2015. szeptember 30. szerda

szept. 30
22:12
Videó: Mata gyönyörű gólpasszt adott Smallingnak (She)
Juan Mata gyönyörű mozdulattal tálalt Chris Smalling elé, aki kihasználta a ziccert, és szépen lőtt a Wolfsburg kapujába a labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján. Íme, a gól, amellyel fordított az MU!
szept. 30
22:48
BL: javítottak a manchesteriek, CR7 történelmet írt (Infostart)
Javítottak az angol klubok, mindkét manchesteri csapat győzött a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Cristiano Ronaldo a Real Madrid góllövőlistájának élére ugrott újabb két találatával, a Juventus ugyancsak 2-0-ra nyert a Sevilla ellen.
szept. 30
22:48
BL, B-csoport: fordított az MU; gólzápor Moszkvában (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája B-csoportjának második fordulójában a Manchester United hazai pályán 2–1-re legyőzte a Wolfsburgot. A kvartett másik találkozóján a CSZKA Moszkva 3–2-re nyert a PSV ellen. Két kör után mind a négy csapat három-három ponttal áll.
szept. 30
22:50
BL, A-csoport: CR 500. és 501. góljával nyert a Real Madrid (She)
Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 500. és 501. gólját, ezzel a Real Madrid 2–0-ra győzött a Malmö otthonában a Bajnokok Ligája A-csoportjában. A Paris Saint-Germain a Sahtar Doneck vendégeként nyert 3–0-ra.
szept. 30
22:52
BL, D-csoport: időben ébredt a Man. City a Gladbach ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjában a Bajnokok Ligája-döntős Juventus hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Európa-liga-győztes Sevillát. A Manchester City fordított és 2–1-re nyert a Mönchengladbach vendégeként.
szept. 30
22:54
BL, C-csoport: az Atlético hazai pályán kapott ki a Benficától (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája C-csoportjának második fordulójában az Atlético Madrid hazai pályán 2–1-re kikapott a Benficától. A spanyol csapat 2009 decembere óta először kapott ki BL-meccsen a Vicente Calderón Stadionban. A csoport másik mérkőzésén a Galatasaray három öngólt hozó mérkőzésen ikszelt az Asztanával, amely először szerzett gólokat és pontot a legrangosabb európai kupasorozatban.
szept. 30
23:06
BL: az összes szerdai eredmény, gólszerzők, tabellák egy helyen! (She)
Összeállításunkban megtekintheti a szerdai Bajnokok Ligája-találkozók végeredményét, gólszerzőit és a csoportok állását – egy helyen.
szept. 30
23:24
BL: Ronaldo felvillanyozott, Van Gaal őszinte – nyilatkozatok (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája D-csoportjában a Bajnokok Ligája-döntős Juventus hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Európa-liga-győztes Sevillát, de a Real Madrid és a két manchesteri csapat is diadalmaskodott. Nézzük, hogyan látták a mérkőzéseket a főszereplők!
szept. 30
23:30
BL: nyert a MU, a Benfica megtréfálta az Atléticót (Metropol)
Ronaldo meglőtte az 500. gólját tétmeccsen a Malmö otthonában, de nem állt meg egynél.

Keresés