2023. október 31. kedd

okt. 31
0:12
Lionel Messi nyolcadszor is aranylabdás (Infostart)
Átadták a France Football éves díjait Párizsban. Ismét Lionel Messi kapta az aranylabdát, Jude Bellinghamé a Kopa-díj, Erling Haalandé a Müller-díj, Emíliano Martínezé a Jasin-díj. A legjobb női futballistának Aitana Bonmatit választották.
okt. 31
6:09
Ricciardo ilyen álomszerű versenyt akart, mégis van hiányérzete (Racing)
A (szezonbeli második) visszatérése utáni második versenyén pazar teljesítményt nyújtott Ricciardo, mégis maradt benne egy kis szomorúság.
okt. 31
6:21
A csalódott Evans szerint Rovanpera nagyon megérdemelte a vb címet (Racing)
2020 és 2021 után ismét alulmaradt a vb címért folytatott csatában Elfyn Evans, így érthetően csalódott, de elismerte Kalle Rovanpera elképesztő tehetségét.
okt. 31
6:24
Hamászozás folyt egy magyar bajnoki mérkőzésen, ismert labdarúgót szidalmaztak a drukkerek (Infostart)
Rasszista és sértő bekiabálások miatt a 71. percben elhagyta a pályát Remili Mohamed a Csorna-Kelen SC NB III-as mérkőzés második félidejében.
okt. 31
6:33
Pályán az U17-es és a női válogatott; Magyar Kupa – keddi sportműsor. (Sportal)
Magyarország mellett Angliában, Németországban, Olaszországban és Spanyolországban is kupafordulót rendeznek.
okt. 31
6:51
Messi megnyerte nyolcadik Aranylabdáját; kikapott a Fiorentina – reggeli hírösszefoglaló (Sportal)
Összegyűjtöttük a hétfő este legfontosabb sporthíreit.
okt. 31
7:21
Szalai Ádám: "Húsz másodpercen múlhatott az életünk" (Sportal)
A hírek szerint egy autós ittas állapotban hajtott Szalai Ádám autójának, a helyszínen rendőrségi intézkedés is történt.
okt. 31
7:36
Aranylabda - Messi nyolcadik sikere (HírTV)
Az argentin válogatottat tavaly világbajnoki címig vezető Lionel Messi pályafutása során nyolcadik alkalommal nyerte el a France Football magazin által odaítélt és az év legjobb játékosának járó Aranylabdát.
okt. 31
7:39
Országosan ismert lett, íme három titok a Fradi új kapusáról (Metropol)
Rögtön hőssé vált a 24 éves Varga Ádám.
okt. 31
8:03
Messi nyolcadjára szerezte meg az Aranylabdát (Demokrata)
Az argentin válogatott pályafutása során nyolcadik alkalommal nyerte el az év legjobb játékosának járó Aranylabdát.
okt. 31
8:03
Visszatérhet az Instagram-poszt miatt kirakott játékos – hivatalos (Sportal)
A Mainz bejelentette, mivel Anwar El Ghazi több alkalommal is elhatárolódott korábbi Izrael-ellenes bejegyzésétől, visszatérhet az edzésekre.
okt. 31
8:21
Halttunen: Kalle Rovanperával az idei bajnokságban még tovább fejlődtünk (Racing)
Jonne Halttunen Kalle Rovanpera mellett idén megszerezte második vb címét, a finn navigátor pedig a Közép-Európa Rally után elárulta, a 23 éves Rovanpera és ő is tovább fejlődött az idei szezon során.
okt. 31
8:27
Marko kiakadt: Hányszor kell még ezt elmondanom? (Racing)
Helmut Marko ismételten leszögezte, hiába volt rossz hétvégéje Sergio Péreznek Mexikóban, jövőre is ő lesz a Red Bull másik versenyzője. A szezon első felében két versenyt nyerő (Szaúd-Arábiai Nagydíj, Azerbajdzsáni Nagydíj) 33 éves pilóta a szakértők szerint az állásért küzd. A legutóbbi teljesítménye miatt már a második helye is veszélybe került
okt. 31
8:42
Eb-selejtezőt játszik egyik labdarúgó-válogatottunk - sport a tévében (Infostart)
A férfi U17-es válogatott Bosznia-Hercegovinát fogadja, és folytatódik a Magyar Kupa. A női Euroligában a Diósgyőr kosarasai érdekeltek. Olasz, német és angol futball, tenisz és lósport a sportcsatornák élő közvetítéseinek sorában.
