2015. szeptember 20. vasárnap

szept. 20
16:18
Videó: Totti 300! Egy gól az örökkévalóságnak (She)
Az AS Roma–Sassuolo olasz élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 36. percében – az összes tétmérkőzést figyelembe véve – megszerezte 300. gólját a fővárosiak színeiben Francesco Totti, a rómaiak ikonja. Totti egymás után 22. bajnoki szezonjában talált be a kapuba. Lesről, de megadták – a teljesítmény és az elért mérföldkő természetesen így is szenzációs.
szept. 20
16:18
Vettel nyerte a szingapúri flúgos futamot (Blikk)
Szingapúr – Ember a pályán, leálló Mercedes-motor, biztonsági autó. Sebastian Vettelről (28) szólt a Forma–1-es Szingapúri Nagydíj, Lewis Hamilton (30) pont nélkül maradt.
szept. 20
16:20
F1: Vettel győzött Szingapúrban, Hamilton kiesett (She)
Az élről induló Sebastian Vettel ért célba első helyen a Formula–1-es világbajnokság Szingapúri Nagydíján. A második helyen a Red Bull ausztrál pilótája, Daniel Ricciardo végzett, a dobogó legalsó fokára a Ferrari finn versenyzője, Kimi Räikkönen állhatott fel. A világbajnokságot vezető Lewis Hamilton ebben a kiírásban először nem szerzett pontot – a brit autója a 33. körben megadta magát. Vettel…
szept. 20
16:36
Férfi kézi BL: Szeged–Kielce élőben az NSO-n (She)
A Mol-Pick Szeged is megkezdi az átszervezett férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2015–2016-os szezonját. A Tisza-parti csapat a Talant Dujsebajev által irányított Kielcét fogadja a B-csoport 1. fordulójában.
szept. 20
16:36
Ez már biztos: Diego Costa nyugodtan verekedhet a focipályán - videó (Blikk)
A Chelsea spanyol futballistája az Arsenal ellen 2-0-ra megnyert angol élvonalbeli bajnokin kétszer is arcon ütötte ellenfelét, a francia Laurent Koscielnyt (30). Sőt még a brazil Gabriellel (24) is dulakodott, s a játékvezető csak egy sárgalapot mutatott fel neki, míg a vendégek védője pirosat kapott, amiért megrúgta őt.
szept. 20
16:36
Vettel diadala Szingapúrban, Hamilton kiesett (Metropol)
Hamilton kiesett, a második helyen Daniel Ricciardo, míg a harmadikon Kimi Räikkönen végzett.
szept. 20
16:38
PL: dél-koreai góllal nyert a Spurs – videó (She)
Második PL-meccsén győztes gólt szerzett Szon Hung Min. A Tottenham Hotspur dél-korai labdarúgója a Crystal Palace elleni angol bajnoki három pontjának a sorsát döntötte el a második félidő közepén eső találatával.
szept. 20
16:40
Szlalom kajak-kenu vb: Potocny 9 századra a riói kvótától (She)
A szeptember elején honosított szlalomkajakos, Potocny Marcel mindössze kilenc századdal maradt el a riói olimpiai kvótától a londoni kvalifikációs világbajnokságon.
szept. 20
16:54
Férfi kosár Eb: a vb-2. szerbek lemaradtak a dobogóról (She)
A franciáké lett a bronzérem a férfi kosárlabda Európa-bajnokságon, miután 13 ponttal legyőzték Szerbiát.
szept. 20
17:12
Serie A: Tottinak a 300. gól, a Juvénak az első siker lett meg (She)
Az olasz labdarúgó Serie A 4. fordulójában először nyert a bajnoki címvédő Juventus, Francesco Totti megszerezte 300. gólját az AS Romában – igaz, a fővárosiak így sem tudták legyőzni a Sassuolót –, a Torino pedig a Sampdoriát is bedarálta, így négy kör után a második helyen áll a tabellán a százszázalékos teljesítménnyel listavezető Internazionale mögött.
szept. 20
17:30
Barcelona: Tajti remekel – gól és gólpassz a Cornella ellen (She)
Az FC Barcelona U19-es A csapata 1–0-s hátrányból Chumi, Carbonell és Tajti Mátyás góljával 3–1-re legyőzte az UE Cornellát, így megszerezte harmadik győzelmét a szezonban.
szept. 20
17:32
F1: vizsgálat a Ferrari ellen Vettel győzelme után (She)
Az Olasz Nagydíj után Szingapúrban is vizsgálatot indítottak a futamgyőztes csapat ellen. A Ferrari képviselőjét azért idézték be a sportfelügyelők, mert a csapat szerelői a verseny leintése után tiltott területre mentek a bokszutcában, és ezzel megsértették a sportszabályzatba foglalt protokollt.
