akiről nem sokkal előtte kiállították Per Mertesackert.
jan. 24
19:06
Asztalitenisz World Tour: tajvani és hongkongi siker egyesben (She)
A férfiaknál a tajvani Csuang Csi-jüan, a nőknél a hongkongi Tie Ja-na nyerte a vasárnapi finálét a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) World Tour-sorozatának idei első versenyén, a budapesti Tüskecsarnokban.
jan. 24
19:18
Úszó: Cseh és Jakabos is győzött 200 pillangón Genfben (She)
Cseh László és Jakabos Zsuzsanna egyaránt egy győzelmet és egy második helyet könyvelhetett el a genfi nemzetközi úszóverseny vasárnapi zárónapján.
jan. 24
19:20
Tenisz: orrműtét vár Halepre, márciusban visszatérne (She)
Orrműtét miatt kihagyja a februári versenyeket Simona Halep, a női világranglistán második román teniszező.
jan. 24
19:36
Bundesliga: 1618 napja nem volt ilyen, Kleinheisler a kispadról nézte (She)
A Werder Bremen meglepetésre 3–1-re legyőzte Gelsenkirchenben a Schalkét a német labdarúgó Bundesliga 18. fordulójának záró mérkőzésén. Kleinheisler Lászlót edzője a kispadra nevezte, a brémaiak magyar légiósát nem cserélték be.
jan. 24
19:38
Eurofutball: a Feyenoordon a bombagól sem segített – videó (She)
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a Panathinaikosz idegenben 2–0-ra legyőzte a Levadiakoszt. Az athéni csapat második gólját Michael Essien szerezte, aki ezt megelőzően 2013 júniusában, még a Real Madrid játékosaként talált be bajnoki mérkőzésen.
jan. 24
19:45
Kikapott az Arsenal, már nem listavezető (Metropol)
A Chelsea idegenben tudott nyerni, igaz az Ágyúsok emberhátrányban voltak több mint 70 percig.
jan. 24
19:54
EBEL: gólt sem kapott, hengerelt Szlovéniában a Volán (She)
A Fehérvár AV 19 4–0-ra legyőzte idegenben a szlovén Olimpija Ljubljanát az osztrák jégkorongliga (EBEL) alsóházi középszakaszának második fordulójában.
jan. 24
19:56
Női kézilabda NB I: nem történt meglepetés Érden (She)
Az Érd 34–20-ra nyert hazai pályán a sereghajtó Budaörs ellen a női kézilabda NB I 15. fordulójának záró mérkőzésén.
jan. 24
20:03
Cseh és Jakabos is győzött 200 pillangón (Metropol)
Mindketten a genfi nemzetközi úszóversenyen vettek részt.
jan. 24
20:12
Premier League - Kikapott az Arsenal és már nem listavezető (Infostart)
A több mint 70 percen keresztül emberhátrányban futballozó Arsenal hazai pályán egygólos vereséget szenvedett a címvédő Chelsea-től az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának vasárnapi rangadóján.
jan. 24
20:12
Férfi kézi Eb: nyertek a németek, még élnek a reményeink (She)
A német válogatott 30–29-re legyőzte az oroszokat a lengyelországi férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében.
jan. 24
20:14
Cseh és Jakabos is győzött 200 pillangón Genfben (Infostart)
Cseh László és Jakabos Zsuzsanna egyaránt egy győzelmet és egy második helyet könyvelhetett el a genfi nemzetközi úszóverseny vasárnapi zárónapján.
jan. 24
20:14
Eurorögbi: túlélő BK-címvédő, öt angol a negyeddöntőben (She)
A rögbi Bajnokok Kupájába öt angol együttes jutott be a negyeddöntőbe, a rajthoz álló hat klubjuk közül egyedül a Bath maradt ki a jóból. A Saracens a mezőnyből egyedüliként maradt hibátlan a csoportkör végére, miután a Leicester Tigers kikapott annak a francia SF Paris-nak a vendégeként, amellyel a kiemelés szeszélyének köszönhetően majd a negyeddöntőben is összefut.
jan. 24
20:16
Ez történt Kleinheisler László első Bundesliga-meccsén (Infostart)
A Werder Bremen 3-1-re győzött a Schalke vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén.
jan. 24
20:16
La Liga: Neville irányításával képtelen nyerni a Valencia (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 21. fordulójában a Valencia idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Deportivo La Corunával. A vendégek a 93. percben mentettek pontot Álvaro Negredo fejesének köszönhetően.
jan. 24
20:30
Úszás: Hosszú Katinka arannyal zárt Nizzában (She)
Hosszú Katinka öt döntőjéből egyben diadalmaskodott a nizzai nemzetközi úszóverseny vasárnapi zárónapján.
jan. 24
20:32
PL: Costa okos, megint miatta küldték ki a játékosomat… – Wenger (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójának rangadóján az Arsenal 1–0-s vereséget szenvedett a Chelsea-től. A mindent eldöntő gólt Diego Costa szerezte, akiről nem sokkal előtte kiállították Per Mertesackert, Arsene Wenger, az „ágyúsok” menedzsere úgy látta, a spanyol csatár szándékosan esett olyan látványosat…

Keresés