2022. október 24. hétfő

okt. 24
0:09
Hamilton: Még itt vagyok, és tudom, ha megépítik az autót, győzelemre vezetem! (m4sport.hu)
A futamgyőzelem most is elmaradt, ám Lewis Hamilton a csapatára és a saját teljesítményére is büszke az austini második hely után. A Max Verstappen elleni küzdelem megerősítette benne, hogy még mindig képes rá.
okt. 24
0:15
Gyászol a sportvilág, mi lesz így Szoboszlaiékkal? (BorsOnline)
A focira és a Forma-1-re is komoly hatással lehet Mateschitz halála.
okt. 24
0:51
„Dietrich büszke lenne erre” – könnyek és megkönnyebbülés a bajnok Red Bullnál (m4sport.hu)
Egy lélek számára viharos hétvégén szerezte meg a Red Bull a fennállása ötödik konstruktőri bajnoki címét egy viharosnak mondható versenyen. Könnyes szemek, mély büszkeség, nagy megkönnyebbülés – és mindezt az ember tiszteletére, aki létrehozott mindent.
okt. 24
1:15
„Elég helyet hagytam neki” – mondja az Alonsót megröptető Stroll (m4sport.hu)
A Fernando Alonso ugratójává váló Lance Stroll elismerte, későn vágott az őt támadó ellenfele elé, ám úgy érzi, a nagyot repülő spanyol is tehetett volna többet a nagy baleset elkerüléséért.
okt. 24
1:33
Óvást nyújtott be a Haas az Alpine és a Red Bull ellen! (m4sport.hu)
Betelt a pohár a Haas csapatánál: két ellenfelükkel szembeni is óvást nyújtottak be az Amerikai Nagydíj után olyasvalami miatt, amiért őket korábban rendszeresen „büntették”.
okt. 24
1:57
Büntetést kapott Mexikóra az Alonsót levegőbe küldő Stroll (m4sport.hu)
Nem úszta meg felelősségre vonás nélkül a Fernando Alonsóval történt balesetet Lance Stroll. Büntetése a Mexikói Nagydíjra szól.
okt. 24
5:09
Verstappen: Jó, hogy stílusosan biztosítottuk be a bajnoki címet (Racing)
Ugyan voltak pillanatok, amikor kétségesnek tűnt Max Verstappen győzelme az Amerikai Nagydíjon, de végül behúzta a holland az idei 13. sikerét is. Ez pedig azt jelentette, hogy matematikailag is konstruktőri bajnokok lettek, minden lényegi kérdést elrendezve három futammal a vége előtt. Verstappen a pole-ból rajtoló, talán legnagyobb ellenfelét már
okt. 24
5:27
Nascar: Larson rommá verte a mezőnyt, mehet a csapatbajnoki címért Phoenixen (USAracing)
Elképesztő dominanciával nyerte meg a Nascar Cup Series homesteadi versenyét Kyle Larson. A Hendrick Motorsports...
okt. 24
5:27
Nascar: Larson rommá verte a mezőnyt, mehet a csapatbajnoki címért Phoenixen (Racing)
Elképesztő dominanciával nyerte meg a Nascar Cup Series homesteadi versenyét Kyle Larson. A Hendrick Motorsports...
okt. 24
6:09
Hamilton: Ha megépítik a megfelelő autót, felviszem a csúcsra (Racing)
Lewis Hamilton minden eddiginél közelebb került egy 2022-es futamgyőzelemhez az Amerikai Nagydíjon, ám Max Verstappen a verseny végén át tudott lépni rajta. A végig Verstappen mögött lőtávolon belül lévő Hamilton nagy lehetőséget kapott, amikor a holland utolsó kerékcseréjét elrontották, így az utolsó etap elején ő állt az élen. A végéig viszont ne
okt. 24
6:48
Max Verstappen behúzta Austint is, csapata is világbajnok már (Infostart)
Ő az F1 történetében a harmadik pilóta, aki egy szezonban 13 futamot is nyerni tudott.
