2023. október 1. vasárnap

okt. 1
0:21
Ifjúsági Európa-bajnok lett a nyílt vízi úszó Fábián Bettina (Telex)
Óriási fölénnyel lett aranyérmes 10 kilométeren, Szimcsák Mira nagy hajrával behúzta a bronzérmet.
okt. 1
0:30
Családi sportnap ingyenes belépéssel (Metropol)
Ingyenes próbajáték a röplabda és kézilabda pályákon, gyerekeknek ugrálóvár és kincskeresés, óriáslegó, focidarts, íjászat.
okt. 1
6:33
Ötvennyolc éves csúcsot állított be a Fradi; Rossi elárulta, hol dolgozna a magyar válogatott után – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
A szombati késő délután és este legfontosabb sporteseményeit, híreit összegyűjtöttük olvasóinknak.
okt. 1
6:57
Győr–Buducsnoszt; NB I; topligák – vasárnapi sportműsor (Sportal)
Íme, a vasárnapi sportműsor!
okt. 1
7:09
Itt az újabb sportbotrány: David Beckham szájon csókolta a 12 éves lányát (BorsOnline)
A sportvezető nem hajlandó változtatni a szokásán.
okt. 1
7:39
Hiába Sallói gólpassza, csapata nagy pofonnal került messze a rájátszástól (Sportal)
A Sallói Dániellel felálló Sporting Kansas City 4–1-re kikapott a St. Louis City otthonában az észak-amerikai profi labdarúgóliga legutóbbi játéknapján.
okt. 1
8:09
Egy ütközés után eszméletét vesztette a Waalwijk kapusa (444.hu)
A játékosok sírtak, az Ajax elleni meccs félbeszakadt, Vaessen már magánál volt, amikor levitték a pályáról.
okt. 1
8:09
Bíró Blanka: "Rendkívül csalódottak vagyunk, ez egy megnyert mérkőzés volt" (Sportal)
A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik mérkőzését sem tudta megnyerni az FTC-Rail Cargo Hungaria, amely ezúttal a Rapid Bucuresti gárdájával játszott 24–24-es döntetlen. A találkozón volt egy olyan periódus is, ahol a zöld-fehérek már hat góllal is vezettek, a végén mégis be kellett érniük egyetlen ponttal.
okt. 1
8:39
Videó: az angol játékvezetői bizottság elismerte, hogy a VAR igazságtalanul vett el egy gólt a Liverpooltól (m4sport.hu)
Az angol játékvezetői bizottság beismerte, hogy a videobíró hibázott, amikor les címén érvénytelenítette Luis Díaz gólját a Premier League 7. fordulójában rendezett Tottenham–Liverpool mérkőzésen.
okt. 1
8:51
Hivatalos: hibázott a VAR Szoboszlaiék meccsén - Klopp szerint őrült döntések születtek (HírTV)
A Magyar Nemzet beszámolója szerint órakkal a meccs után azért állt a bál, mert kiderült, hogy a liverpooli Luis Díaz gólját az első félidőben még 0-0-nál meg kellett volna adni.
okt. 1
8:51
Sallói gólpasszt adott, de ennél több öröme aligha volt a St. Louis elleni bajnokin (m4sport.hu)
Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City 4-1-es vereséget szenvedett a St. Louis City együttesétől az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS legutóbbi játéknapján.
okt. 1
8:51
Varga Barnabás: "Örülnék neki, ha több Fradi-játékos lenne a válogatottban" (Sportal)
Elsöprő győzelmet aratott a Fradi az MTK ellen a 222. örökrangadón. Bár Bognár István révén a hazai csapat vezetett, végül mégis a zöld-fehérek örülhettek, hiszen 6–1-re győzték le riválisukat. Így egy nagyarányú sikerrel hangolódnak a jövő heti Fiorentina elleni Európa Konferecia Liga-meccsre. A meccset követően a Fradi csapatkapitánya, Dibusz Dén
okt. 1
8:53
Döbbenetes: kiderült, miért vették el jogtalanul a Liverpool gólját (Sportal)
Mint megírtuk, a Liverpool kettős emberhátrányban 2–1-re kikapott a Tottenhamtől a Premier League szombati rangadóján. Bár a vendégek Luis Díaz révén megszerezték a vezetést, a játékvezetői csapat les címén, ugyanakkor tévesen érvénytelenítette a kolumbiai találatát – most az is kiderült, hogy miért.
