2016. január 9. szombat

jan. 9
20:12
Serie A: ez ám a ráadás! Három gól a 92. perc után a Fiorentina–Lazión (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 19. fordulójában a Lazio 3–1-re nyert a Fiorentina otthonában. A mérkőzésen a 92. percig csupán egy gólt láthattak a nézők...
jan. 9
20:14
Női kosár NB I: szekszárdi bravúr a PINKK-Pécs ellen (She)
Az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság 11. fordulójában a Szekszárd négy ponttal nyert a PINKK-Pécsi 424 vendégeként. Az Uniqa Sopron nem kegyelmezett vendéglátójának, az ELTE-BEAC Újbudának, a PEAC-Pécs a Vasas Akadémia otthonában igazolta a papírformát, a Győr pedig otthon a Zalaegerszeggel szemben.
jan. 9
20:16
Férfi kosár NB I: 112 ASE-pont, ZTE-, Pécs- és Sopron-siker (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszában, a 13. fordulóban a listavezető Atomerőmű SE Pakson 112–76-ra nyert a MAFC ellen. A ZTE tíz ponttal győzött Nyíregyházán. Fölényes sikert aratott a PVSK a Jászberény ellen, a Sopron a Kaposvárt győzte le.
jan. 9
20:30
Női kézi BL: egy gól döntött a Vardar–CSM rangadón (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének első fordulójában a Vardar Szkopje fontos győzelmet aratott: a macedón bajnok az ötgólos Andrea Lekics vezérletével egy góllal legyőzte a CSM Bucuresti-et. A vendégeknél Isabelle Gulldén nyolc találatig jutott, ezzel ő volt a meccs legeredményesebb játékosa. A Vardar egy pontra megközelítette az élen álló Buducsnoszt, Győri ETO párost. A 2.…
jan. 9
20:32
Videó: hogy lehet ilyen pontosan kilőni a jobb felső sarkot? (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban a Lyon 4–1-re legyőzte a Troyes-t. A meccs talán legszebb gólját Jordan Ferri szerezte, ezzel a találattal lett 3–1 az állás.
jan. 9
20:34
La Liga: az egyik sevillai otthon nyert, a másik idegenben kikapott (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának szombati mérkőzésén a Sevilla Kevin Gameiro duplájával 2–0-ra legyőzte hazai pályán az Athletic Bilbaót, míg a Betis 1–0-ra kikapott a Getafe vendégeként. A francia támadó az első góljánál Vitolo passzából továbbított a kapuba, míg a másodiknál egy jogtalannak látszó büntetőt értékesített.
jan. 9
20:48
FA-kupa: Rooney a 93. percben 11-esből döntött – kiszenvedték (She)
A Manchester United hazai pályán Wayne Rooney kései, tizenegyesből szerzett góljával győzte le 1–0-ra az FA-kupa 3. fordulójában a Sheffield Unitedet.
jan. 9
20:50
Női kézi KEK: idegenben eldöntötte a továbbjutást az Érd (She)
A női kézilabda KEK nyolcaddöntőjének első mérkőzésén az Érd kiütéssel nyert a holland Sercodak Dalfsen ellen idegenben 27–15-re, és ezzel gyakorlatilag eldöntötte a továbbjutást a jövő heti visszavágó előtt.
jan. 9
20:52
Vízi Eb: több mint tízezer néző a rangadón; a mieinkért is szoríthatunk (She)
Vasárnap kezdetét veszi a belgrádi vízilabda Európa-bajnokság. Még minden csendes az eseménynek otthont adó „helyi BS-ben”. Holnap azonban minden más lesz: a magyar női válogatottra akár sorsdöntőnek is nevezhető mérkőzés vár. A férfiak csúcsmeccsén meg rekordnézőszám.
jan. 9
21:06
Férfi kosár NB I: a Fehérvár 33 ponttal győzött a Szeged ellen (She)
A férfi kosárlabda NB I alapszakaszában, a 13. fordulójában a TLI-Alba Fehérvár 33 ponttal győzött otthon a Naturtex-SZTE-Szedeák ellen.
jan. 9
21:08
Videó: Bale beindult, mesterhármas a Realban (She)
Az alábbi összeállításban a Real Madrid–Deportivo La Coruna spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzés góljait nézhetik meg!