okt. 31
8:54
Alonso "még" nem frusztrált: "Az Aston Martin nem küzd semmiért" (m4sport.hu)
Kettős kieséssel folytatódott az Aston Martin év végi vesszőfutása. A csapat egyre nagyobb csalódást okoz, ám Fernando Alonso most még elnéző.
okt. 31
9:03
Curry 42 pontot dobott, nyert a Golden State (Sportal)
A Golden State Warriors Stephen Curry 42 pontjának is köszönhetően 130–102-re legyőzte idegenben a New Orleans Pelicanst az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján.
okt. 31
9:21
A ló elveszett, a sportág megmaradt (Demokrata)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság döntött a 2028-as Los Angeles-i olimpia programjáról: a sportágak száma várhatóan rekordot dönt.
okt. 31
9:21
Puskás és Belligham egyszerre Manchesterben – ilyen az angol Nemzeti Futballmúzeum – galéria és video (Sportal)
Puskás Ferenctől és Az évszázad mérkőzésétől egészen Jude Bellinghamig kalauzolja a látogatókat a Manchesterben felhúzott Nemzeti Futballmúzeum, amelynek több pontján is fellelhetők a magyar labdarúgáshoz kapcsolódó szálak.
okt. 31
9:24
Ausztrália meggondolta magát a 2034-es vb-t illetően, és elállt a rendezési szándékától (m4sport.hu)
A korábbi érdeklődés ellenére az ausztrál szövetség (FA) bejelentette, nem áll szándékában megrendezni a 2034-es labdarúgó-világbajnokságot, így Szaúd-Arábia lehet a befutó.
okt. 31
9:27
Hamilton olyanra akart "fogadni", ami nagy valószínűséggel meg fog történni (Racing)
Lewis Hamilton elmondta, hajlandó pénzt is tenni arra, hogy a szezonban Max Verstappen meg fogja dönteni a saját rekordját. A holland versenyző a 16. győzelmét aratta Mexikóban, és nagy valószínűséggel további sikerekre számíthat idén. A 26 éves pilótának jó esélye van arra, hogy az 500 pontot is elérje, jelenleg 491 egységgel vezeti a listát. Így
okt. 31
9:30
"Övék a bajnoki autó", de Hamilton állítja, nem fontos neki, legyőzi-e Pérezt (m4sport.hu)
Nem hitte az austini kiesése után, de Mexikóban újra lőtávolba került Lewis Hamilton Sergio Pérezhez és a bajnoki második helyhez képest. Le tudja-e győzni az egyik bajnokautót?
okt. 31
9:32
"Mindenkinek Díaz járt a fejében, ezt érte tettük!" – Szoboszlai a Liverpool Nottingham elleni győzelme után (m4sport.hu)
"Úgy kell folytatnunk is, ahogy elkezdtük ezt a szezont" – vélekedett Szoboszlai Dominik a Liverpool szombati, Nottingham Forest elleni győzelme után.
okt. 31
9:33
Úgy tűnik, Szaúd-Arábia rendezi a 2034-es világbajnokságot (Sportal)
A korábbi érdeklődés ellenére az ausztrál szövetség (FA) bejelentette, nem áll szándékában megrendezni a 2034-es labdarúgó-világbajnokságot.
okt. 31
9:39
Ausztrália meggondolta magát, ezzel megágyazhatott a 2034-es szaúdi vb-rendezésnek (Eurosport)
Vb-2034 - A korábbi érdeklődés ellenére az ausztrál szövetség (FA) bejelentette: nem áll szándékában megrendezni a 2034-es labdarúgó-világbajnokságot.
okt. 31
9:51
Messi: "Nem foglalkoztat, hogy én vagyok-e a legjobb" (Sportal)
Minden elismerés más okból különleges Lionel Messi számára, aki hétfőn este Párizsban pályafutása nyolcadik Aranylabdáját vehette át.