okt. 1
9:15
Újra kellett éleszteni a kapust, félbeszakadt az Ajax bajnoki meccse (Sportal)
Etienne Vaessen miatt aggódik a futballvilág. A holland első ligás RKC Waalwijk kapusa az Ajax Amsterdam elleni mérkőzésen sérült meg súlyosan. Sajtóhírek szerint a pályán újra kellett éleszteni, szerencsére már jobban van.
okt. 1
9:21
Dvéri Zsolt: "Ezer sündisznó mászkált a szememben, megszűnt a térlátásom" (Sportal)
A korábbi négyszeres válogatott középpályás birtokán jártunk, s a fogathajtás mellett az ominózus barkácsbaleset is szóba került, amelyről ennyire részletesen még sosem beszélt nyilvánosan.
okt. 1
9:39
Sosem látott fölény? A Red Bull valódi helye az F1 domináns csapatai között (m4sport.hu)
Még sosem biztosította be csapat hat futammal az idény vége előtt a bajnoki címet a Forma–1 történetében. De tényleg a Red Bullé az eddigi legdominánsabb év? Sergio Pérez hiányzó pontjaival a bikások több mutatóban is elmaradnak a Mercedes-éra statisztikáitól.
okt. 1
9:39
Drámai fordulat az ORB2-es Diósgyőr Rallyn! (Racing)
Komolyan felborult az ORB2-ben a tegnap esti sorrend a Diósgyőr Rally első két vasárnapi szakaszán, ami után Lakatos Tamás vette át a vezetést, míg a bajnokság első két helyén álló Czékmány Norbert és Zoltán Kevin komoly hátrányba került.
okt. 1
9:45
Futball egypercesek (Sportal)
.
okt. 1
9:48
Futás, foci innen-onnan - sport a tévében (Infostart)
Igen gazdagnak tűnik a vasárnapi tévés sportkínálat.
okt. 1
9:51
Sallói a 93. percben adott gólpasszt, de a csapata kikapott (Eurosport)
Sallói Dániel csapata, a Sporting Kansas City 4-1-es vereséget szenvedett a St. Louis City együttesétől az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján.
okt. 1
9:51
Szrdjan Blagojevics: "Nagyon sok nehézséggel kell most szembenéznünk" (Sportal)
Mint megírtuk, az emberhátrányban küzdő DVSC 2–1-re kikapott az Újpesttől a labdarúgó NB I 8. fordulójában. A lefújás után a debreceniek vezetőedzője, Szrdjan Blagojevics értékelte a látottakat.
okt. 1
10:09
Összejött az álomdöntő a British Openen (Eurosport)
Már a nyolcaddöntők során arról álmodozhatott a snookerszerető népesség nagy része, hogy milyen jó lenne egy Mark Williams - Mark Selby döntőt látni a British Openen. Aki erre vágyott, az most örülhet, mert valóban ők ketten jutottak a legmesszebb ezen a versenyen. Williams harmadszor, Selby először lehet a British Open bajnoka.
okt. 1
10:21
A DVTK-Kecskemét meccsen bárki nyer, nem számít meglepetésnek (m4sport.hu)
A tavaly remeklő újonc az idén remekül teljesítő újonc otthonában szerepel.
okt. 1
10:21
Kiss Norbert duplázott szombaton Jaramában, megvan a 100. futamgyőzelem! (Racing)
A spanyolországi Jaramában zárul a kamion Európa-bajnokság. A Révész Racing magyar pilótája, a HUMDA Magyar Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt által is támogatott Kiss Norbert, ahogy eddig minden helyszínen, most is a leggyorsabb volt az időmérőn. 1:57.810-es időt autózott, megelőzve a hazai kedvencet Albacetet és Andersont. Az első futam rajtja j
okt. 1
10:23
A Red Bull már eldöntötte, hogy kire váltja le Pérezt (Racing)
Lawrence Barretto, az F1.com szakírója saját forrásaira hivatkozva megírta, a Red Bull melyik pilótájára cserélné le a mexikóit, ha az szükséges.
okt. 1
10:33
Megszólalt a Sportálnak a bokszoló, aki 12 másodperc alatt kiütötte magyar ellenfelét – videókkal (Sportal)
Pár nappal ezelőtt megírtuk, hogy rosszul sikerült Osztafi Oszkár bemutatkozása a profik között, első mérkőzése mindössze 12 másodpercig tartott.
