2015. szeptember 30. szerda

szept. 30
14:28
NB I: úgy tűnik, átmenetileg Sopronba költözik a Haladás (She)
A Haladás tavasszal Sopronban rendezheti meg hat hazai bajnoki mérkőzését (Diósgyőr, Újpest, Békéscsaba, Vasas, Debrecen, FTC) – derült ki a vasi NB I-es labdarúgóklub hivatalos honlapjának szerda kora délutáni híréből.
szept. 30
15:00
Újra tető van a legjobb magyar úszók feje fölött! (Infostart)
Csütörtöktől a válogatott úszók rendelkezésére áll az Istvánmezei úti medence, így elhárult a veszély, amely a sportág legjobbjainak normális felkészülését fenyegette a december eleji rövidpályás Európa-bajnokságra.
szept. 30
15:00
F1: két héttel korábban kezdődik a jövő évi idény (She)
Az eredetileg tervezettnél két héttel korábban kerül sor jövőre a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra a Formula–1-es világbajnokságban.
szept. 30
15:02
Európa-liga: Nikolics a Napolinak is beköszönne (She)
Nikolics Nemanja, a lengyel Legia Warszawa magyar válogatott támadója csütörtök este a Napoli ellen folytatná a gólgyártást.
szept. 30
15:18
30 év után: Wimbledoni reváns Taróczyval (Infostart)
Három évtized után újrajátssza az 1985-ös wimbledoni férfi páros döntőt a Taróczy Balázs, Heinz Günthardt és a Pat Cash, John Fitzgerald páros a november 24-én sorra kerülő budapesti Tennis Classicson.
szept. 30
15:36
Anglia: a neten Lampard a legveszélyesebb futballista (She)
Különleges kutatás eredményének főszereplője lett Frank Lampard, a New York City FC futballistája. Az angol válogatott kiválóságot találták a legveszélyesebb angol labdarúgónak az internetes kereséseket tekintve – derül ki az Intel Security tanulmányából.
szept. 30
15:42
Elhárult a veszély, a KSI-uszodában készülhetnek az úszók (Metropol)
A veszély a sportág legjobbjainak normális felkészülését fenyegette a december eleji rövidpályás Európa-bajnokságra.
szept. 30
15:48
BL: Mi áll a ciki angol bukás hátterében? (Agroinform)
Túl sok pénz, túl erős bajnokság, szakmai nívótlanság, vagy eszetlen költekezés? Utánanéztünk.
szept. 30
15:54
Videó: reflexből lecsapta a partjelző az agresszív játékost (She)
Őrült felvételek kerültek nyilvánosságra a hétvégi Centro Dominguito–Victory Boys (1–1) curacaói mérkőzésről. A Hollandia társult államát képező karibi sziget bajnokságában a vendégek egyik labdarúgója agresszíven rontott a partjelzőnek, aki nem hagyta magát, reflexből reagált a támadásra. A balhés futballistát a rendőrök vezették el a pályáról.
szept. 30
16:12
Válogatott: „Remélem, hogy Böde dönt majd Feröer ellen” (She)
Élet-halál mérkőzés lesz a Feröer elleni Európa-bajnoki selejtező – véli Nyilasi Tibor, a magyar válogatott pályaedzője. Az NSO Tv a következő meccsről, Böde Dániel esetleges visszatéréséről és Bernd Storckról kérdezte a korábbi kiváló labdarúgót.
szept. 30
16:48
45 éves tapasztalat: a magyar futballisták jók a tizenegyes-párbajokban (Infostart)
Ma negyvenöt éve Bicskei Bertalan és a Bp. Honvéd futballtörténelmet írt azzal, hogy a kapus lövésével a katonacsapat megnyerte az európai labdarúgókupák történetének első tizenegyes-párbaját. A magyar klubok azóta is részesei voltak az idegőrlő szétlövésnek - többet nyertek, mint veszítettek. Az inforadio.hu feleleveníti a párharcokat.
