2015. szeptember 3. csütörtök

szept. 3
22:05
Vb 2018: 15–0, 10–0, 9–0 – hihetetlen ázsiai gólviharok (She)
Hihetetlen napja volt a közel-keleti válogatottaknak: Katar, az Arab Emírségek, Szaúd-Arábia és Kuvait is kiütéses győzelmet aratott a 2018-as labdarúgó-vb ázsiai selejtezősorozatának csütörtöki játéknapján.
szept. 3
22:07
MU: Van Gaal kihagyta a BL-keretből, Valdés ezt üzente (She)
Beszámoltunk róla, hogy Louis van Gaal kihagyta a Manchester United Bajnokok Ligája-keretéből Víctor Valdést, a spanyol kapus azonban nem adja fel, azt állítja, megküzd a helyéért.
szept. 3
22:21
Videó: Arda Turan klasszikus csele, egy kis nehezítéssel (She)
A Törökország–Lettország labdarúgó Eb-selejtezőről való az alábbi jelenet: Arda Turan jól ismert cselt mutat be, de egy kis nehezítéssel.
szept. 3
22:23
Válogatott: kevesebben láthatják a mieink belfasti meccsét (She)
Felújítási munkálatok miatt valamivel több mint tízezer néző tekintheti meg Belfastban a magyar labdarúgó-válogatott Észak-Írország elleni hétfő esti Európa-bajnoki selejtezőjét.
szept. 3
22:57
Eb 2016: kínszenvedős olasz siker otthon Málta ellen (She)
Horvátország Azerbajdzsán elleni gól nélküli döntetlenje után kis híján Olaszország is „beleszaladt” egy kevés eseményt hozó 0–0-ba Málta ellen, ám Graziano Pelle fejese megmentette a squadra azzurrát. Norvégia idegenben nyert ugyancsak minimális különbséggel Bulgária ellen.
szept. 3
22:59
Eb 2016: Robben megsérült, kikapott és bajban Hollandia! (She)
Hollandia labdarúgó-válogatottja hazai pályán szenvedett vereséget Izlandtól Európa-bajnoki selejtezőn, a vendégek így nagyon közel kerültek a kijutáshoz. Csehország legyőzte Kazahsztánt, így szintén előnyös pozícióból várhatja az utolsó három fordulót, míg a törökök nagy esélyt szalasztottak el Lettország ellen, egy győzelemmel megelőzhették volna Hollandiát, ám így csak egy pontra jöttek fel…
szept. 3
23:01
Eb 2016: Bale góljával nagy lépést tett a kijutás felé Wales (She)
A labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők B-csoportjába Belgium fordított a bosnyákok ellen, de nem tudott közelebb kerülni a Gareth Bale hajrábeli góljával Cipruson nyerő Wales-hez. Izrael könnyedén győzte le Andorrát.
szept. 3
23:15
Gyémánt Liga: Merritt visszavágott van Niekerknek (She)
A vasárnap befejeződött pekingi világbajnokságon 400 méteren győztes dél-afrikai Wayde van Niekerk csak a harmadik lett 400 méteren az atlétika a Gyémánt Liga-sorozat zürichi állomásán.
szept. 3
23:51
NS: jöhet az év meccse!; drága fiatalok – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Keresés