okt. 1
10:39
Pletyka Szoboszlai italozásáról, Liu Shaoang Kínából üzent a magyaroknak (Ripost)
Ezek voltak a Ripost legolvasottabb sportcikkei a héten.
okt. 1
10:39
Jürgen Klopp csalódott a videóbírós rendszerben a szombati történések után (Eurosport)
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának vezetőedzője csalódottan nyilatkozott a Tottenham Hotspur otthonában 2-1-re elvesztett Premier League-mérkőzés után, többek között kiemelve: azt, hitte a videóbírós (VAR) rendszer bevezetésével az emberi hibák kiküszöbölhetők lesznek.
okt. 1
10:45
Marco Rossi: Valószínű, hogy Magyarországon fejezem be a pályafutásomat (m4sport.hu)
Minden bizonnyal Magyarországon fejezi be karrierjét Marco Rossi – többek között erről is beszélt a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a World Soccernek adott interjújában.
okt. 1
10:48
David Beckham depressziójáról vallott: "Nem ettem, nem aludtam" (Metropol)
Mellbevágó részletekről mesélt a sztárfocista.
okt. 1
11:03
A nagy McLaren-sztori: Tökutolsóként kezdték a szezont, most szinte nincs dobogó nélkülük (Eurosport)
Keservesen indult a McLaren szezonja 2023-ban, konkrétan az első néhány futam után az utolsók közt tanyáztak a konstruktőrök versenyében. Úgy tűnt ekkor, hogy az MCL60 egy teljesen elhibázott konstrukció, és kuka az egész évük. Azonban a szezon közbeni fejlesztéseknek köszönhetően újabban rendszeresen a dobogón végeznek, és egyre csak javulnak.
okt. 1
11:03
A Dolphins–Bills mindent visz, főműsoridőben szenved tovább a Jets – beharangozó (Sportal)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) negyedik fordulójában is pályára lép minden csapat, a vasárnapi etapban egy kora délutáni londoni mérkőzéssel indul, majd jön a Cardinals amely újra csodát tenne, Ezekiel Elliott pedig bizonyítaná korábbi csapatának, hiba volt őt elengedni.
okt. 1
11:06
3300-an indultak az első "állami" amatőr futóversenyen (Infostart)
A LED'S RUN éjszakai futás a Sportoló Nemzet Program első közösségi sportrendezvénye volt, amely minden korosztályt megszólított. A szervezők egy ikonikus létesítmény, a Puskás Aréna rendhagyó kinyitásával kívánták megmutatni az érdeklődőknek a mozgás, a sport örömét.
okt. 1
11:09
A hírek szerint a Red Bull már döntött róla, kire váltja le Pérezt, ha szükség lesz rá (Racing)
Amennyiben ez megtörténik, az a most hoppon maradó Liam Lawson számára is kedvező hír lesz.
okt. 1
11:15
Ezzel magyarázza Dárdai Pál a Hertha szombati vereségét (Sportal)
Amikor már végre úgy látszott, a Hertha kikapaszkodik a gödörből, jött az újabb vereség, ráadásul odahaza. Igaz, a St. Pauli a Bundesliga 2 egyik legerősebb csapata, jelenleg a tabella első helyén áll.
okt. 1
11:17
Éjszakai futás a Puskás Arénában (Sportal)
Éjszakai futással indult útjára a Sportoló Nemzet Program a Puskás Arénában: több mint háromezren vettek részt szombat este a LED’S RUN elnevezésű közösségi sporteseményen, amelyet a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkársága és a Nemzeti Sportügynökség szervezett.
okt. 1
11:21
Büntetést kapott Grégoire Munster, amiért figyelmen kívül hagyta az FIA üzenetét Chilében (Racing)
Grégoire Munster a Chile Rally utolsó szombati szakaszán két defektet is szerzett, majd megállt kereket cserélni, ami után feltartotta Kalle Rovanperát, pedig az FIA is figyelmeztetést küldött számára.
okt. 1
11:33
Martín nyert Japánban, három pontra megközelítette a vb-éllovas Bagnaiát (Sportal)
Jorge Martín nyerte meg a MotoGP kategória versenyét a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Japán Nagydíján, melyen a címvédő és a vb-pontversenyben most is élen álló Francesco Bagnaia második lett.
okt. 1
11:45
"Gyerekek b*szd meg, ez nem a Csupasz pisztoly!" – rendhagyó időkérés Szívós Mártontól (m4sport.hu)
Nem volt megelégedve csapata teljesítményével és mentalitásával Szívós Márton a Honvéd vezetőedzője a Szeged elleni vízilabda ob I-es mérkőzésen. Ennek egy nem megszokott időkérésben hangot is adott.