szept. 30
16:48
F1: Verstappen alighogy betöltötte a 18-at, egyből megtette (She)
Ma lett 18 éves a Formula–1-es Toro Rosso istálló holland pilótája, Max Verstappen, és az első adandó alkalommal egyből elvégezte a vezetői engedélyéhez még hiányzó gyakorlati vizsgát.
szept. 30
16:50
Úszó vk - Mindhárom magyar arannyal zárt Pekingben (Infostart)
Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna és Verrasztó Dávid is aranyérmet szerzett az úszó világkupa-sorozat pekingi állomásának szerdai zárónapján.
szept. 30
16:50
Röpi Eb: „Úgy lehet esélyünk, ha felszabadultan játszunk” (She)
Innentől kezdve már minden perc, edzés, meccs, labdamenet és pont hab egy hatalmas tortán: a magyar női röplabda-válogatott az Azerbajdzsán elleni győzelemmel továbbjutott csoportjából az Európa-bajnokságon, és ma 17.30-tól (tv: Sport2) a nyolc közé jutásért lép pályára Németország ellen.
szept. 30
16:54
Hosszú, Jakabos, Verrasztó - aryany, arany, arany (Metropol)
Mindhárom magyar úszó első lett a saját számában a pekingi úszó-vk-n.
szept. 30
17:06
Két héttel korábban kezdődik a jövő évi Formula-1-es idény (Infostart)
Az eredetileg tervezettnél két héttel korábban kerül sor jövőre a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra a Forma-1-es világbajnokságban.
szept. 30
17:06
Ifi BL: hat gól és nyolc sárga lap a Puskás AFC első meccsén (She)
Az UEFA Ifjúsági Liga első fordulójában a bajnokcsapatok ágán a Puskás Akadémia korosztályos csapata idegenben 3–3-as döntetlent játszott a ciprusi APOEL-lel. A visszavágóra október 21-én Felcsúton kerül sor.
szept. 30
17:08
Férfi kézi: 25 trófea után elvált az átlövő és a Barca útja (She)
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Barcelona férfi kézilabdacsapata fehérorosz átlövőjével, Sziarhej Rutenkával.
szept. 30
17:24
Úszó vk: mindhárom magyar arannyal zárt Pekingben (She)
Hosszú Katinka, Jakabos Zsuzsanna és Verrasztó Dávid is aranyérmet szerzett az úszó világkupa-sorozat pekingi állomásának szerdai záró napján.
szept. 30
17:26
Videó: Neymarként könnyű – csókokat gyűjtött a „sztár” (She)
Egy Ruben nevű futball- és nőkedvelő srác rendkívüli módon hasonlít Neymarra, az FC Barcelona brazil klasszisára. Ezt  rendesen ki is használta egy londoni forgatás során...
szept. 30
17:28
Birkózás: új kapitányok, Sike András váltja Struhács Györgyöt (She)
A sikertelen világbajnoki szereplés után a Magyar Birkózószövetség (MBSZ) elnöksége szerdai ülésén úgy döntött, hogy mindhárom szakág élén változtat, így kötöttfogásban Sike András, szabadfogásban Ritter Árpád, míg a nőknél az eddigi szabadfogású kapitány, Gulyás István veszi át az irányítást.
szept. 30
17:42
Új birkózókapitányok, Sike András váltja Struhács Györgyöt (Infostart)
A sikertelen világbajnoki szereplés után a Magyar Birkózó Szövetség (MBSZ) elnöksége szerdai ülésén úgy döntött, hogy mindhárom szakág élén változtat, így kötöttfogásban Sike András, szabadfogásban Ritter Árpád, míg a nőknél az eddigi szabadfogású kapitány, Gulyás István veszi át az irányítást.
szept. 30
17:42
Asztalitenisz Eb: Kosiba és Lakatos nyert, Szudi kikapott (She)
Kosiba Dániel és Lakatos Tamás győzött, míg Szudi Ádám kikapott a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokság férfi egyes selejtezőjének második fordulójában.