szept. 20
17:36
Bajnokok Ligája: Nem aggódnak a bukik az angol csapatokért (Agroinform)
A gyászos kezdet ellenére a fogadóirodák még mind a négy brit csapat továbbjutását esélyesnek tartják.
szept. 20
18:06
Videó: Nikolics 9/9 – már az első percben betalált! (She)
Nikolics Nemanja góllal vette ki a részét a Legia 4–1-es győzelméből a Ruch Chorzów ellen a lengyel élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában. A magyar légiós az 1. percben talált be, már kilenc gólnál jár a bajnokságban.
szept. 20
18:08
La Liga: a Depor otthonában nyert először a Sporting (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 4. fordulójában a Deportivo La Coruna hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett a Sporting Gijóntól.
szept. 20
18:24
Férfi kézi BL: a Kielce elleni bravúrral kezdett a Szeged! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája első fordulójában a Mol-Pick Szeged Dean Bombac vezérletével 31–30-ra legyőzte hazai pályán az előző szezon egyik final four-résztvevőjét, a  lengyel Vive Tauron Kielcét.
szept. 20
18:26
NB III: a Paks II Kispesten nyert, ikszelt az Újpest II (She)
A labdarúgó NB III 8. fordulójában az élvonalbeli klubok tartalékcsapatai közül a DVTK, a DVSC-DEAC, a Békéscsaba, a Paks, a Videoton és a Puskás Akadémia is győzött.
szept. 20
18:28
Tömegsport: ezren futottak a Rungaroringen (She)
Különleges helyszínre szervezett futóversenyt a Nike+ Run Club: most vasárnap negyedszer vehették be a Hungaroring betonját a futók. A versenyzők két kört tettek a csaknem 4.5 kilométeres aszfalton, az útvonalon pedig különleges meglepetések várták őket.
szept. 20
18:42
Először nyert a címvédő Juventus, Totti 300. gólja (Infostart)
A negyedik fordulóban megszerezte első győzelmét a címvédő Juventus az olasz labdarúgó-bajnokságban: Massimiliano Allegri együttese vasárnap a Genoa otthonában nyert 2-0-ra egy öngóllal, valamint Paul Pogba büntetőjével.
szept. 20
18:42
F1: furcsa „büntetés” a Ferrarinak Vettel győzelme után (She)
A Szingapúri Nagydíj sportfelügyelő testülete arra utasította a Ferrari csapatvezetőjét, hogy kérjen bocsánatot munkatársai viselkedéséért. A Scuderiát azért vizsgálták Sebastian Vettel győzelmét követően, mert a szerelők tiltott zónában ünnepeltek a bokszutcában.
szept. 20
18:44
U19-es női Eb: 37 lövés, 5 gól – a mieink bejutottak az elitkörbe (She)
A hazai közönség előtt pályára lépő U19-es magyar női labdarúgó-válogatott esélyeshez méltó módon 5–0-ra legyőzte Kazahsztánt a 2016-os Európa-bajnokság selejtezősorozatának harmadik fordulójában, ezzel bejutott az áprilisi elitkörbe.
szept. 20
18:46
Férfi röpi NB I: győzelemmel rajtolt a Kecskemét (She)
A legutóbbi szezonban döntős Kecskemét négy játszmában nyert a MAFC vendégeként a férfi röplabda NB I nyitó fordulójának vasárnapi játéknapján.
szept. 20
19:00
Francia bronzérem a férfi kosárlabda Eb-n (Infostart)
A címvédő francia válogatott szerezte meg a bronzérmet a férfi kosárlabda Európa-bajnokság lille-i végjátékában, miután a vasárnapi helyosztón legyőzte a világbajnoki ezüstérmes szerbeket.
szept. 20
19:00
PL: három pontot ért a kétgólos törlesztőrészlet Martialtól (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában a Manchester United a duplázó Anthony Martial vezetésével 3–2-re legyőzte idegenben a Southamptont, amelyben szintén két gólig jutott Graziano Pelle. A Liverpool 1–1-re végzett otthon a Norwich Cityvel.
szept. 20
19:18
Kerekesszékes vívó-vb: Veres Amarilla bronzérmes kardban (She)
Veres Amarilla bronzérmet szerzett női kardban az egri kerekesszékesó vívó-világbajnokságon vasárnap.
szept. 20
19:36
F1: őrizetbe vették a pályán sétálgató férfit (She)
A rendőrség őrizetbe vette azt a férfit, aki miatt a pályára kellett küldeni a biztonsági autót a vasárnapi Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon.