okt. 1
11:45
Elájult a holland kapus (Demokrata)
Frank van Mosselveld, a Waalwijk igazgatója úgy nyilatkozott a NOS televízióban, hogy az orvosi stáb azonnal megkezdte az újraélesztést.
okt. 1
12:09
Dermesztő jelenet az Ajax meccsén: elájult, a pályán élesztették újra a Waalwijk kapusát (m4sport.hu)
A hajrában félbeszakadt a Waalwijk-Ajax Amsterdam mérkőzés a holland labdarógó-bajnokság szombati játéknapján, mert a hazaiak kapusa, Etienne Vaessen ütközött Brian Brobbeyvel, a vendégek támadójával és mozdulatlanul a földön maradt.
okt. 1
12:09
Hamilton nagyon akarja a második helyet csapatának: teljes csapatmunkára lesz szükség (Racing)
Lewis Hamilton izgatottan várja, mi lesz a Ferrari-Mercedes csata végkimenetele a konstruktőri bajnokságban. Mindkét csapat hátrányból kezdte az évet, és a szezon első felét "tapogatózással" töltötték. A fejlesztések segítségével sikerült előrelépniük, és átugraniuk az Aston Martint, így a két istálló harcolhat a második helyért. A Ferrari futamot
okt. 1
12:27
Zverev tovább menetel Ázsiában, nagy csatában jutott a pekingi negyeddöntőbe (Eurosport)
Zverev nagyot küzdött, Alejandro Davidovic Fokinától az első szettben csúnyán kikapott, a német azonban feljavult, és szombaton három szettben nyert a pekingi ATP-torna 2. fordulójában (6-7, 6-2, 6-1). A negyeddöntőben Nicolas Jarryval találkozik majd.
okt. 1
12:27
Így döbbentette meg a balesettől tartó Prostot a Red Bull zsenijének első Forma-1-es autója (Racing)
A March 881-es nem volt mindenhol jó, de amelyik pálya feküdt neki, azon még a Professzort is meglepte, nem is kicsit.
okt. 1
12:30
Mozdulatlanul terült el az Ajax kapusa (Infostart)
A hajrában félbeszakadt a Waalwijk-Ajax Amsterdam mérkőzés a holland labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
okt. 1
12:39
Dráma a futballpályán: azonnal félbeszakadt a bajnoki meccs (BorsOnline)
A kapust kórházba szállították.
okt. 1
12:45
Roglič távozik, de Evenepoellal komolyan számolnak – nem csak pletyka a Jumbo-Quick Step egyesülés (Eurosport)
A megbeszélések végeredménye még nem ismert, de tárgyalások voltak. Erről Patrick Lefevere mesélt a szokásos szombati jegyzetében. Sőt, a Quick Step csapatának főnöke azt is elismerte, hogy Remco Evenepoel fontos tagja lenne az alakuló szupercsapatnak, azaz szó sincs arról, hogy fúzió esetén a belga versenyző azonnal aláírna az Ineos-hoz.
okt. 1
12:57
Lakatos Tamás nyerte a Diósgyőr Rallyt, de Czékmány Norbert az ORB2 idei bajnoka (Racing)
Lakatos Tamás nagyszerű teljesítményt nyújtott a Diósgyőr Rally vasárnapi szakaszain, így megtudta nyerni az ORB2-es szezonzáró Diósgyőr Rallyt. Czékmány Norbert autóját megcsinálta csapata, így végül sikerült az ötödik helyen célba érni, ami az ORB2 bajnoki címéhez is elég volt.
okt. 1
13:03
Horvát kör 6. szakasz élőben reklámmentesen (Eurosport)
Horvát kör élőben az Eurosporton és az Eurosport App-on!
okt. 1
13:09
Egzotikus helyszín térhet vissza a Forma-1-be (Racing)
Sajtóértesülések szerint az egyik korábbi F1-es helyszín visszavágyik a királykategóriába, és 2025-től újfent a versenynaptárban lenne. Ez a helyszín nem más, mint az Indiában található Buddh International Circuit. Az indiai helyszínen 2011 és 2013 között rendeztek Forma-1-es versenyt, és mindhárom alkalommal Sebastian Vettel ünnepelhetett a dobogó

Keresés