szept. 30
18:00
Női kosár: harmadik lett Jekatyerinburgban a Sopron (She)
A harmadik helyen végzett a jekatyerinburgi négyes tornán az NB I-ben címvédő Uniqa Sopron női kosárlabdacsapata.
szept. 30
18:18
Férfi vízi Ek: háromgólos győzelemmel kezdett a Szeged (She)
A Szeged-Diapolo 13–10-re nyert a Strasbourg ellen a férfi vízilabda Európa-kupa 1. selejtezőkörének 1. fordulójában, a Népligetben.
szept. 30
18:24
Verstappen megszerezte a jogsiját (Metropol)
Már nem csak Forma-1-es autót vezethet.
szept. 30
18:36
Légiósok: Otigba a legerősebb hollandiai játékosok között (She)
A FIFA 16 kapcsán a voetbalprimeur.nl kibányászta a holland élvonalbeli bajnokság 10 legerősebb labdarúgóját. Otigba Kenneth is helyet kapott a listán!
szept. 30
18:38
FTC: megújult a népligeti tornacsarnok – fotó (She)
A Magyar Tornaszövetség és a Ferencvárosi Torna Club közösen felújította a népligeti sportközpontban található tornacsarnokot. Szerda délelőtt rövid megnyitón adta át a csarnokot a tornászoknak a ferencvárosi olimpia bajnok Magyar Zoltán, a Magyar Tornaszövetség elnöke és Kubatov Gábor, az FTC elnöke.
szept. 30
19:12
Röplabda Eb: nem jutott a nyolc közé a magyar válogatott (She)
Magyarország három szettben vereséget szenvedett Németországtól a holland-belga közös rendezésű röplabda Európa-bajnokságon, ezzel befejezte szereplését a kontinenstornán.
szept. 30
19:12
A Szeged győzelmével kezdődött a férfi vízilabda Eurokupa-selejtező (Infostart)
A Szeged sikerével rajtolt el a férfi vízilabda Eurokupa budapesti selejtezőcsoportjának küzdelemsorozata: a hétcsapatos torna szerdai nyitónapjának első mérkőzésén a csongrádi alakulat a francia Strasbourgot verte három góllal a Népligetben.
szept. 30
19:14
Serie A: újra élet költözik a legendás stadionba (She)
Október 17-én elkezdődnek a felújítási, gyakorlatilag újjáépítési munkálatok a Torino labdarúgócsapatának korábbi otthonában, a Stadio Filadelfiában.
szept. 30
19:30
Női röplabda Eb - A németek ellen ért véget a magyaroknak a torna (Infostart)
A magyar női röplabda-válogatott a 12. helyen fejezte be szereplését a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon. Jan De Brandt együttese ugyanis szerdán a negyeddöntőbe jutásért rendezett összecsapáson három játszmában kikapott a német csapattól.
szept. 30
19:36
A németek megállították a magyar röpis lányokat (Metropol)
A magyar női röplabda-válogatott a 12. helyen fejezte be szereplését a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon.
szept. 30
19:42
Magyar foci: Újabb tehetséggel bánt el egy könyörtelen külföldi klub (Agroinform)
Kelemen Dávid a nyáron igazolt Izraelbe, de végül senkinek sem kellett. Természetesen ő nem tehet semmiről.
szept. 30
19:48
Férfi kézi NB I: Mindegía vitte a hátán a Szegedet (She)
A Mol-Pick Szeged nyert Balmazújvárosban, míg a Csurgó Cegléden győzött 27–25-re.
szept. 30
19:50
UEFA Futsal Cup: 4–0 után is volt miért izgulni, nyert az ETO (She)
A sportág Bajnokok Ligájának számító UEFA Futsal Cup csoportselejtezőjének (main round) második fordulójában a rendező Rába ETO már 4–0-ra is vezetett, végül 5–4-re nyert a horvát Nacional Zagreb ellen, ezzel életben tartotta a továbbjutási reményeit.
