2023. augusztus 1. kedd

aug. 1
21:21
Sadio Mané is Szaúd-Arábiát választotta, Cristiano Ronaldo csapattársa lett (m4sport.hu)
Sadio Mané sok sztárhoz hasonlóan szintén Szaúd-Arábiát választotta pályafutása folytatásaként, ugyanis kedden az al-Naszr gárdájához igazolt, ahol többek között Cristiano Ronaldo csapattársa lesz.
aug. 1
21:21
Elmarad a Messi–Sallói csata (Sportal)
Sallói Dániel, a Sporting Kansas City magyar válogatott játékosa valószínűleg nem fog találkozni a pályán Lionel Messivel az MLS alapszakaszának idei szezonjában – szúrta ki az amerikai labdarúgással foglalkozó Jenkifoci nevű Facebook-oldal.
aug. 1
21:23
Vb-aranyat ért az amerikai kiképzés Kós Hubertnek (Sportal)
Aranyat ért Kós Hubert számára az Amerikában elvégzett munka. A 20 esztendős úszó, a fukuokai vb magyar hőse tavaly ősszel vágott bele a tengerentúli kalandba, az Arizona Állami Egyetemen a legendás Michael Phelps korábbi edzője, Bob Bowman keze alatt készült, kedden pedig a 200 méteres hátúszás világbajnokaként fogadhatta a gratulá­ciókat a Liszt
aug. 1
21:27
Szoboszlai Dominik a Liverpoolba igazolásról: Már 10 óránként néztem, van-e valami új hír rólam (m4sport.hu)
Menedzsere csak konkrét hírekkel kereste fel Szoboszlai Dominikot, de a Liverpool középpályása már átigazolása sajtóhírekor 10 óránként nézte a telefonját.
aug. 1
21:33
Most mindenre fény derül: így zajlott Szoboszlai átigazolása a Liverpoolhoz (Sportal)
A magyar válogatott csapatkapitánya a Liverpool hivatalos honlapján mesélt annak folyamatáról, hogyan lett a „vörösök” labdarúgója.
aug. 1
22:03
„Az ökölvívás nyelvén KO-val nyert” – Sós Csaba szerint ennél még van feljebb Kós Hubertnek (m4sport.hu)
Az úszóválogatott szövetségi kapitánya szerint átlagosnak mondható szereplést produkáltak a magyarok Fukuokában.
aug. 1
22:15
A szövetségi kapitány szerint átlagosnak mondható szereplést produkált a magyar válogatott a vb-n (Eurosport)
Sós Csaba szövetségi kapitány szerint átlagosnak mondható szereplést produkált a magyar úszóválogatott a vasárnap befejeződött fukuokai vizes világbajnokságon.
aug. 1
22:39
Sadio Mané is Szaúd-Arábiát választotta, Ronaldo csapattársa lesz (Eurosport)
Sadio Mané sok sztárhoz hasonlóan szintén Szaúd-Arábiát választotta pályafutása folytatásaként, ugyanis kedden az al-Nassr gárdájához igazolt, ahol többek között Cristiano Ronaldo csapattársa lesz.
aug. 1
22:45
Két magyar arany és paralimpiai kvóta a paraúszó-vb keddi napján (m4sport.hu)
Pap Bianka és Konkoly Zsófia is aranyérmet nyert Manchesterben, a paralimpiai kvalifikációs paraúszó-világbajnokság keddi versenynapján, ezzel mindketten szereztek egy-egy országkvótát a jövő évi párizsi játékokra.

Keresés