szept. 20
19:38
Videó: ezt látnia kell! Így babonázták meg a Leverkusen védelmét (She)
Parádés csapatjáték után Kagava Shinji találatával növelte előnyét a Borussia Dortmund a Bayer Leverkusen ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában. Nézze meg, hogyan babonázta meg a Dortmund a Leverkusen védelmét!
szept. 20
19:40
Bundesliga: a Dortmund letarolta a Leverkusent, 5–0–0! (She)
Tovább száguld a Borussia Dortmund a német labdarúgó Bundesligában: Thomas Tuchel csapata hazai pályán győzött 3–0-ra a Bayer Leverkusen ellen, így 5–0–0-s mérleggel áll és visszavette a vezetést a még szintén hibátlan Bayern Münchentől. Elszenvedte ötödik vereségét is a VfB Stuttgart, a svábokat legyőző Schalke feljött a 4. helyre. Az Augsburg hazai pályán győzte le a Hannovert.
szept. 20
19:54
Férfi kézi BL: a Szeged 110-zel verte a Kielcét, 120 jön! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája első fordulójában a Mol-Pick Szeged Dean Bombac vezérletével 31–30-ra legyőzte hazai pályán az előző szezon egyik final four-résztvevőjét, a  lengyel Vive Tauron Kielcét. A találkozó után Ilyés Ferenc és Jonas Källman értékelt az NSO Tv-nek.
szept. 20
19:56
F1: az összes pilóta nyilatkozata a Szingapúri Nagydíj után (She)
Sebastian Vettel és Daniel Ricciardo is nagy jelentőséget tulajdonított a biztonsági autós időszakok időzítésének a Szingapúri Nagydíj után, az ausztrálnak ugyanis a kerékcserék adtak volna lehetőséget az előzésre, de a safety car miatt mindkétszer egyszerre mentek a depóba. Lewis Hamilton úgy véli, ha nem esik ki, a győzelemért csatázhatott volna, míg a Toro Rossónál kisebb vita támadt…
szept. 20
20:12
Davis-kupa: a belgák 101, a britek 37 év után döntősök (She)
Belgium–Nagy-Britannia döntőt rendeznek majd november 27–29-én a tenisz Davis-kupában. Előbbi válogatott 101 év játszhat újra a fináléban, a kilencszeres győztes, legutóbbi sikerüket 1936-ban ünneplő britek 37 év után.
szept. 20
20:12
Őrizetbe vették az F1-es pályán sétáló férfit (Blikk)
Szingapúr – A rendőrség őrizetbe vette azt a férfit, aki bemászott a versenypályára a vasárnapi Forma-1-es Szingapúri Nagydíjon.
szept. 20
20:14
NB II: siófoki siker, nem tudott élre állni a ZTE (She)
A BFC Siófok Nagy Dániel góljával 1–0-s győzelmet aratott a ZTE FC felett a labdarúgó NB II 7. fordulójának záró mérkőzésén.
szept. 20
20:16
La Liga: a Villarreal kiütötte a Bilbaót, továbbra is veretlen (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) negyedik fordulójában a Villarreal hazai pályán 3–1-re legyőzte az Athletic Bilbaót.
szept. 20
20:18
Férfi kézi NB I: a másik újonc otthonában sem nyert a Csurgó (She)
A férfi kézilabda NB I vasárnapi mérkőzésén a Csurgó 27–27-es döntetlent játszott Vácon. A vendégegyüttes korábban a másik újonc, az Eger otthonában (24–22) sem tudott győzni.
szept. 20
20:30
EBEL: magyar bíróval veszítette el a Fehérvár a veretlenségét (She)
Az EBEL alapszakaszának negyedik fordulójában először szenvedett vereséget a Fehérvár AV 19 a bajnokságban. A Volán a Znojmo vendégeként kapott ki egy góllal, a találkozó első számú játékvezetője Gebei Péter volt.
szept. 20
20:30
Davis Kupa: a britek 37 év után ismét döntőben (Metropol)
A brit válogatott 37 év után ismét bejutott a tenisz Davis Kupa döntőjébe, ahol a belga csapat lesz az ellenfele.
szept. 20
20:32
Bundesliga: betonbiztos volt a kispadja, elsőként mondott le! (She)
Benyújtotta lemondását a pocsék szezonkezdet miatt Lucien Favre, a német élvonalbeli Borussia Mönchengladbach labdarúgócsapatának vezetőedzője. A Gladbach öt vereséggel kezdte a Bundesligát és sereghajtó, holott az előző idényt bronzérmesként zárta.