okt. 24
7:09
Sainz Russellről: Meglepő hiba egy élversenyzőtől (m4sport.hu)
Nem várna efféle hibát Carlos Sainz az élmezőny egyik tagjától. George Russell már bocsánatot kért a versenyből kiütött spanyoltól.
okt. 24
7:09
Horner bajnoki hangulatban: A 8 év alatt nem vesztettük el a hitünket (Racing)
A Red Bull Max Verstappen győzelmével és Sergio Pérez 4. helyével biztosította be a konstruktőri bajnoki címüket az Amerikai Nagydíjon. Ez volt a Milton Keynes-i istálló első csapatbajnoki címe 2013 óta és Christian Horner a csapat nemrégiben elhunyt tulajdonosának, Dietrich Mateschitznek ajánlotta a címet. A Red Bullnak 8 évet kellett várnia az új
okt. 24
7:39
Alonsót megbüntették – a 7-ről a 15. helyre csúszott vissza (m4sport.hu)
Nem biztonságos autóval versenyzett.
okt. 24
7:39
A Haas elintézte: Alonso utólag büntetést kapott (Racing)
Az Egyesült Államok Nagydíja után Haas óvását adott be Fernando Alonso sérült Alpine-ja ellen, a stewardok pedig jogosnak ítélték a panaszukat. A spanyol 30 másodperces időbüntetést kapott utólag, ami a 15. helyre vetette vissza. Alonso a hetedik helyen fejezte be a vasárnapi Egyesült Államok Nagydíját annak ellenére, hogy Alpine-ja megsérült a Lan
okt. 24
8:03
Folyamatos bulihangulat Iváncsán, újabb bravúr jött össze (Ripost)
A harmadosztályban is brillírozott a csodacsapat.
okt. 24
8:09
Adok-kapok a pályán kívül: Az Alpine megóvta az óvást (Racing)
Az Alpine tiltakozott a Haas Fernando Alonso autója elleni óvás ellen, melynek eredményeként a spanyolt utólag megbüntették és megfosztották a pontszerző helyétől. Csapata azt állítja, hogy a büntetés érvénytelen, mivel a határidő már lejárt. Alonso a vasárnapi Egyesült Államok Nagydíján ütközött Lance Stroll-lal. A spanyol autója a levegőbe repült
okt. 24
8:27
Suninen először nyert idén, Lindholm és Kajto fej fej mellett (Racing)
Teemu Suninen nyerte a Spanyol Rally WRC2-es kategóriáját Yohan Rossel és Nikolay Gryazin előtt, míg a bajnokság ennél szorosabban már nem is alakulhatott volna.  Teemu Suninen a Spanyol Rally negyedik szakaszán vette át a vezetést a WRC2-ben, és az első helyet onnantól végig megőrizve szerezte meg első idei győzelmét.  A finn versenyző mögött Yoha
okt. 24
8:42
Kiesési rangadó Mezőkövesden, felsőházi Debrecenben - sport a tévében (Infostart)
A szokásos hétfőihez képest viszonylag gazdag a televíziós sportkínálat.
okt. 24
8:45
Baji Balázs: Mi is azt várjuk magunktól, hogy a valaha volt legjobb világbajnokságnak adjunk otthont (m4sport.hu)
Öt évvel ezelőtt a Londonban szerzett bronzérmével még a rekortánon írt sporttörténelmet, most pedig már a háttérben tevékenykedve segíti a magyar atlétikát az újabb történelmi tetthez, ám ezúttal rendezési szempontból. Baji Balázs, a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság szervezőbizottságának tagja volt a hétfő reggeli Sporthíradó vendége, ak
okt. 24
8:51
Leclerc: Mindent megteszek, hogy ez ne legyen Verstappen-korszak! (m4sport.hu)
Charles Leclerc képesnek tartja a Ferrarit arra, hogy meggátolja Max Verstappen hosszabb uralkodását. Lewis Hamilton szerint a vörösök kisebb javítással is elérhetik ezt, a Mercedesnek már nehezebb dolga lesz.