jan. 9
21:24
Haladás: bosnyák szupertheteséget is tesztel a csapat (She)
„Bosnyák szupertehetséget tesztel a Haladás" – írja a Haadás hivatalos honlapja. Két 21 éves támadó, a kolumbiai Joan Jaramillo és a bosnyák Mihajlo Savanovic szerepel próbajátékon a csapatnál.
jan. 9
21:42
Haladás: bosnyák szuperteheteséget is tesztelnek (She)
„Bosnyák szupertehetséget tesztel a Haladás” – írja a szombathelyi klub hivatalos honlapja. Két 21 éves támadó, a kolumbiai Joan Jaramillo és a bosnyák Mihajlo Savanovic szerepel próbajátékon a csapatnál.
jan. 9
21:44
Videoton: Bukarestbe szerződhet a távozó csatár (She)
Macedón sajtóinformációk szerint a Dinamo Bucuresti szívesen látná a soraiban a Videotontól távozó Mirko Ivanovszkit.
jan. 9
22:00
EBEL: az edzőváltás utáni első meccsen nem szerzett gólt a Volán (She)
A hét közben edzőt cserélő Fehérvár AV 19 hazai pályán 1–0-s vereséget szenvedett a Bozentől az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) 41. fordulójában.
jan. 9
22:02
Síugrás: rendkívül kis különbség döntött Willingenben (She)
A németek nyerték meg a síugrók willingeni csapat vk-versenyét. Az Andreas Wank, Andreas Wellinger, Richard Freitag, Severin Freund összetételű együttes mindössze hat tizeddel bizonyult jobbnak a norvégoknál.
jan. 9
22:18
Africa Race: Szalayt hajtotta a vére a Kamaz után (She)
Jó kis szakasz volt – olyan, amelynek a végén mindenki mosolygott. Na jó, majdnem mindenki, ugyanis az a négy motoros biztos nem, aki a céltól tíz kilométerre egymás után bukott a pálya ugyanazon részén. Szerencsére kisebb sérülésekkel (a motorosoknál a vállficam és a kulcscsonttörés annak számít) megúszták a baleseteket, s mindannyian két keréken érkeztek meg Saint Louisba. A színes-szagos,…
jan. 9
22:27
Halálos baleset a Dakar-ralin (Metropol)
A francia Lionel Baud vezette autó még bolíviai területen elütött egy 63 éves férfit.
jan. 9
22:36
Ötgólos győzelemmel kezdett Zidane a Real Madrid élén (Infostart)
A Real Madrid 5-0-ra nyert a Deportivo ellen a spanyol labdarúgó-bajnokságban. Ez volt Zinedine Zidane első meccse vezetőedzőként a csapat élén.
jan. 9
22:36
La Liga: a Real Madrid gálával köszöntötte Zidane-t a kispadon (She)
Zinedine Zidane bemutatkozó mérkőzésén a Real Madrid a mesterhármast szerző Gareth Bale kiváló teljesítményének köszönhetően 5–0-ra legyőzte a Deportivo La Corunát.
jan. 9
22:38
Videó: Priskinnek sikerült, a Milan-játékos elrontotta (She)
Közel járt a gólszerzéshez Carlos Bacca, az AC Milan kolumbiai labdarúgója a Roma elleni olasz bajnoki labdarúgó-mérkőzésen 1–1-es állásnál. A helyzet hasonlít ahhoz, amelyet Priskin Tamás gólra váltott a norvégok elleni Eb-pótselejtezőn.
jan. 9
23:12
Serie A: a Roma hazai pályán sem bírt a Milannal (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 19. fordulójában a Roma hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott az AC Milannal.
jan. 9
23:30
Ligue 1: 34 éves, 7 hónapos – és először kezdett az élvonalban… (She)
A csodásan szereplő újonc Angers visszavette a második helyét a francia labdarúgó-bajnokságban a Monacótól, miután hazai pályán 2–0-ra legyőzte a negyedik helyezett Caent, amely esetleges sikerével előzhetett volna.
jan. 9
23:48
Dakar 2016: Sainz nyert, de Loeb az élen; halálos baleset (She)
Az autósoknál a spanyol Carlos Sainz nyerte a hetedik szakaszt a dél-amerikai terepen zajló Dakar-ralin.
jan. 9
23:50
NS: lesújtó problémák és nagy lehetőségek – vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

Keresés