szept. 20
21:06
Férfi kosár Eb: ismét trónon a spanyolok, harmadszor nyertek (She)
A spanyol válogatott nyerte meg a férfi kosárlabda Európa-bajnokságot, miután a döntőben 17 ponttal győzött Litvánia ellen. A 12. Eb-érmüket szerző spanyolok 2009 és 2011 után harmadszor ülhettek fel a sportág trónjára a kontinensen. Az összesített éremtáblán éppen a legyőzött Litvániát előzték meg. Utóbbi két évvel ezelőtt a franciákkal szemben bukta el a finálét (80–66), és ezúttal sem…
szept. 20
21:42
Mol Liga: Csíkszeredában nyert a MAC, Fehérváron a DVTK (She)
A Mol Liga alapszakaszában vendégként nyert a MAC Budapest és a DVTK Jegesmedvék– előbbi Csíkszeredában, utóbbi Fehérváron. A Debrecen és a Ferencváros három lőtt góllal tartotta otthon a három pontot.
szept. 20
22:00
Bomba formában tért vissza a labdarúgó-NB I-be Király Gábor (Blikk)
Szombathely — Bomba formában tért vissza a labdarúgó-NB I-be Király Gábor (39). A válogatott kapus 18 évnyi légiós­kodás után jött haza a Haladáshoz, amely egyelőre remekel vele a bajnokságban. A vasiak szombaton 0-0-s döntetlent játszottak a Honvéd ellen, annak is köszönhetően, hogy a rutinos játékos büntetőt hárított. Az eddigi kilenc fordulóban mindössze öt gólt kapott.
szept. 20
22:18
Sportlövő ob: meglepetés a férfi puskások fekvő számában (She)
Meglepetésre az Európa-bajnoki negyedik, olimpiai kvótás Szabián Norbert nem jutott döntőbe a férfi kisöbû szabadpuska fekvő számában a Zalaegerszegen rendezett 50 méteres puska, pisztoly országos bajnokságon.
szept. 20
22:20
Férfi kézi BL: a címvédő Barca kikapott az első meccsen (She)
A címvédő Barcelona férfi kézilabdacsapata vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét: a katalánok 22–21-es vereséget szenvedtek a Rhein-Neckar Löwen vendégeként Mannheimben. A hazaiaknál Uwe Gensheimer a barcelonai Kiril Lazarovhoz hasonlóan hat gólt szerzett.
szept. 20
22:22
Tenisz: megvan Annika Beck második tornagyőzelme (She)
Második WTA-tornagyőzelmét aratta a német Annika Beck, aki a québeci viadal ötödik kiemeltjeként a fináléban két szettben nyert a lett Jelena Ostapenko ellen.
szept. 20
22:36
La Liga: Messi 11-est rontott, a Barcelona simán nyert (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) negyedik fordulójában a címvédő FC Barcelona hazai pályán 4–1-re nyert a Levante ellen. Lionel Messi két gólt szerzett, s kihagyott egy tizenegyest.
szept. 20
22:54
Rögbi-vb: Argentína alaposan megizzasztotta Új-Zélandot (She)
Győzelemmel mutatkozott be az angliai rögbi-világbajnokság a címvédő Új-Zéland, de az Argentína elleni sikerért keményen meg kellett dolgoznia a sokáig hátrányban lévő favoritnak.
szept. 20
22:56
Kerékpár-vb: amerikai címvédés a férfi csapatidőfutamban (She)
Az amerikai BMC Racing megvédte címét a férfi csapatidőfutamban az egyesült államokbeli Richmondban zajló országúti kerékpáros-világbajnokságon.
szept. 20
22:58
Serie A: 4–0 után 5–0 – a Napoli is kitömte a Laziót (She)
A Napoli teljesen megérdemelten 5–0-ra legyőzte a Laziót az olasz labdarúgó-bajnokság negyedik fordulójában.
szept. 20
23:12
Fontos győzelemmel kezdett a szegedi kézilabdacsapat (Infostart)
A MOL-Pick Szeged drámai végjáték után 31-30-ra legyőzte az előző kiírásban harmadik lengyel Kielcét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyitófordulójában. A hazaiak szlovén irányítója, Dean Bombac 11-szer volt eredményes.
szept. 20
23:12
NFL: a Coltsot elpáholta, de a Patriotscal nem bírt a Buffalo (She)
A tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) alapszakaszának második fordulójában a címvédő New England Patriots legyőzte a csoportrivális, első héten nagy meglepetést okozó Buffalo Billst. A Pittsburgh Steelers nagy pofont osztott ki a San Francisco 49ersnek, a Minnesota Vikings pedig a Detroit Lions ellen szerezte meg első sikerét.

Keresés