okt. 31
10:00
"Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk" – ittas sofőr hajtott bele Szalai Ádám autójába (m4sport.hu)
Szombat este egy autós erősen ittas állapotban nekihajtott Szalai Ádám gépkocsijának, az egykori magyar válogatott játékos és családja szerencsére néhány másodperccel korábban szállt ki a járműből, így nem esett bajuk.
okt. 31
10:03
Messi nyolcadszor (vagy ezredszer?) is megkapta a kérdést: ő lenne minden idők legjobb labdarúgója? (Eurosport)
Minden elismerés más okból különleges Lionel Messi számára, aki hétfőn este Párizsban pályafutása nyolcadik Aranylabdáját vehette át.
okt. 31
10:09
Vingegaard: "Nem bánom, ha én leszek az, aki a legtöbbször nyeri meg a Tourt" – I. rész (Eurosport)
Jonas Vingegaard 2023-as szezonja tökéletesre sikerült, köszönhetően elsősorban annak, hogy megvédte a címét a Tour de France-on. A Jumbo-Visma 26 éves versenyzője mesélt arról, mit jelent a számára, hogy első dánként megkapta az Év kerékpárosa díjat a Vélo Magazine szavazásán, felidézte a szezon három legemlékezetesebb pillanatát, és persze kitért
okt. 31
10:09
Megtréfálhatja az időjárás a F1-es mezőnyt Brazíliában (Racing)
Felemás időjárás várja a Forma-1-et Braziliában, a napsütésen át a viharokig mindenben lehet részük. Tovább robog a mezőny a tripla hétvégé utolsó állomására, Interlagosba. Míg Austinban és Mexikóvárosban az időjárás kegyes volt a Forma-1-gyel, addig Brazília a már jól megszokott arcát mutatja a száguldó cirkusznak. Pénteken lesz az előrejelzések s
okt. 31
10:12
Messi: ezt nem tudtam volna elképzelni (Infostart)
Minden elismerés más okból különleges Lionel Messi számára, aki hétfőn este Párizsban pályafutása nyolcadik Aranylabdáját vehette át.
okt. 31
10:12
Váratlan öröm, a Liu testvérek a magyaroknak üzentek (Ripost)
Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor már kínai színekben remekelt.
okt. 31
10:21
Családja megfontolta, hogy nyilvánosságra hozza Michael Schumacher egészségi állapotát (Racing)
Schumacher ügyvédje nyilatkozott arról, végül miért vetették el ezt a forgatókönyvet, miközben megérti a közvélemény információéhségét.
okt. 31
10:21
"Az Aranylabda elrablása" – elárasztották a netet a mémek Messi győzelme után (Sportal)
Sokan nem értettek egyet azzal, hogy a világbajnok Lionel Messi nyerte az Aranylabdát, úgy vélik, a Manchester Cityvel triplázó, és számos rekordot megdöntő Erling Haaland jobban megérdemelte volna. Az argentin győzelmének hatására elárasztották a közösségi médiát a különféle mémek, legtöbbjüknek az volt a lényege, hogy Messi "ellopta" a díjat.
okt. 31
10:24
"Csak a győzelmet tarthatjuk szem előtt" – nehéz mérkőzésre számít Amstettenben a MÁV Előre (m4sport.hu)
A múlt heti háromszettes hazai siker ellenére nehéz mérkőzésre számít Ausztriában Dávid Zoltán, a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapatának vezetőedzője a Challenge Kupában.
okt. 31
10:33
A továbbjutásért játszik szerda este a magyar röplabdacsapat (Sportal)
A múlt heti háromszettes hazai siker ellenére nehéz mérkőzésre számít Ausztriában Dávid Zoltán, a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapatának vezetőedzője a Challenge Kupában.
okt. 31
10:36
Red Bull: Ricciardo újra a régi! (m4sport.hu)
A második visszatérése második versenyén máris meggyőzően teljesített Daniel Ricciardo. A Red Bull csapatfőnöke szerint visszatért a versenyző, akit ők ismertek.
