2015. szeptember 2. szerda

szept. 2
19:59
PL: kritizálták, de nem sértődött meg – mosolygós válasz jött (She)
Februárban beszámoltunk róla, hogy bejárták az internetet az Aaron Lennonról készített előnytelen képek, amikor a szélsőt az Everton kölcsönvette a Tottenhamtől. Miután a liverpooli klub az átigazolási hajrában végleg megszerezte Lennont, lehetősége volt javítani a fotókon.
szept. 2
20:33
Titkos ellenőrök is lesznek a magyar-román selejtezőn (Infostart)
A magyar-román selejtezőt az UEFA kiemelt kockázatú mérkőzésnek nyilvánította, a szokásos ellenőrök mellett - mérkőzésellenőr és játékvezető-ellenőr - egy biztonsági ellenőrt is küld Budapestre, akinek a feladatai közé tartozik majd a stadion körül zajló események figyelemmel kísérése. Egy ilyen mérkőzésre érkeznek rejtett ellenőrök is, akik FARE rasszizmus elleni nemzetközi szervezetet képviselik…
szept. 2
20:33
Férfi kézi NB I: a Szeged nyolc góllal nyert Gyöngyösön (She)
A legutóbb bajnoki ezüstérmes MOL-Pick Szeged nyolcgólos különbséggel győzött a B.Braun Gyöngyös otthonában a férfi kézilabda NB I második fordulójának szerdai játéknapján.
szept. 2
20:35
Férfi kézilabda NB I - Nyolc góllal nyert a Szeged Gyöngyösön (Infostart)
A legutóbb bajnoki ezüstérmes MOL-Pick Szeged nyolcgólos különbséggel győzött a B.Braun Gyöngyös otthonában a férfi kézilabda NB I második fordulójának szerdai játéknapján.
szept. 2
20:35
Bursaspor: távozott Dzsudzsák Balázs egyik posztriválisa (She)
Távozott a Dzsudzsák Balázst is alkalmazó Bursaspor labdarúgócsapatától a 28 éves török balszélső, Ozan Ipek.
szept. 2
20:51
Női kézilabda NB I - A Győr és az FTC magabiztos győzelemmel rajtolt (Infostart)
A címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria tíz, míg a legutóbb ezüstérmes Győri Audi ETO KC tizenegy góllal győzött a női kézilabda NB I szerdai nyitófordulójában.
szept. 2
20:51
Magyar–román: „A játékosok egyből nekiugrottak a falnak” (She)
Szeptember 4-én huszonötödik alkalommal mérkőzik meg egymással a magyar és a román labdarúgó-válogatott. Háromrészes sorozatunkban felidézzük az összes érdekes találkozót az első mérkőzéstől a legnagyobb győzelmen át Dzsudzsák Balázs szabadrúgásáig.
szept. 2
21:27
Puskás-nap Manchesterben (Metropol)
"Senkinek nem volt ilyen bal lába, mint neki" - mondta Gordon Taylor, az angol profi labdarúgók szakszervezetének igazgatója.
szept. 2
21:45
Magyar taktika a románok ellen (Infostart)
A szerdai két gyakorláson már a taktika került előtérbe a románok elleni, pénteki Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésre készülő magyar labdarúgó-válogatott telki edzőtáborában.
szept. 2
21:45
Videó: ilyen öngól nincs! Végzetes felszabadító rúgás (She)
Öngól, de abból is a tragikusabb: a svéd női labdarúgó-bajnokságban a Hammarby játékosa, Helén Eke fel akart szabadítani egy veszélyes helyzetben, de nem sikerült. Az Örebro az alábbi góllal szerzett vezetést a meccsen, amelyet végül 3–1-re megnyert.
szept. 2
22:03
Magyar–román: Szalai szigorúan néz, Gera furcsán nevet – videó (She)
A magyar labdarúgó-válogatottnál szokás, hogy az igazán fontos mérkőzések előtt készítenek egy plakátot. A játékosok most is kitettek magukért. A végeredményt pénteken láthatja az érdeklődő, többek között a programfüzetben.
szept. 2
22:27
Tipp: Sima meccs előtt az írek (Agroinform)
Írország a sorozat leggyengébb együttesét idegenben is játszi könnyedséggel kiütheti.
szept. 2
22:39
US Open: megvan a férfi címvédő 101. sikere GS-tornán (She)
A címvédő Marin Cilic három szettben nyert az orosz Jevgenyij Donszkoj ellen a US Open második fordulójában. A kilencedik kiemelt horvát játékos pályafutása 101. győzelmét aratta Grand Slam-tornán. A hölgyeknél a világelső Serena Williams visszafogott teljesítménnyel is két szettben verte meg a holland Kiki Bertenset.
szept. 2
22:57
Videó: Bale lehetetlen szögből lőtt gyönyörű gólt (She)
A walesi labdarúgó-válogatott is javában készül az Eb-selejtezőkre. Az egyik edzésen Gareth Bale, a Real Madrid játékosa újfent megmutatta, milyen pazar a rúgótechnikája.
szept. 2
23:33
US Open: Serena Williams szenvedett, de továbbjutott (She)
A címvédő Serena Williams 7:6, 6:3-ra legyőzte a holland Kiki Bertenset a US Open női egyesének második fordulójában, ezzel bejutott a harmadik körbe, ahol honfitársa, az amerikai Bethanie Mattek-Sands lesz az ellenfele.
szept. 2
23:35
NS: Stieber és a jó előjel; Puskás Öcsire emlékeztek; két kézzel szórták a pénzt (She)
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Keresés