okt. 24
8:53
Jessica Pegula karrierje első nagy sikerét aratta (m4sport.hu)
Az amerikai Jessica Pegula nyerte a 2,5 millió dollár (1,05 milliárd forint) összdíjazású guadalajarai keménypályás női tenisztornát, miután a döntőben két sima szettben felülmúlta a görög Maria Szakkarit.
okt. 24
8:57
A Golden State egy félidő alatt 89 pontot, Steph Curry a meccsen 33-at szerzett (m4sport.hu)
A Golden State Warriors parádés első félidei teljesítményére alapozva 130-125-re legyőzte a vendég Sacramento Kings együttesét az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.
okt. 24
9:15
Mulasztott a versenyigazgató, mégis Alonsót büntették – a magyarázat (m4sport.hu)
Újabb kellemetlen ügybe futott bele az FIA a Haas óvásaival. Bár az Alpine-t és Fernando Alonsót megbüntették a leszakadt visszapillantó miatt, a versenybíróság megállapította a versenyigazgató mulasztását is.
okt. 24
9:15
"Rohangált a szekrény" - túlélte a földrengést a magyar focista (BorsOnline)
Megdöbbentő fotók Egressy Gábortól.
okt. 24
9:27
Előbb-utóbb ebbe bele fog halni valaki – videón Alonso ijesztő balesete (Racing)
Fernando Alonso örül, hogy nem az orvosi központban kötött ki az USA Nagydíjon történt ijesztő bukás után. Az esetért büntetést kapó Lance Stroll szerint a spanyol feleslegesen ment hozzá olyan közel, és hagyhatott volna több helyet… Ijesztő balesetet úszott meg Fernando Alonso az USA Nagydíj 22. körében, amikor hátulról ráfutott Lance Stroll Aston
okt. 24
9:39
Hét forduló után húsz éve először áll negatív mérleggel Tom Brady aktuális csapatával az NFL-ben (m4sport.hu)
A Carolina Panthers simán legyőzte a Tampa Bay Buccanneerst, melynek irányítója, Tom Brady 20 éve először áll negatív mérleggel csapatával hét mérkőzés után az profi amerikaifutball-ligában (NFL).
okt. 24
9:39
Pegula veretes névsort végigverve nyerte a guadalajarai tornát (Eurosport)
Az amerikai Jessica Pegula nyerte a 2,5 millió dollár (1,05 milliárd forint) összdíjazású guadalajarai keménypályás női tenisztornát, miután a döntőben két sima szettben felülmúlta a görög Maria Sakkarit.
okt. 24
9:41
Menesztette belga csapata Bernd Storck vezetőedzőt (m4sport.hu)
A belga élvonal szombati játéknapján ismét vereséget szenvedő KAS Eupen a mérkőzést követően hivatalos honlapján bejelentette, menesztette vezetőedzőjét, Bernd Storckot.
okt. 24
9:43
Bondár Anna újra a legjobb hatvanban, átalakult az élmezőny a friss női világranglistán (m4sport.hu)
A legjobb magyar, Bondár Anna három helyet javítva egy héttel ezelőtti pozícióján 59. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is utcahosszal vezet a lengyel Iga Swiatek.
okt. 24
9:45
Megóvták az óvást: érvényteleníttetni próbálja Alonso büntetését az Alpine (m4sport.hu)
Fernando Alonso büntetésének érvénytelenítését kéri az Alpine. Megóvták a Haas ellenük benyújtott óvását, és az FIA felelősségére is felhívták a figyelmet.