szept. 30
19:52
Férfi kézi: Stefánsson korábbi klubjában folytatja Rutenka (She)
Kiderült, melyik kézilabdacsapat kedvéért hagyta el a Barcelonát Sziarhej Rutenka. A fehérorosz átlövő Katarban folytatja pályafutását.
szept. 30
19:54
Chelsea: nem indítanak eljárást Mourinho ellen a Carneiro-incidens miatt (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség nem indít fegyelmi eljárást José Mourinho, a Chelsea menedzsere ellen az Eva Carneiróval szembeni incidense miatt.
szept. 30
20:06
Férfi vízi Ek: a Ferencváros bedarálta a Splitet (She)
A Szeged után a Ferencváros is győzelemmel kezdte meg szereplését a férfi vízilabda Európa-kupa 1. selejtezőkörében. Az A-csoport küzdelmeinek házigazdája 11–8-ra nyert a Split ellen.
szept. 30
20:08
BL: történelmi Asztana-pont a Galata 100. BL-meccsén (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának második fordulójában az Asztana hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a Galatasarayjal, ezzel megszerezte fennállása első pontját a legrangosabb európai kupasorozatban. Az isztambuli együttes története 100. meccsét játszotta a BL-ben.
szept. 30
20:10
BL: Schweini, Rooney, Martial az MU-ban, Schürrle kispados – kezdők (She)
Két mérkőzést is élőben közvetítünk a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapjából. Íme, a Manchester United–Wolfsburg és a Juventus–Sevilla mérkőzés kezdőcsapatai!
szept. 30
20:12
Sike András az egyik új birkózókapitány (Metropol)
Mindhárom szakágban változás volt.
szept. 30
20:24
Bajnokok Ligája - Döntetlent játszott Asztanában a Galatasaray (Infostart)
A Galatasaray szerdán 2-2-es döntetlent játszott Asztanában a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában.
szept. 30
20:24
Férfi kézi BL: a Löwen elszúrta a végjátékot a Kielce ellen (She)
A Rhein-Neckar Löwen hazai pályán 32–32-es döntetlent játszott a Kielcével a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 3. fordulójában.
szept. 30
20:26
Férfi vízilabda ob I - Nyert a Vasas (Infostart)
A Vasas 14-8-ra győzött a KSI vendégeként a férfi vízilabda ob I egyetlen szerdai mérkőzésén.
szept. 30
20:42
Férfi vízilabda Eurokupa-selejtező - Győzelemmel kezdett az FTC is (Infostart)
A Szegedhez hasonlóan az FTC-PQS-Waterpolo is háromgólos győzelemmel kezdte a férfi vízilabda Eurokupa budapesti selejtezőcsoportjának küzdelemsorozatát. A hétcsapatos torna szerdai nyitónapján a fővárosi együttes a horvát Jadran Splitet verte 11-8-ra a Népligetben.
szept. 30
21:00
BL: javítanak-e az angolok? (Infostart)
Hét mérkőzést rendeznek egy időben a labdarúgó BL szerdai esti programjában. Két rangadó is szerepel a műsorban: Manchester United-Wolfsburg, Juventus-Sevilla.
szept. 30
21:00
Férfi vízi ob I: a Vasas hat góllal jobb volt a KSI-nél (She)
A Vasas 14–8-ra nyert a KSI vendégeként a férfi vízilabda ob I szerdai mérkőzésén.
szept. 30
21:02
Videó: Smalling góljával vezet az MU – BL-gólok (She)
Az alábbi összeállításban a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapjának góljait nézhetik meg!
szept. 30
21:36
BL: megvan Cristiano Ronaldo pályafutásának 500. gólja (She)
Pályafutása 500. gólját szerezte Cristiano Ronaldo, aki a Malmö elleni Bajnokok Ligája-találkozó 29. percében 1–0-s vezetéshez juttatta a Real Madridot. Íme, a jubileumi találat!

Keresés