okt. 31
10:39
Grand Slam-bajnokok bulija: hatalmas meccset játszott Párizsban Thiem és Wawrinka (Eurosport)
Rolex Paris Masters - Dominic Thiem Stan Wawrinkával találta szemben magát a párizsi 1000-es torna első fordulójában. Az osztrák teniszező ugyan elveszítette az első szettet, de nem hagyta a svájcinak, hogy ilyen könnyen továbbjusson, így egy fordulatos, 2 óra 33 perces csatában végül Thiem ünnepelhetett a meccs végén. A folytatásban sem lesz könny
okt. 31
10:48
Növényi Norbert: Megmondtam Orlando Bloomnak, ha valamit rosszul csinált (m4sport.hu)
A magyar ketrecharcosnak rendkívül sűrűek a hétköznapjai.
okt. 31
11:09
Családja megfontolta, hogy "végső jelentést" ad Michael Schumacher állapotáról (Racing)
Michael Schumacher ügyvédje nyilatkozott a témában, és elmondta, miért döntöttek a családdal a teljes hírzárlat mellett.
okt. 31
11:09
Kvíz: Mindent tud Lionel Messiről? (Sportal)
A világ egyik legjobb labdarúgója nyolcadik alkalommal kapta meg az Aranylabdát. Mindent tud róla? Nézzük!
okt. 31
11:12
Labdarúgó-világbajnokság: jött egy nagy visszalépés (Infostart)
A korábbi érdeklődés ellenére az ausztrál szövetség (FA) bejelentette: nem áll szándékában megrendezni a 2034-es labdarúgó-világbajnokságot.
okt. 31
11:12
Völgyi Péter: A DVTK erejét az mutatja majd meg leginkább, hogy egy-egy vereség után mennyire tud felállni (m4sport.hu)
Völgyi Péter, a DVTK HUN-Therm női kosárlabdacsapatának vezetőedzője reméli, hogy az együttes minél tovább nyújtani a nagyszerű szériáját.
okt. 31
11:15
Messi Maradonát, Haalandot és Mbappét is belefűzte az Aranylabda-beszédébe (Eurosport)
Az argentin labdarúgó-válogatottal tavaly világbajnok Lionel Messi rekordot jelentő nyolcadik alkalommal nyerte el az Aranylabdát. Köszönőbeszédében vb-aranyérmes csapattársainak és Diego Maradonának ajánlotta a díjat. A mögötte végző Erling Haalandnak és Kylian Mbappénak is üzent, és a jövőjéről is volt mondandója.
okt. 31
11:21
Nyírádon dőlnek el a tereprally bajnoki címek (Racing)
2024-ben egy világkupa futam is része lehet a hazai bajnokságnak.
okt. 31
11:21
A továbbjutásért játszik kedd este a magyar röplabdacsapat (Sportal)
A múlt heti háromszettes hazai siker ellenére nehéz mérkőzésre számít Ausztriában Dávid Zoltán, a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapatának vezetőedzője a Challenge Kupában.
okt. 31
11:23
Galéria: Messi Aranylabdái és arcai nyolc képben (Sportal)
Nyolcadik alkalommal kapta meg az Aranylabdát.
okt. 31
11:27
Kövesd élőben Fucsovics Márton és Alexander Zverev mérkőzését Párizsból (Eurosport)
Kövesd élőben Fucsovics Márton és Alexander Zverev mérkőzését Párizsból
okt. 31
11:33
Ötödik győzelmére hajt a DVTK (Sportal)
Völgyi Péter vezetőedző szerint ugyan csapata, a DVTK fárad, de kedden (ma) a Sepsi otthonában szeretné megszerezni ötödik győzelmét is a női kosárlabda Euroliga csoportkörében.
okt. 31
11:39
Matthew Perry igazi rajongó volt, megható videóval búcsúzik tőle szeretett csapata (BorsOnline)
Az 54 évesen elhunyt színész, Matthew Perry lelkes hokirajongó volt.
okt. 31
11:39
Kövesd élőben Fucsovics Márton és Alexander Zverev mérkőzését Párizsból (Eurosport)
Kövesd élőben Fucsovics Márton és Alexander Zverev mérkőzését Párizsból

Keresés