2015. szeptember 11. péntek

szept. 11
22:00
EBEL: kétgólos klagenfurti sikerrel rajtolt a Volán (She)
Az osztrák jégkorongbajnokság (EBEL) nyitó fordulójában a Fehérvár AV 19 a duplázó Sikorcin Vladislav vezérletével 3–1-re nyert a Klagenfurt otthonában.
szept. 11
22:02
Birkózó-vb: Veréb Istvánnak hat percig tartott a szereplés (She)
A vb- és Eb-bronzérmes szabadfogású Veréb első meccsén vereséget szenvedett moldovai ellenfelétől, aki ráadásul a következő körben szintén kikapott, így a magyar versenyzőnek véget is ért a Las Vegas-i vb.
szept. 11
22:36
Serena Williams nem jutott be a US Open döntőjébe (Infostart)
Bombameglepetés az amerikai nyílt teniszbajnokságon: Roberta Vinci három szettben legyőzte az első helyen kiemelt, címvédő Serena Williamset a női egyes második elődöntőjében, ezzel megakadályozta riválisát abban, hogy megcsinálja a Grand Slamet, azaz egy naptári éven belül mind a négy nagy tornán diadalmaskodjon.
szept. 11
22:36
Rg-vb: hihetetlen Kudrjavceva – tényleg vasból van az angyal! (She)
Rengeteg váratlan rontást és totális drámát hozott a stuttgarti olimpiai kvalifikációs ritmikusgimnasztika-világbajnokságon az egyéni összetett döntő: három szer után még az orosz Margarita Mamun tűnt világbajnoknak, hogy aztán az idegei már megint felmondják a szolgálatot – a sérülése miatt vasakarattal és pokoli kínokkal versenyző Jana Kudrjavceva pedig tökéletes labdagyakorlatával előzött,…
szept. 11
22:38
La Liga: Llorente gólpassza egy pontot ért, nyeretlen a Sevilla (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Sevilla idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Levantéval, így három fordulót követően még mindig nyeretlen.
szept. 11
22:54
Ligue 1: Cavani-dupla, óriási bakik, már a PSG sem hibátlan (She)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 5. fordulójának nyitó mérkőzésén a címvédő Paris Saint-Germain hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Bordeaux-val, így már nincs hibátlan csapat a 2015–2016-os szezonban.
szept. 11
22:56
Bundesliga: négy meccs után is pont nélkül a Gladbach (She)
Tovább folytatódik a Bajnokok Ligája-főtáblás Borussia Mönchengladbach rémes idénykezdete a Bundesligában. Lucien Favre együttese péntek este hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett a Hamburgtól, és továbbra is nulla ponttal áll a tabella utolsó helyén.
szept. 11
22:58
Videó: hihetetlen kapushibával veszített pontot a PSG (She)
A PSG otthon 2–2-es döntetlent játszott a Bordeaux-val a francia labdarúgó-bnajnokság 5. fordulójában. A 79. percben a párizsiak 2–1-re vezettek, amikor az emberhátrányban játszó vendégek Kevin Trapp kapus hatalmas hibája után egyenlítettek Vahbi Hazri révén.
szept. 11
23:00
Lengyelország: 8 meccs, 8 gól – Nikolics pontot mentett (She)
A Legia Warszawa hazai pályán kétgólos hátrányból felállva 2–2-es döntetlent játszott a Zaglebie Lubinnal a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ekstraklasa) nyolcadik fordulójában. A varsói csapat egyenlítő gólját a 74. percben a magyar válogatott Nikolics Nemanja szerezte, aki végigjátszotta a mérkőzést.
szept. 11
23:30
Több mint 15 ezer induló a Budapest Félmaratonon (Infostart)
Rekordot jelentő több mint 15 ezer futó nevezett a vasárnapi 30. Wizz Air Budapest Félmaratonra, amely egyben félmaratoni országos bajnokság is.
szept. 11
23:48
NS: jöhet a derbi!; birkózás és sportpolitika; sporttörténelmi arany – szombat (She)
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Keresés