okt. 24
9:51
A Budapestre tartó Mark Allen a szezon eddigi legjobbja (Eurosport)
Mark Allen rosszul kezdte, de remekül fejezte be a Northern Ireland Open döntőjét, és 9-4-re legyőzte Zhou Yuelongot. Az utolsó nyolc frame-et mind a hazaiak kedvenc játékosa nyerte, aki ezzel címet védett a hazai versenyén, megszerezte hetedik pontszerző trófeáját, és kvalifikált a Bajnokok Bajnoka tornára.
okt. 24
10:03
Bondár három helyet javított, Swiatek mögött átrendeződött az élmezőny (Eurosport)
A legjobb magyar, Bondár Anna három helyet javítva egy héttel ezelőtti pozícióján 59. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet továbbra is utcahosszal vezet a lengyel Iga Swiatek.
okt. 24
10:09
Stroll az Alonso esetről: Elég helyet hagytam magam mellett (Racing)
Lance Stroll versenye rendkívül látványosan ért véget Austinban. A kanadai egy felesleges kormánymozdulattal behúzódott az előzést megkezdő Fernando Alonsóra, aki szó szerint katapultálta magát az Aston Martinról. Stroll szerint váltig állítja, hogy elegendő helyet hagyott maga mellett a leendő csapattársa számára. A baleset a futam 22. körében tör
okt. 24
10:27
Fucsovics hátracsúszott, öt éve először nincs magyar teniszező a top 100-ban (Eurosport)
A legjobb magyar, Fucsovics Márton 13 helyet rontott előző heti pozícióján, így kiszorulva a top 100-ból jelenleg a 104. a férfi teniszezők világranglistáján. Az élen nem történt változás, továbbra is a spanyol Carlos Alcaraz vezet.
okt. 24
10:27
Nasser Al-Attiyah sporttörténelmet írt (Racing)
A Tereprally-világbajnokság első világbajnoka a Nasser Al-Attiyah – Mathieu Baumel páros lett. Az Andalucia Rallyn elért második helyükkel húszpontos előnnyel nyerték az első alkalommal kiírt négyversenyes világbajnokságot. Az évet és a bajnokságot záró Andalucia Rallyt Sebastien Loeb nyerte, Nasser Al-Attiyah második lett. A végeredményért Loeb 15
okt. 24
10:33
Elmondása szerint két napig nem aludt, majd egyik legjobb meccsét játszotta a Tottenham ellen (m4sport.hu)
A Newcastle United sorozatban hetedik meccsén maradt veretlen az angol labdarúgó-bajnokságban. A Szarkák a 13. fordulóban a Tottenham vendégeként 2-1-re nyertek és ezzel már a Premier League negyedik helyén állnak. A győztes mérkőzésen Bruno Guimaraes szezonbeli egyik legjobb teljesítményét nyújtotta, pedig elmondása alapján gyermeke születése miat
okt. 24
10:33
Parádézott a Warriors, nyeretlen maradt a Lakers (Eurosport)
A Golden State Warriors parádés első félidei teljesítményére alapozva 130-125-re legyőzte a vendég Sacramento Kings együttesét az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.
okt. 24
11:03
„Agyatlanul is lehetsz profi" - Dan Martin szerint egyre kiszámíthatóbbá válik a kerékpársport (Eurosport)
A tavaly év végén visszavonult, Lombardia- és Liége-győztes Dan Martin arról beszélt nemrégiben, hogy az országúti kerékpár szerinte egyre unalmasabb, és hogy a jelenlegi topversenyzők korán kiszállnak majd a sportból. A Touron, a Girón és Vueltán is szakaszgyőztes ír úgy látja, hogy a versenyzés mára túlkontrollált lett, hiányzik belőle a szabadsá
okt. 24
11:09
Elvették Alonso austini 7. helyét, csapata fellebbez (Eurosport)
Órákkal a vasárnapi Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíja után a versenybírók megfosztották a futamon elért hetedik helyezésétől Fernando Alonsót.
okt. 24
11:09
A modern F1-es autóknál rosszabbul lehet látni az esőben? (Racing)
Két F1-es pilóta szerint az új “ground effect” aerodinamikai korszak váratlan problémát hozott. Az új szabályok célja az volt, hogy szorosabbá tegyék a versenyeket és könnyebbé tegyék az előzést, de egy nem kívánt mellékhatás nagyon is nyilvánvalóvá vált nemrég Suzukában. A Ferrari versenyzője, Charles Leclerc a belga RTBF televíziónak panaszkodott
okt. 24
11:33
Gazdagék visszavágásra készülnek, tét az Mls-nagydöntő (Eurosport)
Gazdag Dániel csapata, a Philadelphia Union a címvédő New York Cityvel játszik az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) elődöntőjében.
okt. 24
11:33
Hamiltonnak és Leclerc-nek lehetett, Alonsónak nem? – súlyos büntetést kapott a spanyol (Racing)
Hiába ért célba balesete ellenére a hetedik helyen, Fernando Alonsót a Haas óvásának következtében megbüntették az USA Nagydíj után. Az Alpine azonban nem hagyja annyiban a dolgot. Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke, illetve Kevin Magnussen már korábban hangot adott abbéli nemtetszésének, hogy az idei szezonban több alkalommal is előfordult, hogy
okt. 24
11:39
Ryan Blaney: Egy komplett idióta vagyok (USAracing)
Ryan Blaney többszörösen is furcsa szituációban van jelenleg a Nascar Cup Series rájátszásában. Az azóta...
okt. 24
11:39
Ryan Blaney: Egy komplett idióta vagyok (Racing)
Ryan Blaney többszörösen is furcsa szituációban van jelenleg a Nascar Cup Series rájátszásában. Az azóta...
okt. 24
12:03
„Nagyon mérges voltam” – dühében a győzelemig száguldott Verstappen (m4sport.hu)
Szitkozódott, káromkodott, lenyugodott és megcsinálta. Max Verstappent csak egy pillanatra tudta kihozni a sodrából a Red Bull elszúrt kerékcseréje – ami aztán úgy feltüzelte, hogy Charles Leclerc-nek és Lewis Hamiltonnak sem volt kegyelem.
okt. 24
12:15
Bázelben Alcaraz, Bécsben Medvedev tör az élre az egyaránt erős mezőnyben (Eurosport)
A héten két B-kezdőbetűs európai városra koncentrálódik a figyelem a férfi teniszben, Bázelben (Swiss Indoors Basel) és Bécsben (Erste Bank Open) rendeznek tornákat. Az ATP honlapján olvasható cikk alapján egy összefoglalót közlünk az alábbiakban arról, amit minden szurkolónak érdemes tudnia erről a két versenyről, mivel az Eurosport élő közvetítés
okt. 24
12:15
A Walt Disney csatornáján marad az F1 Amerikában (Racing)
A Walt Disney Company, az ESPN és a Forma-1 egy új, több évre szóló szerződéssel hosszabbította meg kapcsolatát, amely a 2025-ös szezonig az ESPN (melynek többségi tulajdonosa a Walt Disney) csatornán tartja az F1-es futamok közvetítését az Egyesült Államokban. A megújítás értelmében az ABC és az ESPN minden szezonban legalább 16 futamot sugároz ma
okt. 24
12:18
Az idei sikerek ellenére leáldozhat a Red Bullnak a Forma 1-ben – mondja a szakíró (Infostart)
A kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Egyesült Államok Nagydíját vasárnap Austinban, csapata pedig a sikerének is köszönhetően bebiztosította az idei konstruktőri vb-címét.
okt. 24
12:21
A körülményekhez képest jól van a féléve börtönben lévő egykori teniszklasszis (m4sport.hu)
Boris Becker áprilisban kapott két és fél éves börtönbüntetést.

Keresés